Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Rubicon opět překročen: Hošani již sahají po dětech. Další vítězství lobby proti normální rodině. Overtonovo okno dokořán. Sobotkovi svazáci píší starším soudruhům. Stihne se to do voleb? Děti jako homo-hračky

Rubicon opět překročen: "Hošani" již sahají po dětech. Další vítězství lobby proti normální rodině. Overtonovo okno dokořán. Sobotkovi svazáci píší starším soudruhům. Stihne se to do voleb? Děti jako homo-hračky

17. 2. 2017

Tisk článku

Radek Pokorný upozorňuje na zásadní kauzu, která salámovou metodou posouvá naši realitu o další krok k propasti veselého a pokrokového sebezničení, jež se tolik líbí Sobotka-jugend

Tak je to tady. Když nedávno bojovali za zákon o "registrovaném partnerství", jak orwellovská novořeč nazývá sňatky homosexuálů, zapřísahali se: Na děti sahat nechceme!

A hle: První homosexuální pár v naší republice adoptuje dítě. Už se těší na miminko, živou hračku, kterou jejich nepřirozenému spojení zpátečnická příroda neumožňuje. "Hošani" toho dosáhli ještě před uzákoněním plnohodnotných homoadopcí, jež je v naší (ze Západu importované) vyspělé dekadentní "demokracii" jenom otázkou času. Overtonova okna dokořán (viz kniha Petra Hájka Smrt ve věži, kterou je opět možné dostat v knihkupectvích či objednat on-line v nakladatelství Daranus).

V současné době občanský zákoník umožňuje individuální adopci jedním osvojitelem. A to i v případě, že osvojitel žije v homosexuálním "svazku". Paragraf, který znemožňoval takové osobě adoptovat dítě, byl zrušen socialisty ovládaným Ústavním soudem v polovině loňského roku. Posledním krokem tedy je plnohodnotná homoadopce, tedy možnost přisvojení partnerova dítěte (biologického či adoptovaného) v rámci homosexuálního svazku.

pp

Podzimní parlamentní volby se blíží, nervozita všech pokrokových skupin, které mají za Sobotkovy vlády v zemi privilegované postavení, stoupá. Ať už jde o podporovatele všech myslitelných i nemyslitelných menšin, imigrantů nebo prosazovatelů zákona o sociálním bydlení. Protože není jasné, jak se po podzimních parlamentních volbách změní poměr sil ve sněmovně i ve vládě, spěchají.

Na poslední chvíli přicházejí s dalšími a dalšími revolučními požadavky. V těm jim "kupodivu" však jejich koaliční partneři - Babišovo (středo-pravo-levé) ANO či Bělobrádkovi ("křesťanští") lidovci nikterak nebrání. Jo kdyby šlo o vliv na polici, prokurátory a další složky státní moci, to by byla jiná! Ale zájmy tradiční rodiny? Nebo snad dokonce dětí (které nejen nevolí, ale často ještě ani nemluví, takže se nemohou bránit)? Vemte si, co chcete, oranžoví "přátelé"!

Homosexuální jezinky

Mezi nejagresivnější a nejúčinnější nástroje zničující společenské přeměny patří mocná homosexuální lobby. S Bruselem za zády se jí podařilo infiltrovat většinu parlamentních stran a prosadit zákon o tzv. registrovaném partnerství. Institucionalizoval homosexuální svazky, postavil je na roveň manželství mezi mužem a ženou, a navázal tak na deviantní výdobytky zemí západní Evropy a zčásti též obamovské Ameriky.

Cesta k prosazení sodomitských svazků nebyla nijak jednoduchá a česká společnost - ač hodnotově skeptická (tzv. liberální) se tomu instinktivně poměrně dlouho a úspěšně bránila. Zákon o tzv. registrovaném partnerství zkoušela homolobby prosadit už od 90. let. V roce 1998 poslanecká sněmovna napoprvé návrh tohoto zákona odmítla. Druhý pokus byl odražen v roce 1999. Teprve napotřetí, v prosinci 2005, šílený zákon prošel. Poslední Mohykán přirozeného světa, tehdejší prezident republiky Václav Klaus, zákon vetoval. Jeho veto však poslanci od leva do prava přehlasovali. Overtonovo okno postoupilo do další fáze.

Čtěte ZDE: Pravda o dětech v "homorodinách": Nová americká studie s výsledky, které se Dienstbierům celého světa nebudou líbit. Děti jako fetiš pro zvrhlé touhy dospělých

Tak jsme se slavně připojili k pokrokové Evropě, kde zákony proti lidské přirozenosti chrlí zákonodárci pod bruselským protektorátem jako na běžícím pásu. Agenti homosexualismu se v té době samozřejmě dušovali, že už nebudou mít žádné další požadavky. Skandalizovaní kritici zákona však upozorňovali, že jde o typickou ukázku salámové metody - tedy že pokud zákon projde, budou okamžitě požadována další privilegia - adopce přirozenou cestou nedosažitelných dětí na místě prvním.

A tak se také stalo. Ihned po přehlasování Klausova veta se objevily hlasy, že zákon je vlastně diskriminační, protože neumožňuje "homo-manželům" dostat od státu "přidělené" děti - takže bude třeba zákon fofrem novelizovat.

I když se veřejnost s adopcemi dětí homosexuály ztotožnit stále ještě nedokáže, lobby nyní tlačí na pilu. Nedávno předvolebně odvolaný ministr pro lidská práva Jiří Dienstbier (ČSSD) ve spolupráci s ministrem spravedlnosti Robertem Pelikánem (ANO) připravili novelu zákona o registrovaném partnerství. Jenže aby návrh prošel celým legislativním procesem, musel by se začít projednávat už příští týden. Jinak hrozí, že se do voleb nestihne schválit.

Mladí socialisté píšou dopis

Lobby proto zapojila do hry jednu ze svých pák na premiéra Sobotku. Přes "svazáckou" organizaci, která ho spolu s Pražskou kavárnou pomohla dosadit před třemi lety do funkce, vyzvali poslance ČSSD, aby se za schválení normy příští týden ze všech sil zasadili. Mladí sociální demokraté, patřící ve straně k radikálnímu levičáckému křídlu kolem Dienstbiera a ministryně Marksové, napsali všem poslancům ČSSD naléhavý dopis, v němž je vyzývají k podoře tohoto zvrhlého zákona.  

„Již brzy bude Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky rozhodovat o tom, zda se bude v prvním čtení zabývat vládním návrhem zákona, kterým se mění zákon č. 115/2006 Sb., o registrovaném partnerství. V případě, že návrh zákona nebude projednán na 55. schůzi Poslanecké sněmovny, jež začíná již příští týden 21. 2. 2017, hrozí, že zákon nestihne tato vláda prosadit legislativním procesem ještě v tomto volebním období a bude zmařeno úsilí mnoha lidí včetně nás, Mladých sociálních demokratů,“ stojí v dopise.

Zároveň si stěžují na to, že poslední hlasování o zařazení návrhu zákona na pořad 54. schůze Poslanecké sněmovny skončilo neúspěchem: „Pro hlasovalo pouze jedenáct poslanců zvolených za sociální demokracii. Kromě šesti omluvených a čtyř nepřihlášených se zdrželo osmnáct z Vás a jedenáct z Vás bylo dokonce proti. Hnutí ANO Andreje Babiše, mimochodem, podpořilo projednání vládního návrhu zákona celkem 35 hlasy,“ lká nad ideovou nepevností poslanců Sobotkův dorost. 

Mladí sociální demokraté podporují přijetí zákona již od roku 2014, kdy se na XIV. sjezdu socialistických mládežníků připojili k těm sociálně demokratickým poslancům, kteří otevřeně podpořili homoadopce. 

Čtěte ZDE: Promiskuita, homosexualita, pedofilie: Spojité nádoby. Poslankyně Nytrová se statečně zastala normální rodiny. Sobotka chce, aby se omluvila, ona odmítla. Homo-lobby cynicky přiznala své metody a směje se nám do očí

Sobotkova hra na schovávanou

„Těm poslancům a poslankyním, kteří již v předchozích hlasováních projednání zákona podpořili, chceme tímto poděkovat a poprosit je, aby tak učinili i v rámci příštího hlasování a o potřebnosti projednání návrhu přesvědčili i ostatní poslance a poslankyně. Ty poslance a poslankyně, kteří se hlasování zdrželi či byli proti návrhu, prosíme, aby své rozhodnutí před příštím hlasováním zvážili a aby v nejzazším případě alespoň odhlášením snížili potřebné kvorum,“ radí předseda MSD Radek Hlaváček s místopředsedkyní Lenkou Peterovou, kteří jsou spolu s dalšími funkcionáři pod dopisem odeslaným ve středu poslancům ČSSD podepsáni.

Nemají to mladí socialisté s těmi poslanci lehké. Na rozdíl od mladých, plných radostných sebevražedných (a vůči společnosti vražedných) "idejí", se poslanci musí dívat především na setrvale klesající preference - a kroky, které by jim mohly v případě podpory podobných deviací odehnat další voliče, kteří ještě neutekli. Můžeme tedy opatrně očekávat, že i přes plamenné výzvy pokrokového mládí se Sobotka zachová pragmaticky a novela se k projednání vůbec nedostane.

Čím více zřetelných orientačních bodů v mapě pro letošní voliče, tím lépe. Ačkoli zastavit rozjetý vlak se s největší pravděpodobností jen tak nepodaří. Dokumentují to kalendářové historky v mainstreamových médiích, sledující první průkopníky na naší "veselé" cestě do pekel:

Noví "tatínkové", Petr a Honza, si naordinovali poslední delší výlet a právě putují po Vietnamu. Dětský pokojík však mají nachystaný už půl roku. Teď ještě řeší postýlku, kočárek a výbavičku. Po návratu se už hodlají plně koncentrovat na očekávání dítěte.

Hra na rodinu by bez této "rekvizity" přece nebyla to pravé ořechové. A živé hračky-děti? Mlčí. Asi tedy souhlasí.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky