Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Severní Korea: Neškodný pudlík? Zapomeňte! Podzemní komplexy a falešné cíle čekají. Vylámou si Američané zuby? Korejec není Arab. Ostrostřelec Kim je připraven. Chce Trump další vietnamské pokoření?

Severní Korea: Neškodný pudlík? Zapomeňte! Podzemní komplexy a falešné cíle čekají. Vylámou si Američané zuby? Korejec není Arab. Ostrostřelec Kim je připraven. Chce Trump další vietnamské pokoření?

13. 8. 2017

Tisk článku

Andrej Kruz varuje, že v případě napadení Severní Koreje to Američané rozhodně nebou mít tak jednoduché, jak si nejspíš stále představují

Je až zarážející naivita mnoha lidí, kteří věří tomu, že ráno stačí "americkým supermanům" s drtivou technologickou převahou vypustit okřídlené rakety, které rozrazí štít protivzdušné obrany "severokorejského pudlíka", na oběd pak přiletí letadla se stealth technologiemi vše vybombardovat a večer si hrdinní američtí chlapci dají vítězný hamburger s colou na vojenské základně.

Tak takhle to opravdu fungovat nebude.

Kim není nepřipraven

Severokorejci se již téměř 50 let připravují na další ozbrojený konflikt s "americkými bastardy". Momentálně jsou přibližně na úrovni Německé demokratické republiky v roce 1989, takže zdrojů na vedení války mají dostatek. Téměř 50 let Severokorejci podrobně studují americké vojenské aktivity a postupy a znají je opravdu velmi detailně.

V první řadě při vypuštění okřídlené rakety musí být známý cíl, vůči němuž útočí. V Severní Koreji neexistuje americká ani jihokorejská špionážní síť, takže veškeré informace sbírají Američané z družic. Oklamat družice není až  takový problém. Severokorejci přesně vědí, kdy a po jakých trajektoriích americké špionážní družice létají. Takže všechny cíle, které Američané vidí a znají, jsou možná falešné cíle.

Již 50 let Severokorejci budují svá logistická, průmyslová a vojenská centra hluboko pod zemí. Pod zemí se nacházejí i bunkry pro civilní obyvatelstvo, které je patřičně zmanipulované a připravené bojovat proti americkému agresorovi.

Jak vypadají severokorejští "Commandos" a jak absolvují výcvik, se můžete podívat zde:

Pobřeží je připraveno

Téměř 70 severokorejských ponorek a množství menších lodí vyzbrojených účinnými torpédy představuje silnějšího protivníka, než si Američané představují. Severokorejci mají raketové protilodní baterie, modernizovaný systém protivzdušné obrany S-200 s velmi zajímavými parametry, které mohou Američany nepříjemně překvapit. Většina odborníků dobře ví, že americké letectvo by v případě útoku mělo relativně vysoké ztráty. Kromě toho mají Severokorejci, jak známo, jaderné zbraně.

Největší problém nastane, pokud se Američané vylodí na severokorejském území, nebo proniknou na severokorejské území z jihu. Každý metr jihokorejského a severokorejského území je zmapován, severokorejské dělostřelectvo je skvěle zaměřené a zastřílené. Již v Iráku dokázalo jednoduché dělostřelectvo způsobit Američanům poměrně vysoké ztráty, a to i přes jasnou americkou dominanci ve vzdušném prostoru. Americké letectvo nedokázalo v irácké poušti včas eliminovat všechna irácká děla, není jasné, jak to chtějí udělat v severokorejských horách. Navíc Severokorejci mají lepší vojenskou disciplínu než Arabové.

Čtěte ZDE: Jícen války nad Koreou: Skončí příměří americkým útokem? Trump svůj „Mein Kampf“ obrátil naruby. Pokrytectví jaderných mocností. Izraelské atomovky nevadí? Život na sopce a Stockholmský syndrom

Stačí se podívat na mapu, uvědomit si ze které části moře mohou Američané přijít, a co si na ně Severokorejci připravili. Zaminované oblasti, všudypřítomné rychlé torpédové čluny a lodě, 70 ponorek, celé pobřeží kryté protilodními raketami. Kromě toho z Číny přicházejí zprávy, že v případě napadení podpoří Severní Koreu.

Nelze srovnávat

Co budou dělat američtí pěšáci, když se na území Jižní Koreje setkají s příslušníky severokorejských speciálních komand, infiltrujícími jihokorejské území a určenými k tomu, aby co nejsurověji lovili americké skalpy?

Jak Američanům v totálním chaosu a při promíchání bojových pozic pomůže jejich vyspělé letectvo či rakety? Budou střílet své vlastní pozice?

Na to Američané nemají, stejně jako nemají na to, aby snesli další potupu v mezinárodní aréně a další politickou krizi v USA zapříčiněnou americkými ztrátami. A do toho Severokorejci vybombardovaný Soul a Tokio.

Technická převaha Američanů? Velmoc se všemi výhodami na své straně?

Zapomeňte. Severokorejce nelze srovnávat s Araby. Pokud to někdo dělá, svědčí to o jeho hlouposti, nadutosti - a nakonec bude velmi nepříjemně překvapen.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky