Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Kriminalita imigrantů raketově roste: Západní Evropa se stále hlouběji propadá do chaosu. Švédský policista promluvil, a odskáče si to. Uhasí Le Penová hořící Paříž? Orbán buduje základny, Sobotkova vláda mlží

Kriminalita imigrantů raketově roste: Západní Evropa se stále hlouběji propadá do chaosu. Švédský policista promluvil, a odskáče si to. Uhasí Le Penová hořící Paříž? Orbán buduje základny, Sobotkova vláda mlží

15. 2. 2017

Tisk článku

Pavel Kopecký komentuje stále rostoucí imigrantskou kriminalitu v západní Evropě, o níž nemáme nic vědět, a upozorňuje, že invaze zločinu a násilí stojí přímo před našimi dokořán otevřenými hranicemi

Situace ve velkoměstech západoevropských zemí, které jejich "merkelovské" vlády plně otevřely imigraci, je stále více neúnosná. Tváří v tvář raketově narůstající kriminalitě jsou strážci veřejného pořádku pod obrovským tlakem establishmentu, aby mlčeli jako zařezaní.

Ne každý však mlčet vydrží. Jak vypadá skandinávská realita, popsal minulý týden na Facebooku švédský policista Peter Springare z policejní jednotky stočtyřicetitisícového města Örebro.

pp

"Už mě to unavuje. To, co tady napíšu, není politicky korektní, ale mně už je to jedno. Riskuji kariéru, ale taková je prostě pravda. A je mi to už úplně fuk, poněvadž stejně po 47 letech brzy půjdu do důchodu. S tímhle jsem přišel od pondělí do pátku do styku: znásilnění, znásilnění, loupež, úmyslné ublížení na zdraví, pokus o znásilnění, znásilnění, vydírání..." Seznam pokračuje a zločiny se v něm opakují - nejčastěji jde o znásilnění.

Poté policista vyjmenoval i národnosti lidí, kteří se trestných činů dopouštějí. "Irák, Irák, Turecko, Sýrie, Afghánistán, Somálsko, Somálsko, znovu Sýrie, u dalšího je původ neznámý a zase původ neznámý... Polovina podezřelých nemá platné doklady, což obvykle znamená, že lžou o své národnosti a totožnosti."

Policie - jak jinak - ihned zahájila proti kolegovi vnitřní vyšetřování pro podezření, že se zveřejněním pravdy dopustil "podněcování k rasové nenávisti". Policistu odsoudil i švédský premiér Stefan Löfven. Může si to dovolit, přestože veřejné mínění se už i ve Švédsku radikalizuje.

Jenže Löfven, stejně jako celá "pravolevá" vládní koalice, je prakticky neodvolatelný, a volby jim nehrozí. Vládnoucí politici ve Švédsku se už před třemi lety dohodli, že vzhledem k narůstající podpoře veřejnosti "extrémistickým" Švédským demokratům zruší volby - a odloží je až na rok 2022 (!).

Švédsko je po tomto naprosto neuvěřitelném politickém aktu skvělou ilustrací cesty za světlými demokratickými zítřky v Evropě. Je opravdovým vzorem bruselskému establishmentu: Nedat možnost voličům v pravidelných periodách promluvit - proto také nikdo z EU nekritizuje.

Čtěte ZDE: Švédská novinka: Útok ve škole - mečem! Znásilněná země, náš vzor? Zadušeni blahobytem a liberalismem. Islám ničí hostitelský národ likvidací žen. Hledíme do vlastní budoucnosti?

Francie a Německo mají problém

Establishment má totiž přesně opačné starosti. Tam, kde volby nadále hrozí, potřebuje marginalizovat migrantský problém. "Vygumovat" ho z médií a učinit neviditelným. To první se daří, to druhé ne. Skutečnost, že se evropská města mění pomalu v džungli ovládanou imigrantskými gangy spolčenými s anarchistickými bojůvkami, kooperujícími s místním organizovaným zločinem, nelze již totiž nijak zakrýt.

Nejvíce je asi vidět každodenní realita v Paříži. Víkendové nepokoje na předměstích francouzské metropole signalizují, že ve většině čtvrtí obsazených imigranty je situace zcela neúnosná. Ohňové reje, jichž byli Pařížané o víkendu svědky, jsou těžko utajitelnou ukázkou stavu, který Francii čeká v blízké v budoucnosti. Záminka se najde vždycky, v tomto případě údajné drastické zatčení mladého pachatele, kterého měl jeden z policistů znásilnit obuškem.

Vláda prezidenta Hollanda obrátila svůj "hněv" proti strážcům zákona, přestože incident ještě nebyl vyšetřen. Jenom favoritka prezidentských voleb Marine Le Penová podpořila policisty vystavené každodennímu běsnění migrantských hord.

Pařížská policie při víkendových násilných nepokojích na předměstí Bobigny pozatýkala desítky lidí. Střetů mezi policií a imigrantskými gangy zapalujícími zaparkovaná auta, popelnice a další mobiliář, trvaly celý víkend. Účastnily se jich s nimi tisíce multikulturních bojovníků za novou Evropu. Dlažební kostky a zápalné lahve vrhaly na policisty dobře organizované bandy imigrantů se zahalenými tvářemi bok po boku se svými levicovými podporovateli.

Paříž o tomto víkendu: Boje imigrantských gangů s policií 

O moc lepší to není ani u našich západních sousedů. Jak ukazuje zpráva Spolkového kriminálního úřadu (BKA), za pouhých devět měsíců v loňském roce spáchali imigranti 214.600 trestných činů. Pokud bychom brali vážně oficiální čísla o počtu imigrantů (tedy zhruba dva milióny), potom by na 100 tisíc jedinců připadalo 10.730 (zjištěných) trestných činů.

Čtvrtinu ze všech spáchaných zločinů tvoří krádeže. Dalších čtyřicet tisíc porušení zákona spadá do kategorie "napadení" - a 2.700 sexuálně motivovaných útoků. Rozhodně tedy není divu, že dle nově zveřejněného průzkumu většina obyvatel evropských států EU, přes každodenní masívní propagandu, požaduje radikální omezením imigrace z muslimských zemí.

Orbánův azyl

Nejvíce kategorických odpůrců imigrace bylo v Polsku (71 procent), Rakousku (65), Maďarsku a Belgii (64) a ve Francii (61 procent). Stejný názor lze s jistotou předpokládat i u občanů ostatních evropských zemí, což je ovšem v přímém rozporu s chováním jejich vlastních vlád, které se snaží celý průšvih donekonečna utajovat a bagatelizovat.

Stát, který se k problému staví v rámci možností čelem, je stále pouze Maďarsko. Země začala budovat vojenské základny podél hranice se Srbskem, kde lze očekávat další nápor v případě, že se opět otevřou stavidla balkánské trasy. To se vzhledem k nestabilnímu vztahu Evropské unie a Turecka dá kdykoli očekávat. První základna vznikla minulý měsíc u obce Kelebia. Na jaře by měla být ukončena výstavba dalších tří u obcí Bácsalmás, Madaras a Hercegszántó. Vojáci ze základen budou tvořit stálé posádky pro hlídání hraničního plotu.

Premiér Viktor Orbán v této souvislosti nabídl občanům západních zemí, že jim Maďarsko otevře svou náruč ve chvíli, kdy se v západní Evropě přestanou cítit bezpečně. Již nyní vznikají v okolí Balatonu německé a švédské exilové komunity. "Pustíme do země skutečné uprchlíky. Němce, Holanďany, Francouze a Italy, kteří zde v Maďarsku chtějí najít Evropu, o kterou přišli ve své vlasti," prohlásil minulý týden Orbán, jemuž předvolební průzkumy dávají šedesátiprocentní podporu občanů.

Čtěte ZDE: Evropský soudní dvůr převzal roli Velké Angely: Vítejte imigranti! Inspirace "vzpourou" soudců proti Trumpovi? Strašidelný monument v Drážďanech. Veřejné mínění je prevít. Zoufalý útok na opozici

Incident v Miláně

Občas se vloudí chybička, takže se vše nepodaří utajit. Například minulý týden byla brutálně zbita a znásilněna imigranty šestnáctiletá dívka, která se vracela vlakem ze školy domů poblíž italského Milána. Cestovala v posledním voze s kamarádem. Když kamarád vystoupil, přistoupili k dívce dva muži severoafrického původu.

Začali ji bít a kopat a nakonec ji znásilnili. Když vlak zastavil, podařilo se jí utéct. Doma nic neřekla, ale druhý den se jí ve škole udělalo špatně a byla odvedena k lékaři. Ten uviděl modřiny a podlitiny a zjistil, že má dívka zlomené žebro. Dívka byla hospitalizována, sdělila svůj zážitek a politici z Ligy severu nyní požadují, aby ve vlacích hlídala policie, protože soukromé bezpečnostní služby situaci už nezvládají.

Zámořské "kladivo" na kriminálníky

To všechno je pozadím důvodů, proč establishment na obou stranách Atlantiku tak hystericky útočí na nového amerického prezidenta. Donald Trump o šílenství imigrantského projektu na vytvoření "nového (amerického i evropského) člověka" a jeho důsledcích nejen mluví, ale především jedná.

Jeden z dekretů, který minulý týden podepsal, je zaměřen právě na boj proti kriminalitě. Trojice exekutivních příkazů má být podle prezidenta kladivem na kriminálníky. Jeden je namířen proti drogovým kartelům operujícím v USA i v zahraničí, další dva mají lépe ochránit představitele policie před útoky zločinců. Ty se za Obamy staly ve Spojených státech černošským národním sportem a mnoho policistů za to zaplatilo životem. Dnes totéž prožívají jejich kolegové v Evropě.

Nový ministr spravedlnosti Jeff Sessions, jenž minulý týden složil přísahu do Trumpových rukou, slíbil, že skoncuje s ilegální migrací a bude bojovat s rostoucí kriminalitou. "Tato nebezpečná doba vyžaduje rozhodného ministra spravedlnosti," prohlásil Trump během přísahy. Ministr, jehož úřad zastřešuje policejní složky a státní zástupce, označil nárůst zločinnosti v USA v souvislosti z menšinami a imigrací za nebezpečný přetrvávající trend.

Evropští vládci jdou přesně opačným směrem. A doufají, že se podaří Trumpa zlikvidovat ještě před tím, než se z "voličské sebeobrany" stane také v Evropě rozhodující politická síla.

Nenechme se mýlit, že nás se to (zatím) naplno netýká. Sobotkova vláda, na rozdíl od té Orbánovy maďarské, nedělá vůbec nic. Doufá, že se jí podaří alespoň do podzimních voleb ve spolupráci s médii celou pokračující imigrantskou invazi - a její šílené důsledky - před občany utajit.

Jenže ono to tu je. Těsně před našimi - dokořán otevřenými - dveřmi.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky