Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Prague Pride: Přežitek - málo zvrácené! AltPride je ta pravá revoluce. Pedofilové nastupují. Nenávist vůči normalitě zahnaná již do extrému. Začíná se karta obracet?

Prague Pride: Přežitek - málo zvrácené! AltPride je ta pravá revoluce. Pedofilové nastupují. Nenávist vůči normalitě zahnaná již do extrému. Začíná se karta obracet?

9. 8. 2016

Tisk článku

Lubomír Vylíčil zjišťuje, že pro osazenstvo Kliniky je i Prague Pride málo deviantní a upozorňuje na jejich vlastní akci, která má dle nich teprve ty správné grády a revoluční potenciál

Na to, že se Prahou občas valí davy podivných exhibujících figur, jsme si už, bohužel, jaksi zvykli. Někteří s pokrčením ramen, jiní pak s mírným úšklebkem mávnou rukou nad zprávou, že už za pár dní budou zase "ti jiní" veřejně, hlučně a demonstrativně pochodovat hlavním městem, aby oslavili svou hrdost. Jo, zase bude gay-pride.

Někdo se znechuceně otočí, někdo raději odjede na chalupu, ale jiní, a nebude jich málo, se přijdou podívat. Jako na festival bláznů. Hnáni zvědavostí, co že ta parta letos vymamlasí. Pisálkové bulváru už brousí pera a jejich čtenáři  se těší na obzvlášť obscénní fotky a mimořádně provokativní výroky přítomných celebrit... 

Čím úchylnější, tím lepší

Je smutné, v jaký karneval agresivní, lidem vrchem i spodem násilně tlačené úchylnosti, se změnilo prosté a nikoho normálního nepobuřující sdělení, že mezi námi žijí lidé s jinými sexuálními preferencemi. Ale někomu je to asi stále málo.

Třeba excentrikům z anarcho-autonomní scény, revolučního to předvoje neomarxismu. Ano, těm nejaktivnějším bojovníkům z Dienstbierových úderných oddílů. Osazenstvu takzvané Kliniky. Ta pořádá ve dnech 10. - 12. srpna vlastní akci. Pod revolučním názvem AltPride. Má jít o radikálnější variantu zmíněného homosexualistického "pride". Nejde prý jen o to, abychom oslavovali ty "odlišné" kteří se ke své odlišnosti přiznali, a teď požadují po většinové společnosti, aby je přijala. Aby se do ní jako "jiní" mohli normálně zařadit a účastnit se, i když jiní, jejího běžného života a aktivit. Ne, soudruzi! To je malý cíl!

A proto má tahle "klinická" akce proběhnout pod skutečně revolučním, všeříkajícím heslem: „Nepřizpůsobuj se, měň společnost". Tedy, jinými slovy: nám už nestačí tolerance naší rozpínavé, agresivní jinakosti! Ne! Je čas, abyste se přizpůsobili vy, většina. Našim hodnotám, našemu způsobu života a naší pravdě...

Čtěte ZDE: Případ Kliniky v blázinci: Pacienti lezou po střeše a dobře se baví. Policie a úředníci v roli komparsu. Celostátně hledaní teroristé, feťáci a "vítači" jako kasta Nedotknutelných. Účet zaplatíme my

Otevřený boj proti společnosti

Citujme z prohlášení k akci: "Gayové, lesby, trans lidé, queer, bi- a asexuálky, pedofilové a další mají s odlišností a reakcí na ni intimní zkušenosti. Můžou ukázat, jak hluboko je v našich společnostech zakořeněna diskriminace odlišných, nejen co se týká sexuální orientace či genderu, ale i náboženství, etnického původu... A můžou a mají po většinové společnosti chtít, aby odlišnost nebyla jen něčím trpěným, tolerovaným, ale aby většina pochopila, jak je odlišnost přínosná, oživující a inspirující."

Tedy, jinými slovy, čím více jinakosti, tím lépe. To je ale, soudruzi, opravdový "coming out", klobouk dolů. Takové přiznání skutečného, už nijak neskrývaného revolučního boje proti většinové společnosti... Potvrzení útoku, cíleného na její hlavní oporu - sociální a kulturní soudržnost, založenou na určité "stejnosti" majoritní populace, alespoň v těch zásadních věcech. A současně je to i přiznání hlavní metody; tedy snahy o naředění, roztříštění a atomizaci národní pospolitosti co největším počtem "jiných", "odlišných" a "alternativních" s ne-většinovými hodnotami a jejich následná preference. Ostatně, neříkal už vloni, po zasedání Bilderbergu něco o nutnosti "narušení etnické a kulturní homogenity" východoevropských států jistý Jens Stoltenberg (šéf NATO), jeden z nejvyšších představitelů globální elity?

Pro zájemce přinášíme malou ochutnávku z programu akce: středa 10.8. 17:30 - 19:00 přednáška Reprezentace marginalizovaných v popkultuře poté 17:00 - 19:00 Čurokapy: teorie a praxe + "FtM harness" workshop ... A v pátek 12.8. jedna skutečná lahůdka 19:30 - 20:30 Pedofilie, pedofilové a jejich vztah k LGBT+ a majoritní společnosti. Komu by to nestačilo, může zjistit mnohem více na příslušných webových stránkách.

Charakteristický je i závěrečný podpis na pozvánce k akcím AltPride: "Jsme členové a členky feministického, autonomního, anarchistického, lidskoprávního, antirasistického a environmentálního hnutí, kteří a které chtějí jiný týden hrdosti. Slavíme různorodost, solidaritu a spolupráci." Co k tomu říct? Nejspíš dvě věci.

Čtěte ZDE: Nevolení, nechtění a mocní: Nevládky placené vládou. Aktivisté a jejich "neziskovky" jako zahraniční agenti. Zákon proti nim má nejen "tyran Putin", ale i vzor demokracie Spojené státy. Jak to zařídit u nás?

Krátkozraká propaganda

Tou první je opakovaná historická zkušenost, jak neúčinná, dvojsečná a neuvěřitelně kontraproduktivní je propaganda, která se snaží uměle a násilím zvrátit dlouhodobé, zažité, historicky vzniklé kulturní normy obyvatelstva. Příklad? Ani všechny sdělovací prostředky socialistického Československa, ani všudypřítomná komunistická propaganda (s hrozbou drakonických trestů v záloze) nepřiměla zemědělce, aby radostně a dobrovolně vstupovali do tolik propagovaných družstev, jak by si novodobé panstvo přálo.. A to šlo "jen" o majetek.

U víry, přesvědčení, morálky a vůbec ve věcech životních hodnot je tento efekt ještě výraznější. Vzpomeňme třeba na pravoslaví v Rusku, které ani 70 let agresivního pronásledování nedokázalo vyhubit. Stejně jako katolické křesťanství v Albánii, které po pádu totalitního režimu "první ateistické země na světě" povstalo jak Fénix z popela. Podobně jako budhismus a taoismus na druhém konci světa, v současné Číně. Lidé si pod tlakem nechtěného zkrátka myslí své, ohnou hřbety, ale své hodnoty předají dál, svým dětem. Režimu navzdory.

Navíc má, takováto násilná, státem tlačená propaganda nepřirozeného a nechtěného, neuvěřitelně destruktivní dopad na "oblibu" toho, co je podporováno. Vzpomeňme si jen na všechny ty ikony socialismu. Na hrdiny práce, rekordní dojičky a tkadleny, na nejrůznější úderníky a "stachanovce". Lid se jim dílem smál a dílem je nenáviděl.

Čtěte ZDE: Chobotnice Hate Free řádí v ulicích i na úřadech. Nezisková chapadla se sápou po majetku. Je ministr Pelikán členem zdejšího Ku Klux Klanu? Udání za dodržování zákonů. Dokdy nás budou růžovo - zelení terorizovat?

Karta se obrací?

Můžete si ostatně sami zkusiti takový malý myšlenkový experiment. Jen tak, sami pro sebe. Představte si, že stát a celý jeho propagandistický aparát začne najednou vší svou silou tlačit a prosazovat... třeba eskymáky. Denně uslyšíme o úžasných, eskymáckých zvycích, lifestylové časopisy nás zahrnou moderním bydlením v iglú a všehojivými účinky velrybího tuku. Odborníci se budou předhánět v adoraci eskymáckého umění; kdo ještě nic nevyřezal do mrožího klu, nebude smět v Praze do kavárny.

Pak přijde nařízené a sledované přidávání rybího tuku do jídel ve školních jídelnách, eskymáckých pověstí do povinné četby a mrožích kůží do "dress-code" těch větších firem... Po pár letech takového tlaku nebude asi, jak uznáte, divu, že všichni obyvatelé budou (dříve indiferentní, pomíjené) eskymáky zuřivě nenávidět. 

Že by zrovna tohle ty spousty humanitních vzdělanců, nejrůznějších sociologů a kulturních antropologů, co nám tu na sílu tlačí všechno "jiné" a "odlišné" nevěděly? Že by jim nedocvaklo, jakou medvědí službu svým zapáleným bojem prokazují právě těm, za něž tak se tak perou? Že by si nevšimli, jak se za posledních pár let změnil postoj běžného člověka, nečlena pražské kavárny, k "odlišným"? Že by je nenapadlo, jak moc riskují výbuch masívního odporu proti všem zvýhodňovaným, proti nejrůznějším menšinám a těm "jiným", kteří dříve nikomu nevadili, až to jednou praskne a pohár trpělivosti lidu přeteče?

Ale vědí. Všechno tohle vědí... Jen je jim to jedno. O "jiné" přece vůbec nejde a nikdy ani nešlo. Jsou jen beranidlem. A to se přece rozbité odhodí, když je brána dobývaného hradu konečně rozražena...

Druhou věcí, kterou propagátoři AltPride netuší či ignorují, je kontext doby. Karta se totiž zvolna ale nevyhnutelně začíná obracet. Duch vzpoury občanů doutná a rozhořívá se napříč kontinenty. Dílčí plameny již vyšlehly. Od "neuvěřitelného" zvolení "fašisty" Kotleby a jeho strany do parlamentu na Slovensku, přes polské volby, švýcarská referenda o imigraci a demonstrativní odmítnutí EU, přes Brexit, rakouské presidentské volby, až k americkému presidentskému klání...

Tlačit v této době na profláklou a nenáviděnou multikulturní eko-etno-gender pilu je stejně neuvěřitelná a mimoňská pitomost, jako podání žádosti o vstup do KSČ na jaře 1989, krátce po takzvaném Palachově týdnu... S přihlédnutím k náladám majoritního obyvatelstva pitomost přímo sebevražedná.

Uvažte to, milí členové a členky feministického, autonomního, anarchistického, lidskoprávního, antrirasistického a environmentálního hnutí.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky