Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Itálie: Stav nouze. Invaze z černého kontinentu v plném proudu. Všechny státní hranice uzavřeny. Šílené plány na přerozdělení migrantů. Nechá vláda zemi padnout?

Itálie: Stav nouze. Invaze z černého kontinentu v plném proudu. Všechny státní hranice uzavřeny. Šílené plány na přerozdělení migrantů. Nechá vláda zemi padnout?

16. 8. 2016

Tisk článku

Monika Pilloni přichází s krajně znepokojivými informacemi ze Středomoří zamořeného imigranty a poukazuje na vpravdě zločinnou nečinnost italských politiků, kteří dostávají nejen svoji zemi do neřešitelné situace

Jsou uzavřeny všechny hranice s Itálií: Milán je obléhán tisícovkami migrantů, ve Ventimiglia se hromadí nelegální migranti všech možných národností a propukají bitky. Sardínie je jako skládka odpadu. Od ledna připlulo 100.000 migrantů.

Itálie již nemůže zvládnout stav nouze. Neustále připlouvají další lodě, invaze pokračuje nadále neúprosným tempem. Karavana migrantů nemůže odejít z Itálie, protože všechny sousední země uzavřely své hranice.

Nelegální migranti (ansa.it)

  • Balkánská trasa: zavřeno 
  • Španělská trasa: zavřeno 
  • Hranice Francie: zavřeno
  • Hranice Rakouska: zavřeno 
  • Hranice Švýcarska: zavřeno 
  • Hranice Slovinska: zavřeno
  • Hranice Vatikánu: zavřeno

Itálie je jediná otevřená. Co dělá vláda?

Pohroma na Sardínii

Cagliari, Sardínie: V sobotu 13. srpna se očekává přílet letadla na letiště Cagliari-Elmas. Bude mít na palubě 40 až 50 nelegálních migrantů z Ventimiglia. Bude to, dle toho co jsme se dozvěděli, první ze tří letů, které dovezou celkem 135 uprchlíků na Sardínii. Druhé letadlo přistane v Cagliari v neděli a třetí příští čtvrtek v Alghero. Policejní ředitelství v Cagliari a prefektura již připravují vše potřebné pro příjem a nasledný rozvoz do různých hotelů na ostrově.

Daniele Caruso, regionální koordinátor hnutí NOI CON SALVINI (spadající pod Ligu Severu) řekl: "Sardínie není parkoviště, skládka nebo koncentrační tábor. Sociální napětí je vysoké, vlády a regionální rada nejednají zodpovědně."

Na geniální plán ministra vnitra Alfana DISTRIBUOVAT 25 IMIGRANTŮ NA KAŽDÝCH 1.000 OBYVATEL ITÁLIE se Caruso vyjádřil takto: "Když si to jednoduše spočítáme, na Sardínii bude rozděleno přibližně 41.500 nelegálních přistěhovalců. Ted' je jich tu asi 13.000 a je zřejmé, že i to je již příliš mnoho. Obyvatelé Sardínie budou na invazi reagovat."

Policie zastavuje vzbouřené migranty ve Ventimiglia (ilGiornale)

Země prožívá kolaps

VentimigliaLiguria: Nelegální migranti všech možných národností se dlouhodobě seskupují v tomto městě u francouzských hranic a snaží se dostat do Francie. Komu se podaří přejít, je nakonec zadržen a vrácen okamžitě do Itálie. Ventimiglia zažívá, vedle bezpečnostního, také ekonomický kolaps - turisté ze kterých v minulosti město žilo, kvůli imigrantům nepřijíždějí. Kritická situace! Matteo Salvini (Liga severu) se k tomu vyjádřil těmito slovy: "Po dalších srážkách s klíšťaty ze sociálních center, která hájí nezákonné přistěhovalce, jeden policista zemřel ve službě (6. srpna) na infarkt. Modlitba pro agenta a jeho rodinu a obrovské znechucení nad státem, který nechrání své muže."

Milán, Lombardie: "Vláda pošle pryč z kasáren Santa Barbara stovky vojáků, co se starají o veřejnou bezpečnost a na oplátku budou naplněny stovkami nelegálních přistěhovalců kasárna Montello - a to se souhlasem starosty Abdallah Salah. Styďte se, pro mě platí jen jeden princip, nejdříve Italové!", říká Salvini

Oficiálně se tento výše zmiňovaný neschopný starosta Milána jmenuje Giuseppe Sala.

Milán, ukázka degradace.

Como je další město Lombardie v nouzové situaci.

Jsme ve vysoké pohotovosti, ale Renziho vláda nehne ani prstem. Vlastně celá země je v kolapsu, hroutí se. A zatímco ministr vnitra Angelino Alfano hledá nejlepší řešení - jak najít místo pro 145 tisíc žadatelů o azyl, kteří jsou již v Itálii - přísun lodí vezoucí migranty z Afriky zesiluje.

Fotografie z osvobozené oblasti Sirte nesoucí dramatickou hrozbu:

"To je mořský přístav Islámského státu", napsal džihádistický Isis na tuto zed' města. "Je výchozím bodem do Říma, se svolením Alláha."

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky