Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Merkelové Mein Kampf v praxi: Odmávla novou kapitolu bolševické revoluce. Rakovina deviantů má dalšího bratříčka. Nejen prasečí mor. Tmářské lékaře to děsí. Čechům je to jedno. Vzhůru na veselé prázdniny!

Merkelové Mein Kampf v praxi: Odmávla novou kapitolu bolševické revoluce. Rakovina deviantů má dalšího bratříčka. Nejen prasečí mor. Tmářské lékaře to děsí. Čechům je to jedno. Vzhůru na veselé prázdniny!

4. 7. 2017

Tisk článku

Petr Hájek se podivuje, že už i mediální mainstream (kromě České televize) je plný rozpaků nad skvělým rozhodnutím německých poslanců, které se brzy stane realitou také u nás

Poslední dny před prázdninami byly hektické. Zvláště u nás a v Německu. Na podzim obě země čekají volby, takže politici měli za to, že je nutno stihnout, co se dá, než se potenciální voliči rozprchnou na dovolené. Jak je napadlo, že si něco z toho lidé uchovají v paměti dva měsíce, suď Bůh. Bylo to však patřičně komické. Jen tmář by řekl, že tragikomické.

U nás se blízkost prázdnin projevila tak, že Českou televizi na několik dnů obsadil Miroslav Kalousek a jeho kolega – stejně tak nekonečnými lety v politice totálně provařená „nová“ tvář ČSSD – Lubomír Zaorálek. Vše pak doplnil „průzkum“ ČT, podle něhož by se „lidovci ve STANu“ nedostali do parlamentu. Hrůza, kterou z toho havlistická pražská kavárna má – a snaha vyvolat v KDU-ČSL „revoluci“, jež by STAN (a chorobného Gazdíka) od nich formálně oddělila – je mimořádně zábavná. Vždyť koho by tu měla Velká Angela za partnera?

Zrcadlově obrácený Mein Kampf

Běžného českého občana něco takového ovšem vůbec nezajímá. Na to není potřeba falešné nástroje manipulace zvané mystifikačně průzkumy veřejného mínění. Je to skoro stejně hluboko pod úrovní zájmu většinové veřejnosti, jako vášnivý „Mein Kampf“ homosexualistické loby o uzákonění „manželství“ a adopci nevinných zdravých dětí sexuálními odlišníky (deviant je zakázané slovo).

Právě tento zákon v poslední den před prázdninami – přijal německý parlament. Sociálně inženýrská tragédie podobná (jen zrcadlově obrácená) těm z dob nástupu nacismu. A jako tehdy to intelektuálská kavárna po celé Evropě nadšeně vítá. Včetně té naší, samozřejmě. Je to logické a známé. Tragické dějiny, pokud se opakují, pak jako fraška.

Čtěte ZDE: Asistujeme své vlastní sebevraždě: Proč se žába nechá bez odporu uvařit? Epidemie a smrtelné nemoci se státní podporou. Muži mají právo na nosnice s pronajatou dělohou! Kdo je tady blázen? Frontální útok na děti

Malý McCain z Kavčích hor

Mediální centrála Kavárny na Kavčích horách pochopitelně okamžitě zařadila „diskusi“, v níž vysoké důstojnici místní Páté (homo)kolony kladl moderátor jako vždy vysoce nestranné a nenávodné „otázky“. Třeba zda se těší, že stejný zákon jako v Německu už bude brzy také u nás, čili zda kapitulace německých křesťanských demokratů v čele s Merkelovou povzbudí také místní jednotky armád světového politického homosexualismus – a tak podobně.

Aby komická etuda byla úplná, posadili ve studiu proti mužatské lesbické soudružce příkladně politicky korektně zženštělého ředitele Občanského institutu. Jmenuje se Roman Joch a slouží na Kavkách vždy ve chvílích, kdy soudruzi pokud potřebují do mystifikačního mixu formální „vyváženosti“ namíchat nějakého takzvaného konzervativce.

Roman Joch nezklamal. Je místní malou kopií amerického bolševického radikála z washingtonských bažin, „neokonzervativce“ McCaina. To je ten „zbabělec“ z vietnamské války, který si léčí komplexy tím, že ostřeluje ze všech stran Donalda Trumpa, v hrůze, že by pod jeho prezidentstvím nakonec mohlo sejít z války s Rusem. Pan Joch to komicky napodobuje – a k tomu se ještě tváří jako katolík. Opatrně nakonec namítl, že když „manželství pro všechny“ – pak dojde jistě i na ta mnohočetná muslimská. A koulel při tom vyděšeně očima, zda to nepřehnal. Neboť je katolík.

Klid, ČT se nezbláznila, to je oukej. Joch je katolíkem asi tak, jako další český Američan, slavný a opětovně další cenou poctěný mediální kněz bez vysvěcení Tomáš Halík, na jehož adresu před pár dny poznamenal tajemník pražského arcibiskupa M. Badal: „Gratuluji prof. Halíkovi k ocenění jeho knihy 'Chci, abys byl', kterého se mu dostalo od Asociace amerických knihoven. To je ta organizace, co vloni zařadila Bibli do nedoporučené literatury."

I když na druhou stranu jsou obavy páně Jochovy pochopitelné. Podobných komických malých McCainů má pražská kavárna k dispozici mnohem víc. Je tam už pěkná tlačenice o bohatý krajíc.

Buzny podle profesora

„Katolické buzny zdraví Bátoru“, napsal si třeba ne zase tak dávno na plakát při příležitosti „Pochodu pýchy“ (Prague Pride) homoloby profesor Martin C. Putna. Jeho specializací jsou antiruská a antiputinovská („humanitní“) studia na Karlově univerzitě. A protože jde o jednoho z hlavních ideologů pražské kavárny, tedy jeho výroky jsou automaticky „normotvorné“, víme, jak máme homopropagandistům říkat, aniž bychom je urazili. Prezident Zeman sice nepochopil, že šlo o výsledek vědeckého bádání, takže mu kvůli tomu odmítl předat profesorské jmenování, ale kavárna to Putnovi pochopitelně nakonec prosadila.

Tak tedy buzny dosáhli(y) dalšího cenného vítězství. Normu, jež standardní rodinu posouvá opět blíže k vymazání z evropské unijní reality, fakticky stvořila Angela Merkelová – údajně rovněž křesťanka, přesněji řečeno protestantka. Sama sice alibisticky hlasovala proti, ale tím, že označila hlasování za „nezávazné“ („ať každý hlasuje podle svého svědomí“), umožnila zákon přijmout. Ostatně svědomí dovolilo čtvrtině jejích kolegů z CDU hlasovat pro. Naplnili tak společně skvělý postřeh jistého německého arcibiskupa, který již před časem poznamenal, že němečtí křesťanští demokraté jsou sice fajn strana, jen nechápe, proč si říkají „křesťanští“.

Čtěte ZDE: Rubicon opět překročen: "Hošani" již sahají po dětech. Další vítězství lobby proti normální rodině. Overtonovo okno dokořán. Sobotkovi svazáci píší starším soudruhům. Stihne se to do voleb? Děti jako homo-hračky

Pravé hodnoty

Spolkový sněm schválil karikaturu manželství poměrem hlasů 393:226:4. Dal tak jasný signál europarlamentu, jak postupovat, jak tuto další skvělou normu nařídit pro celou EU. Zatímco čeští zástupci v Bruselu na toto vítězství skoro nereagovali – dokonce ani Jiří Pospíšil, jenž má s profesorem Putnou stejnou sexuální orientaci a ještě se úplně definitivně nerozhodl, zda bude kandidovat na českého prezidenta – zpátečníci a tmáři se ozvali ihned.

Třeba podle polského europoslance Ryszarda Legutka jde o výraz postupující degenerace křesťanské demokracie v Evropě. Politolog M. Sulkowski zase míní, že změna postoje německé kancléřky ukazuje, kam až dokáže při své předvolební politické hře posouvat hranice základních evropských hodnot. „A právě na hodnoty se odkazuje Angela Merkelová, když od jiných států žádá přijímání muslimských imigrantů,“ poznamenala nechutně polská veřejnoprávní televize. No divme se pak, že hrozivou situací v oblasti veřejnoprávních médií a lidských práv v Polsku se Brusel tak intenzivně zabývá.

Jenže pozor, nákaza se k nám nese přes hranice jako prasečí mor. Dokonce i v Právu, jež má přece levičácký pokrok v popisu práce, jeden z hlavních komentátorů (Josef Koukal) zaváhal, když na to koukal. Nejprve konstatoval zjevné:

„Červencový berlínský pochod gayů a leseb Gay Pride se letos ponese ve zvláště povznesené atmosféře. Tamní komunita bude slavit přelomové rozhodnutí Spolkového sněmu umožnit homosexuálům uzavírání manželství a adopce dětí. A radost se jistě přenese i na obdobnou srpnovou akci v Praze. Zavedení téhož je totiž v České republice v podstatě jen otázkou času.“ Pak ale přece jen zaváhal, čímž dal najevo, že mu to není tak docela Putna, protože je zřejmě v nitru stále ještě normálním člověkem – a tedy „renegátem“:

„I kdyby dětem vyrůstajícím v homosexuální domácnosti nevadila orientace jejich rodičů, budou přinejmenším vystaveny ostrakizaci ze strany okolí, která sama o sobeˇ člověka formuje. Rodina jako taková bude muset být předefinována - ze svého výlučného pojetí ve výchově, společnosti i právu se stane jen jednou z variant. Ztratí exkluzivitu. Že to přinese - slovy jistého učitele Hájka ze známého českého filmu - jen samá pozitiva a sociální jistoty, považuji za unáhleně smělé tvrzení.“

Pokroková rakovina

Musíme si na to dát prostě pozor. Vždyť už i v Českém veřejnoprávním rozhlase (ČRo Plus) vysílali před pár dny ideově závadný pořad o tom, že Putnovy buzny jsou hlavními nositeli a šiřiteli smrtelných pohlavních chorob. Tmářský expert tam dokonce AIDS nazval „rakovinou homosexuálů“. Tak bacha! Kam to máme okna? Vždyť Prague Pride – karneval veselého roznášení těchto pokrokových smrtelných nemocí a náborová akce pro dosud zdravé nezletilce – podporují snad všichni. Od České televize až po paní primátorku Krnáčovou (ANO). A to je nějaká autorita! Tak jaképak copak? Bojujme hezky proti kouření (tabáku), ale na tohle nám nesahejte. A že už se kontrarevoluce pokouší. Růžky vystrkuje. A nejen na prokremelských protistátních webech.

I v českém mediálním mainstreamu jsme mohli v posledních dnech zaznamenat varování před novinkou. Další z řady vysoce nakažlivých homo-chorob, která se k nám prý z Německa i vzdálenějšího Západu přeshraničně rozšířily – podobně nekontrolovaně jako zmíněný prasečí mor. Tahle poslední novinka se jmenuje nezáživně lymfogranuloma, ale na letošním Prague Pride bude jistě patřit k vysoce módním.

Lékař-tmář Ladislav Machala konstatuje, že nemoc se šíří především v gay komunitě a počty nakažených prý budou raketově přibývat. „Je to nemoc blízké budoucnosti,“ ubezpečuje odborník specializovaný na vysoce nakažlivé choroby. A připomíná, že i naše země, donedávna v „homo-nemocích“ zaostalá, se už Západu přibližuje.

Situace je i podle dalších ideově nepevných expertů alarmující. Například u kapavky se podle údajů Státního zdravotního ústavu počet nakažených od roku 2011 zdvojnásobil, hlášeny jsou i stovky případů onemocnění syfilis a dlouhodobě vzrůstá i počet nemocných HIV. Největší procento nakažených je zejména mezi muži, kteří mají sex s muži: „Není vzácností, že některé léčíme posedmé nebo poosmé. Výrazně přibývá těch, kteří mají syfilis a zároveň jsou HIV pozitivní,“ konstatuje Filip Rob z Dermatovenerologické kliniky Na Bulovce.

No a co? Hlavně, že Zaorálkovi socialisté spolu s téměř celou sněmovnou (kromě ODS) vyhnali kuřáky z hospod na ulici. Zdraví především! Likvidace české hospodské kultury je dalším vynikajícím počinem při naší cestě – tentokrát už nikoli mystifikačně „do Evropy“ (jak znělo před referendem o přistoupení k EU), ale přímo do Německa.

Čtěte ZDE: Pokus napodobit grotesku Frigo na mašině: Připojil Bělobrádek vagón smrti? Proč se jdou lidovci klanět Sudeťákům. Kalouskův druh Gazdík opět v novém. Volby v rukou státních hackerů. Nakonec stejně prohrají

Vzhůru na prázdniny!

Kdo by se ale takovými hloupostmi na začátku prázdnin zabýval. Jen reakcionáře leká, že Putnovy „katolické buzny“ v německém Spolkovém sněmu právě odmávly další kolo Velké protirodinné revoluce. Nikoli náhodou právě při stoletém výročí revoluce bolševické v Rusku, jež v tomto směru (ač se docela snažila) nedosáhla patřičných výsledků. O současném Rusku ani nemluvě. Vždyť tam arcikacíř Putin dokonce zakázal propagaci homosexualismu mezi dětmi a mládeží. Fuj!

Jestli se ho nepodaří malým i velkým McCainům od Washingtonu po Prahu brzy odstranit, může tento „hodnotový mor“ nakonec zasáhnout i nás! Vzhůru na ruské hranice! Bez obav, občané! Sobotkova vláda s panem ministrem obrany Stropnickým (ANO) nás nedá. A soudružka primátorka Krnáčová (ANO) jistě zase naopak dá. Tedy „záštitu“ Pochodu Pýchy homolobby. A doufejme, že jako vloni půjde i v čele zábavného pestrobarevného duhového průvodu. I když tentokrát bez amerického velvyslance Schapira, kterého ten ohavný Trump z ambasády vyhnal.

Půjdou však místo něj jiní z EU. Vždyť šíření pokrokové rakoviny (nikoli jen té fyzické) je – nejen narozdíl od tabáku – zdraví společnosti mimořádně prospěšné. Odmávl to přece německý parlament. A ten už je tak trochu i náš. Vždyť do německé náruče pod vedením křesťanů Hermana a Bělobrádka – kolegů Angely Merkelové – tak úspěšně směřujeme. Teď jen aby se jim v tom Gazdíkově STANu nepřihodilo volební neštěstí. Vždyť ani jejich béčko vedené Kalouskem (TOP 0.9%) to vůbec nemá jisté... Ale pryč s chmurami. Slunce svítí. I v naší ulici to všechno brzy oslavíme.

Tak vzhůru na prázdniny! Máme co jíst, zvyšují nám platy, na dovolenou si zase vypůjčíme a bude nám hej. A po prázdninách? No co by? Osvěženi jim to tam zase naházíme. Manželství pro všechny!

Nebo ne?




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky