Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Merkelová, Macron a spol. připravují průhlednou lest: Import migrantů z Afriky jinou cestou. Proč právě odtud? Nová kolonizace. Bílé generace sely, žnout budou černé. Z Evropy nový Niger?

Merkelová, Macron a spol. připravují průhlednou lest: Import migrantů z Afriky jinou cestou. Proč právě odtud? Nová kolonizace. Bílé generace sely, žnout budou černé. Z Evropy nový Niger?

30. 8. 2017

Tisk článku

Lubomír Vylíčil analyzuje nový plán "majitelů" Evropské unie, kteří pochopili, že když muslimská invaze asi už neprojde dveřmi, otevřou jí okna

Novou kapitolu boje proti migraci začaly v pondělí psát velké státy EU. Alespoň tak nám to podávají oslavné články oficiálních medií (třeba zde). Francouzský prezident Emmanuel Macron, německá kancléřka Angela Merkelová, španělský premiér Mariano Rajoy a předseda italské vlády Paolo Gentilon se totiž sešli a pomyslně bouchli do stolu. Prohlásili, že je třeba neodkladně zavést nová, přísnější opatření proti nelegální migraci z Afriky do Evropy.

V čem má spočívat princip jejich nového, rázného postupu? To byste neuvěřili. V tom, že začnou potenciální migranty prověřovat už v Africe. S pomocí OSN k tomu hodlají vytvořit v Nigeru a Čadu jakési "hotspoty", kde by si EU sama vybírala ty, kterým by "umožnila legálně a bez rizika přijet do Evropy...".

 

Takže, abychom si v tom udělali jasno. Nemají v úmyslu potápět pašerácké lodě, nechtějí klepnout přes prsty různé Lékaře bez skrupulí a jiné škůdce, nezamýšlejí zrychlit návrat těch, kdo jsou v Evropě nelegálně a na nic nárok nemají.... Ne. Hodlají si vybírat další lidi, kteří (podle nich) mají "právo na azyl" v Nigeru a Čadu. A dovážet je legálně. S plným komfortem.

Politicky nekorektní ukazatel 

K tomu, abychom plně pochopili co zamýšlejí, nám může pomoci pohled na jeden zajímavý politicko-statistický index. Na tak zvaný HDI, Human development index. Česky Index lidského rozvoje. Jde o jakýsi ukazatel životní úrovně toho kterého státu světa, vypracovaný odborníky OSN jako prostředek pro posouzení úrovně daného státu. Vychází z klíčových parametrů lidského rozvoje, jako jsou: dlouhý a zdravý život, přístup ke vzdělání a životní standard.

Výsledkem bývá tabulka s rozdělením států do čtyř kategorií - od nejvyspělejších, až po ty zcela zkrachovalé. Nejaktuálnější, za rok 2015, je k dispozici na wikipedii, a to i česky. Podívejte se. Je to velice zajímavé čtení. Přinese vám, při podrobnějším studiu, o světě a o lidstvu takové informace, které by si její tvůrci z OSN snad ani nepřáli nějak zvlášť šířit. A možná vám také začne svítat, proč mají být evropské hotspoty pro výběr žadatelů o azyl zrovna a právě v Nigeru a Čadu.

Čtěte ZDE: Imigrantské cestovky ve Středozemí: Drzost již přesahuje všechny meze! Lékaři pašují bez hranic, Itálie praská ve švech. Právo a pořádek jsou tabu. Gangsteři a neziskovky přebírají v Evropě moc. Musíme u toho být?

Výmluvný žebříček

V první tabulce seznamu, mezi takzvaně nejrozvinutějšími státy, najdeme 49 zemí, a to pouze z Evropy, východní Asie a k tomu pár "benzínových pump" typu Katar. Česká republika tu má hezké 28. místo. Ve druhé tabulce, mezi zeměmi vysokého HDI, je zbytek evropských států, které neprošly do první ligy, Čína, a pak už začíná Jižní Amerika, země Střední Asie a státy kolem středozemního moře. Je tu i pár exotických turisticky významných destinací, které se vymykají svému bídnému okolí, jako Maledivy a podobně.

Pak následuje tabulka 3 - směska středně rozvinutých států, a už jsme u posledního seznamu. U tabulky států s tak zvaně nízkým HDI. Téměř samá rovníková a subrovníková Afrika. Totální krachestány, jejichž smutný seznam končí číslem 188, Nigerem.

Už při zběžném pohledu je tu zřejmý jakýsi trend. Abychom se k němu dobrali, je nutné, jako při každém slušně vedeném výzkumu, očistit data od chyb a náhodných anomálií. Proto vylučme státy ropné a turisticky významné destinace. Jejich bohatství a životní standart místních obyvatel vznikl na podobném principu, jako když člověk, který ničím zvláštním nevyniká, najde pytel s milionem euro v malých bankovkách, vytroušený prchajícími bankovními lupiči, a ponechá si ho. Také se svému okolí může jevit jako boháč, ale do kolonky úspěšných lidí, kteří něco dokázali, jej přesto jaksi zařadit nelze.

Na stopě souvislosti 

Když si tedy odmyslíme turistické, ropné a plynové státy, jaká závislost nám ze seznamu zemí, seřazených podle HDI, vypadne? Co mají společného státy úspěšné, tedy ty z horní části seznamu a co zase ty, které zaujaly spodní příčky? Nu? Malá nápověda: zaměřte se na původní obyvatelstvo. Na lidi, kteří v nich po generace žijí a kteří vytvořili základy toho, co vidíme.

Přesněji řečeno, podívejte se na typ tohoto obyvatelstva. V horních patrech pomyslného žebříčku HDI setrvale kralují státy s obyvatelstvem evropského a východoasijského typu. Pak následují státy smíšené, tedy ty, kde je jistá část občanů evropského, nebo východoasijského původu a mísí se s původními obyvateli. To je třeba případ Jižní a Střední Ameriky.

A právě zde je závislost na složení obyvatelstva zvláště patrná. Například Kuba, ač více než 60 let devastovaná socialismem bratří Castrů, má téměř dvojnásobný HDI, než Haiti, kousek vedle. Je to 0,769 ku 0,483. Čím se, kromě socialismu, obě země liší? Tím, že na Haiti nežije prakticky nikdo s evropským původem. Kolonizátory z Evropy si tam kompletně vyvraždili už koncem 19. století, při té své slavné revoluci, a od té doby to vedou, jak to vedou.

Konec seznamu, jak již bylo řečeno, patří nezpochybnitelně Africe. Zejména té rovníkové. Sever kontinentu se ještě jakž-takž potácí mezi rozvojovými zeměmi, ale ta pravá, černá Afrika, zcela opanovala tabulku 4, seznam propadlíků. Ano, sem tam se tu vmezeří i chudý stát, stát zničený válkou, jako třeba Afghánistán, ale jinak jen země, jak to říct... no zkrátka typicky africké.

Čtěte ZDE: Němečtí vědci na to kápli: Odpůrcům migrantů "hormon lásky"! Zahrne ho Brusel do povinného očkování dětí i dospělých? Trump i Zeman by prý měli být rovněž prozkoumáni psychiatry. O Klausovi nemluvě

Svý k svému? 

Abychom se vyhnuli módnímu nařčení z rasismu, hovořme pracovně třeba o jakémsi faktoru X, který umožňuje tvořit (a udržovat) současnou moderní technickou civilizaci. O unikátním souboru inteligence, vloh, povahových rysů, hodnot a vlastností, který je zcela zjevně dán jednotlivým genetickým liniím nebo typům lidstva v nestejné míře. Od Evropanů a východních Asiatů, kteří vytvářejí civilizaci a fungující společnost všude, kamkoli přijdou, až po původní Afričany, kteří tuto schopnost víceméně postrádají.

Kdo by chtěl oponovat, ať se znovu a pořádně podívá na tabulku HDI. Ani námitka o "koloniálním dědictví" tu neobstojí. Od odchodu posledního kolonizátora z Afriky už tu vyrostly nejméně 2, spíše však 3 nové generace. Občanů svobodných, samosprávných. K tomu připočtěme desetiletí rozvojové pomoci, statisíce v Evropě a Americe vyškolených specialistů z řad místního obyvatelstva... Ale prosperita se stále jaksi nedostavuje. Zkrátka začíná být zjevné (a už jen těžko maskovatelné), že každá linie lidstva si vytváří to své prostředí. Společnost, odpovídající jejímu místnímu domorodému naturelu. A stát k obrazu svých hodnot.

Z tohoto pohledu posuzujme i místa, která si evropská "elita" vybrala pro sběr a dovoz nových Evropanů. Čad a Niger. Najdeme je až úplně dole, na konci poslední tabulky. Čad zaujímá 4. místo od konce, pozici 185 a Niger to s číslem 188 uzavírá. Nic horšího už tam není. 

Co asi zamýšlejí dělat s azylantem, občanem Nigeru, státu s HDI 0,348 a obyvatelstvem, jehož kultura, hodnoty, návyky a obyčeje mu zajistily to úplně poslední místo mezi 188 státy světa, třeba v takovém Německu? V kulturní, vysoce rozvinuté zemi s indexem 0,916 a tomu odpovídající úrovní obyvatelstva? Na nic dobrého, tedy pro nás, Evropany, to nevypadá.

Účinnější metoda

Mohlo by jít o novou fintu. Bajka o prchajících Syřanech je již vyčpělá a neudržitelná. Pohádkám o pracovních silách, které jsou nutné pro udržení německých důchodů, se smějí i ve zvláštní škole. A proti dalšímu dovozu "osvědčených" muslimů se vzmáhá čím dál větší odpor napříč Evropou. Tak silný, že i sluníčkové vlády musí, volky nevolky, nějak ragovat. Takže jak dokončit splnění úkolu? Jak rozložit a zničit evropskou civilizaci natolik, aby se již nevzpamatovala? Jak provést regres celého kontinentu o jedno, nebo lépe dvě století zpět?

S muslimy je to, jak se zdá, na delší lokte. A evropské elity z nějakého důvodu velice, převelice spěchají. Tak proč ke stávajícímu, nadějně se rozvíjejícímu zárodku Eurochalífátu, nedovézt ještě něco málo jednoduchých, kulturou nedotčených bojovníků exotického kmene a vypustit je mezi obyvatelstvo? Pár desítek či stovek tisíc mladých, silných, sexuální energií nabitých a jakékoli skrupule postrádajících mladých mužů. To by v tom byl čert, aby to genofond Evropy "maličko" nepozměnilo! K obrazu Nigeru...

Přehnané? Podíváme-li se na názory, mentalitu a praktické kroky "našich evropských elit", přinejmenším v posledních čtyřech letech, přestane se tahle teorie rázem jevit až tak nepravděpodobná. Plánovité zničení Evropy totiž vychází každému normálně přemýšlejícímu člověku jako jediné řešení, které dává smysl při pohledu na šílené činy, namířené zcela zjevně proti původnímu obyvatelstvu, které elity EU podnikají. Už jsme si také zvykli, za každým jejich krokem hledat podraz. Tak, jako kdysi, v reálném socialismu. Většinou tam bývá...

Fakt v tomhle spolku musíme být?




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky