Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Volby v USA: Hillary Clintonové zbývá rok života, možná dva, varují lékaři. Co se stane, když zemře zítra? Smyčka se stahuje. Dostanu ji za mříže, tvrdí král hackerů. Nahradí ji lesbická černoška? Máme video

Volby v USA: Hillary Clintonové zbývá rok života, možná dva, varují lékaři. Co se stane, když zemře zítra? Smyčka se stahuje. Dostanu ji za mříže, tvrdí král hackerů. Nahradí ji lesbická černoška? Máme video

14. 9. 2016

Tisk článku

Jan A. Mařenka zkoumá lékařskou zprávu o zdravotním stavu jedné starší paní, která ve své patologické ambicióznosti zabloudila na práh smrti, a nabízí několik videí - ať si čtenář na tuto kauzu udělá názor sám

Kdyby byly volby už dnes, bylo by to těsné. Jenže volby jsou až za dva měsíce. Kampani Hillary Clintonové se protáčejí kola, zatímco alegorické vozy Donalda Trumpa mizí za obzorem.

Ukazuje se, že zdravotní stav kandidátky na první americkou prezidentku je mnohem horší, než naznačovala média. Již dříve se objevila videa, na kterých Clintonová (68) během projevu kašle, koktá, třese hlavou, divně padá, nebo pořád dokola opakuje stejné slovo. Jde o pokračování série podivných zranění, které Clintonová utrpěla během své kariéry v politice.

Nemocná Hillary

„Tato žena trpí vaskulární demencí, možná Alzheimerovou chorobou,“ říkali lékaři po podrobné analýze záběrů. Clintonová však tvrdí, že je vše zcela v pořádku a odkazuje na lékařskou zprávu, podle které je zdravá. Je tu ale problém: Zprávu vypracoval lékař dobře placený Clintonovými - a kromě různých pochybení (jako absence razítka a hlavičky) je tak stručná, že může znamenat všechno a nic.

Podezření, že je situace víc než vážná, se záhy změnilo takřka v jistotu. Poslední videa, která se objevila po Clintonové kolapsu na memoriálu 11. 9. v New Yorku, jsou šokující – a to i ve srovnání s tím, co už jsme viděli. Zachycují Clintonovou, jak se bezvládně opírá o sloupek u silnice a přidržuje se členky své ochranky.  Podlamují se jí nohy, ztrácí botu a při pádu se praští hlavou o černou dodávku, která ji přijela zachránit.



Hillary opouští Ground Zero - a vlastně k němu odjíždí

Další video, zachycující stejnou situaci, ale z jiného úhlu, ukazuje ještě více znepokojující okolnost. Část ochranky se nestarala o svou kolabující chráněnkyni, ale o to, aby ji média nemohla natočit. Ramenatí osobní strážci se staví proti kameramanům jako živé štíty, zatímco kolabující Clintonová (bez boty) tluče hlavou o černý automobil.

Údajně dehydrovaná Clintonová padá na hlavu (z jiného úhlu)

Zdánlivá drobnost: Podle protokolu měl být prezidentský vůz od Ground Zero doprovázen policií, ale ochranka na nic nečekala a zmizela v ulicích Manhattanu. Když se Clintonová opět vynořila na veřejnosti (za necelé dvě hodiny), svěřila se médiím, "že se cítí skvěle".

Na otázku, kde celou dobu byla, Clintonová odpovídá, že si šla odpočinout do přilehlého bytu své dcery Chelsea. Stejně jako v mnoha předchozích případech nelže, ale ani neříká pravdu. Reportéři záhy zjistili, že se před návštěvou dcery podrobila lékařskému vyšetření - se spekulativním výsledkem.

Asi vůbec nejkomičtější vysvětlení poskytl horlivý americký patolog, hojně citovaný médii, který svoji "diagnózu" postavil na faktu, že má rád Hillary a nesnáší ruského prezidenta: „Clintonová byla otrávena a prsty v tom mají Rusové.“

Aneb za vším hledej Putina.

Čtěte ZDE: V USA bude ještě veselo: Odvezou první dámu v medvědovi za mříže jako Nagyovou? Clintonovic kasička pěkně chrastí. Spoluprací s ukrajinským oligarchou to zdaleka nekončí. Bomba teprve vybuchne

Co když Clintonová zemře (nebo odstoupí)?

Položme si otázku, která je možná napohled neetická, ale vzhledem k okolnostem zcela na místě: Co se stane, když Hillary Clintonová kampaň nepřežije, nebo, aby přežila, se vzdá kandidatury? Protože se nic takového v dějinách Spojených států ještě nestalo, není se čeho přidržet.

V takovém případě se (podle norem Demokratů) dostává ke slovu Národní výbor Demokratické strany, jehož členové (roztroušení do různých států unie) jsou něco jako superdelegáti, jenže na steroidech.

Tito „vyvolení“ mohou za mimořádných okolností, jakými je smrt nebo odstoupení kandidáta v období mezi udělením nominace a volbami, zvolit prakticky kohokoli. Kdo by to mohl být?

Jako případný náhradník za Clintonovou se nabízí Bernie Sanders, přezdívaný „prezident chudých“ – kterých je ostatně v USA většina. Avšak vzhledem ke skandálnímu způsobu, jakým byl Národním výborem „vyštípán“, se tato alternativa jeví jako nulová.

Tedy: Když ne Sanders, kdo tedy? Tim Kaine? Obamům viceprezident Joe Biden? Ze stranických hlubin se - právě v souvislosti se skandálem kolem Sanderse - vynořila monumentální postava aktivistky Donny Brazileové. Tato lesbická černoška a bojovná feministka nahradila ve funkci předsedkyně Národního výboru soudružku feministku Debbie Wasserman-Schultzovou (s radostí přechylujeme).

hil

Schultzová, Clintonová, Brazileová. Výbor Demokratické strany USA.

Škatulata hejbejte se si zahrál Národní výbor poté, co král hackerů Julian Assange (skrývající se na ekvádorské ambasádě v Londýně) zveřejnil na WikiLeaks hacknuté e-maily Výboru – v předvečer nominačního sjezdu. Šlo o zcela zásadní událost, která byla dokumentem ryzí nenávisti.

Z „odtajněných“ e-mailů mimo jiné vyplynulo, že straníci pod vedením paní Schultzové házeli "výřečnému staříkovi" Sandersovi klacky pod nohy od první chvíle. Že vytvořili feministický pakt, který zametl cestičku k moci Hillary Clintonové: „Sanders nechápe principy Demokratické strany, nenávidím ho,“ napsala soudružka Schultzová v e-mailu, který měl zůstat utajen - a jen díky hackerům nebyl.

Feministická černoška Donna Brazileová (připomínající moderátorskou hvězdu Oprah Winfreyovou) je - na rozdíl od Sanderse, který je (s odpuštěním) - fujtajbl - běloch, dokonalým ztělesněním všeho, v co „moderní“ soudruzi Demokratické říše věří.

Donna Brazileová - nahradí nemocnou Clintonovou, aby zachránila zpackanou kampaň?

Byla by Donna Brazileová Donaldu Trumpovi nebezpečnějším soupeřem než kolabující a koktavá Clintonová? Asi ano, ale muselo by se to stát rychle.

Po kolapsu Clintonové získal momentum Donald Trump. Jeho šance zvýšila i formulace, kterou se jeho týmu podařilo dovedně dostat do médií: „Zvolení Clintonové by bylo třetím volebním obdobím Baracka Obamy“.

Co má hacker v rukávu (Říjnové překvapení)

Je polovina září, v New Yorku stejně slunečné jako v Čechách. Na memoriálu 11/9, kde Clintonová zkolabovala (a Trump ne), bylo takřka 30 stupňů. Teplota předvolební však stoupá do daleko vyšších hodnot. Zvláště aktuální se stává otázka: Co bude oním Říjnovým překvapením, které bývá v USA před listopadovými volbami tak žhavé, že vše, co bylo před ním, změní na popel?

Hacker Julian Assange z Wikileaks k tomu do Ameriky vzkazuje: „Hillary, je po všem. Říjnové překvapení bude největším leakem všech dob.“ V rozhovoru pro média Assange prohlásil, že má v rukávu e-mail, který pošle Clintonovou za mříže.

Julian Assange, král hackerů, a jeho zpověď

Julian Assange, ač vězněn, uvolněný, v rozhovoru mimo jiné říká: „Saúdská Arábie je největším donátorem Nadace Clintonových.“ Dodejme, že přesah této nadace obrovský. Je větší než Norské fondy a prolíná se s říší Georga Sorose - a mnohonásobně ji přesahuje.

Podle některých zdrojů se bude Říjnové překvapení Juliana Assange týkat e-mailu, který je důkazem mimořádné sumy věnované Islámským státem (zprostředkovaně přes Saudskou Arábii) Nadaci Clintonových. Vida!

Je toto ono, co měl na mysli Assange?

Těžko. Prezidentská kampaň je tentokrát tak vypjatá, že lze předpokládat větší kalibr. Vazba Clintonových na Islámský stát je již teď tak zřetelná, že se v kontextu voleb (bohužel) jeví jako chabá. Volič si žádá srozumitelnější symbol. Volič si žádá téma, jemuž rozumí a které se ho bezprostředně týká. Volič si žádá krev.

Takže - nechme se překvapit.

Největším překvapením by bylo, kdyby se žádné překvapení nekonalo.




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky