Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Imigrace zapříčiňuje emigraci: Němci začínají utíkat z vlastní země. Skandální migrantské vzkazy přes média a xenofobní maminka z Mnichova. Merkelová vrazila židli do otevřených dveří. Má AfD šanci?

Imigrace zapříčiňuje emigraci: Němci začínají utíkat z vlastní země. Skandální migrantské vzkazy přes média a "xenofobní" maminka z Mnichova. Merkelová vrazila židli do otevřených dveří. Má AfD šanci?

24. 10. 2016

Tisk článku

Patrik Juda se věnuje současné situaci v Německu, kde rostoucí nespokojenost původních obyvatel již přináší zárodky jeho možného budoucího exodu z ukradené země

Němci opouštějí důsledkem politiky otevřených dveří Angely Merkelové Německo. Jsou ve velkých počtech zklamáni a cítí odpor k současné situaci ve své zemi, ze které viní nejvíce právě svoji kancléřku.

Více jak milión migrantů dorazilo do Německa v minulém roce. Nové údaje však také ukazují, že 138.000 Němců naopak v tom stejném roce Německo opustilo. V posledních deseti letech pak opustilo Německo celých 1,5 miliónu lidí, z nichž bylo mnoho nade vší pochybnost vysoce vzdělaných. Mezi Němci, kteří se rozhodli odejít z Německa, jsou profesoři i studenti, což nevyhnutelně zanechá i následky ekonomické. Údaje zveřejnila německá agentura pro statistiku.

To jsou samozřejmě smutné údaje: vzdělaní lidé, kteří se v Německu narodili, odcházejí - a přicházejí statisíce lidí z Afriky a Středního východu, kteří většinou nijak vzdělaní nejsou. Podle statistik nejsou ani příliš pracovití, avšak na kriminalitě mají podíl značný a na využívání sociálních dávek také.

Vzhůru k Balatonu?

Němci se stěhují například k Balatonu do Maďarska, jak uvedl místní realitní agent. Jako důvod uvádějí hlavně nezvládnutelnou migrační krizi. Z Německa však neprchají pouze Němci, ale i lidé jiných národností, kteří žili v Německu celá desetiletí. Ač sami původem cizinci, byli by rádi, kdyby kancléřka nechala deportovat migranty z posledních dvou let. Říkají, že migrace jim bere jejich podmínky k životu.

I z oficiálních německých statistik jednoznačně vyplývá, že počty nově přicházejících lidí různých národností jsou vysoké jako nikdy předtím. Přijímání vysokého počtu migrantů však bude dle německých úřadů pokračovat. Frank-Jürgen Weise, který je vedoucím pracovníkem úřadu pro migraci (BAMF), předpokládá, že v roce 2016 dorazí asi 300.000 migrantů. Popularita německé kancléřky Merkelové je proto na historickém minimu. Přišlo by mi nepochopitelné, kdyby to mělo být jinak. Němci se stávají cizinci ve vlastní zemi a situace se nezlepšuje.

S politikou Angely Merkelové mnoho z Němců nesouhlasí, roste popularita pravicové Alternativy pro Německo. Dle pana Václava Klause, jenž v saských Drážďanech před pár dny přednášel na téma masová migrace a její důsledky pro Evropu, zde má AfD podporu dle průzkumů veřejného mínění až 22 % voličů: "Zdá se, že v Sasku se rodí nezanedbatelná politická síla."

Kéž by to tak bylo a AfD mohla po příštích volbách bojovat za původní Němce ve vládě a pokusit se zemi ještě zachránit pro její původní obyvatele.

Čtěte ZDE: Václav Klaus v hadím hnízdě: Setkání s přáteli i nepřáteli. Nobelovští profesoři agitují, USA chce vládnout světu. Děsivé představy o evropské demokracii. Přepolitizovaný pohřeb v Bratislavě a beseda mezi krabicemi

Angela a její role

V Drážďanech se 3. října sešly u příležitosti 26. výročí znovusjednocení Německa tisíce lidí. "Den německé jednoty" navštívila i německá kancléřka, ale lidé ji příliš nevítali. Kancléřka se ocitla pod palbou kritiky od jejích spoluobčanů. Kromě německých vlajek měli v rukou také transparenty s hesly vyzývajícími Merkelovou k odstoupení: "Merkelová musí odejít." Je to smutné, ale z vlastní země odcházejí zoufalí a smutní Němci, protože ona stále zůstává. Mnozí musí zažívat pocit beznaděje, když vláda likviduje vlastní národ a svoji historii. Ta nová, vládou propagovaná budoucnost a realita, vypadá pro Německo černě.

Angela Merkelová by prý chtěla přetvořit ilegální migraci v politický úspěch, kterým je údajné zastavení přílivu lidí z Turecka a smlouva vyjednaná v Ankaře letos v březnu. Pro Itálii je to ale trochu hořký úspěch, protože počty migrantů zde v letošním roce výrazně vzrostly - navíc když je lodě evropských záchranářů a Frontexu dovážejí bezpečně přes Středozemní moře k jejím břehům. Uprchlíci již nepotřebují výkonné lodě, stačí jim dostat se do mezinárodních vod. Domnívám se, že nemusí doplout ani tam, neboť záchranáři jim v nouzi pomohou i bezprostředně u pobřeží Lybie.

Paní kancléřka ještě řekla, že pomoc uprchlíkům není pouze otázka financí, ale také záležitost vylepšování schopností afrických migrantů a také "o tom dát jim naději". Určité schopnosti někteří z imigrantů projevili nedávno, když jich 17.000 zažalovalo německou vládu - a se svou žalobou uspělo. A proč německou vládu žalovali? Protože jim byl udělen pouze částečný status azylanta - a to je jim málo.

Podle jednoho migranta prý již Německo není pro Němce vhodnou zemí k životu, proto by měli odejít. Zní to jako špatný vtip, ale stává se to realitou. Jako Němec bych takto kulturně obohacen také nechtěl v Německu žít.

Čtěte ZDE: Konec starých časů: Invaze mění evropské metropole k nepoznání. Kriminalita roste o stovky procent. Drogy, prostituce, násilné trestné činy. Turistika brzy minulostí? Migranti dostávají více než důchodci

Situace u našich západních sousedů

Němci čelí vysoké kriminalitě, kterou páchají často právě migranti, a to včetně doslova epidemie sexuálního zneužívání a znásilňování. Islamizace Německa se zrychluje a mnoho Němců již ztratilo naději na šťastnou budoucnost. A to si Němci ještě mohli přečíst neuvěřitelně drzé a ponižující vzkazy na svoji adresu od osmnáctiletého migranta Arase Bacha ze Sýrie přímo z novin der Freitag v říjnu. Příspěvek byl uveřejněn také v Huffington Post Deutschland, ale tam byl později smazán. Je skandální.

"My uprchlíci nechceme žít ve stejné zemi s vámi... Vy můžete a myslím, že byste ji měli opustit... A vezměte si prosím Sasy i s Alternativou pro Německo... Proč neodejdete do jiné země? Je nám z vás špatně."

Býti Němcem, tak se mi asi také udělá špatně, naopak z těchto nevděčných a často velmi hrubých migrantů. Cizí entity přinášejí na Západ mnohem více problémů, než jen zátěž v podobě vyplácení sociálních dávek. Někteří z migrantů pohrdají původními Němci. Ti píší ze zoufalství vládě dopisy, ale ta jim stále není ochotna naslouchat. Naopak, někteří němečtí politici doslova provokují své občany. Drzá slova migranta jsou šokující, tímto neuvěřitelným způsobem mluvil ke svým občanům ale i představitel německého Kasselu.

Když byla v říjnu 2015 migrační krize na svém dosavadním vrcholu, tak se na radnici v Kasselu/Lohfeldenu sešlo asi 800 nespokojených Němců, kterým se nelíbilo jednostranné rozhodnutí místní vlády o umístění migrantů ve městě. Představitel Kasselu Walter Lübcke reagoval na tuto nespokojenost slovy, že ti, kteří nesouhlasí s vládní politikou otevřených dveří, mají možnost opustit Německo kdykoliv. Jeho drzost vůči vlastním spoluobčanům je ještě horší, než ta imigrantova:

Čtěte ZDE: Oslavy "sjednocení": Německá demokratická republika vstává jako Fénix z popela dějin. Opovrhovaní "die Osten" jsou extrémisté, míní soudruh Springer. Občané jsou proti - a ruší předplatné

Výměna milých vzkazů

"My uprchlíci jsme znechuceni z naštvaných občanů (Wütburgeru)... Urážejí nás a směšně agitují... Dobře, měli byste uprchnout... Německo pro vás není vhodné, tak proč zde žijete? Proč nejdete do jiné země? Když je tato země vaše, drazí naštvaní občané, tak se chovejte normálně... Nebo můžete jednoduše odletět z Německa a hledat nový domov... Jděte do Ameriky za Donaldem Trumpem, on vás bude velmi milovat."

Někteří němečtí občané, kteří již emigrovali, také píšou. Především "své" vládě. Jeden z nich napsal:

"Věřím, že migrace vytváří závažné a nevratné změny v německé společnosti. Jsem naštvaný, že se něco takového děje bez souhlasu německých občanů. Je hanba, že se židé musí opět obávat v Německu jen proto, že jsou židé."

Jedna paní také vládě napsala:

"Můj manžel občas říká, že má pocit, že jsme se stali tou největší menšinou, avšak bez své vlastní lobby. Pro každou skupinu je v Německu instituce, umístí se, mají zájem veřejnosti. Ale pro nás, heterosexuální manželské páry se dvěma dětmi, kteří pracují, nejsou hendikepovaní a ani muslimové, tak o lidi jako my již déle není žádný zájem." Když tato paní svůj úmysl odejít z Mnichova oznámila ve školce své dcery, tak byla označena za xenofobku. Lidé, jako je ona, jsou prý ti zodpovědní za to, že se integrace nedaří.

Mimochodem, na stránkách umístěných na blogové platformě tumblr je kromě spousty pornografického materiálu s imigrantskou tématikou také výzva směřovaná migrantům, aby přicházeli do Evropy a začali zde revoluci: "Vytvoř novou rasu a vytvoř nový kontinent." U toho je obrázek mladé blondýnky s roztaženýma nohama a textem "Evropa vás potřebuje!"

Pravdou určitě je, že se v Německu integrace neintegrovatelné a rozdílné kultury nedaří. Orgánům se v letošním roce podařilo vrátit pouhých 7 % uprchlíků ze 40.000 (2.860), kteří měli být vráceni. Věřím však, že Německo má ještě šanci přežít. Stále rostoucí počet příznivců Alternativy pro Německo je nadějí pro všechny Němce.

To, co Němci nejvíce potřebují, je jejich vlastní revoluce proti vládě a za budoucnost vlastní země, má li nějaká být. Minimálně voličská revoluce již v Německu, jak alespoň věřím, začala.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky