Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Normalni je kuřit. Všecko ide do dupy od chvile, kdy baby dostaly volebni pravo, a z chlopu s nizkym IQ se stali polityci. Hadejte, jak to bude pokračovat dal? Přijde čas, zučtujem spolu!

Normalni je kuřit. Všecko ide do dupy od chvile, kdy baby dostaly volebni pravo, a z chlopu s nizkym IQ se stali polityci. Hadejte, jak to bude pokračovat dal? Přijde čas, zučtujem spolu!

2. 6. 2017

Tisk článku

Ladislav Větvička analyzuje spiknutí lunder feministek s politykama, co se zrovna projevilo tak, že v žadne knajpě se nemože kuřit a ví, jak to skončí

Kdysik davno, když byl svět ještě normalni (to ještě nebyla televiza, feminystky ani neziskovy), schazeli se chlopi po šichtě na sklenku čehosik fajneho.

Do nočnich hodin koštovali domaci pivko, vino a gořalku. Baby ještě netušily, že egzystuje jakysik feminyzmus, ale protivne byly už tenkrat. Furt mlely pantokem, a to bylo to posledni, co chlopi, znaveni po šichtě, potřebovali.

A tak si založili v každe vesnici hospodu, aby se měli kaj schazat, komunykovat a nemuseli posluchat hlupe dřysty feminystek a chlopu-idyjotu s nižšim IQ, kerych se dycky tež par našlo. Normalni chlop je totiž od přirozeni fajny, mily a společensky člověk.

A tak se chlopi stovky roku schazali a bylo jim fajně.

A pak přišel slavny rok 1492, Kryštof Kunylimbus přivezl z Kuby semena tabaku a doutničky s cigarkama, kere tluste indyjanky pod vedenim Fidelity Kastrove šulaly na svojich depilovanych stehynkach.

A chlopi v Markrabstvi Moravskem zjistili, že to je dobrota, ide to dohromady s gořalku, vinem aji pivem a chrani to tělo před mnohyma neduhama. To bylo ještě v době, kdy se kuřil opravdovy tabak, bez chemickych přisad, nebaleny v papirkach bělěnych chlorem.

A tak chlopi zjistili, že byt alkoholikem (člověkem milujicim dobre napoje) a kuřakem je přijemne a fajne. Ale baby (a chlopi s nižšim IQ) byly vic a vic protivnějši. Vadilo jim, že normalni chlopi su spokojeni a šťastni aji bez nich. Hlavně když se možu spolu schazat a komunykovat.

A ještě babam vadilo, že se neumi samy bavit a tym padem je nikdo do hospody brat nechtěl, bo s babu to je polovični zabava, zato dvojnasobna utrata. Hlupym chlopum zas vadilo, že za ty jejich blbe kecy dycky dostanu v hospodě po pysku, navic neměli tolik peněz na dobry doutnik.

A tak na počatku dvacateho stoleti, kdy všeci normalni chlopi spokojeně seděli v hospodach, pili, kuřili a bavili se, došlo za jejich zadama k tragickym udalosťam. Baby dostaly volebni pravo, a z chlopu s nizkym IQ se stali polityci. A to je trest za to, že chlopi si mysleli, že všecko už bylo vybojovane, všem už bude dobře a do polityky se nechali mišat baby a hlupe chlopy (= polityky).

A od te doby to ide všecko do dupy. Hlupi chlopi, keři neměli prachy na opravdove doutniky a viržinka, prosadili levnu variantu a tabak se začal balit do papirku. Narust rakoviny pajšlu byl obrovsky. A co se divite? Rozemlete, vylisovane dřevo vybělene chlorem nebylo nikdy určene ke kuřeni.

A pak začaly baby a hlupi chlopi s nizkym IQ chodit do hospod za normalnima chlopama, bo si mysleli, že budu tež šťastni a spokojeni tajak normalni chlopi. Jenže začalo jim byt protivne, že ty jejich hadry a obleky smrdi od dymu ze spaleneho chlorovaneho papirku. Do te doby to nikomu nevadilo, bo doutnik z poctiveho tabaku samozřejmě nesmrdi. A tak tito idyjoti přinutili hostinske zakonem, nainstalovat větraky a jine cypoviny.

A furt jim to bylo malo.

Čtěte ZDE: Chvála protikuřáckého zákona: Není nad pokrok ve Švejkově domovině. Jak dostat rakovinu pitím čisté vody? Dobro z dílny vládních stran. Proti jen ODS. Kuřákova sebekritika. Čím hůř, tím líp!

A tak baby přinutily polityky, aby vydali zakon, že v každe hospodě musi vytvořit prostor, kaj by mohly dřistat aji ty hlupe baby s děckama. A polityci vydali zakon o stavebně oddělenych prostorach.

A ty hlupe ludry tam seděly, nebavilo je to, bo baby se samy bavit neumi a přes sklo sledovaly, jak se chlopi vedle v kuřacke časti bavi a raduju, a myslely si, že když chlopy přinuti sedět pohromadě, tak jim bude tež tak fajně jak chlopum.

A tak se domluvily s politykama a ti vydali zakon, že v žadne knajpě se nemože kuřit. Enem venku.

A protože chlopi alkoholici kuřaci su tolerantni, nekonfliktni osoby, zase jim vyhověli a začali chodit pit pivko a kuřit ven.

A feminystky s politykama zase zustali sami.

A hadejte, jak to bude pokračovat dal? Tuž jasne, zakaže se kuřit v okruhu sto metru od jakekoliv budovy. A pak, bo chlopi budu prostě odchazat chlastat a hulit do lesa tajak zamlada, tak feminystky s politykama zdraži chlast a kuřeni tak, že už to bude neunosne pro všecky.

A pak se konečně chlopi zase naseru, polityky vyhažu z oken a baby zmaluju tak, že tisic roku nebudu potřebovat šminky...

A svět bude zas v pořadku.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky