Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nepokoje v Neapoli: Demokraté proměnili centrum města v peklo. Anarchisté, zločinci a imigranti ve válce s policií. Kdo byl adresátem tisíců útočných pušek? Záložní plán - občanská válka?

Nepokoje v Neapoli: "Demokraté" proměnili centrum města v peklo. Anarchisté, zločinci a imigranti ve válce s policií. Kdo byl adresátem tisíců útočných pušek? Záložní plán - občanská válka?

17. 3. 2017

Tisk článku

Pavel Kopecký se zamýšlí nad víkendovými nepokoji na jihu Itálie, o kterých média jako vždy mlčí, a ve světle objevu tajné skrýše s arzenálem zbraní ve Španělsku se ptá, kam až budou schopni "bruselští" zajít

Na víkendové bruselské radě se rozhodli lídři pro volbu staronového "prezidenta" Donalda Tuska. Udělali tak další krok k utažení evropských šroubů, k čemuž nyní budou chtít využít i vítězství Rutteho probruselských liberálů v holandských volbách.

Daleko podstatnější bitva se ale odehraje za měsíc. Z francouzských voleb mají "staré struktury" největší vrásky a udělají všechno pro to, aby zajistily vítězství svého kandidáta Emmanuela Macrona. Jenže zdaleka nejde jen o Francii. Hrozny hněvu se nalévají po celé Evropě. Aktuálně jsme to mohli sledovat v Itálii. Přesně řečeno mohli bychom, kdyby to oficiální média jako vždy "nezazdila". A byl to přitom pořádný šrumec.

pp

Nepokoje, vyvolané pouhou přítomností propagátora odchodu Itálie z EU Mattea Salviniho, ochromily na mnoho hodin centrum Neapole. Mítink předsedy Ligy Severu, která v nestabilní situaci po odstoupení premiéra Renziho neustále posiluje a volá po rychlém konání předčasných volbeb, se přes protesty levice nakonec v místní sportovní hale v sobotu přesto uskutečnil.

Vyvolal však nebývalou zuřivost kovaných probruselských "demokratů". Společné jednotky tzv. antifašistických levicových sil, posílených imigranty, názorně předvedly, že jsou schopny z jakéhokoliv evropského města za velmi krátkou dobu udělat doslova peklo.

Čtěte ZDE: Španělská policie prohrává boj na hranicích EU: Tisíce migrantů se probíjejí do Evropy. Pátá kolona pochoduje Barcelonou. Národní strany posilují, Juncker zvažuje rezignaci. Měření sil na kontinentě se rychle blíží

Anarchistický "Specnaz"

Hořící popelnice, barikády, vrhané dlažební kostky, rabování obchodů a zapalování aut patří k již tradičním nástrojům dialogu těchto "sorosovských vlčáků". Vystrašení obyvatelé Neaopole, kteří popisovali řádění těchto tlup, jež policie nemohla několik hodin zastavit, mluvili o neuvěřitelné brutalitě. Obraceli prý svou agresi i proti náhodným chodcům a všem, kteří se proti anarchistickým "Specnaz" postavili. Policie bojovala s dobře vyzbrojenými tlupami několik hodin a až v pozdní noci se podařilo ve městě za pomoci vodních děl, slzného plynu a nasazení obrovského množství policistů situaci jakž takž stabilizovat.

Bilance řádění těchto "neziskových aktivistů" je otřesná. Zraněny byly desítky policistů a zadrženo mnoho útočníků. Zajímavé je, že mezi zraněnými je i velké procento policejních důstojníků. To by nasvědčovalo tomu, o čem informovali očití svědci, že anarchistické jednotky byly dobře informovány z týlu a napadaly koordinovanými akcemi i velitelské štáby v jednotlivých vozech.

Podle některých italských komentátorů, jsme byli svědky nové ofenzivní taktiky pouličního boje, se kterou si policie zatím neví příliš rady. Bylo zjevné, že bojovníci jsou nejen dobře vyzbrojeni (železné tyče, ochranné přilby, rukavice, chrániče), ale také profesionálně koordinováni.

Sobotní boje v ulicích Neapole

Starosta a jeho násilnické gangy

Někteří z policistů pojali podezření, že jde o jakousi zkoušku, jak ovládnut město. Kdo za poměrně precizní zpravodajskou koordinací stál, není zcela jasné, ale mnozí upozorňují na propojení levicového starosty s probruselskými strukturami, organizovaným zločinem, anarchisty a proimigrantskými pašeráckými gangy, pro něž je právě toto přístavní město důležitou branou při organizování další vlny imigračního experimentu.

Už před nepokoji vyhlásil starosta Luigi de Magistri, že se Salvinimu musí zabránit v mítinku v jeho městě stůj co stůj. "Salvini je rasista a není zde jako politik vítán", tvrdil "pokrokový" starosta. Nepřímo tak podpořil bojové akce levicových radikálů, kteří si jeho doporučení vzali k srdci. Ministr vnitra italské úřednické vlády, starostovi nakonec přikázal, že musí dát Lize Severu sportovní halu k dispozici.

Profesionálové občanské války

"Platí ústavní právo svobody projevu, bez ohledu na to, zda se nám Salviniho názory líbí či nelíbí," zdůraznil ministr vnitra Marco Minniti, jenž patří ještě k politikům staré školy, kteří byli zvyklí alespoň předstírat demokratické principy. Zde můžeme také zřejmě hledat odpověď na otázku, kým byly bojové oddíly tak dobře organizované i vybavené strategickými informacemi a proč byly cílem útoků "diverzantů" i vysocí policejní důstojníci.

Dramatická bitva o Neapol, o které prakticky žádná média neinformovala, ilustrativně naznačuje, jakým směrem se budou zřejmě kroky "probruselských demokratů", v letošním supervolebním roce ubírat. Na eliminaci odpůrců bruselské totality mají dvě metody, které vzájemně kombinují.

Čtěte ZDE: Trump vyzradil švédské státní tajemství: Boj policie s imigranty ve Stockholmu již nebylo možné utajit. Švédská "demokracie" Bruselu nevadí? Co kouří elity Bilderbergu?

Metody bruselských elit

Opustili už metodu podceňování protivníků podhodnocenými průzkumy a poučeni z předchozích nezdarů, naopak ukazují rostoucí preference "populistů", aby mobilizovali revoluční levici. Současně pilují i tvrdší metody, které budou v případě potřeby zřejmě použity k dosažení jejich cílů.

Jedním z nich je osobní "pressing" nepohodlných politiků: vyvoláváním skandálů, které se pak mediálními kampaněmi nafukují do mamutích rozměrů - a jejich kriminalizaci. Tuto metodu můžeme v přímém přenosu vidět ve stále stupňovaných útocích proti Donaldu Trumpovi, stejně jako ve Francii, kde je dnem i nocí skandalizován a kriminalizován kandidát Republikánů Francois Fillon, respektive favoritka prvního kola voleb Marine Le Penová.  

Zbraně pro imigranty?

I když v bitvě o Paříž udělají "staré struktury" vše pro své vítězství, přece jen si nechávají otevřenou i možnost, že by volby prohrály a Marine Le Penová by nakráčela do Elysejského paláce a začala s demontáží jejich několik desítek let pracně budovaného projektu.

Tímto směrem míří i šílená "směrnice" zpřísňující kontrolu nad střelnými zbraněmi, kterou prosadil i proti vůli většiny českých zástupců Evropský parlament. Jejím smyslem je bouřící se občany v jednotlivých zemích EU definitivně odzbrojit. A naopak jiné vyzbrojit.

Podle agentury DPA objevili ve Španělsku policisté tento týden velkou skrýš zbraní, která obsahovala mimo jiné 10 000 útočných pušek, protiletadlové kulomety a 400 různých typů granátů. Europol tvrdí, že zbraně byly určeny zejména pro černý trh ve Španělsku, Francii a Belgii.

To není jistě náhoda. Právě přes Španělsko do Francie se už několik měsíců (rovněž za mediálního ticha) valí hordy dobře organizovaných afrických imigrantů, kteří dokázali překonat šestimetrové ploty a probít se na starý kontinent. Kolik podobných skrýší asi objeveno nebylo? A komu jsou asi tyto ilegální zbraně určeny?

Neapolské běsnění to ukazuje jasně. Bude-li Brusel dále volebně prohrávat, vezme to do rukou jinak. Musí přece zabránit občanské válce - kterou předtím vyvolá...

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky