Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
JAR se chce přejmenovat: genocida bělochů oficiální politikou. Korupce a násilí v přímém přenosu. Dědictví nobelisty Mandely. Kdo bude na řadě nyní? Prezident vybízí k zabíjení. Ještě rádi vzpomeneme na apartheid

JAR se chce přejmenovat: genocida bělochů oficiální politikou. Korupce a násilí v přímém přenosu. Dědictví nobelisty Mandely. Kdo bude na řadě nyní? Prezident vybízí k zabíjení. Ještě rádi vzpomeneme na apartheid

16. 6. 2017

Tisk článku

Paul Fromm cestoval po Jihoafrické republice a byl šokován, kam to tato kdysi vyspělá a prosperující země dotáhla pod vládou černochů

Ministr kultury Jihoafrické republiky Nathi Mthethwa, přišel s návrhem na přejmenování země. Ministrovi vadí, že název státu odráží koloniální minulost a že je "nudný". Slíbil, že ve straně Africký národní kongres bude lobbovat za změnu. Ministr Mthethwa plošně usiluje o odstraňování koloniálních názvů měst i ulic - stará jména prý urážejí africkou většinu. Jakým způsobem současná většina spravuje svoji zemi, referuje Paul Fromm:

Vraždy a znásilnění

Od okamžiku, kdy Nelson Mandela a komunistický Africký národní kongres převzali vládu nad Jihoafrickou republikou, bylo zavražděno více než 70.000 bělochů a nikdo již nespočítá, kolik dalších bylo okradeno, znásilněno a mučeno.

V západních médiích se o tom nemluví. Politicky korektně jsou na straně černých teroristům, kteří nyní "řídí" kdysi prosperující zemi.

Claudia Bryan je jihoafrická aktivistka žijící nyní v Londýně. Její babička vlastnila v Jihoafrické republice pekárnu. Jednoho dne vtrhl do jejího pekařství gang šesti černochů, kteří ji hromadně znásilnili. Pak ji chtěli zastřelit, ale zasekla se jim zbraň. Ve vzteku ji znovu hromadně znásilnili, což sedmdesátiletá žena nepřežila. Loupež zde nebyla motivem.

Jeden z dobrovolníků ze South African Family Relief Project, který Claudii vezl po Durbanu při její nedávné cesty do Jihoafrické republiky, jí vyprávěl zkušenost svého kolegy. Muž se svým dospělým synem opravovali svou loď u sebe doma v bělošské čtvrti, když se objevili dva černoši a chtěli klíče od synova auta. Když jim je otec odmítl dát, černí ho zastřelili a uprchli.

Joulene Trichardt - snacha mého průvodce z Johannesburgu - pracovala před několika lety jako manažer v nočním klubu jménem Truth. Klub byl otevřen jednou týdně, konaly se zde večírky a taneční party. Jednou noci vnikli do klubu čtyři ozbrojení černoši, stříleli a napadali zaměstnance. Manažery a diskžokeje odvedli do kanceláře. Jednoho z manažerů tloukli pistolí, Joulene zkopali, protože je nechtěla poslouchat, když ji vyzývali, aby se nedívala. Černí bandité pak uprchli s nočním ziskem klubu ve výši 400.000 randů (téměř milión Kč),  mobilními telefony zaměstnanců a podobně. Nebyli nikdy chyceni.

Zkorumpovaná policie

Každý běloch, kterého jsem v Jihoafrické republice kdy potkal, měl strach o svoji fyzickou bezpečnost. Vraždy, vloupání, znásilnění jsou naprosto nekontrolovatelné. Země vykazuje nejvíce znásilnění na světě a druhý nejvyšší počet vražd, což znamená, že je zde mnohem méně bezpečno než třeba ve většině částí Iráku.

Většina obětí a pachatelů je černá. Množství znásilnění ve školách pro černé je neskutečná, rodiče však často raději přijmou drobnou sumu peněz jako kompenzaci za znásilnění vlastní dcery, než aby se pokušeli obrátit na zkorumpovanou a nekompetentní policii.

Webová stránka GenocideWatch.com uvádí: "V Jihoafrické republice je každý den zavražděno asi 50 lidí, z toho nejméně dvacet bílých (na svědomí to mají z 95% černoši). A to si uvědomme, že bílých je v zemi pouze 9 % (4.500.000) - proto je množství bílých obětí v Jihoafrické republice skutečně značné.

Za úplatek lze nechat jakýkoli policejní spis zmizet ze světa, případ se tak již nikdy nedostane k soudu. Policie krom jiného naschvál zastavuje dopravu, aby mohla dostat úplatek. 100 randů (asi 240 Kč) to dle slov mých hostitelů většinou spraví. 

Čtěte ZDE: Papiňák před výbuchem: „Rasové“ pouliční války známe i u nás. O zločinech „barevných“ se nesmí mluvit. Je Ferguson obrazem také naší budoucnosti?

70.000 zavražděných

Ještě horší je, že sama policie je občas za únosem aut a krádežemi.

Jeden incident za všechny - pokus o únos bohatého čínského páru v luxusní čtvrti Johannesburgu byl zaznamenán smartphonem. Podle všeho byl spáchán policií. Video se na internetu stalo virálem. 

Přes 70.000 bělochů bylo v Jihoafrické republice zavražděno od převzetí vlády Africkým národním kongresem. Více než 5.000 bílých farmářů bylo vyvražděno. Mnozí z nich byli před smrtí bestiálně mučeni. Stará teroristická píseň Afrického národního kongresu zní: "Shoot the farmer! Kill the Boer! (Zastřel farmáře! Zabij Búra!)". Zpíval ji dokonce i jihoafrický prezident Jacob Zuma. 

Komunistická ideologie Afrického národního kongresu volá po konfiskaci farem. Jihoafričtí farmáři jsou již natolik zdecimováni, že jejich zemědělská produkce značně poklesla a Jihoafrická republika se již stala zemí závislou na dovozu potravin.

To, co se děje v Jihoafrické republice, je prostě řečeno postupná genocida bílé populace. Rostoucí množství vražd a násilí proti bílým, včetně například bránění bílým v možnostech získat práci, je snahou o jejich vymazání z jihoafrické kultury a historie, není ničím jiným než postupnou genocidou.

Budou jednou Spojené státy další na řadě?

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky