Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Falešné zprávy o konci světa: Boj proti svobodě je ve vrcholné fázi. Přijdeme o peníze, internet, knihy i volný pohyb?  Zakážou Marka Twaina i Josefa Ladu? Poslušnost, ticho a potom na jatka

"Falešné zprávy" o konci světa: Boj proti svobodě je ve vrcholné fázi. Přijdeme o peníze, internet, knihy i volný pohyb? Zakážou Marka Twaina i Josefa Ladu? Poslušnost, ticho a potom na jatka

14. 1. 2017

Tisk článku

Mike Adams - významná postava amerických mediálních "Protiproudů" - se zabývá hlavními frontami vrcholícího boje západních elit proti chatrným zbytkům občanských svobod a rýsuje obrysy přicházející temné noci

Když na konci loňského roku spustil deník Washington Post aféru “fake news” a pokusil se přes dvě stě nezávislých internetových zpravodajských serverů obvinit z kolaborace s Vladimírem Putinem, šlo o jediné: totiž pokusit se zajistit umírajícím mainstreamovým médiím co nejrychleji absolutní monopol na informace. Samozřejmě při tom opustil sebemenší zbytek novinářské etiky, jako by se nechumelilo. Deník, vlastněný v současnosti miliardářem Jeffem Bezosem (založil mj. Amazon), nám ovšem odhalil ještě něco jiného: “oni” jsou zoufalí.

Míněni mediální majitelé klíčů z mainstreamu, kteří momentálně jako divoké zvíře zahnané do kouta bojují o život. Je pro ně totiž nutné zlikvidovat alternativy, než veřejnost skutečně pochopí hloubku problému, v němž se ocitají - přímo úměrnou hloubce jejich lží.

Poslední, avšak nebezpečné tažení

Želízko v ohni mají ovšem ještě jiní: globalisté. Ti, kteří většinou neviděni manipulují světovou ekonomikou, technologiemi i kulturou - ti také bojují po Brexitu a vítězství Donalda Trumpa o holý život. Současně mají ovšem připravený plán, který se právě urychleně snaží uvést do chodu. Pochopíme ho nejlépe, podíváme-li se na jeho jednotlivé složky.

Jsou to:

  • tažení proti hotovosti,
  • boj proti automobilům,
  • tažení proti internetu a proti “nevhodným” knihám
  • a samozřejmě i tažení proti “alternativním” médiím.

Existuje samozřejmě i tichá válka proti lidskému zdraví, ale to je téma tak obsáhlé, že by vydalo na samostatný rozbor. Důležité je především to, že všechny zmíněné kroky postupně vedou k cíli. Ten je na první pohled jako ze špatného sci-fi. Jenže rozebereme-li si jednotlivé tahy na šachovnici podrobně, dojdeme k závěru, že o nic jiného jít nemůže. Jaký cíl to je?

Čtěte ZDE: Rok 2017: Informační válka vyvrcholí. Média establishmentu vymírají jako dinosauři. Léta prožitá ve lži. Systém v posledním tažení: pokuty, cenzura, ministerstva pravdy. Goebbelsovy metody zpět ne jen v Německu

Zničit hotové peníze

Nejprve něco k nenávisti globálních elit vůči hotovým penězům. Válka elit s cashem je v plném proudu. Různé zdroje naléhavě upozorňují, že globalisté právě vyrábějí masívní kolaps předlužené ekonomiky (v celosvětovém měřítku), což bude šikovně využito: cash, neboli hotovost, bude okamžitě postaven mimo zákon a lidé budou donuceni k používání elektronických peněz. Proč to? Cash s sebou nese příliš velkou míru svobody a anonymity - a to znamená, že není možné zavést dokonalou kontrolu populace.

Elektronická měna, kterou globalisté v případě takové “krize” navrhnou, bude vypadat následovně:

  1. Všechny transakce budou sledovány vládou. Což bude znamenat absolutní konec anonymity. Pokud tedy někdo nebude platit nějakou kryptoměnou typu Bitcoinu - který bude ovšem přesně z toho důvodu nejspíš také postaven mimo zákon.
  2. Jakékoli peníze budou moci být kdykoli konfiskovány vládou, a to například na základě dokonale vykonstruovaných obvinění typu “jsi ruský agent”. To samozřejmě především dává vládě neomezenou moc, zahrnující právo kdykoli konfiskovat majetek, trestat opozici, vyřadit z provozu “nepohodlné” firmy a podnikatele a dokonce třeba peníze přelít kamarádům z Washingtonu a jeho korporací.
  3. Ze všech úspor, příjmů či transakcí bude možné automaticky odečíst daně, které budou vlastně jen další formou konfiskace. To znamená, že se vláda nadále nebude muset spoléhat na to, že “přiznáte” daně. Prostě konfiskují takový podíl vašich příjmů, jaký se jim zrovna hodí.
  4. Úspory a peníze na účtech bude možné kdykoli podrobit záporné úrokové míře, aniž to způsobí run vkladatelů na banku. A zcela šílené záporné úrokové míry - pokud se systém celý (řízeně) nezhroutí - budou jistě oblíbenou hračkou, která umožní okrádat finančně negramotné masy, aniž si toho všimnou.
  5. Až si některá vláda “prodluží” cestu do pekel, vůči nimž vypadá řecký dluh jako legrace, bude moci ohlásit masívní celonárodní “sanaci dluhu z vlastních zdrojů”, která bude znamenat okamžitou konfiskaci všech peněz a vydání nových, méně hodnotných - to vše na jeden klik počítačové myši. Podobná “celková konfiskace” jakéhokoli bohatství vyrobeného těmi, co ještě stále pracují, by mohla teoreticky udržet dluhovou bublinu a tisk ničím nekrytých peněz v chodu po celé generace.

Všimněte si, že New York Times, Washington Post, CNN a všechny ostatní mediální “presstitutky” už prosazují zákaz stodolarových bankovek. Je to krok na cestě ke kriminalizaci hotovosti. Proč by se něco takového mělo stát vysvětloval nedávno dobře server SilerDoctors.com: 

“Co je za tím vším? Proč existuje tak veliká poptávka po zákazu prostředku, který ke kriminálním účelům využívá jen zlomek procenta populace? 

Důvod je jediný: Hotové peníze se ukazují jako Achillova pata celého finančního systému. Centrální banky po celém světě už téměř osm let drží úrokové míry téměř na nulové úrovni. Přesto, že vytvářejí masívní bubliny na trzích a obrovité dluhy, jejich politiky evidentně nefungují. Zvláště v Evropě cíl nastartování ekonomického růstu žalostně selhává.

Takže je docela pochopitelné, že když to, co dělali, nefunguje, zkusí bankéři zase totéž - jen ve větší míře. 

Úrokové míry napříč Evropou jsou záporné. Japonsko má zápornou úrokovou míru. I americký FED zvažuje, zda se nevydat směrem k zápornému úroku. Nemá ostatně moc na výběr: kdyby úrokovou míru začal zvedat, okamžitě by - stejně jako jeho kolegové kdekoli jinde - přivedl vládu k bankrotu. Nemůže si dovolit zvednout úroky. Už ve čtvrtém čtvrtletí loňského roku byly nebývale nízko - a přesto se ekonomický růst téměř zastavil. Pokud nechtějí celý systém shodit, budou muset pokračovat dále - pod nulu. Jenže to finanční systém také nakonec zničí.”

Čtěte ZDE: Černoch v Lidlu: Salámová metoda aneb Overtonovo okno. Účinné nástroje temné totality. Po strůjcích světlých zítřků zůstane jenom spoušť. Stále stejný scénář: Drobný test připravenosti na další kroky

Zničit automobilismus

Hotovost však není všechno. Dalším prostředkem, poskytujícím lidem nebývalou míru svobody, jsou osobní auta. Automobil dovoluje cestovat téměř kamkoli - a tato cesta není ještě zatím dokonale sledovatelná a nepodléhá totální kontrole. To je skutečný důvod tlaku na zavedení samořiditelných aut a hromadné dopravy. Jak dobře demonstruje Tom Cruise ve sci-fi Minority Report, přechod na podobnou dopravu v zásadě znamená konec osobní svobody jako takové.

Ale není nutné automobily hned zakázat. Před nedávnem oznámila automobilka BMW, že se jí podařilo na dálku zamknout zloděje v autě, které se pokoušel ukrást, a z osobního vozu se tak náhle stala vazební věznice.

Samozřejmě, že možnost chytat zloděje do pastiček jako myši není na první pohled vůbec špatná. Problém však spočívá v tom, že vlády se mohou pokusit za zločince označit jakoukoli názorovou opozici - a také to brzy udělají. Stačí tedy nemít s vládou shodný názor třeba na povinná očkování, zákaz GMO potravin, nekrytou měnu nebo odporný postoj vlády k indiánům v Severní Dakotě, kterým se nelíbí, že jim někdo chce postavit přes jejich zemi ropovod. A šup!, můžete být okamžitě označen za “domácího teroristu”. A promptně uzamčen ve vlastním autě na základě úředního pokynu - a ve vlastním autě (automaticky) přepraven k výslechu, zadržení, nebo “převýchově”. Skvělá vychytávka.

Špatná sci-fi? Přečtěme si dotyčnou zprávu celou:

“Jeden čerstvě ženatý muž minulou neděli ráno po svatbě zjistil, že mu chybí jeho BMW 550i. Zavolal na policii v Seattlu. Policie kontaktovala BMW. Zaměstnanci v ústředí automobilky byli schopni policistům sdělit přesnou polohu automobilu, v němž navíc muže podezřelého z krádeže uzamkli do příjezdu policie.”

Připomeňme si předchozí řádky, až bude někdo z nás uvažovat o koupi nového “zabezpečeného” vozu. Už nyní jsou schopni sledovat každý váš pohyb.

To ale nestačí - a tak se všude lobbuje za veřejnou dopravu. V jejích prostorách samozřejmě budou také “bezpečnostní prvky” - především systémy na rozpoznávání obličejů, které dokáží skenovat tisíce tváří za minutu a porovnávat je s úřední databází hledaných osob. Že na takovém seznamu nejste?

Čtěte ZDE: Dvě strany téže mince totality: Tichá likvidace svobodného internetu a papírových peněz. Budeme bankám platit za to, že nad námi mají kontrolu. Proč nesmíme mít zlaté šperky po babičce doma v trezoru?

Zničit svobodný internet

Jak rychle se na něm můžete ocitnout, ukazuje už seznam “dezinformačních webů” z Washington Post. Typické je, že seznam sám je falešný, ale “seriózní mainstreamový deník ho nikdy nestáhl. Podobné, naprosto nepodložené “seznamy” mohou vzniknout kdykoli a z jakéhokoli důvodu - aby kohokoli zastrašily, umlčely, nebo se jinak vypořádaly s nepohodlnou politickou opozicí.

Pokud to nevíte, tak Google, Facebook, Twitter a další giganti internetového průmyslu už dlouho vedou válku se svobodným internetem. Léta jsou téměř všechna skutečně nezávislá média vyloučena ze zpravodajských serverů, jako jsou Google News a Yahoo News. Teď navíc Google vyřazuje nezávislé mediální servery ze svého reklamního programu AdSense. Tím se snaží odstřihnout od nutných finančních zdrojů jakákoli média, o nichž se korporátní hlavouni domnívají, že byste je neměli číst.

Facebook zase uvedl do provozu strategii, která zvýrazňuje články “pečlivě vybraných” mediálních serverů. Samozřejmě jde o mainstream typu CNN, MSBNC, New York Times a Washington Post. Alternativní servery tím mají být odsunuty na okraj pozornosti. Podobný krok provedl Twitter, který před časem vyhrožoval Donaldu Trumpovi zrušením jeho účtu, pokud se nebude chovat, jak předepisuje - a to je americký prezident! Yahoo News zase ze svého seznamu systematicky maže jakékoli konzervativní stránky, aby mohli liberálové všech zemí žít v ještě větší informační bublině. Na podobných postupech je vidět, jaký postoj ke svobodě a toleranci má údajně “tolerantní, protinenávistná” levice.

Internetová válka se svobodou zahrnuje přesun kontroly nad doménovými jmény, bez nichž nemohou internetové servery fungovat, na mezinárodní těleso. Prezidentu Obamovi se nedávno podařilo registrátora ICANN podrobit mezinárodní kontrole - a tím mimochodem také železné pěsti čínských komunistů. A nejen jich.

Mezinárodní tělesa teď mají možnost odebírat doménová jména nebo vypnout vybranému serveru DNS identifikaci. Pokud se podobní internetoví tyrani budou chtít zbavit stránky, jako je náš NaturalNews (totéž, co v českých poměrech Protiproud, pozn. překl.), bude to krátký proces: nejprve ji obviní z čehokoli (třeba, že jde o "prokremelský web"), a pak ji vypnou nebo nahradí propagandou, kterou mají připravenou v záloze.

Čtěte ZDE: Cenzura internetu začala před pár dny: Nepřetržité sledování již není Orwellova antiutopie, ale skutečnost. Víme, co všechno nám hrozí? Globální internet věcí ožívá

Dokonce i knihy

Úsilí o cenzuru v podání radikální levice, jež je stále ještě reálně u moci, se ale netýká jen internetu. “Eliminovány” musejí být i “nepohodlné” knihy. Obvyklou záminkou je samozřejmě “inkluzivita”, nebo “tolerance”. 

Tak třeba Huckleberry Finn Marka Twaina, základní dílo americké literatury, je už dnes vyřazován z hodin školní výuky, protože kniha prý obsahuje rasistickou terminologii (podobně jako u nás třeba Josef Lada a jeho "Cikáni", pozn. překl.). Podobně je na tom Pulitzerem ověnčená kniha Jako zabít ptáčka, kterou chtějí z týchž důvodů vyřadit z veřejných knihoven. Rychle se blížíme ke stavu, který dobře zobrazuje antiutopický sci-fi film z roku 2002 jménem Equilibrium. V něm jsou sběratelé umění a knih považováni za nepřátele státu a popravováni bez soudu. A to je přesně představa “inkluze” v podání radikálních levičáků, kteří stále ještě vládnou dnešní většinové veřejnosti.

Ale ani to není zdaleka všechno.

Je to ještě horší

Známá postava alternativní scény, novinář a výzkumník David Icke, rád říkává, že dokonce i lidé, kteří hledají pravdu, mají své hranice, za které při hledání pravdy nejsou schopni či ochotni jít. Vím, že je to pravda. Přesto musím dodat, co dodám.

Je totiž krajně důležité vědět, že se podobné kroky nedějí jen tak. Mají jasně definovaný cíl. Postupnou eliminaci zhruba 90% světové populace. 

Pokud nám podobná představa, jejíž náznaky sem tam uniknou (na stále ještě svobodný internet) připadá přitažená za vlasy, měli bychom si uvědomit, že vládnoucí elity nijak netouží po tom mít miliardy otroků. Brzy se stanou zbytnými.

Bude to přesně v okamžiku, kdy se stroje stanou natolik "inteligentní", že nahradí tvořivou lidskou práci. V ten moment je klidně možné, že většinu z nás odvedou na jatka. Je to koneckonců - z pohledu zrůdné logiky globalistů - velmi logické: kdo by potřeboval, aby se po světě potulovali lidé, které nikdo neplatí a na nic nemají a jen žerou a spotřebovávají “drahocenné zdroje”?

To, co se doopravdy děje, tedy není pouze válka proti lidské svobodě. Je to skutečná válka proti lidstvu. Zatím chtějí jen naši dokonalou poslušnost. Až ji budou mít, budou chtít ukázněné ticho. A po Mlčení jehňátek bude následovat přesun za řezníkem.

Až to nastane, pak by určitě bylo zásadní, aby ovečkám někdo nepověděl pravdu, než začne vybíjená. A jsme zase v kruhu u nenáviděných "dezinformací", takřečených fake news.

Dobrý večer. Dobrou noc.

Zdroj.

PP  




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky