Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Kanada inspiruje: Dovolujete si vychovávat vlastní dítě? Bude vám odebráno! Rozbít rodinu jako hlavní úkol. Ontario v čele pokroku. Úderníci z neziskovek překračují plán. Dovezou nám Sorose do Prahy?

Kanada inspiruje: Dovolujete si vychovávat vlastní dítě? Bude vám odebráno! Rozbít rodinu jako hlavní úkol. Ontario v čele pokroku. Úderníci z neziskovek překračují plán. Dovezou nám Sorose do Prahy?

6. 6. 2017

Tisk článku

Stanislav Jahoda si povšiml otevření dalšího Overtonova okna při soustředěné snaze o instalaci duhové totality napříč celým západním světem

Západním světem se šíří rakovina duhové totality. Jejím cílem je rozbít přirozenou rodinu, aby nakonec všemocný stát určoval, co je či není rodina a kdo může či nemůže mít a vychovávat děti.

V rámci této ideologie ztrácí přirozené rodičovství ústřední roli při výchově dětí a mění se na pouhou jednu z možných forem pečovatelství. Dítě již nepatří svým rodičům, ale spíše státu, kdy státní úředník se stává střežitelem a ochráncem „práv dítěte“. Ve jménu „ochrany práv dítě“ pak stát může odnímat děti i rodičům s nepohodlnými názory. Příkladem je nový zákon ve státě Ontario v Kanadě.

Kanadští průkopníci

Před několika dny Ontario schválilo zákon, který dává státním úředníkům právo odnímat děti rodičům, kteří kritizují nebo se staví proti neomarxistické ideologii pohlavní identity (LGBT) (1). Zákon stanoví, že pokud rodiče plně neschvalují rozhodnutí dítěte o jeho pohlavní (genderové) či jiné identitě, pak toto dítě „...může být vyjmuto z tohoto prostředí a umístěno do prostředí, kde není utlačováno.“

V původním znění zákona to byli rodiče, kdo měli právo „...usměrňovat vzdělávání a náboženskou výchovu dítěte“ (12). Nyní mohou výchovu a vzdělávání dítěte ovlivňovat pouze v souhlasu s přesvědčením a identitou dítěte. Rozhodující pro výchovu je tedy názor dítěte, ne rodičů. Pokud rodič s názory dítěte nesouhlasí a snaží se ho usměrnit, pak dítě utlačují a dítě může být umístěno do jiného prostředí. Ve stejném duchu byly v Kanadě odebrány náhradním křesťanským rodičům děti jen proto, že odmítli dětem lhát, že symbol velikonoc, zajíc Easter Bunny, je skutečný (3).

Čtěte ZDE: Pravda o dětech v "homorodinách": Nová americká studie s výsledky, které se Dienstbierům celého světa nebudou líbit. Děti jako fetiš pro zvrhlé touhy dospělých

Koneční cíl je jediný: zničení přirozené vazby rodič-dítě, přirozené autority a vůdčí role rodičů a prosazení neomarxistické ideologie a totalitního státu. Zvrácené je pojetí, kdy úředníci mohou z malicherných a často ideologicky motivovaných důvodů dítě vytrhnout z přirozené rodiny a pak ho mechanicky přemisťovat z prostředí A, do prostředí B, a pak klidně do prostředí C či D. Prý v jeho zájmu.

Týká se i nás

Je alarmující, že i naše vláda umožňuje u nás působení zájmových skupin, které v převleku za „ochránce lidských práv“ usilují o rozbití přirozené rodiny. Sorosovým neziskovkám šířícím neomarxistické zvrácenosti jsou vypláceny stamiliónové dotace (456). Paradoxně, volbou politiků, kteří toto umožňují, fakticky souhlasíme s tím, aby byly naše peníze posílány na vydržování armády aktivistů bojujících každodenně za likvidaci naší národní kultury.

Pokud budeme tak volit i nadále, nemůžeme se divit, že výsledkem bude růst plíživé duhové totality. Inspirací je Maďarsko. Maďaři si zvolili za premiéra V. Orbána - národně orientovaného politika, který jde Sorosovi po „krku“ se stejnou vervou, jako jde on Maďarům. Paradoxně, průzkumy volebních preferencí u nás vede osoba, která Sorose z ČR rozhodně vyhánět nebude a navíc věří, že se Sorosovou univerzitou v Praze „bude líp“ (7, 8).

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky