Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Sedmnáctý v jedenadvacátém: Bude to boj o všechno? Zlikvidují nás, nebo naopak našlápneme k lepším časům? Establishment prohrává – a bude kopat. A proč všechno nakonec dobře dopadne?

Sedmnáctý v jedenadvacátém: Bude to boj o všechno? Zlikvidují nás, nebo naopak našlápneme k lepším časům? Establishment prohrává – a bude kopat. A proč všechno nakonec dobře dopadne?

31. 12. 2016

Tisk článku

Petr Hájek pověřen svými redakčními kolegy posílá „bojové pozdravy“ všem přátelům Protiproudu a vysvětluje, že jen naše vzájemnost nám umožní nejen přežít, ale také vítězit

Vážení a milí přátelé Protiproudu, dostal jsem od kolegů za úkol pozdravit vás jménem celé naší (nevelké a skromné) redakce. Nejen proto, že je to v tento čas zvykem a my, konzervativci, máme zvyky a tradice rádi a vážíme si jich. Hlavně ale chci dát zase po čase najevo, že máme rádi vás a vážíme si vás.

Ty desetitisíce lidí po celé naší vlasti – a vlastně bez přehánění po celém světě (jste s námi fakticky na všech kontinentech), pro které se stal Protiproud součástí jejich života. Alespoň to vyplývá ze stále se zvyšujícího počtu čtenářů – a také mnoha vašich dopisů či rozhovorů, které spolu vedeme. Za všechny bych chtěl ocitovat z dopisu pana J.T.:

„Dovolte mně, abych vám všem v redakci popřál do toho roku 2017 samozřejmě obrovskou dávku zdraví a pohody v osobním životě a neutuchající sílu ve vaší práci. Mám cca 20 alternativních serverů, které mě informují o skutečném dění v tom dnešním až podivném světě. Protiproud mám ale opravdu ve veliké oblibě, protože nejenom že informujete, vy i dokážete našince (mne tedy určitě) rozesmát. Styl vašich článků plně souzní s mým vkusem. Opravdu. AE News, Sputnik, InfoWars... perfektní, všechna čest. 

Vy, Protiproud, dáváte ale k tomu ještě navíc důvtip, nadsázku, ironii, sarkasmus....prostě, fakt vás mám rád a vždy se těším až si zase počtu. Pan Hájek, Danda, Mařenka, Poledník, Panenka, nechci na nikoho zapomenout. Děkuji vám, opravdu přátelé, děláte dobrou práci a je dobře že jste! Je mně jasné, že rok 2017 bude ještě náročnější než ten nyní končící. Stále je však naděje, že rozum začne konečně postupně vítězit, alespoň v této gubernii. Takže, ještě jednou hodně štěstí v roce 2017.“

J.T.

Moc děkujeme za taková slova!

Prožili jsme spolu další dosti napínavý rok. Již čtvrtý. Jistěže se (pravděpodobně) zítra ráno nic zásadního nestane – a (doufejme) a začne kalendářní rok další. Všichni dokonce věříme, že po mnoha překvapivých pozitivních (pro establishment ovšem naopak negativních) událostech roku končícího, máme důvod hledět do následujících týdnů a měsíců se střízlivou nadějí.

Chystají na nás samozřejmě mnohé pasti. Nezávislá internetová média budou předmětem ještě mnohem větších útoků než dosud. Odřezávají nás od jakýchkoli finančních zdrojů z inzerce (viz případ Česká spořitelna), skandalizují nás, vytvářejí seznamy a speciální úřady, které nás mají zlikvidovat.

Zatím však – převážně díky vašim finančním příspěvkům a našim vlastním skromným soukromým zdrojům – ještě existujeme. A pokusíme se existovat také v příštích dvanácti měsících. Podaří-li se nám to, záleží tedy také na vás. Na tom, zda ještě více z vás pochopí, že provoz Protiproudu něco stojí. Zda kliknete častěji na banner Podpořte Protiproud – a vstoupíte tím s námi do zápasu o smysluplnou realitu proti manipulacím a lžím takzvaného hlavního proudu: politického i mediálního.

Něco v tomto smyslu samozřejmě chystáme. Ale o tom dám včas vědět. Prostě se nechceme dát – a budeme bojovat. Pokud vy budete bojovat s námi.

V této chvíli vám všem chci ale především poděkovat a popřát Boží požehnání – po celý následující rok.

Všechno nakonec dobře dopadne.

Jak to vím? To by bylo složitější povídání. Ti, kteří četli mou poslední knihu Smrt ve věži, vědí, z čeho tuto naději čerpám. A proč vím, že to není naděje prázdná a falešná.

Nedejme se, přátelé! Pojďme vstoupit odhodlaně do pravděpodobně přelomového roku, sedmnáctého v jedenadvacátém století!

Za redakci Protiproudu

Petr Hájek




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky