Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Baba přijela, zamžourala a zvítězila: Migranty přijímat nemusíme. Jen „dočasně“ ubytovat. Švejkovo Poučení z krizového vývoje. „Totalita, vy kluci pitomí, musí bejt!“ Už je. Flexibilní

Baba přijela, zamžourala a zvítězila: Migranty přijímat nemusíme. Jen „dočasně“ ubytovat. Švejkovo Poučení z krizového vývoje. „Totalita, vy kluci pitomí, musí bejt!“ Už je. Flexibilní

31. 8. 2016

Tisk článku

Petr Hájek komentuje výsledky inspekční cesty německé kancléřky ve spolkové zemi Böhmen und Mähren a konstatuje, že dosáhla všeho, co chtěla – možná ještě víc

Tak budeme zase platit. Kdo? No my přece. My všichni, kteří přispíváme této vládě na to, aby nás mohla ještě lépe a efektivněji odírat a současně vyhazovat – v lepším případě do privátních tunelů, v horším ke zničení země – naše drsně vydělávané peníze. Toto je ten druhý případ.

Tentokrát se to bude jmenovat „flexibilní solidarita“. Velmi to připomíná „Fond solidarity“, na který vybíralo za minulého režimu ROH. Kdo neví, co ta zkratka znamená, nemůže znát ani Fond solidarity. Tak teď ho pozná v inovované podobě. Pokrok nezastavíš. Budeme platit za „nepřijaté migranty“ (politicky korektní výraz pro muslimskou invazi) a navíc je „dočasně ubytovávat“ na našem území. Fond solidarity 2016.

Teď, když máme, co jsme chtěli

Rozdíl je v tom, že kdysi jsme museli „dobrovolně“ přispívat na „Afriku“ a podobné světadíly každý za sebe (nepřispíval jsem - a nikdo mě kvůli tomu „nepopotahoval), kdežto nyní to z našich peněženek vytáhne pokroková vláda. Nikoli stát. Vláda. Ta, jejíž předseda (soudruh Sobotka) je z ČSSD, místopředseda (agent Babiš) z pohnutí ANO a další místopředseda (havlista Bělobrádek) ze strany, která má kdovíproč v názvu křesťanská, a přitom si kdovíproč si říká Lidovci. To jen pro orientaci před blížícími se volbami.

Tehdy, za totality, režimu „nesvobody“ (musí se to tak říkat, je na to zákon), šlo o pár korun, které údajně směřovaly na „národně osvobozenecké hnutí“. Aby takové země jako Libye, a další, které se jí chtěly podobat (zdarma zdravotnictví, školství, státní byty), na to měly. A také na zbraně, aby se ubránily „západní svobodě a demokracii“. Kdoví, kde ty peníze skončily, nejspíš se za ně pořádaly pitky odborářů. Ale ženské aspoň dostávaly na MDŽ ručníky a před Vánocemi kolekce na stromeček.

Pak se jednoho dne ta svoboda a demokracie na nás snesly z čistého nebe. Koukali jsme na to s otevřenou pusou, odkudže nám ji dovezli a kdo? Zbytečné otázky. Ostatně Jakeš a spol. už byli opravdu nesnesitelní, nemluvě o zadrátované hranici, skrze kterou nemohl nikdo volně ven (ale ani dovnitř) – tak jsme to odcinkali na náměstích klíči. Domnívajíce se, že „teď když máme, co jsme chtěli“, budeme o svých věcech rozhodovat sami. Že se nás na základní otázky našich životů a naší země budou muset politici ptát – a my budeme smět prostřednictvím voleb odpovídat. Krásný nový svět.

Čtěte ZDE: Napětí před drzou návštěvou německé organizátorky muslimské invaze: Jede k nám Merkelová klást eurominy? Nálož pod unii položena, rozbuška aktivována. Převratné chvíle Evropy přicházejí. Buďme ve střehu!

Ptali se nás?

Hranice už nemáme, ani zadrátované, vůbec žádné. Do Evropy se hrnou hordy (převážně) muslimů. Zatím jich milióny postávají za naší (neexistující) hranicí, protože hlasitě pokřikujeme, že je tady nechceme, což uráží Mutti Merkelovou a její Pátou kolonu, Pražskou kavárnu. Hlavní důvod, proč jich tu zatím máme relativně málo, je ale ten, že si tu zatím nevytvořili dostatečné zázemí – jako v šedesátých a sedmdesátých v Německu. Zatím.

Jenže jsme v EU, kam jsme rovněž dobrovolně vstoupili (hlasy zhruba jedné třetiny voličů, někteří jsme hlasovali proti, ale byli jsme v menšině). A proto už nemáme hranice. Topolánkova vláda se nás sice na souhlas neptala, ale asi by jí podobná většina (jako ta, co hlasovala za vstup do EU) v té době řekla (i bez Babiše) ANO. Jen prezident Klaus byl proti – ale parlament ho přehlasoval. Takže teď nemáme ani státní suverenitu, ani hranice. A už se nás vůbec nikdo na nic neptá.

Neptal se nás ani ministr životního prostředí Martin Bursík, když udělal tunel století pro privátní „solární barony“. Jenom prezident Klaus byl zase proti – ale parlament ho zase přehlasoval. Teď baronům platíme z našich daní každý rok něco kolem pětačtyřiceti miliard (!) korun a soudruzi z vlády spolu s dalšími „experty“ si lámou hlavy, jak zařídit, aby bylo na důchody. Na penzijním účtu schází prý něco přes třicet miliard. Bude se na to prý muset jít přes daně. Pochopitelně. Své soukromé miliardy do toho „spasitel“ Babiš nedá. Je expert na dotace z EU (z našich daní) pro své firmy – a neptá se, zda s tím souhlasíme.

Čtěte ZDE: Bohuslav Merkel Sobotka: Soudružko, Angelo, evropský Bundeswehr vám pomohu prosadit. Z Ventotene míří papaláši diktovat do Bratislavy. Snad na ni Nebe také nesešle zemětřesení. V plánu je pohroma pro celou Evropu

Sedlina společnosti

Neptal se nás ani jeho formální nadřízený premiér Sobotka, když se rozhodl pozvat sem „babu Vítejteuprchlíci“ z Berlína. Přijela, zamžourala a zvítězila. Vládní média (to jsou v tomto případě všechna hlavní) tvrdí opak. Prý babě naši pašáci politici neustoupili. Lžou, jako když Rudé právo kdysi tisklo a Česká televize dnes vysílá. Neustoupili jen odpůrci „baby“ v pražských ulicích. „Sedlina společnosti“.

Tak se o těch, z jejichž peněz žije, vyjadřuje „teatrolog a vysokoškolský učitel“ pražské kavárny Vladimír Just v Babišových Lidových novinách. Chce se mu zvracet z toho, že „sedlina“ bývalou významnou funkcionářku komunistické mládeže NDR ohavně urážela, když na ni volala, aby od nás vypadla, že jsme ji nezvali – stejně jako její migranty. A nejhorší na tom prý je, že ti zbabělí politici chtějí udělat to, co si přeje absolutní většina národa:

„To všechno si mohou politici dovolit i proto, že proti reprezentantu patologické sedliny (prezidentu Zemanovi) budou působit ještě mírumilovně. Ten totiž tváří v tvář kancléřce opakoval drzou lež o tom, že za všechno může Německo, jež si přece pozvalo ilegální migranty, a nemůže tedy přenášet odpovědnost na nás, kteří jsme nikoho nezvali. Řekněme tedy jednou provždy, že průšvih s migrací nezačal kancléřčiným pozváním.“ Tak pravil, JEDNOU PROVŽDY, soudruh Just. Bolševici jsou stejní za všech režimů. Na věčné časy.

Čtěte ZDE: Do Prahy doprovodila Merkelovou PEGIDA a radí nám: Vyžeňte tu babu vidlemi! Co takhle stavět místo táborů obrovské blázince? Dienstbier se třese o křeslo. Proto chce, aby migranti mohli u nás volit

Baba zamžourala – a dosáhla svého

Jenže tentokrát střelil najust vedle. Angela Merkelová nepřijela na inspekci do okrajové spolkové země Čtvrté říše jen tak pronic zanic. A vůbec neodjela s prázdnou. Přestože jediným oficiálním darem byl německý překlad Švejka, který jí věnoval na Hradě prezidenta Zeman.

Kdepak. Odváží si desítky miliard – a slib, že migranty budeme přijímat tak, jak nám nadiktuje. Politici se sice pro média (předvolebně) tvářili v otázce povinných migrantských kvót neústupně, ale sotva baba odjela, už zveřejnili švejkovský plán – který jim zanechala jako „ústupovou variantu“ téhož:

Za každého „imigranta“, kterého nepřijmeme, budeme platit zhruba sedmadvacet tisíc korun měsíčně a k tomu je budeme „dočasně ubytovávat“ na našem území. Protože z historie víme, že jednotkou „dočasnosti“ je jeden Furt, je vymalováno. Sice se nás vládní Švejkové neptali, ale už za nás demokraticky rozhodli. Nadšen je i slovenský premiér Fico, který kdysi (rovněž předvolebně) dokonce EU za povinné kvóty zažaloval. Je to prý báječná věc, oni už takto „konzervují“ tisíce migrantů ze sousedního Rakouska na Slovensku – a zatím k nim do vnitrozemí ani neutíkají!

Smysl této německé euro-švejkoviny objasnil v Právu europoslanec Jan Keller, když informoval o dokumentu, jejž vypracoval Brusel – a o němž samozřejmě v médiích a od politiků nepadlo ani slovo:

„Unie potřebuje „závazný a povinný legislativní přístup k „přesídlování“ rostoucího počtu žadatelů přicházejících přes vnější hranice. Tento mechanismus „musí zajistit přesídlení takového počtu uprchlíků, který bude smysluplný vzhledem k celosvětovým potřebám". Přeloženo do lidské řeči: Ať přijde od Evropy jakýkoliv počet lidí, členské země se o ně musí podělit. Žádná horní hranice pro počet příchozích přitom neexistuje.“

Čtěte ZDE: Kopytem sem, kopytem tam: Naši milí mohamedáni jsou trénovaní. Vraždí na zlatou. Jak zázračně vybuchne svíčka? Nemoc „šílených volů“ už také u nás. Zelená záře nad Kladnem. Sekera u lidovců. V Riu jako na Lipně: Vše OK

Flexibilní totalita

To byl vlastní smysl „inspekce“ Angely Merkelové u nás i v ostatních zemích Střední Evropy. Chápavě přistoupila k „předvolebním problémům“ našich politiků. Jen ať média píší, že tady neuspěla, vždyť budou volby! Ostatně sama má tentýž problém doma, ve spolkové zemi Mecklenburg-Vorpommern se volí za pár dnů a nevypadá to tam pro ni dobře – stejně jako v Böhmen und Mähren. Takhle jim to tam voliči naházejí – a pak Sobotkové, Bělobrádkové Babišové dohrají svou švejkovinu do konce.

Takže budeme platit. Jako mourovatí. „Celosvětové potřeby“ k přesídlování migrantů naplníme po svém. Švejk se stane východiskem pro všechny. Miliardy, které z našich daní zaplatíme jako pokutu každý měsíc za tisíce „nepřijatých“ muslimů, spolkne Brusel – a předá je Německu. Obdobně, jako se to osvědčilo se solárními barony. Obyvatelstvo si na jejich luxusní apanáž už zvyklo a neprotestuje. Že na penzijním fondu bude scházet stále víc? Tak Babiš zvedne hranici odchodu do důchodu. A tak dále, stále dokola. Neptají se. Činí.

Ten hlavní vtip ale spočívá v tom, že budeme migranty „ubytovávat“. Dočasně. Nafurt od okamžiku, kdy Brusel „sjednotí“ výši dávek, které „nebožáci“ budou dostávat ve všech zemích EU. Do té doby budeme dovážet alespoň Ukrajince, na které jsme už zvyklí – protože je prý potřebují majitelé soukromých firem. Jakou část voličů asi představují?

Je to báječný systém.

Flexibilní totalita.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky