Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Islamizace Evropy pokračuje plnou parou: Taktovku drží EU a USA. Je rozvrácený Balkán odrazovým můstkem také k našemu zotročení? Proč je Merkelová naštvaná na Makedonce? Sud prachu napěchován

Islamizace Evropy pokračuje plnou parou: Taktovku drží EU a USA. Je rozvrácený Balkán odrazovým můstkem také k našemu zotročení? Proč je Merkelová naštvaná na Makedonce? Sud prachu napěchován

6. 6. 2017

Tisk článku

Ivan Poledník je roztrpčen mocenskými machinacemi majícími za cíl zničení Evropy - o to více, jaký má vztah k jednomu malému týranému národu na Balkáně

Údajné zasahování Ruska do voleb a dalších politických procesů po celém světě - dokonce v samotných Spojených státech - je jedním z ústředních témat loňského i letošního roku. Obvinění a míra hraného rozhořčení nad tím vynikne dvojnásob absurdně ve světle zcela evidentního ovlivňování vnitrostátní politické situace v mnoha zemích ze strany USA a lokajských zemí EU. Všechny ty povedené i nepovedené barevné revoluce, drtivé ideologické ovlivňování veřejného mínění, dosazení vlastních figur na klíčová místa, bezohledná realizace finančních zájmů a tak dále.

Jeden příklad za všechny, který se nás týká víc, než tušíme. A o němž především všechna naše média "loajálně" mlčí - což je jen jiný způsob "fake news", falešných zpráv:

Nedávno došlo k nelegálnímu zásahu do politické situace ze strany USA a EU v (pro leckoho zdánlivě bezvýznamné) Republice Makedonii. Bezprecedentní krok - instalaci "vlastního" předsedy parlamentu s teroristickou minulostí a jasně protinárodními a destabilizačními zájmy - již nenechal v uplynulém měsíci bez povšimnutí ani mainstreamový "politicky korektní" list Wiener Zeitung. Otiskl článek nazvaný "Puč v Makedonii - pod záštitou USA a EU?"

Není náhodou, že si ho u nás nikdo nevšiml, ačkoli jindy je cokoli, co se mihne na stránkách (nejen) rakouského tisku pro naše "objektivní a nezávislé" novináře hlavního proudu (jde-li o údajné a nikdy ničím nedoložené zasahování Ruska do voleb v Evropě i Americe) přímo posvátné. Pokusme se tuto "chybu" napravit.

Kout Evropy

Makedonie je nádherná země. Nejryzejší a nejopojnější podoba Balkánu. Kdo ji někdy procestoval, nemůže nesouhlasit. Ať už jde o neuvěřitelně „aromatickou a šťavnatou“ metropoli Skopje s podmanivým starým městem, hospůdkami, fantastickým jídlem, úžasnými trhy či úchvatnou největší cikánskou osadu na světě (Šutka), nebo o prosluněné Ochridské jezero s prastarými monastýry na pobřežních skalách, pohostinný venkov vonící lahodnou rakijí, nebo třeba město Bitola, které vám přiblíží atmosféru bosenského Sarajeva ještě předtím, než se z něho stala dílem turistická atrakce, dílem symbol novodobě se rozpínajícího islámu v Evropě.

Země je nárazníkovým pásmem mezi křesťanskou Evropou a muslimskou jihozápadní Asií. Byly doby, kdy takto vzniklý mix a jistý pokojný orientální nádech makedonských měst návštěvník ocenil. Ty časy jsou však pryč. Dnes se jedná o sud prachu, jehož výbuch v první řadě smete křesťanské Makedonce, jeho tlaková vlna se však požene dále do Evropy. Doutnáky k sudu jsou dva v jednom: Islám – a Albánská minorita. A v pozadí se zápalkami v ruce jejich podporovatelé.

Čtěte ZDE: Špinavá válka pokračuje: Na řadě je Makedonie. Národy určené k likvidaci. Budeme jezdit do Islámského státu na dovolenou? Dědictví nesvaté trojice Havel, Schwarzenberg, Albrightová

Zelený pás

Když dnes vystoupáte na horu Vodno nad hlavním městem (je zde umístěn 66 metrů vysoký kříž), dříve nádherný výhled vám zakalí pohled na hory na severu a západě a severu na hranicích s Albánií a Kosovem - spatříte cosi znepokojivého. Ve vesnicích obývaných Albánci, které jsou samy o sobě totálně zanedbané a polorozpadlé, spatříte les nových zářivých minaretů při mešitách financovaných především Saúdy. Vypadají jako rakety připravené ke startu.

Muslimové již několik let pracují na vytvoření „zeleného pásu“ z Turecka přes Makedonii, Kosovo, Albánii, srbský Sandžak (jižní cíp Srbska obývaný z velké části muslimy) do Bosny. Odrazový můstek pro expanzi islámu do Evropy. Především Albánci (v Makedonii je jich 33 % a podíl stále stoupá) a vedle nich Bosňáci jsou v historii již podruhé nástrojem pro islamizaci Balkánu. V poslední době se pod vlivem ropnými šejky placených muslimských duchovních radikalizují a na troskách bývalé Jugoslávie, násilně vyvrácené západními státy a jejich humanitárními bombometčíky během 90. let, se jejich donedávna vlažný islám postupně radikalizuje.

V roce 2000 došlo v Makedonii k malé občanské válce, kdy se spor s Albánci ještě podařilo uklidnit. Další nepokoje proběhly v letech 2012 a 2015, kdy to v Makedonii pro změnu zavánělo typickou sorosovskou barevnou revolucí. Je jen otázkou času, kdy u sudu prachu bude opět zapálen doutnák. A opět za přispění Západu, který v makedonské tragédii hraje svoji klíčovou úlohu.

Terorista šéfem parlamentu

Vraťme se k článku z Wiener Zeitung. Novým předsedou makedonského parlamentu se před pár týdny stal Albánec Talat Xhaferi. První, s kým se oficiálně setkal, byl vyslanec EU v zemi. Xhaferi byl členem ilegální albánské guerilly KLA, odnože kosovské UÇK. Je obviňován z vraždy osmi makedonských policistů a vojáků. Když byl v roce 2013 jmenován ministrem obrany, vyvolalo to intenzivní protesty Makedonců vedoucí k jeho odvolání z funkce.

Do současné pozice byl Xhaferi na konci dubna zvolen nelegálně. Po ukončení řádného zasedání parlamentu, mimo sál, nedostatečným počtem hlasů – albánskými poslanci v přítomnosti a úzké koordinaci se zástupci ambasád EU a USA v zemi a jejich blíže neupřesněnými kolegy.

V Makedonii v současné době legálně vládne konzervativní strana VMRO-DPMNE. Washington a Brusel již několik let usilují o pád této vlády, neboť tato neplní jejich pokyny – účastnit se na ruském embargu a nespolupracovat na ruském projektu plynovodu Turkish Stream.

Na Makedonii je navíc naštvaná Angela Merkelová, neboť Makedonie vyvrátila její účelové tvrzení, že nelegální imigrace nemůže být zastavena. Záminkou pro snahy EU o svržení makedonské vlády je údajná korupce a špatné hospodaření vlády. To je ovšem v rozporu s realitou, neboť pod současným vedením zažívá Makedonie významný hospodářský vzestup s pozitivním dopadem na veškeré obyvatelstvo země.

Západu a Albáncům podlézající socialisté se po deseti letech v opozici chtějí dostat k veslu a kromě podpory politiky EU přislíbili všem albánským extremistům sdruženým v několika stranách účast na budoucí vládě. Seznam albánských požadavků by vedl nejprve k federalizaci země, konečný cíl jde však ještě dále – vytvoření Velké Albánie. Pochopitelně muslimské.

Současný makedonský premiér správně označuje veškeré tyto snahy za protiústavní a za hlasité podpory statisíců členů organizací stavících se za jednotu Makedonie odmítl jmenovat členem vlády socialistu Zorana Zajeva.

Čtěte ZDE: Národy začínají dýchat: Multi-svět jde proti Novému světovému řádu. Ostudné dědictví "humanitárního" bombardování. Probudí se na kost ohlodaná země? Velké Srbsko není jen iluzí

Diskreditace národovců

Jmenování Xhaferiho předsedou parlamentu bylo doprovázeno násilnými protesty, které však velmi zavání uměle vytvořenou provokací. Za těmito protesty jsou pravděpodobně ve skutečnosti zločinecké skupiny podporované socialisty, Albánci, EU a USA. Cílem je diskreditace vládnoucích konzervativců.

Konzervativci se dostávají pod stále větší domácí i mezinárodní tlak a socialistům spolčeným s muslimy a otevřeným ilegální imigraci, tedy především průchodu migrantů skrz Makedonii do Evropy, se pomalu otevírá cesta k moci.

Klíčem je tedy migrace, přesněji řečeno otevření hranic vzdorující Makedonie (podobně, jako vzdoruje například Maďarsko – za tuto roli čím dál více napadané).

Jsme tedy „doma“. Vyšším zájmem realizovaným za cenu zničení suverénního křesťanského státu je snaha o urychlení etnické přeměny Evropy a demontáž jejích národních států v duchu Kalergiho plánu. Instalace Nového světového řádu (NWO) probíhá na mnoha frontách. Jednou z nich je Makedonie, nádherná země na jihovýchodě Evropy.




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky