Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Blízká katastrofa třetího druhu: I svět si všiml varování českých vědců. Jsou blíže pravdě ufoni a nové světy, či znamení Apokalypsy? NASA spustila Neowise. Tauridy a sladký meteorit smrti. Žijeme v zapůjčeném čase

Blízká katastrofa třetího druhu: I svět si všiml varování českých vědců. Jsou blíže pravdě ufoni a nové světy, či znamení Apokalypsy? NASA spustila Neowise. Tauridy a sladký meteorit smrti. Žijeme v zapůjčeném čase

17. 6. 2017

Tisk článku

Petr Hájek se zamýšlí nad stále častějším varováním astronomů – nyní i českých – před kosmickými tělesy, která mohou v blízké budoucnosti zasáhnout Zemi, a přináší pohled Christophera Ferrary, jenž vše dává do souvislosti s texty z Apokalypsy

Náš svět není v pořádku. Na tomto konstatování se většinově lidé na Západě shodují – i když příčiny vidí různě, často zcela opačně. Zjevně se přibližuje takzvaná Velká válka, která už dokonce mohla několikrát vypuknout. Objevují se také různá znamení, jež věřícím lidem, křesťanům zvláště, signalizují, že neřešené (nikoli neřešitelné) problémy naší civilizace přibližují okamžik jejího fatálního zničení, kterému nedokážeme zabránit.

Ve vědeckém mainstreamu a v hlavních médiích se nic podobného samozřejmě neobjevuje. Tato vládnoucí část společenských elit je totiž téměř zásadně ateistická. Má své náboženství, jehož hlavní dogma tvrdí pravý opak: Všechno máme ve svých rukou. Člověk je pánem svého osudu. Nic fatálního nám „z nebes“ nehrozí – pokud si to nezpůsobíme sami. Neuvěřitelné bláznění (a cynický stamiliardový byznys) kolem takzvaného globálního oteplování (klimatické změny) způsobeného prý převážně lidskou činností je toho nad jiné ilustrativním dokladem. Jak říká v jiné souvislosti kancléřka Angela Merkelová: „Zvládneme to!“

Ufoni a nové světy

Nicméně v posledních letech jsme i u této skupiny, jež má v rukou prakticky všechny možnosti masového působení na veřejnost, svědky dvojí tendence. Jednak je to čekání na setkání s mimozemskými civilizacemi. Americký úřad pro kosmonautiku (NASA) dokonce nedávno oznámil, že do deseti let očekává „kontakt“. Obrovská produkce „sci-fi“ literatury a filmů vytváří psychózu, jako by to tady už vlastně bylo. A to navzdory faktu, že ať pátráme, jak pátráme, žádný signál o jiné civilizaci jsme ještě nezachytili – a patrně nikdy nezachytíme. Pokud si ho ovšem „nevyrobíme“ (člověk může přece všechno a má na to dnes technické prostředky) sami.

Každý den jsme také informováni o objevech dalších a dalších „terestriálních“ planet u vzdálených hvězd. Některé jsou dokonce takové, že by na nich prý mohl být život – nebo by se na ně ten pozemský mohl v budoucnu přestěhovat. Počítačové animace nám tyto „nové světy“ představují jako realitu. Přitom žádnou takovou planetu nikdo neviděl a jenom se o nich dohadujeme z údajů, které jsou přinejmenším sporné – a dokonce i z hlediska současného stavu „seriózní“ vědy spíše komické než kosmické.

Za tím vším je dvojí důvod. Ten první je náboženský, druhý psychologický. „Odstraněním Boha“ vznikla v člověku temná propast. Vědecký mainstream ji zaplňuje romantickou náhražkou „blízkého setkání s bytostmi z nebes“. Ty ovšem prý s Bohem nemají nic společného a jsou jen důsledkem evoluce – té nejbizarnější iluze, vědecky dávno vyvrácené teorie nekonečně náboženštější než všechna náboženství. Psychologická manipulace s tím souvisí. Markýruje představu náhražky ztracené naděje: Když bude nejhůř, přestěhujeme se jinam. A úchvatně vyspělé bytosti „odtamtud“ nám s tím případně pomohou. Není čeho se bát.

Čtěte ZDE: Právě se řítí kolem Země: Kilometrový asteroid jako nástroj apokalypsy? Proč nikoho „šutr z kosmu“ nezajímá? Vesmírné ticho v mediálním prostoru. Americký recept na záchranu české ateisty asi nepotěší

Realita blízké katastrofy?

Proto je docela zajímavé, že nyní jsme „oficiální vědou“ konfrontováni rovněž s možností blízké katastrofy. Takové, na kterou zjevně nestačíme – a která rovněž bude mít původ mimo naši planetu. Je jím zásah „projektilem“ z našeho blízkého vesmírného okolí. Nebezpečí asteroidu, planetky či meteoritu, který by mohl naši civilizaci – a snad i všechen život na planetě – jediným úderem zničit. Jistě, není to také nic nového, sci-fi autoři katastrofických velkofilmů hollywoodské produkce to už také mnohokrát pěkně „animovali“.

Nové na tom je, že až dosud se tomu oficiální věda spíše pošklebovala. Prý máme poměrně dobrý přehled o tělesech, která kolem nás krouží – a pro jistotu už vyvíjíme různé technické metody, jak případná budoucí nebezpečí eliminovat. Nyní však do hlavního proudu proniklo něco jiného – a dokonce na tom mají podstatný podíl také čeští astronomové. Již v roce 2015 „překvapil“ vědecký svět meteorický roj Tauridy neobvyklým množstvím jasných bolidů („padajících hvězd“) a čeští vědci nyní prý pochopili, co za tímto úkazem stojí.

P. Spurný a J. Borovička z Astronomického ústavu AV ČR společně s H. Muckem z rakouského astronomického ústavu a J. Svoreněm ze Slovenského astronomického ústavu prý vypozorovali, že notoricky známé Tauridy (co dělají tak pěkné divadlo na noční obloze) mají prý další větev, která může pro Zemi představovat fatální nebezpečí: „Tato nová větev je součástí Jižních Taurid a se Zemí se setkává mezi 25. říjnem a 17. listopadem," uvádějí vědci ve výzkumu zveřejněném na celosvětovém portálu Astronomie a Astrofyziky.

Ale nejen to: "Na základě orbitálních charakteristik si myslíme, že asteroidy 2015 TX24 a 2005 UR jsou oba v rozmezí mezi 200 a 300 metry a patří do této nové větve. Je velmi pravděpodobné, že jsou v nové větvi i další neobjevená tělesa, která mají deset metrů a více a mohou být dostatečně velké na to, aby způsobily místní nebo dokonce kontinentální katastrofu,“ píší autoři neobvyklé studie.

Zamrzající smích

No to jsou nám věci, páni vědci! Tak jakpak je to s tou lidskou „všemohoucností“? Že by přece jen platilo, že člověk je ve své většině bytost pouze nekonečně pyšná a namyšlená, již mohou „nebesa“ v kterékoli chvíli smést z povrchu jeho planety? Že by miliardovému byznysu „globálního oteplování“ konkurovalo náhle něco daleko realističtějšího?

Mnozí to říkají již velmi dlouho. Katolíci se třeba důkladně připravovali na rok 2017, který je nejen připomínkou jednoho století od bolševické revoluce v Rusku, ale především jednoho století od zjevení Panny Marie ve Fatimě. A proroctví, která se k němu vážou. A úkazů, které svědčí o tom, že je západní „ateisovaná“ společnost nebrala (a nebere) dostatečně vážně.

Záhadné je na tom všem snad jen jediné: Že varovné závěry studie českých, slovenských a rakouských astronomů vůbec pronikly do hlavních vědeckých i populárních médií. Ačkoli i tak zůstaly na okraji většinového zájmu veřejnosti – letitá „výchova před Verdunem“ vykonala své – přece jen jde o cosi výjimečného. Ostatně povšimli si toho také mnozí ve světě. Jednu z nejkomplexnějších reakcí přinesl Christopher A. Ferrara. Bez ohledu na to, zda jeho interpretace je někomu blízká, měl by se nad ní zamyslet každý. Ještě je totiž čas. I když se, dost možná, rychle krátí.

Čtěte ZDE: 2017: Osudové výročí krvavých dějin: Zanikne naše civilizace? Nepoučitelní králové, preláti i kmáni. Prostředek k obraně a zmírnění trestů. Jediná jistota: Neposkvrněné Srdce nakonec zvítězí

Christopher A. Ferrara: Bude to meteorit?

V Knize Apokalypsy (8, 8-10) nalezneme následující proroctví:

I zatroubil druhý anděl. A (něco) jako veliká hora, planoucí ohněm, bylo vrženo do moře. Třetina moře se obrátila v krev, třetina tvorstva, která žila v moři, pomřela, a třetina loďstva vzala za své.

I zatroubil třetí anděl. Tu spadla s nebe veliká hvězda, hořící jako pochodeň. Spadla na třetinu řek a na prameny vod.

Fráze „jako veliká hora, planoucí ohněm, bylo vrženo do moře“ a „veliká hvězda hořící jako pochodeň“ jasně naznačuje něco, čemu dnešní svět se svojí vědou a poznáním, dokáže velmi dobře porozumět: katastrofický dopad asteroidu nebo komety na zemský povrch. Událost, která by mohla zničit celou pozemskou civilizaci a nechat zbylé přeživší čelit smrtelné agónii bez jídla a vody v potemnělém světě.

To není nějaký sci-fi scénář z filmu o soudném dni, nýbrž skutečná hrozba, na jejíž zkoumání NASA uvedla v činnost zařízení zvané Near-Earth Object Wide-field Infrared Survey Explorer (NEOWISE). NEOWISE má za úkol objevovat masivní objekty v kosmickém prostoru v blízkosti Země s jejich dosud nezmapovanými oběžnými drahami, které by se mohly objevit náhle a bez varování – a ohrozit všechen život na planetě.

Co objevili Češi?

Na základě toho jsme se právě nyní dozvěděli, že NASA „zveřejnila chladné varování, že bylo v uplynulém roce objeveno 10 nových potenciálně nebezpečných asteroidů spolu s dalšími 96 nově objevenými vesmírnými objekty“. Navíc, „vědci, kteří analyzovali získaná data, uvedli, že rovněž zpozorovali nevysvětlitelné zvýšení aktivity komet“.

Časopis Newsweek informoval o rostoucích obavách, že se hrozby pro naši planetu skrývají v nové větvi Tauridů, která již mnohde na noční obloze sehrává velkolepé světelné divadlo, neboť mnohé z drobných částic shoří v atmosféře během každoročních meteorických sprch. Nově objevená větev Tauridů má svůj vlastní orbitální vzorec, který podle pracovníků České akademie věd obsahuje nejméně dva asteroidy o průměru 200 až 300 metrů. Náraz takového asteroidu na zemský povrch by způsobil nepředstavitelné množství škod, pokud by dopadl do obývaných oblastí planety.

Ještě zlověstnější však je, že dosud bylo objeveno pouze asi jedno procento objektů s potenciálem ničivě zasáhnout Zemi. Renomovaný astrofyzik Brian May došel ke znepokojivému závěru: „Čím více toho víme o dopadech asteroidů, tím jasnějším nám je, že tu lidská rasa žije v zapůjčeném čase“.

Čtěte ZDE: Hodina opuštění a zrady nastala: Zpět do hor a katakomb. Zticha jako němí psi, neschopni číst znamení časů. Pastýři selhávají. Přichází globální apostaze? Čtyři údery Trestajícího: Řím bude zpustošen

Kdo má uši, slyš!

Dovolte mi, abych to zopakoval: „Lidská rasa žije v zapůjčeném čase“. Katolíci toto pravděpodobně chápou lépe než ostatní, neboť vědí o roli Božího trestu v dějinách spásy – počínaje potopou: potrestání lidstva pro jeho apostazi a vzpouře proti Božímu zákonu. A také vědí o Božích varováních před příštími tresty, které pronesla Panna Maria ve Fatimě, Akitě a jinde.

Již mnohokrát jsme psali o tom, že se velká krize Církve po Druhém vatikánském koncilu dostala se současným pontifikátem do fáze, která již zjevně nepřipouští žádné řešení na lidské rovině reformy Církve, aby ji obnovila tak účinně jako v době protireformace. Přicházejí stále jasnější signály, že Bůh bude muset očistit svět stejně, jako to udělal tehdy, když přikázal Noemu stavět archu. Jako psal ve světle Fatimy papež Pius XII. již v roce 1951. Lidské pokolení se dnes nachází v největší krizi, jež má vyústění buďto v Kristově spasení, nebo v jeho krutém zničení.

Někteří konzervativní politici a komentátoři již před časem (v roce 2012, kdy byl zvolen Obama – pozn. PP) volali po „sladkém meteoritu smrti“ jako po jediném řešení narůstající tyranie liberalismu. Po půl století neomodernistické totality v rámci církevního společenství se tak mohou katolíci oprávněně domnívat, že právě meteorit smrti může být nástrojem Boží očisty předpovězené v Knize Apokalypsy, kterou řada papežů (Pavel VI., Jan Pavel II., Benedikt XVI.) výslovně spojila s poselstvím z Fatimy.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky