Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Lidumil Soros: Plné ruce práce v Americe i u nás. Clintonová i Drtinová za stejné dolary. Výzva Kroměřížské výzvě: Neklidní umělci, kde jste? Peníze z našich daní nesmrdí. Kavárna lynčuje selektivně

Lidumil Soros: Plné ruce práce v Americe i u nás. Clintonová i Drtinová za stejné dolary. Výzva Kroměřížské výzvě: Neklidní umělci, kde jste? Peníze z našich daní nesmrdí. Kavárna lynčuje selektivně

23. 11. 2016

Tisk článku

Tomáš Vyoral odhaluje další skandální (bohužel nikterak překvapivý) konflikt zájmů jednoho z mnoha zdejších "zaměstnanců" Sorosových fondů na výrobu státních převratů

Vítězství Donalda Trumpa patří vůbec k nejtěžším porážkám jednoho z mála viditelnějších "mužů za oponou", miliardáře George Sorose. Tento finanční spekulant a "politický investor" má přes své takzvané fondy a nadace prsty ve většině "barevných revolucí" a státních převratů posledních desetiletí.

Jeho vášní je zvláště vytváření a financování Pátých kolon v zemích, které neskáčou podle not organizátorů Nového světového řádu (NWO) – jinak řečeno přípravy totality na úrovni celé planety. Zvláště se zaměřuje na takzvané neziskové organizace (ve skutečnosti vlivové a zpravodajské agentury typu "Člověk v tísni"), novináře a politická seskupení blízká "kavárnám".

Poslední demokratický pokus 

Aktuálně má tento dobrodinec (úzké nejbohatší vrstvy) lidstva největší práci ve Spojených státech. Investice do dosazení Hillary Clintonové na trůn nejmocnější světové velmoci se zdají být v prachu, ale Soros se ještě nevzdává. Informace o pokusech zpochybnit Trumpovo vítězství se množí:

Což takhle znovu "přepočítat" hlasy v některých státech - zvláště v těch, v nichž voliči hlasovali na Sorosových "automatech" - a dostat tak Hillary zničehonic na požadovaných 270 volitelů? Anebo nátlakem zařídit, aby mnozí volitelé, kteří se sejdou ve Washingtonu až 19. prosince k formálnímu "předání zprávy" o zvolení Trumpa, náhle nerespektovali vůli voličů a hlasovali pro Clintonovou. Vše doplněno najatými demonstranty, kteří "burcují" (za účasti médií) proti respektování "vůle hloupého lidu"...

Prostě opravdový demokrat, který se pokouší tento typ oligarchické demokracie NWO již dlouhá léta "exportovat" do celého světa. Dosud za součinnosti amerických vlád a armády Spojených států. Tak rozsáhlé investice by teď měly být ohroženy? To ani náhodou!

Není se však třeba obávat příliš. Vniveč to určitě nepřijde. Soudruh Soros má také své armády – a ty stále pracují na plný výkon a úvazek. Pochopitelně včetně "jednotek" v České republice. Velmi zajímavě o jedné ze známějších postav pražské Páté kolony informuje Tomáš Vyoral:

Tomáš Vyoral: Za dobro, demokracii (a Sorosovy peníze)

Uznávaná novinářka Drtinová sedí ve správní radě Sorosovy neZiskovky OSF, v roce 2013 od ní obdržela novinářskou cenu. Sorosova OSF také sponzoruje Think Tank, jehož členku Drtinová přátelsky zpovídala v DVTV. A konflikt zájmů?

"A ze všeho nejhorší jsou neZiskovky. Ty potvory vám vlezou všude," když parafrázuji Cimrmana.

Čtěte ZDE: Spiknutí miliardářů proti Trumpovi: Jak získat zpět vyhozené peníze? Soros platil, až doplatil. Existuje plán na zvrat volebních výsledků? Atentát? Občanská válka pod dozorem armády? Do 20. ledna není nic jisté

Prosáknutá informace

Je s podivem, že jsem čirou náhodou narazil na informaci, kterou veškerá "nezávislá", "objektivní" a ta "správná" média zcela ignorují. Daniela Drtinová, jako jedna z nejrespektovanějších novinářek (nikoliv však mnou) totiž zaujímá místo ve správní radě pražské pobočky vlivné neZiskové organizace Open Society Fund miliardáře George Sorose (odkaz zde), která v roce 2015 z rozpočtu ČR získala 111,5 milionu Kč.

Říkáte si, nějaká správní rada bohulibé neZiskovky, co má být? Například na neziskovky.cz však píší, že jeden z cílů správní rady neziskové organizace je: Posilování pozitivního vnímání organizace na veřejnosti - PR! Bingo! Víte o větším konfliktu zájmů? Vlivný novinář a tlak na pozitivní PR - pozitivní renomé v médiích. Vždyť to je na úrovni Andreje Bureše, pardon, Babiše!

Stále pochybujete?

Za dobro a demokracii

1. Ona paní Drtinová od této Sorosovy neziskovky (OSF) získala v roce 2013 novinářskou cenu, o níž řekla: "Skončila jsem v České televizi a nemohla jsem si představit důstojnější rozloučení s institucí, kterou mám ráda a ve které jsem strávila 21 let, než je tato cena." (odkaz zde)

2. A tato paní Drtinová pak třeba ve svém pořadu na DVTV PŘÁTELSKY zpovídala ohledně proruské propagandy (jak jinak) Ivanu Smoleňovou z (další neZiskovky) Prague Security Studies Institut (Think Tank číslo 1 v ČR, jak se chlubí na webu, který mimochodem není ani česky - jakkoliv jim jde o demokracii a dobro ČR), který právě Sorosova OSF sponzoruje (a jíž je Drtinová součástí). Celý rozhovor, hodný amatérů (z obou stran) zde. Není potom divu, že tento rozhovor o protiruské propagandě proběhl v takovém souznění. Neboť u nás existuje jen proruská propaganda a EU-USA pravda (jak jsem psal dříve s odkazem na Orwella; humanitární bombardování vs. smrtící - dle bombardující strany...)

Tomu se říká novinářská nezávislost a objektivita? A to jsem nezjišťoval, co další její hosté. Ač jsme již docela otrlí díky "objektivitě" ČT, tak toto je podle mě bezprecedentní konflikt zájmů! A nemusí být paní Drtinová apriori neobjektivní - ovšem novinářské ocenění z řad této nadace, post a sním spojené (jistě nemalé) finance, které paní Drtinové určitě nesmrdí, udělají své. A člověk je pak i podvědomě vděčný.

Čtěte ZDE: Česká televize: hlásná trouba eurototality. Minorita vymývá mozky majoritě. Slovník se změnil, metody zůstaly. Co s touto zločinnou organizací? Zrušit!

Penízky se sypou

Kdyby vám to stále připadalo jako malichernost, tak na webu Sorosovy OSF se dočtete, že v roce 2015 získala ze státního rozpočtu ČR (tedy z našich daní) 111,5 milionu Kč! Babiš a další papaláši se chlubí každou ušetřenou korunou na úkor vlastních občanů a 111,5 milionu Kč vyhodí do luftu pochybné neZiskovce (co, dle vlastního webu, podporuje "aktivní občany" a "systémové změny"), která ty peníze v lepším případě neefektivně s mastnou provizí přerozdělí, v horším případě využije ke svým politicko-multikulturně-globalistickým zájmům.

Kroměřížská výzvo, pražská kavárno, budíčkáři, sluníčkáři, týdny neklidní herci! Proč, do kopyta, nesepisujete petice a nedemonstrujete teď? Protože právě odsud sosáte chechtáky na ty své novododobé spartakiády, estrády a barevné revoluce, no ni?

A co paní Drtinová a její objektivita? Neměla by se otřást jako zlatem nechráněná měna?

Zdroj. 




Tagy článku

Doporučujeme

Další střet v Praze: Fiala má za úkol V4 zničit. Známí váleční štváči Lipavský a Sikorsky proti Szijjártóovi a Blanárovi. Viktor Orbán: Vzniká jiný Nový světový řád. Konec diktátu Západu. Čekání na Trumpa. Kdo bude řídit agenta Fialu?

Další střet v Praze: Fiala má za úkol V4 zničit. Známí váleční štváči Lipavský a Sikorsky...

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám. Bude elektřina brzy na příděl? Fialový program je bída a válka. Víme, jak tomu zabránit! Lidové povstání jako na Islandu? Jen radikální odpor

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky