Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Pokroková výchova v Británii: Tisíce bílých nezletilých dívek sexuálními otrokyněmi. Námitka = rasismus! Rychle pryč z EU!, volají již dvě třetiny Britů. Bílý odpad je ale dál veden na porážku. Země se řítí do zkázy

Pokroková výchova v Británii: Tisíce bílých nezletilých dívek sexuálními otrokyněmi. Námitka = rasismus! Rychle pryč z EU!, volají již dvě třetiny Britů. "Bílý odpad" je ale dál veden na porážku. Země se řítí do zkázy

29. 8. 2017

Tisk článku

Viktorie Nikiforová popisuje morální a společenský úpadek v kolébce moderního Západu způsobený novými "krajany" z kulturně a etnicky odlišných končin světa

Proces s bandou muslimských násilníků ukázal, jaké barbarské hrůzy se odehrávají i v malých městech dobré staré Anglie. Nejvíce utlačovanou skupinou v zemi se ukazuje upadající bílá většina odevzdaná na milost a nemilost rostoucí síle alogenních etnických diaspor. A pokud někdo nazve věci pravým jménem, je přinucen později litovat.

V srpnu se v britském Newcastle uskutečnil soudní proces s osmnácti snědými bandity. Jejich případ vypadá, jako kdyby byl napsán přes kopírák podle notoricky známých událostí v Rotherhamu. Tam bylo  nejméně 1 400 bílých dětí bylo vystaveno mezi lety 1997 až 2013 otřesnému sexuálnímu zneužívání ze strany imigrantských gangů z Pákistánu. Podobně jako v Rochdale, kde padesátičlenný muslimský gang znásilnil stovky mladých dívek mezi 12 - 18 lety.

Sedm let utrpení

V Newcastlu také řádil gang, který se po mnoho let nedařilo zastavit. Zločinci znásilňovali dospívající dívky, pumpovali je drogami, a pak je nutili zapojit se do prostituce. Místní policie očividně kryla tento pro ni ziskový obchod, neboť všechny stížnosti místních obyvatel a příbuzných obětí zůstaly bez odezvy.

Stejně jako v Rotherhamu šlo o kulturně „obohacující“ imigrantská etnika zapojená do celého kriminálního případu. Oběti sexuálních trestných činů jsou bílé dívky ve věku od 13 do 25 let. Všichni zločinci mají etnický původ v Pákistánu, Indii a Bangladéši. Většina z nich se narodila a žije v Newcastle a má britské občanství. V případu figuruje také jedna bílá žena pocházející z řad místních obyvatel, která hrála úlohu volavky.

První stížnosti mladistvých ve věku 13 - 14 let začaly přicházet na policii v Newcastle již v roce 2011, ale "překvapivě" zůstaly bez následků. Habibura Rahima několikrát zastavili za volantem jeho SUV plného opilých nedospělých dívek a dospělých muslimských mužů, ale po ohledání ho nechali být. Nyní je Rahim odsouzen za sedm znásilnění a obchod s prostitucí.

Na Bahmani Ahmadiho podala trestní oznámení za znásilnění dospívající dívka již v roce 2012. Přesto Ahmadi zůstal na svobodě až do roku 2014. Místní policista, který toto oznámení posuzoval, z nějakého důvodu neprovedl žádné kroky za účelem vyšetření případu. Nyní je Ahmadi odsouzen za řadu znásilnění a organizaci nevěstince.

Čtěte ZDE: Hrůza v Británii: Tisíce znásilněných bílých dětí muslimskými migranty. Bojí se jich policie i soudy. Parlamentní zpráva šokovala ostrovy. U nás nemožné? Brzy si to řekneme - pokud se zlu včas nepostavíme

Pláč obětí se nesl až do horních pater…

Teprve v roce 2014 si vrchní policie hrabství Northumbria ráčila povšimnout, že se něco děje v jí svěřeném Newcastlu. S pomocí svého informátora ve městě vyšetřovatelé zachytili stopu muslimské bandy sestávající z několika desítek lidí. Stíhání mnoha z nich pokračuje dodnes. Celkový počet spáchaných zločinů znásilnění, zneužívání nezletilých, nuceného užívání drog a týrání jednoduše nelze spočítat.

Během operace „Svatyně", která trvala více než rok, policie vyšetřovala 278 obětí. Nejhorší je, že většinou šlo o nezletilé bělošské dívky, které byly obratně manipulovány, jindy prostě zastrašovány a bity. Habibur Rahim například vyzýval dívky, aby měly sex s jeho přáteli, prý „z lásky k němu“. A když se dívky pokusily stěžovat si na policii, většinou narazily na podplacené, nebo vystrašené strážníky, kteří odmítali mít něco společného s pákistánskými gangy.

Soud, který skončil v srpnu, byl již čtvrtým procesem s gangem z Newcastlu. A teprve v den vyhlášení rozsudku mohl tisk zveřejnit jména a příjmení zločinců.

Rasismus, o němž se nesmí mluvit

Samotný příběh otřásl britskou veřejností. Šokoval nejen brutalitou násilníků, ale i jejich neotřesitelným přesvědčením o vlastním „spravedlivém jednání“. Svědci vyprávěli soudu příběh o tom, jak byl jeden z banditů chycen v autobusu bez jízdenky. Když mu revizorka udělila napomenutí, Pákistánec na ni začal křičet: „Všechny bílé ženy jsou dobré jen k tomu je ošoustat a použít jako odpad. Nic jiného si nezaslouží!

Na povrch politicky korektních britských médií se začala tiše vtírat myšlenka, že tisíce násilných zločinů proti anglickým děvčatům mají rasistický motiv, a padly i plaché návrhy, že podobné zločiny by si zasloužily tvrdší tresty. Až totiž po několika letech násilníci z Newcastlu budou propuštěni a vrátí se do svých domovů, hrůzy začnou nanovo.

Bývalý hlavní prokurátor Velké Británie, lord McDonald, se v rozhovoru pro BBC vyjádřil k tomuto tématu dosti věcně: „Považovat mladé ženy za odpad a za snadno dostupné zboží se v některých našich diasporách stalo velkým problémem. Ale je nutné to řešit nikoliv zákonem, ale prostředky samotných diaspor.“

Slovní ekvilibristika nepomohla: muslimští aktivisté a liberální média označila lordovo prohlášení za „rasistické“ a postavili proti němu svoji obvyklou mantru, že „zločiny neznají národnost“.

Čtěte ZDE: Velká migrantská revoluce v oslabené Evropě: Poslední dny Říma? Kulturní bolševici na vítězné vlně. Muslimové kolonizují Británii. Hrdý Albion téměř na kolenou. Jak naložit se "vzpomínkami na budoucnost?

Vzestup a pád

Mnohem jasněji a ostřeji se o skandálu v Newcastlu vyjádřila představitelka stínové vlády opozičních labouristů Sarah Champion. Proti zvyklostem své levicové liberální strany doslova odhodila všechny zábrany.

Předně publikovala článek v novinách The Sun (jejichž majitel Rupert Murdoch agitoval pro Brexit a proti přijímání migrantů), ve kterém kritizovala postoj vůdce její strany Jeremy Corbyna. K tomu na úvod svého textu uvedla zřejmý, ale hanebně politicky nekorektní fakt: „V Británii je problém s pákistánskými muži, kteří znásilňují a zneužívají bílé dívky.“

Champion měla osobní důvody pro tvrdý tón. Stala se za labouristy poslankyní rotherhamské radnice v roce 2012, zrovna když vypukl skandál s pákistánskými pedofily. „Byla jsem šokována ze slyšení,“ vzpomíná, „a nemohla uvěřit svým vlastním uším.“

Labouristka se začala zajímat o podobné případy násilí proti nezletilým a zjistila, že Rotherham není výjimkou, ale projevem obecného trendu. V desítkách měst v Anglii muslimští muži znásilňovali a ponižovali bílé dívky a britští policisté odmítali zahájit trestní řízení z obav před obviněním z rasismu. Ještě horší je, že britští soudci nevěřili svědectvím obětí a místní radnice jim neposkytly žádnou pomoc.

Aktivistická činnost obhájkyně lidských práv přivedla Champion na místo státní tajemnice pro ženské otázky a rasovou rovnoprávnost ve stínovém kabinetu Labouristické strany. Považovala přirozeně za svou povinnost vystoupit na obranu obětí násilí v Newcastlu. Ale reakce na její článek ji zjevně zaskočila.

Sarah Champion atakovali její vlastní soudruzi ve straně a publikovaný článek nazvali „obrazem zlověstné propagandy“. Útok proti ní vedla žena původem z Pákistánu, muslimka Naz Shah, která přesvědčila své spolustraníky, aby podepsali otevřený dopis zveřejněný v listu The Sun a požadující „nepoužívat nacistickou rétoriku“.

Champion pochopila, že bude muset ustoupit. Začala se aktivně kát, zříkat se svých vlastních slov a tvrdila, že redaktoři novin zkreslili její text. Navíc sama podepsala zmíněný otevřený dopis, na němž se zvěčnila stovka labouristických poslanců. Ale ani výlev sebekritiky, ani úctyhodná pověst aktivistky za lidská práva ji nemohly zachránit: dva dny po zveřejnění článku Jeremy Corbin odvolal Champion ze stínové vlády.

Když šedé krysy mají pré

Naopak, po této epizodě výrazně vzrostl politický kapitál Naz Shah, jejíž matka svého času seděla ve vězení za vraždu svého pasáka. Dokonce jí odpustili i dosavadní antisemitismus – ještě nedávno Shah navrhla vyřešit blízkovýchodní konflikt jedním rázem: „Prostě vzít celý Izrael a odvézt ho do USA".

Odvolání známé aktivistky na obranu lidských práv Champion není pouhou epizodou vnitrostranického boje labouristů. Liberální establishment ve spojenectví s muslimskými diasporami se snaží umlčet každého, kdo nazývá věci pravým jménem, pokud je tato pravda v rozporu s doktrínou "tolerance a multikulturalismu".

Děsivý problém se znásilňováním bílých dívek po celé zemi nemůže být zkrátka vyřešen, protože se o něm nesmí mluvit. Pokud jde o rasismus namířený proti bílé většině, je pod klatbou absolutního tabu. Levice je připravena bojovat za práva jakékoli menšiny, jen ne za práva nejvíce utlačované britské třídy – pomateného lumpenproletariátu domorodého obyvatelstva.

Tyto lidi je možné bít, okrádat, znásilňovat. Pro labouristy, kteří se hlásí k ochraně pracujícího lidu, zůstávají stejným „bílým odpadem“, jako pro místní muslimy.

 

Čtěte ZDE: Hrůza z Rimini jako EU norma: Polka bestiálně znásilněna migrujícími medvědy. Merkelová je spokojena. AfD ji chce dostat před soud. Křížení lidí se zvěří? To nenapadlo ani nacisty v koncentrácích

Prorokovaná doba temna

Dnes se morální a společenské klima Anglie mění přímo před očima. Kriminalita a drogy, krutost vůči ženám a dětem, policejní korupce a beztrestnost protispolečenských živlů: soudní proces v Newcastle plně ukázal, jak jedna z nejvíce civilizovaných zemí planety upadá do zvířeckosti „třetího světa“. Přitom tento proces rozkladu řídí nejprogresivnější politické strany v zemi.

Řadoví Britové při pohledu na „obohacující kouzlo“ islamizace s jejími teroristickými činy, „vraždami ze cti" a masovým znásilňováním dělají všechno, aby urychlili Brexit. Nedávno provedený průzkum London School of Economics ukázal, že již více než dvě třetiny Britů souhlasí s vystoupením své země z Evropské unie. Vidí v tom prý poslední šanci, jak zastavit nekontrolovanou migraci a pád vlastní země do doby temna.

Žel, pozdě bycha honit.

Zdroj. 

https://www.facebook.com/protiproud.cz/




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky