Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Začíná týden nenávisti: PRIMA ZOOM dnes odvysílá první díl zakázaného rozhovoru s Vladimírem Putinem. Dobrá a špatná nenávist. Kolik US bombardérů se vejde na špičku jehly? Příprava na válku s Ruskem vrcholí

Začíná týden nenávisti: PRIMA ZOOM dnes odvysílá první díl zakázaného rozhovoru s Vladimírem Putinem. Dobrá a špatná nenávist. Kolik US bombardérů se vejde na špičku jehly? Příprava na válku s Ruskem vrcholí

19. 6. 2017

Tisk článku

Petr Hájek upozorňuje nejen na heroický čin televize Prima, ale především na souvislosti s hysterickou propagandistickou kampaní proti němu, které odhalují, jak daleko postoupily válečné přípravy

Za „Týden nenávisti“ označil světoznámý režisér Oliver Stone to, co se strhlo v západní Evropě a zvláště v Americe po odvysílání jeho filmu – rozhovoru s Vladimírem Putinem. Mediální hysterie se ovšem dala očekávat. Západ intenzivně připravuje válku s Ruskem, goebbelsovská propaganda běží na plné obrátky, v Americe opět běsní mccarthismus – a najednou tohle: arciďábel Putin má možnost promluvit u nás bez cenzury a manipulace? Kam to máme okna!?

Aby skandálu nebylo dost, dostanou možnost shlédnout čtyřdílný dokument nyní také diváci v ČR: Televize Prima na svém kanálu ZOOM, počínaje dneškem, odvysílá po čtyři večery (vždy od 20:00 hodin) celý „skandální“ rozhovor. Je to heroický čin této televize, která je dlouhodobě předmětem útoků především „veřejnoprávní“ ČT a rozhlasu kvůli tomu, že s ostatními „nedrží linii“ propagandistické přípravy na Armagedon.

Putin ho varoval

Budiž řečeno, že Stone tohle mohl očekávat – a přesto byl tenhle ostřílený harcovník překvapen intenzitou nenávistné mediální vlny. A budiž rovněž řečeno, že jej na to upozorňoval dokonce i prezident Putin. Když shlédl celý čtyřdílný rozhovor, optal se režiséra, jestli ještě nikdy nenarazil. Bylo to ironické, protože Stone patří k americkému „protiproudu“ a za své kritické dokumenty (v klidnějších dobách označované za „kontroverzní“) si už něco užil. „Dostanete co proto,“ konstatoval ruský prezident.

Nemýlil se. To, co se po odvysílání Rozhovoru strhlo, má obdobu jen v padesátých letech minulého století. I tehdy byla jaderná válka na spadnutí. Tehdy však byl na jedné straně celý sovětský blok, na druhé Západ. Dnes stojí celé NATO proti osamocenému (kapitalistickému) Rusku. Obkličuje jeho hranice od severních přes východní až k jižním. Také české vojáky posílá Sobotkova (ČSSD) vláda, aby se pod velením německého Bundeswehru připravovali na „rozhodující útok“ na Rusko. Což ministr války Stropnický (ANO) s radostí činí a loajálně obhajuje.

Oliver Stone dává hysterii kolem svého filmu do souvislostí a honem na čarodějnice – na Donalda Trumpa – který den za dnem stupňují „washingtonské bažiny“ a jejich média. Pravdu má jen zčásti. Establishment byl sice opravdu šokován Tumpovým zvolením. Rychle však pochopil, že válka, která má vyřešit astronomické zadlužení a balancování na hraně další zničující hospodářské krize Spojených států (a následně celého Západu), tím „není ohrožena“. Jen cesta k ní musí být „upravena“. A v tomto směru je pro něj Stoneův „Rozhovor s Putinem“ přece jen nepříjemnou komplikací.

Čtěte ZDE: Bomba v Putinových rukách: Silnější než atomová! Klíč k tajemství dneška. Proč je Rusko tak vojensky silné? Pentagon má těžkou migrénu. Látání děr a procitnutí do reality. Kolik papírových dolarů je za dřevěný rubl?

Propaganda nenávisti

Svým způsobem je to až komické. Politické a mediální „Kavárny“ celého Západu se po marxisticku spojily – a jedním z jejích hlavních hesel v přípravě veřejnosti na Velkou válku se stalo „Hate free“ – což lze volně přeložit jako „Bez nenávisti“. Tím je ovšem míněno Jen pro někoho a Jen pro něco.

Například odmítání muslimské migrantské invaze je ošklivou „nenávistí“ – ale nenávist proti kritikům této obludné sociálně-inženýrské ideje je naopak zcela v pořádku. Stejně tak je v pořádku každodenní pěstování nenávisti vůči Rusku a speciálně jeho prezidentu Putinovi – a všem, kteří tuhle bolševicko – goebelsovskou propagandu „doma“ usvědčují ze lži.

Je opravdu mrazivě komické: V publicistickém pořadu ČT mluví dobrá soudružka, „novinářka“ Petra Procházková, jako obvykle o zlém Putinovi. Prý se zbavuje opozice – včetně té mediální (ona v té totalitě tedy existuje?). Odstřihává ji prý „zdrojů“, od inzerentů. A o pár minut poté v tomtéž pořadu (Newsroom) tentýž moderátor chválí velké nadnárodní firmy (Česká spořitelna a spol.), že na příkaz svých matek přestávají inzerovat v opozičních (tzv. prokremelských) médiích.

Právě tak se to má se dobrou a zlou „nenávistí“. Česká televize z našich daní financuje pořady, které šíří „správnou“ nenávist vůči zmíněným soukromým médiím (Protiproud samozřejmě vždy na čelném místě). Vystupují v nich všichni ti Jandové a spol. z takzvaných neziskovek placených z našeho státního rozpočtu (ať již přímo či oklikou přes Brusel). Nikomu ze skandalizovaných však nedá možnost jediného slova obrany – přestože jí to její vlastní „etický kodex“ ukládá. To je „pluralita“ správné nenávisti.

Na spojencích nezáleží

Něco podobného nyní zažívá režisér Oliver Stone. Možná si myslel, že po svých zkušenostech s „nejdokonalejší demokracií světa“ je dostatečně zocelen. Mýlil se. Teprve teď se dotkl citlivého nervu. Jeho filmy odhalující pravdy o americké historii, atentátu na JFK a mnohé další, které usvědčují Velkého Bratra z mystifikací a manipulací veřejným míněním, byly pro orwellovské cenzory pořád ještě v „mezích povoleného“. Musí se přece předstírat pluralita názorů. Jenže teď už jde předstírání stranou, protože teď už jde o válku.

A ne ledajakou – ale tu nejničivější, jadernou. Americký Kongres schvaluje další hospodářské sankce proti Rusku. Je mu jedno, že proti nim protestují už i jeho nejbližší spojenci včetně Německa, protože ve skutečnosti to drtivě dopadne na jejich hospodářské zájmy – zatímco Rusko se už v sankčním režimu adaptovalo a fakticky mu to prospělo, protože začalo konečně dělat skutečné hospodářské reformy. Jenže tady jde o něco jiného.

Příprava veřejnosti na válku s Ruskem je totiž také jedna velká mystifikace. Pentagon předstírá se, že půjde o válku „konvenční“. Zveřejňuje proto třeba studie, které dokládají nutnost posílení amerického strategického letectva. Doporučuje udržovat flotilu 150 až 200 bombardérů, z toho 100 nových bombardérů B-21 Raider schopných používat konvenční a jaderné zbraně a do roku 2045 vyrobit dalších 100 jako náhradu za vyřazené stroje B-1 a B-52.

Čtěte ZDE: Na tom, co chce Trump, nezáleží: Washington ovládají jiní. Deep state chce válku stůj co stůj. Živé sny o Velkém Izraeli. Podceňují Rusko a Čína fatální hrozbu? Západní média již zcela utopená ve lži

Válečná perverze

Důvod? Pro válku s Ruskem jich totiž prý Spojené státy budou potřebovat asi 260, aby mohly zasáhnou 250 000 (!) cílů. Bombardování údajně potrvá půl roku – a pak bude vyhráno. Ano, prosím, to jsou oficiální zdroje Pentagonu. Samozřejmě nemluví již o tom, že taková válka se ve skutečnosti povede strategickými raketami s jadernými náložemi. Válečná perverze dosahuje opět svých vrcholů.

Veřejnost si má myslet, že válka s Ruskem bude jen další – trochu větší, ale „běžné“ – válečné dobrodružství kdesi v dalekém zahraničí. Lidé ji tak zase uvidí jen v televizi jako cosi „virtuálního“. Jenže to je lež. Tato válka dopadne (poprvé) i na jejich hlavy.

A právě tomu se pokoušejí projekty jako filmový rozhovor Olivera Stonea zabránit. Ukázat, že na druhé straně uměle vytvořené barikády nesedí žádný (propagandou stvořený) ďábel, ale civilizovaný rozumný státník. Politik, který se provinil pouze tím, že nedal svou zemi v plen západním korporacím – tak jako to v nejbrutálnější podobě vidíme na Ukrajině či na Blízkém východě. Muž, který zachránil Rusko a - možná tak dal naději celé křesťanské civilizaci.

Stone znamená kámen

Tedy pokud by se válku přece jen rozpoutat nepodařilo. A to se nesmí stát, navzdory tomu, že kriminálnice Hillary, která ji zaručovala, propadla do politického nebytí. To znamená na prvním místě zbavit se Donalda Trumpa – buď ho „koupit“, nebo odstranit. Teprve v tom má Stone pravdu, tvrdí-li, že jde o chaos, v němž se boj proti Trumpovi (kterého ostatně sám nemá rád) míchá s válkou proti Putinovi.

Stone znamená v angličtině kámen. Bude zajímavé sledovat, zda se mu jeho „skandální“ film stane závažím, které ho stáhne na dno, nebo „kamínkem“, o který se „bažiny“ přece jen trochu „poraní“.

Abychom tomu kaménku v souboji o všechno mohli lépe rozumět, je nutné jeho film vidět. A televizi Prima patří dík, že se odhodlala nám to umožnit. Jinak bychom – jako vždycky – pouze poslouchali komentáře o něčem, co nám zdejší bažiny vidět neumožní. Nebo – jak již moudří v ČT navrhovali – alespoň s „vysvětlujícím komentářem“.

Ve skutečnosti totiž nejde o Olivera Stonea – ale o nás. O to, zda se necháme bez odporu stáhnout ke dnu jako kameny bez vůle a vědomí – nebo řekneme válečným bažinám a Kavárnám NE.

Volby budou za pár týdnů.




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky