Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
V Emauzích koncert pod duhovou vlajkou nebude: Útok na poslankyni Nytrovou homo-mafii neprospěl. Sobotkova zpátečka před volbami. Přikáže nám EU povinné kvóty na přidělování dětí? Pryč s Přírodou!

V Emauzích koncert pod duhovou vlajkou nebude: Útok na poslankyni Nytrovou homo-mafii neprospěl. Sobotkova zpátečka před volbami. Přikáže nám EU povinné kvóty na přidělování dětí? Pryč s Přírodou!

15. 9. 2016

Tisk článku

Pavel Kopecký se zamýšlí nad zmařeným pokusem homo-lobby "klajmovat" další půdu a z předvolební havárie "průlomové novely" o adopcích vyvozuje asi přehnaně optimistický závěr

Homosexuální mužský pěvecký soubor Doodles měl mít 11. října vystoupení v staroslavném klášteře v Praze Na Slovanech. Show se měla uskutečnit coby součást vystoupení spřátelené skupiny Lucky Voice Band. Poté co Benediktini zjistili, že jde o propagandistické těleso vystupující pod duhovou vlajkou, vystoupení pochopitelně zrušili. No pochopitelně - ne každý by se to dnes odvážil.

pp

"Měli jsme vystoupit v Emauzském klášteře jako hosté spřáteleného sboru Lucky Voice Band. Veškerou organizaci měli na starosti oni. Když to domlouvali, tak církev věděla, že tam budou mít hosty, nevěděli ale jaké. Když se potom dozvěděli, co jsme zač, vystoupení zrušili," řekl sbormistr Doodles Marek Stanka.

Pod duhovou vlajkou

Skupina Doodles byla založena v roce 2011 a od té doby vystupuje na různých homosexualistických festivalech včetně pražského Prague Pride. Je jasné, že kdyby se zmíněný koncert v Emauzském klášteře v říjnu uskutečnil, bylo by vystoupení mocnou homo-lobby zneužito. Záběry z katolických Emauz by se staly vítaným propagandistickým nástrojem homosexualistického běsnění nejen u nás, ale i v zahraničí.

Politický homosexualismus (LGBT) potřebuje dobývat stále další a další kóty a pronikat svým jedem stále hlouběji do beztak těžce nemocného společenského organismu. Hudební kluby či divadla už se staly pro podobná "náborová" vystoupení zabydleným prostorem. Proto se dnes snaží etablovat i na zatím "panenské" půdě katolických klášterů a kostelů, které byly pro tyto skupiny, až na výjimky potvrzující pravidlo, na rozdíl od těch protestantských dosud uzavřené. Duhová vlajka umístěná pod plastikou svatého Benedikta je pro popravčí čety standardních civilizačních hodnot jistě velmi lákavá představa.

Čtěte ZDE: Fakta pro statečnou poslankyni Nytrovou: Pokrytecká hysterie. Bude se duo Marksová - Gottvaldová zabývat původci pandemie AIDS? Atentátník z Nice také patřil k teplým bratřím. Zastavíme duhovou totalitu?

Doodles a sítě LGBT

Dokazují to i slova uváděná na jejich webu: "Doodles se čile zapojují do široké rodiny LGBT sborů v Evropě. Po společném vystoupení s London Gay Men’s Chorus v srpnu 2015 na Nové scéně pražského Národního divadla se sbor připravuje na zájezd za pařížským gay & lesbickým sborem Podium Paris. A kromě toho už vyhlíží do roku 2018, kdy se v Mnichově koná velký slet LGBT sborů Various Voices." I z těchto vyjádření je jasné, že soubor je zapojen do mezinárodních "duhových sítí", které s papežem Františkem v zádech cítí příležitost dobýt i katolickou půdu. Netají se tím:

Kromě zrušeného koncertu v Emauzích inzerují i adventní koncerty na pražské Portheimce a také v Kostele Stětí sv. Jana Křtitele v Kadani. Bude zajímavé sledovat, jak se k "duhové akci", která by se měla odehrát v kostele litoměřické diecéze 4. prosince, postaví biskup Jan Baxant, jenž diecézi spravuje.

H-hon na poslankyni Nytrovou

Homosexualistické politické skupiny jsou čím dál agresivnější vůči lidem, kteří obranu tradičních hodnot ještě nevzdali. Klasický příklad poskytl poslední útok na poslankyni Pavlínu Nytrovou, která se po vyslovení svého názoru na půdě Poslanecké sněmovny stala obětí mediálního lynče vedeného právě stoupenci homosexualistické ideologie v médiích a neziskovkách.

I když se tito homo-revolucionáři vydávají za ochránce lidských práv, nemají nejmenší respekt k základním občanským svobodám svých oponentů. Jejich snahy hulvátskými metodami umlčet poslankyni Nytrovou dávají zapravdu mnohému z toho, co ve sněmovně řekla, zvláště o vlivu homosexualistické lobby, a představují další ohrožení již tak chatrných zbytků svobody slova.

Hlavně jsou však výhrůžným vzkazem celé společnosti: Jestliže už dnes mají takovou moc, aby umlčovali a napadali poslankyni s demokratickým mandátem a imunitou, je jasné, kolik svobody k vyjádření nesouhlasu zbývá "prostým" občanům.

Čtěte ZDE: Pravda o dětech v "homorodinách": Nová americká studie s výsledky, které se Dienstbierům celého světa nebudou líbit. Děti jako fetiš pro zvrhlé touhy dospělých

Šiřitelé pandemie nic neplatí

Mají obrovskou moc. V čele jejich dobyvatelských průvodů stejně výhrůžně kráčí velvyslanec Spojených států i Babišova primátorka Krnáčová. Chybí už jen ministr zdravotnictví. Právě ten, který na krabičkách cigaret vzkazuje občanům, že kouření škodí zdraví (Brusel nyní přihodil i "zábavné" obrázky), ale že právě homosexualistická agenda "hrdě" šíří smrtelné nemoci po celé planetě (nejen mezi homosexuály) - to už jim nepřikazuje napsat na transparenty.

O homosexuály jde samozřejmě až v poslední řadě. Ti dnes mají naprostou svobodu zacházet se svou deviací, jak uznají za vhodné - a nikdo si (narozdíl od kuřáků) ani nedovolí poznamenat, kolik náš státní rozpočet stojí léčba AIDS a dalších nemocí, které jako Boží prst tuto civilizační pandemii provázejí. A na rozdíl od zmíněných kuřáků ani státu neodvádějí miliardové daně.

Proto je tak důležité odvážné gesto, které Benediktini z kláštera Na Slovanech veřejnosti vyslali. Homo-bossové jim to jistě nedarují. Zatím ale mají plné ruce práce - ač nikým nevoleni - v poslanecké sněmovně. Ne všechno se jim totiž daří tak snadno, jak si zatím zvykli.

Čtěte ZDE: Průvody jako za Husáka: V čele normalizační politici a velvyslanec "Moskvy Západu". Veřejnosti je to lhostejné. Co takhle Rijád Pride? Příště demonstrace za větší ňadra. Prsofobové, třeste se!

Sobotkova zpátečka a blížící se volby

Zajímavé třeba je, že "boj o poslankyni Nytrovou" měl pro ně právě opačný efekt. Tento týden vláda rozhodla v tichosti o tom, že homosexualistické prolomení se do "krádeží dětí" dosud fungující salámovou metodou (nejprve adopcí dětí svého partnera), se zatím odkládá. Premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) se totiž neodvážil před blížícími se říjnovými volbami zařadit vládní návrh novely, která to má umožnit, na pořad jednání.

Homosexuální lobby po třech letech intenzivní kampaně považovala schválení této "průlomové normy" již za hotovou věc. Jenže ty "nešťastné" volby... Premiér proto novelu odsunul na druhou polovinu října, až bude po krajských a senátních volbách. Což ale v podstatě znamená, že šance, že se do konce volebního období stihne ve Sněmovně projednat ve třech čteních a schválit Senátem, je velmi nízká.

Sobotka, Dienstbierovo politické "dvojče", je samozřejmě spojencem homo-lobby. Jenže ještě cennější je pro něj jeho kariéra. A tak asi nejen kvůli volbám, ale rovněž z obavy z negativních reakcí části své strany, které artikulovala poslankyně Nytrová, raději couvl. Nemluvě o tom, že i lidovci by před volbami svým voličům obtížně vysvětlovali, proč nechali novelu vládou projít.

A tak zrušení koncertu v Emauzích snad můžeme pokládat už nejen za osamělý hlas "volajícího na poušti". Chceme-li být optimisty, můžeme to pokládat za další příznak probouzející se občanské odvahy, kterou budou muset vzít "pokrokáři" stále častěji na vědomí.

Migrantská invaze probouzí spící veřejnost z iluze, že "multikulturalismus" je jen taková neškodná zábava intelektuálů. Homosexualismus je jeho rodný bratr.

Třeba si to uvědomí většinová společnost dříve, než bude definitivně pozdě. Než nám třeba EU přikáže "povinné kvóty" na přidělování našich dětí těm, kteří jsou "diskriminováni", neboť jejich deviantním vztahům "zpátečnická příroda" plození dětí neumožňuje.

pp 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky