Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Migrantská invaze brzy také u nás: Milióny Ukrajinců jsou připraveny vyrazit na Západ. Brusel i česká vláda o tom vědí. Miliardy oligarchům i z našich daní. Kyjevská mafie už balí kufry. Žít Brno: „Vítejte!“

Migrantská invaze brzy také u nás: Milióny Ukrajinců jsou připraveny vyrazit na Západ. Brusel i česká vláda o tom vědí. Miliardy oligarchům i z našich daní. Kyjevská mafie už balí kufry. Žít Brno: „Vítejte!“

10. 2. 2017

Tisk článku

Petr Hájek upozorňuje na velmi nebezpečnou ukrajinskou kartu, se kterou hrají podnikatelé spolu s vládou a Bruselem, přestože nás může stát bezpečí a domovy

Nevíme sice přesně, o čem si před pár dny telefonoval Donald Trump se (západo)ukrajinským prezidentem Petrem Porošenkem. Neoficiální zprávy tvrdí, že to pro kyjevského čokoládového prince ale nebyl příjemný rozhovor. Mnohé můžeme usoudit asi z toho, že útok na Doněckou lidovou republiku, který Porošenko spustil právě proto, aby si takový telefonát vynutil, vzápětí zeslábl.

Přestože boje byly podle pozorovatelů nejprudší od roku 2014, aktuálně to přesto nevypadá na to, že by (bez Nulandové, Bidena, Kerryho a spol.) bezprostředně hrozilo vypuknutí konfliktu s Ruskem – jako záminka k velké válce. Oč méně je nyní pravděpodobný pochod banderovských oddílů za ruskou hranici, o to pravděpodobnější je, že se Ukrajinci vydají opačným směrem – na západ.

Politická a hospodářská situace na Ukrajině je katastrofální. Může v podstatě kdykoli skončit ekonomickým a společenským rozvratem země a exodem mnoha miliónů rukojmí pučistické vlády do střední Evropy. V tutéž chvíli nemá Sobotkova vláda nic lepšího na práci než – obdobně jako její imigrantský mentor Angela Merkelová – volat své „Vítejte, běženci, my to zvládneme!“ Dělá to formálně jen trochu jinou metodou – vlastně mnohem nebezpečnější.

U vyloupeného krámu

Osud velké země na hranicích se Slovenskem (rozlohou převyšující Francii) je po oddělení od bývalého Sovětského svazu šílený a tragický. Výmluvně o tom hovoří i chladná demografická data. Dnes má Ukrajina nějakých 40 miliónů obyvatel. Jenže ještě v roce 1993 to bylo 52 miliónů! Míra vymírání patří k nejvyšším na světě. Celková výše úmrtnosti se pohybuje na úrovni afrických zemí a je vůbec nejvyšší v Evropě. I v počtu sebevražd patří Porošenkův protektorát ke světové špičce.

Podstatným faktorem snižování počtu obyvatel je však v posledním desetiletí také emigrace. A to už se nás týká zcela bezprostředně. Momentálně je v ČR (legálně) na 150.000 Ukrajinců, desetitisíce dalších tu žijí a pracují načerno. Šlo vlastně o předvoj migrační invaze. Jen se o tom nepsalo a nemluvilo. A vzhledem ke kulturní a duchovní blízkosti obou slovanských národů a relativně bezproblémovém soužití s touto „menšinou“, nevznikaly ani dramatické problémy, které vidíme s převážně muslimskými imigranty u našich západních sousedů.

Po první „barevné (oranžové) revoluci“ v roce 2004, prvním svržení demokraticky zvoleného prezidenta Viktora Janukovyče a dosazení prozápadního Viktora Juščenka (s premiérkou „plynovou princeznou“ Julií Tymošenkovou) přišla také první vlna rozkrádání ještě relativně bohaté země. Po Janukovyčově opětovném zvolení a jeho opětovném svržení (Nulandová přiznala, že do toho USA investovali jen na přípravu 5 miliard dolarů) nastalo však loupení ve velkém. Tentokrát si museli totiž přijít na své nejen pučisté, ale také jejich západní protektoři. Dnes je Ukrajina vydrancována na krev.

Čtěte ZDE: Inferno na Donbasu: Ostřelování a vzájemné obviňování. Kyjev rozehrál krvavou hru na Trumpův účet. Jsou Minské dohody mrtvé? Banderovské blouznění a Doněcká realita

Hrůza z „inventury“

V telefonickém rozhovoru prý Donald Trump nejvíce „zapůsobil“ na Porošenka zmínkou o chystaném auditu americké finanční pomoci. Je to podle něj jistě strašná podpásovka. Všichni přece vědí, že desítky miliard dolarů – domněle pro armádu a hospodářství již jednou rozkradené země – skončily v kapsách oligarchů, Porošenka a jeho blízkých na prvním místě. To byla cena za to, že se Ukrajina stane kladivem – a případně válečnou rozbuškou – Obamovy (respektive předpokládané Clintonové) administrativy proti Rusku. A teď tohle? To je vděk? 

To Brusel je jiný parťák! Na oficiálních stránkách Evropské komise z října loňského roku uveřejnili zprávu o výsledcích „auditu“ Skupiny pro podporu Ukrajiny (SGUA). Dočteme se v ní o velkých „úspěších Ukrajiny při uskutečňování reforem“. Zvláště těch, na nichž se podílela bratrská EU – především finančně. Zjevně se „výzkumníci“ nezeptali jediného normálního občana, ale mluvili jen s vládními úředníky (pokud vůbec s někým).

Udělala to za ně nečekaně kanadská vláda. Před pár měsíci zaplatila velký výzkum veřejného mínění, který na objednávku americké International Republican Institut provedla agentura Rating Group Ukraine. Výsledkem mělo být jistě potvrzení bruselského optimismu. Lze tedy předpokládat, že čísla průzkumu jsou značně optimisticky nadsazená – a přesto totálně výmluvná a zničující:

72% Ukrajinců si myslí, že jejich země jde špatným směrem, pouze 11% si myslí opak. Tři čtvrtiny občanů odmítají politické kroky prezidenta Porošenka, pokud jde o premiéra, je to celých 87% (!). Pouhá dvě procenta Ukrajinců soudí, že se hospodářská situace země v posledním roce zlepšila. A jen 8% doufá, že v letošním roce může nastat zlepšení.

Kdy se dají do pohybu?

Jedno číslo z tohoto průzkumu by nás ale mělo zajímat zvlášť naléhavě: Ze 40 miliónů současných obyvatel je celých čtyřicet procent – tedy 16 miliónů (!) – rozhodnuto odejít z vlasti za prací do Evropy. Co je však ještě důležitější: Tři čtvrtiny z nich jsou rozhodnuty navždy zůstat v zemi, kde najdou práci!

Přesto, že jde o zcela mainstreamový průzkum zorganizovaný a financovaný politicky super-korektní kanadskou vládou, tato čísla u nás nikdo nejen nekomentoval, ale ani nepublikoval. Ani se nikdo nezabývá dalšími hrozivými daty, která se již bezprostředně dotýkají i našich peněženek, neboť z nich v podobě daní odvádíme každoročně miliardy eur do Bruselu:

Porošenko a jeho pučističtí oligarchové dostali v posledních třech letech pravidelnou (nevratnou!) půjčku 200 miliónů eur. Ale to je jen tak na cigára. Protože současně vyfasovali 7 miliard eur půjček (garantovaných Bruselem) od Evropské banky pro rekonstrukci a rozvoj. Dalších 5 miliard od ní dostanou ještě letos a napřesrok.

Tyto peníze pochopitelně nikdy nesplatí – tak bude platit EU, která za ně ručí. Ukrajina se tak stala vůbec největším příjemcem „zahraniční pomoci“ z peněz evropských daňových poplatníků. Tolik momentálně stojí Brusel loajalita oligarchů. Nikoli občanů. Ti z toho neuvidí – tak jako dosud – ani cent. Je proto logické, že se brzy dají do pohybu. Otázka nezní zda, ale pouze KDY?

Čtěte ZDE: Na východě Ukrajiny jde do tuhého: Nulandová a spol. se pokoušejí dohrát krvavou ruletu. Ze řetězu utržená generalita NATO? Masakr civilistů uprostřed krutých mrazů. Past pro Trumpa a Putina?

Naši merkelovci ve vládě i v průmyslu

Tohle všechno (nejen) česká vláda samozřejmě ví. Stejně tak jako celý bruselský aparát. Proto tak spěchají s ujišťováním, že Porošenko a jeho spoluvládci každou chvíli splní podmínky pro „bezvízový styk“, který je jedním ze způsobů jak celý nevratný exodus odstartovat. První na řadě budeme tentokrát my – a celá střední Evropa. Právě u nás si již v podobě desetitisíců imigrantů vytvořili Ukrajinci „rodinná zázemí“. Je to stejný efekt, jako v Německu, Francii Švédsku a spol. – jen s tím rozdílem, že nejde o muslimy. Ale může nás to uklidnit?

Vláda zatím dělá, co může, aby do té doby přijelo dalších Ukrajinců co nejvíce. Právě schválila vyslání dalších čtyř referentů na lvovský konzulát a přijetí jedenácti úředníků na vnitro, aby žádosti ukrajinských občanů o povolení pracovat v ČR byly vyřizovány rychleji. Údajně tak reaguje na naléhavé potřeby českých (velko)podnikatelů, kterým scházejí pracovní síly.

Je to čistě merkelovské lhaní. Ale i kdyby nebylo: Co je devadesáti devíti procentům českých a moravských občanů do potřeb soukromých firem? Je snad stát servisem pro ně – nebo má zabezpečit domovy a bezpečí všem? Nemluvě o tom, že je stále spousta nezaměstnaných domácích. Ale majitelé podniků netouží speciálně po Ukrajincích proto, že by jinde nemohli brát – anebo se přesunout za pracovními silami do zahraničí.

Mafie se již balí

Vtip je v něčem jiném. A je to tak „makavé“, že si toho všímá (okrajově) už i mainstream: „Zaměstnavatelé by měli říct úplnou pravdu. Nejde jim o pracovní sílu, ale o levnou pracovní sílu. Řek nebo Španěl je pro ně nepřijatelný, protože chce zaplatit. A proto se staví před zraky ministrů modla jediné a spásné země jménem Ukrajina,« vysvětluje na Euru.cz P. Weikert.

A populární (víc než napůl) americký novinář (napůl mainstream, napůl ne) Erik Best k tomu poměrně vtipně dodává:

Mnoho zpracovatelských podniků by nejspíš tvrdilo, že česká vláda brání běžnému fungování společenského pořádku tím, že do země nepouští více Ukrajinců. Pokud bychom ale přijali myšlenku, že není možné diskriminovat mezi těmi, kdo překračují hranice, jak můžeme ospravedlnit zvláštní přístup k Ukrajincům? Nejde o formu obrácené diskriminace Gruzínců, Moldavanů, Rusů atd.? Je v dnešním antitrumpovském světě vůbec ještě místo pro víza a pracovní povolení?“

Velký exodus je prostě připraven. Se statisíci a milióny se k nám pochopitelně přesune i velmi vyspělý ukrajinský organizovaný zločin. Pověstná ostrá a brutální mafie. Nepůjde jen o bezpečí, ale doslova o domovy.

Čtěte ZDE: Všechno visí na nitce: Jaderná bomba zvaná Westinghouse. Přijde druhý Černobyl? Atomová válka na zkoušku již probíhá. Žijeme iluzí voleb. Budeme o sobě ještě někdy rozhodovat?

Brzy to vypukne

Sobotkova vláda má v posledních měsících své existence za úkol pro „uprchlíky“ z východu vytvořit co nejlepší podmínky. Bude to sloužit ostatně jako argument pro Merkelovou a spol. Až si začneme (pozdě) zoufat, zavře německé hranice, aby k ní Ukrajinci nemohli. Pak nasadí pádný argument: Vida, holoubci, předtím jste nechtěli vy naše migranty, teď nechceme my ty vaše milióny „uprchlíků“. A co takhle kvóty? Už jste vyměkli?

Přípravy jsou v plném proudu. Nejen v Praze. Aktivní je zvláště brněnská kavárna, která obsadila magistrát. Petr Paulczyňski (bývalý tamní známý politik za ODS) je jako důchodce aktivní alespoň na Facebooku. Ke snímku brněnského radního Matěje Hollana ze Žít Brno, zakladatelky hnutí Barbory Antonové, zastupitele Michala Doležela z téhož hnutí a radního Jana Vituly z TOP 09 s textem „Chceme multikulturní Brno i kraj, zdarma byty i MHD pro sociálně nezačleněné" Paulczyňski připsal: „A my chceme, abyste šli do prdele".

Vypukne to brzy. Nejpozději na podzim.

Po volbách.




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky