Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Na migrační frontě neklid: Nová fáze útoku. Al-Džazíra mluví o stovkách tisíc džihádistů na evropském bojišti. Saúdové zajišťují spojení - bez kterého není velení. Kdes byl, Babiši, když Sobotka kývl na kvóty?

Na migrační frontě neklid: Nová fáze útoku. Al-Džazíra mluví o stovkách tisíc džihádistů na evropském bojišti. Saúdové zajišťují spojení - bez kterého není velení. Kdes byl, Babiši, když Sobotka kývl na kvóty?

4. 8. 2016

Tisk článku

Pavel Kopecký se rozhlíží po další vlně příboje migrační záplavy a konstatuje, že pokud se nezačneme ještě letos skutečně aktivně bránit - především proti politikům, kteří za zkázu nesou odpovědnost - své země, domovy a rodiny brzy ztratíme

Řízený přesun milicionářů Islámského státu na starý kontinent v rámci souvislé uprchlické vlny nabírá v těchto dnech na obrátkách. Poslední informace hovoří o tom, že se tak děje formou nezávislé přepravy velkého množství menších oddílů, bohatě vybavených hotovostí i moderní komunikační technikou. Zvláštní význam pro logistické zajištění celé operace má podle některých informací již delší dobu mobilní operátor Spojených Arabských Emirátů: Etisalat. Tato společnost provozuje řadu dceřinných operátorů v okolních zemích: například v Saúdské Arábii, Egyptě či Súdánu.

pp

Jednotlivé skupiny jsou různě početné, mají hierarchickou strukturu velení, přičemž platí pravidlo tří velitelů, aby v každé situaci byl některý z nich připravený. Podle zjištění rakouských policejních vyšetřovatelů v uprchlickém táboře potvrdili někteří migranti, že smartphone s aktivní SIM obdrželi od amerických nevládních organizací již ve svých domovských zemích - včetně finanční hotovosti na cestu.

Účty za provoz telefonů neplatí. Saúdskému operátorovi je platí zřejmě saúdské vládní organizace. Aplikace smartphonů umožňují mezi dvěma přístroji šifrovanou SMS komunikaci, která je v běžných podmínkách nemonitorovatelná. Smartphony navíc navzájem sdílejí svoji zeměpisnou polohu.

Statisíce džihádistů v Evropě?

Toto využití moderní komunikační techniky pro řízení armády migrantů slouží k vydávání povelů a informací z logistického zázemí. Koordinátoři celé operace díky tomu údajně mají dokonalé informace - kde mají kolik "vojáků", které mohou dle potřeby řídit a přeskupovat, aniž by to kdokoli v Evropě včetně policie dokázal spolehlivě podchytit.

Tyto skupiny jsou podle svědectví některých tureckých novinářů vycvičeny a přímo zaúkolovány začít s džihádem v Evropě. Ženy a děti, které s nimi přicházejí, jsou podle těchto zdrojů jen kamufláží.

Televize Al-Džazíra odhaduje současné počty potenciálních islamistů v Evropě v řádech statisíců. Z nich je nemalá část pochopitelně připravena zaútočit na hostitelskou společnost. Řada jiných je navíc podle těchto zpráv mimo kontrolu velitelů ISIS. Bojovníci se, jak známo, nerekrutují jen z migrantů, kteří v uplynulých letech přicházeli do Evropy, ale také z druhé a třetí generace přistěhovalců, kteří se v Evropě již narodili a zradikalizovali se pod vlivem propagandy islamistů. To jsme mohli vidět během nedávného seriálu teroristických útoků v Německu a ve Francii.

Navzdory těmto skutečnostem evropské vlády nedělají prakticky nic, aby tento příliv zastavily. Kritická je zejména situace v Itálii, kde se za poslední měsíc stává stejně jako v Řecku situace pod přívalem migrantů neudržitelnou. Lodi stále přivážejí další a další tisíce "uprchlíků", které pomáhají zachraňovat z moře společné hlídky italské pobřežní stráže a lodě z operace Sophia pod hlavičkou EU.

Čtěte ZDE: Krvavá daň za „barevnou“ Evropu: Teror už je za hranicemi. Zvykejte si, říkají. Kdy útok v Posázavském Pacifiku? Vybuchne bomba v cíli výletu? V takovém světě žít nechceme a nemusíme. Nebo musíme?

Lež o neexistenci společného jmenovatele útoků

Po všech útocích, které jsme zažili v poslední době, je mlčení Bruselu a národních politiků o skutečných příčinách příznačné. O to více alarmující je, že podle posledních průzkumů prováděných v Paříži 21 procent syrských migrantů podporuje ISIL a 35 procent muslimů ve Francii podporuje sebevražedné teroristické útoky. Média neustále tvrdí, že neexistuje společný jmenovatel posledních útoků. Tato lež neobstojí, když si uvědomíme, že z posledních teroristických útoků v Evropě jich 100 procent provedli muslimové a z toho 60 procent migranti.

Více než 50 procent muslimů v Evropě, žije ze sociálních dávek, u žen je to dokonce 80 procent. Většina z nich má více než 5 dětí, na které dostávají další sociální dávky. Je to stejný parazitní systém, který zneužívá v našich podmínkách převážná většina cikánských spoluobčanů. Jinými slovy - nic nového pod potemnělým evropským sluncem.

Britský redaktor INFOWARS.com Paul Joseph Watson v rozhovoru s bývalým lídrem English Defence League a aktivistou Tommy Robinsonem v den teroristického útoku ve francouzské Normandii

Servilní Sobotka a odvážný Zeman

V této situaci zní jako výsměch a provokace, když premiér Sobotka oznámí, že ještě letos v říjnu chce do naší země importovat prvních 80 syrských migrantů. Jenže asi narazí na odpor Andreje Babiše, který zahájil předvolební kampaň v opačném gardu než merkelovský český premiér. "Musíme udělat všechno proto, abychom migranty odmítli. Včetně kvót, kde jsme byli přehlasováni. Chci kvóty odmítnout i za cenu sankcí," tvrdí předseda ANO.

Pak je ale nutno položit mu otázku, kde byl, když nás Brusel ke kvótám odsoudil? Proč již tehdy neprosadil, abychom se alespoň (jako Slovensko a Maďarsko) bránili u evropského soudu? Tvrdí, že nechce migranty i kdyby nám kvůli tomu hrozily sankce. Přesto, že nese se Sobotkou (a lidovcem Bělobrádkem) za přijetí kvót spoluzodpovědnost, neříká, že vše kajícně zaplatí z dramaticky zvýšených zisků Agrofertu. Vždyť má k ruce mnohem větší pokladnu - s našimi daněmi. Za své si na hrdinu hrát nebude. 

Naopak konzistentní postoj zaujal prezident Miloš Zeman prostřednictvím svého mluvčího: "Pan prezident nesouhlasí s jakýmkoliv přijímáním migrantů. Vytvářeli bychom podhoubí pro barbarské teroristické útoky na území ČR." Pak upřesnil: "Je to především výzva té části vlády, která přijímání migrantů připravuje." K věci by se podle Zemana měli vyjádřit poslanci i senátoři.

To by v parlamentní demokracii, kterou ČR na papíře (podle ústavy) formálně stále ještě je, mělo být samozřejmé. Takto důležitý krok, který zásadním způsobem ohrozí bezpečnost občanů, musí posvětit parlament - a přijmout tak (či odmítnout) spoluzodpovědnost za vládní hazardérství. Sobotka však ví, že mu jeho migrační dobrodružství (předvolební) sněmovna sotva schválí, proto se snaží mimořádné schůzi (Babišův návrh) vyhnout s odkazem na přijaté mezinárodní závazky vyplývající z vládního souhlasu s přidělením téměř tří tisíc migrantů - prostřednictvím kvót.

A tak dokolečka dokola, bludný kruh, řeči a řeči - a za chvíli tady první vyslanci budoucího islámského chalífátu v historických českých zemích prostě budou. A pak? No jako dosud, uslyšíme totéž: Už se nedá nic dělat, když tu jsou a dobrovolně jsme je přijali, kam je chcete poslat? A nakonec ta zlopověstná mantra, která se stává refrénem: "Budeme si muset zvyknout..."

Ale od koho k tomu dostali tihle zločinci mandát?, volá zoufale většinová část veřejnosti. Taková otázka je samozřejmě nesmyslná. Mandát dostávají politici od občanů svých zemí v demokraciích. V protektorátu německé Čtvrté říše platí jiná pravidla.

Čtěte ZDE: Politici jdou proti vlastním občanům: Muslimové jim vyhovují - jsou to jejich voliči. Každým dalším útokem jsme blíže k osudovému konfliktu. Občanská válka ve Francii a v Německu již fakticky začala

Pokárání z (bruselského) Reichstagu

"Samozřejmě vím, že Česko z historického hlediska nemá v ústavě zakotveno tolik důvodů pro poskytnutí azylu jako my. Ale uprchlické kvóty jsme přijali velkou většinou a jsou evropským právem," vzkázal vzpurnému českému prezidentovi (jenž se už snad definitivně probral ze svých někdejších "přísah" na euro-federalismus) německý komisař Günther Oettinger. Prý když někdo jako Zeman takto haní evropské zákonodárství, oslabuje tím Evropu jako celek.

O jakém celku to mluví? O bouřící se Francii, která je již na prahu občanské války? O severských zemích, kde ve veřejnosti rovněž zrají těžké hrozny hněvu? O zemích střední Evropy, k nimž se nyní přidává i Rakousko, jehož nový premiér (v hrůze před blížícím se opakováním podvodných prezidentských voleb, kde má nejvíce našlápnuto kontra-bruselan Hofer) vyzývá k ukončení jednání o vstupu islámského Turecka do EU? O hroutícím se Řecku a Itálii? Nebo snad dokonce o centru Říše, Německu, kde již pořádají absurdní "průzkumy", zda Mutti Angela nese odpovědnost za muslimská vraždění?

Jenže už i tyto nákladné "cinknuté" průzkumy - donedávna úspěšná metoda protektorátní propagandy - přestávají fungovat. Ti kdo mají v hlavě fungující mozkovou hmotu, samozřejmě nepochybují, že architekti našeho maléru, vládnoucí politici, jsou dnes až na výjimky úplně stejným bezpečnostním rizikem jako islamistická armáda vybavená saúdskými smartphony nejnovějších generací.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky