Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Černý muž v Evropě a další v (jeho) Chicagu: Co uděláme s Trumpem? Pražská kavárna se polekala, americká dál bije Trumpovy voliče. Otevře prezident nové vyšetřování 11. září? A dočká se vůbec inaugurace?

Černý muž v Evropě a další v (jeho) Chicagu: Co uděláme s Trumpem? Pražská kavárna se polekala, americká dál bije Trumpovy voliče. Otevře prezident nové vyšetřování 11. září? A dočká se vůbec inaugurace?

18. 11. 2016

Tisk článku

Petr Hájek komentuje první jasné náznaky, že se "něco stalo" a přináší ukázku tolik proklamované tolerance a politické kultury příznivců Hillary Clintonové z řad "Afroameričanů"

Fakt, že je Donald Trump pětačtyřicátým americkým prezidentem, ještě Západ ani zdaleka nestrávil. Spíše naopak. Elitám - jak americkým, tak evropským - nadále trčí v krku jako dusící knedlík vykrmované husy, v lepším případě uvízl jako kámen v žaludku. Žádný div. Ve většině případů v tom totiž mnozí spatřují "vzpomínku na budoucnost" svých vlastních politických kariér.

Dosluhující Obama proto ihned vyrazil na cestu do Evropy. Od Řecka po Německo jede "uklidňovat". Alespoň to tak líčí manistreamová média, která tak současně "uklidňují" i sama sebe a své "havlistické" publikum po celé západní Evropě - a pochopitelně také u nás: "Ono to nebude tak horké. Trump z kampaně a Trump prezident budou dvě odlišné figury" - tak zní hlavní kavárenský leitmotiv těchto dnů.

Soudruzi se radí - jako vždy o nás bez nás

Je to samozřejmě klasické "přání otcem myšlenky". Kavárna se utěšuje podobným způsobem, jako to činila Česká televize během "volební noci", kdy raději nepřinášela aktuální výsledky, doufajíc v zázrak. Je to směšné. Ale stejně nebezpečné by bylo pouze obrátit gard a očekávat okamžitou "trumpovskou revoluci".

Je však nicméně mnohem víc pravděpodobné, že "ostrý" Trump zůstane Trumpem i po zvolení prezidentem, než že se náhle radikálně promění, jak "světová kavárna" doufá a předpokládá (dle přísloví podle sebe soudím tebe). Zdá se proto téměř jisté (navzdory oficiálním vyjádřením - či právě kvůli nim), že Obama přijel do Evropy na "kritickou poradu představitelů socialistických stran" - toho času v šoku - nikoli aby je uklidňoval, ale aby jim vysvětlil, že on to asi "přítel Donald" bude myslet v mnohém stejně vážně, jako to říkal v kampani.

V této souvislosti není bez zajímavosti, že na tuto "schůzku mafiánů" pozval pouze "tvrdé jádro" EU - ale nikoho ze střední Evropy. Z oné "nespolehlivé a zlobivé" V4 - respektive V5 (s Rakouskem), kde za pár dnů může být zvolen prezidentem "trumpista" Norbert Hofer. Za tím naopak odjel český exprezident Václav Klaus - a souvislost s blížící se volbou (4. prosince) je nasnadě. Zato soudruh Sobotka aby si zoufal: Vlezl do tolika otvorů, aby se klaněl Velké Angele" - a teď ho nechají doma. A právě ve chvíli, kdy zkoprnělá Pražská kavárna selhává.

Čtěte ZDE: Dohady a spekulace nabírají na síle: Zůstane Trump "bílým mužem" i v bytě po černošské rodině? Opatrný optimismus. Matadoři NWO ve střehu. Budou padat modly? Klimatičtí kacíři nastupují. Pražská Kavárna hysterčí

Něco se už děje

Je to tak: První názvuky měnící se situace jsme mohli vidět včera v pražských ulicích. Dlouho připravovaná generálka na "pražský Majdan" proti prezidentu Zemanovi byla rychle "redukována" na "hepening" - bez jasného vyznění. Neuvěřitelná technika na Václavském náměstí, Národní třídě a dalších místech (kdo ty milióny asi zaplatil?) - duněla do prázdna. A nespokojený havlistický dav se nakonec rozcházel značně rozladěn. Jenže co dělat, když americká ambasáda již není s to dát povel k útoku?

Tiumfalismus jistě není na místě. Ještě mají nekonečnou sílu i finanční zdroje. Je třeba samozřejmě vyčkat. Ale první signály, že se věci mění, už tady jsou. V telefonickém rozhovoru s prezidentem Vladimírem Putinem došlo k oboustrannému ujištění o nutnosti urovnat vztahy mezi jadernými velmocemi. Trump to bude potřebovat - protože se chce určitě primárně soustředit na domácí americké problémy.

A jak na ně půjde? Odvolá podpis USA pod zhoubnými závěry "klimatické konference" v Paříži? Pokud ano, dostane Spojené státy do obrovské ekonomické výhody před šílenou EU. Zruší sankce proti Rusku? V lednu o nich mají jednat šéfové evropských států. Bylo by zvlášť komické, kdyby EU v sankcích pokračovala, zatímco USA by už opět s Putinem vesele obchodovaly. Jmenuje soudcem Nejvyššího soudu konzervativce, jehož hlas převáží nad pokusem vzít Američanům zbraně? Zastaví legalitu potratů?

Otevře nové vyšetřování 11. září?

Zatím můžeme spoléhat jen na signály. Jedním ze zásadních by bylo, kdyby opravdu přikročil k rozbití nedotknutelného tabu zvaného 11. září. P. C Roberts o tom říká: "Míní-li Trump obvinit skutečné viníky masakru a nikoliv nastrčené Saúdy, pak se CIA, nebo Mossad či nacističtí neokonzervativci postarají o to, aby se nově zvolený prezident své lednové inaugurace nedožil."

Připomeňme, že Donald Trump v projevu v Bluffonu (Jižní Karolína) oznámil, že chce uvolnit všechny dokumenty týkající se 11. září: "Američané se dovědí, kdo ve skutečnosti srazil budovy Světového obchodního centra. Jsou o tom záznamy, které jsou dosud utajené. Ale dozvíte se všechno." Tvrdil, že je rozhodnut zahájit nové vyšetřování. Poprvé by tak 11. září bylo zkoumáno osobami, které nejsou částí establishmentu. Trump položil několik známých základních otázek, které byly dodnes vysmívány jako "konspirační teorie" (a jejich šiřitelé - například autor tohoto textu - jako "nepřátelé Západu"):

"Jak mohla dvě letadla zbořit tři budovy?" ptal se ve svém projevu. "A jak je možné, že v oficiální zprávě o 11. září, čítající 585 stran, není slovíčka vysvětlení o tom, jak se mohla poroučet k zemi i budova č. 7, do které nic nenarazilo? A proč vláda nepodnikla jediný legální krok proti Saúdské Arábii? Copak nebyli útočníci Saúdové? Američané si zkrátka zaslouží dočkat se odpovědí na všechny tyto otázky, a proto já požádám o nové vyšetřování. A to proto, aby se podobná tragédie už nikdy nemohla opakovat."

Čtěte ZDE: David Rockefeller píše novému prezidentovi: Chceš být hrdina, nebo jeden z nás? Můžeme ti pomoct, nebo tě zlikvidovat. Rakve jsou ve sklepě Clintonových. Čekají Ameriku drsné časy? Ty nám, my tobě - nebo ne?

Černé útoky

Aktuálně hlavní otázkou tedy je, zda se Donald Trump dočká vůbec své inaugurace (20. ledna 2017). Ani potom nebude mít samozřejmě vyhráno. Úspěšná vražda JFK tajnými službami či neúspěšný atentát na Ronalda Reagana jsou mementem, o němž nepochybně dobře ví. Právě proto - ačkoli již dostal k dispozici "plnou" prezidentskou ochranku jako má Obama, udržuje nadále v plné pohotovosti tu svou vlastní, které se během kampaně začalo říkat "Trumpova FBI". A včerejší rezignace šéfa tajných služeb také o něčem svědčí.

Zatím proto pokračují pouze útoky placené a organizované G. Sorosem a zfanatizovanou lůzou. Nejen Donald Trump, ale každý, kdo ho volil, se musí mít nyní na pozoru. Dobře to ilustruje a dokumentuje následující materiál z webu Šifra:

Bílý muž v nesnázích

Šokující video z Chicaga ukazuje partičku zklamaných voličů, jak bijí 50letého muže, který volil Trumpa. Jedná se o pětičlennou partu Afroameričanů, přesněji tři muže a dvě ženy. Zatímco na něj pokřikují "Volil jsi Trumpa, za to zaplatíš!", muži jej surově bijí, a jeden z nich mu dokonce vnikne do auta. Podle všeho mu jej později ukradne a odjede v něm, zatímco napadeného okradou i o všechny osobní věci.

Jedna z dotyčných žen celou událost rovněž natáčí. "Zbij ho!" pokřikuje. "Nevol Trumpa," směje se jeden z mužů na videu, které si můžete prohlédnout níže. Stejně jako případ jedenáctiletého chlapce, který dostal nakládačku od spolužáků za to, že podporuje nového amerického prezidenta. 

Internetem koluje i rapová verze.

Mluvčí chicagské policie Nicole Trainorová oznámila, že se o případu ví a prošetřuje se. Později prozradila věk oběti, přesné místo činu (na spoji Roosevelt Road a Kedzie Avenue). Potvrdila, že jeden z útočníků ukradl muži auto a místo činu poté kvapně opustil. Nikdo ještě údajně nebyl dopaden.

Poté, co na tento incident upozornila některá média, video ze serveru YouTube rychle zmizelo. Vzápětí se ale objevilo na dalších webových stránkách.

Není to ale zdaleka jediný útok podobného druhu. Jedenáctiletý chlapec ze Staffordu v Texasu byl kvůli své podpoře Donaldu Trumpovi ve školních volbách tvrdě napaden svými spolužáky. Na otázku, kdo volil Trumpa, nebohý hoch odpověděl: "Já ho volil." Skupina spolužáků k němu přišla, vytáhla ho ze židle a začali ho fackovat a mlátit. A to v přítomnosti učitele!

Hoch po surové nakládačce skončil na pohotovosti a nyní chodí o berlích. Proti útočníkům škola zahájila šetření a do objasnění případu byli vyloučeni ze školy.

Buddy Lemmons, otec napadaného chlapce, říká: "My jsme museli respektovat výsledky dřívějších voleb, stejně tak by měl každý respektovat výsledky těchto voleb."

Pokud ovšem někdo kvůli tomu, že nevyhraje ve volbách Hillary Clintonové, spálí nebo vyhodí do koše svoje boty, může být i tohle prosté konstatování prostého muže, jakým Buddy Lemmons je, pouze zbožným přáním.

Neboť protestovat proti šiřiteli nenávisti, jak sorta "vzdělaných a úspěšných" nálepkuje Donalda Trumpa, pálením popelnic a bot nebo vyhrožováním a mlácením lidí, je jednoznačnou známkou vysoké inteligence a vzdělanosti. Tak nějak to alespoň chápou demokraté od Prahy po New York.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky