Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Imigrační propaganda vrcholí: Má nás iDnes opravdu za idioty? Nečtěme pouze titulky! Čluny plné vousatých dětí. K uzoufání trapný průzkum mezi migranty. Profesor zralý na léčbu či odpočinek. Co všechno je mýtus

Imigrační propaganda vrcholí: Má nás iDnes opravdu za idioty? Nečtěme pouze titulky! Čluny plné vousatých dětí. K uzoufání trapný průzkum mezi migranty. Profesor zralý na léčbu či odpočinek. Co všechno je mýtus

10. 7. 2017

Tisk článku

Tomáš Vyoral kroutí nevěřícně hlavou nad nevěrohodným až ostudným průzkumem britské univerzity a také nad tím, že se jej média ani nestydí publikovat

S dalšími vlnami imigrantů ze severní Afriky logicky přichází další vlna zcela zaručených orwellovských zpráv. Univerzita v Middlesexu na základě průzkumu mezi migranty tvrdí, že ekonomičtí migranti jsou mýtus.

Britská univerzita a další organizace zabývající se migrací na základě průzkumu mezi migranty uvádí, že na ekonomického migranta prakticky nenarazíte. Tvrdí to sami migranti - hybná ekonomická a demografická síla pro tvorbu těch správných obyvatel budoucí Panevropy - kteří jsou dle svých slov povětšinou dětmi, ač trochu vousatými.

Spolehlivý zdroj

"Z odhadovaného počtu 1.008.616 lidí, kteří připluli do Evropy v roce 2015, pocházelo podle výzkumníků 84 % ze zemí, které kvůli konfliktům v nich vytvářejí uprchlíky - včetně Sýrie, Iráku a Afghánistánu. Čtvrtina z nich byly děti, píše britský deník The Guardian." (zdroj: iDnes, 8. 7. 2017)

Tak si říkám, že ty Syřany, Iráčany a Afghánce (samozřejmě vděčné a zejména s titulem z medicíny nebo stavebnictví) není na lodích Frontexu a řady neZiskovek tolik vidět. Spíše to vypadá na armádu mladých afrických mužů. Už i v Itálii mají "syrských lékařů a inženýrů" dostatek, alespoň dle prohlášení jejích představitelů. Co se týká čtvrtiny dětí, průzkum je podle mě optimističtější jak Moravák po půl litru slivky.

„Drtivá většina lidí, se kterými jsme mluvili, přišla ze zoufale chudých zemí, ale také z míst, kde byli terčem násilí nebo jiných obav o bezpečí jejich rodin. Neměli jinou možnost,“ dodává vedoucí týmu britský profesor Brad Blitz.

"Válka byla nejdůležitějším faktorem pro útěk ze země svého původu u 49 % zpovídaných v Řecku a u 53 % na Maltě. Na Sicílii jako důvod odchodu ze své země uvedlo válku kolem 25 % lidí, 49 % pak uteklo kvůli persekucím. Pouze 18 % dotazovaných ze všech třech míst uvedlo, že migruje kvůli ekonomickým důvodům."

Čtěte ZDE: Lidské právo v Nové Evropě: Svoboda terorizovat. Proč jsou deportace tabu? Británie: Zločinci drtivě vítězí nad MI5. 23 tisíc džihádistů připraveno k akci. Rozhodl se náš kontinent k sebevraždě?

Mýtus na mýtus

Takže závěry pana "profesora" a britské univerzity (doporučuji přečíst celý článek) vycházejí z průzkumu mezi oněmi (potenciálně ekonomickými) migranty. Vskutku věrohodný průzkum, který je podle mě ostudou i pro středoškoláka, ne tak pro profesora (ač správně multikulturně smýšlejícího).

Navíc bych zvedl varovný ukazováček nad nedostatečnou prací neZiskovek, kterou odvedly u oněch 18 % migrantů, kteří na sebe práskli onen reálný důvod.

Netvrdím, ze všichni migranti neříkají pravdu, nicméně kapři si sami rybník nevypustí.

V návaznosti na uvedenou zprávu analogicky docházím k dalším zásadním zjištěním; na vzorku 750 (mých imaginárních) respondentů.

Vraždy jsou mýtus: 87 % odsouzených vrahů tvrdí, že jsou nevinní.

Nevěra je mýtus: 99 % dotazovaných tvrdí, že nikdy nebyli nevěrní.

Korupce, trafiky a protekce jsou mýty: 97 % dotazovaných (100 % z řad dotazovaných politiků) uvedlo, že se s výše zmíněnými teoretickými pojmy nikdy nesetkalo (a údajně ani nikdy nesetká).

Sledování porna je mýtus: 86 % dotazovaných uvedlo, že porno zásadně nesleduje.

Alkoholismus a drogová závislost je mýtus: 97 % lidí, u nichž byla zjištěna přítomnost alkoholu nebo drog v krvi, uvedlo, že žádnou takovou látku nepožili.

Dloubání v nose je mýtus: 99 % dotazovaných uvedllo, že se nedloubá v nose.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky