Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
V USA patrně pokus o barevnou revoluci ztroskotal: Měla být černá. Antifa prohlášena za teroristickou organizaci. Proč Trump možná přežije? Občané jsou ozbrojeni. Není, kdo by bombardoval Spojené státy

V USA patrně pokus o barevnou revoluci ztroskotal: Měla být černá. Antifa prohlášena za teroristickou organizaci. Proč Trump možná přežije? Občané jsou ozbrojeni. Není, kdo by bombardoval Spojené státy

15. 9. 2017

Tisk článku

Petr Hampl analyzuje, proč patrně nevyjde Sorosův "majstrštyk" - svržení Donalda Trumpa barevnou revolucí podle osvědčeného scénáře - a připomíná, že tento monstrózní pokus zpochybnil celé demokratické zřízení a může mít nezamýšlené fatální důsledky

Barevná revoluce probíhá pokaždé stejně.

1. Někde na světě je země, kde poměry zdaleka nejsou dokonalé, ale dá se tam jakž takž žít. Je to tam alespoň stabilní (což v té části světa vůbec není samozřejmé) a vláda je v zásadě přátelská k Západu.

2. George Soros začne financovat budování extrémistických skupin, vydatně mu v tom pomáhá americká vláda, podle situace i vlády Saudské Arábie a Kataru.

3. Světový tisk je doslova zaplaven články o tom, že v oné zemi vládne nenáviděný tyran, že tam probíhá děsivý teror atd. To bývá doplněno fotografiemi roztomilých dětí, kterým tyran právě zavraždil maminku. Pozornější lidé si všimnou, že stejná fotografie už byla zveřejněna vícekrát a že pochází z jiné země. Tak jim jsou zablokovány účty na sociálních sítích.

4. Samozřejmě existují lidé, kteří napadenou zemi znají (zpravidla tam žijí nebo dlouho žili) a vědí, že média lžou. Ti se stávají předmětem útoků, jsou zastrašováni, jsou vyhazováni z práce atd.

5. Zmíněné extrémistické skupiny přebírají kontrolu nad ulicemi. Zapalují automobily a budovy, přepadají oponenty, vyhrožují, šíří atmosféru strachu. Pokud se jedná o islámskou zemi, dělají ještě daleko děsivější věci, často hrůznější, než si dokážeme vůbec představit. V západním tisku jsou označování jako bojovníci za svobodu, rebelové, umírněná opozice apod.

6. Vláda by byla schopna se s takovými bandami vypořádat, ale začne na ní být vyvíjen tlak ze strany USA a EU. Když vláda neustoupí, přijdou na řadu ozbrojená komanda, o kterých nikdo neví, kdo je vyslal. Když nepomůže ani to, přijde regulérní útok americké armády.

7. Vláda zmíněné země tedy nakonec padne. K moci se dostanou ty nejhorší bandy, jaké je možné najít. Někdy Islámský stát, jindy neonacisté. Země upadne do bídy na hranici hladomoru, zabíjení se stane součástí každodenního života. Miliony lidí prchají ze země.

8. Západní tisk si pochvaluje změny, svět se prý stal mnohem lepším místem.

Čtěte ZDE: Vymývání mozků na Západě: Chcete svobodu slova? Jste nacisté! Média a velké firmy vychovávají "plebs" k totalitě. Zachrání ubozí náš svět? Zdravý rozum a odhodlání žít posvém bude nakonec silnější než strach

Tak to probíhalo na Ukrajině, v Makedonii, arabských zemích a našly by se i další případy. Průběh pokaždé téměř stejný. Občas ovšem napadená země odolá. Putin dokázal pokus o barevnou revoluci odvrátit, Orbán se zatím drží, stejně tak polská vláda, pokus o barevnou revoluci v Sýrii zmařili Rusové, Egypt zase ubránila vlastní armáda.

V minulých týdnech Američané ochutnali vlastní medicínu. Je vlastně až neuvěřitelné, jak stejný scénář byl aplikován. Ukazuje to na rukopis moderní byrokratické organizace, která se naučí „best practices based process“ a mechanicky jej opakuje. V průmyslu, bankovnictví, státní správě i při svrhávání politických režimů.

1. Loni v listopadu byl zvolen prezidentem Donald Trump, navzdory tomu, že miliardáři, velké banky a saudská vláda investovaly do kampaně Hillary Clintové tolik peněz, kolik dosud nestála žádná kampaň v dějinách.

2. George Soros svolal hned po volbách uzavřenou konferenci s dalšími miliardáři. Nevíme, o čem jednali, ale oficiální mediální výstupy hovořily o úmyslu Donalda Trumpa svrhnout. 

3. Ta část médií, která jsou ovládána multikulturními extrémisty (ve Spojených státech je to cca 95%, pozn. PP), začala jako na povel chrlit články o nebezpečném Trumpovi.

4. Sorosem financované skupiny mezitím přešly k pouličnímu násilí. Pochody maskovaných mužů s baseballovými pálkami, přepadání lidí podezřelých ze sympatií k Donaldu Trumpovi, zabíjení aktivistů alt-right, pogromy, zapalování budov... V každém hnutí se mohou vyskytnout nějaké extrémistické elementy. Tady je rozdíl v tom, že k násilí otevřeně vybízejí velká média, celebrity, vedení univerzit a významní členové Demokratické strany.

5. Probíhá ničení všeho, co souvisí s americkou tradicí a dějinami. Začala to útoky na konfederační památníky, ale po pár dnech se záběr rozšířil na naprosto cokoliv, co připomíná dějiny. Zdá se, že jde především o snahu podrýt americkou ústavu a posléze znemožnit její naplňování. To by otevřelo cestu ke každodennímu zatýkání a případně fyzické likvidaci všech, kdo by se odvážili kritizovat sorosovskou extrémní levici. Aktivisté mluví o změně politického režimu.

6. Mezitím probíhá snaha vyprovokovat druhou stranu k něčemu, co by se mohlo stát záminkou k dalšímu a tvrdšímu násilí. Sorosovi aktivisté začali u soch, ale jdou až tak daleko, že minimálně v jednom případě vykopali 150 let staré hroby a zhanobili ostatky vojáků. Skutečně se jim podařilo dosáhnout toho, že protistrana se objevila s hákovými kříži. Nicméně ani v Charlottenvile neonacisté neútočili. Byli napadeni sorosovskými aktivisty.

7. Většina obyvatel USA žije v oblastech, kam násilí zatím nedosáhlo. Nemají tedy moc důvodů se znepokojovat. Na druhou stranu, když žijete v USA a rozhodnete se, že ve své obci uspořádáte demonstraci na podporu prezidenta nebo třeba na podporu dodržování ústavy, s jistotou můžete očekávat příjezd několika tisíc ozbrojených maskovaných aktivistů.

Vše dobře připravené, dobře financované, dobře organizované. V Chicagu a dalších městech byly zřízeny „antifašistické tělocvičny“, což jsou fakticky výcviková centra pro pouliční bojůvky.

Čtěte ZDE: Studená občanská válka v Evropě i v Americe vrcholí: Vládnoucí „bažiny“ se musejí vypořádat s hloupým lidem rychle a brutálně. Němci náš vzor: Šup do díry! Ubráníme se dřív, než nás zmasakrují?

Jenže na další kroky tentokrát nedošlo. Bandy už nemají kam eskalovat násilí, protože příliš mnoho Američanů má doma zbraně a jsou připraveni reagovat na pokusy o podpálení svých domů. Prezident Trump se nenechal zatáhnout do sporů s revolucionáři. A není žádná vnější mocnost, která by mohla začít USA bombardovat. Veřejné mínění se obrátilo proti revolučním bandám a odvracejí se od nich dokonce i ti politici, kteří je v první fázi podporovali. Ministerstvo vnitra oficiálně prohlásilo hnutí Antifa za teroristickou organizaci a nikdo neprotestuje.

George Soros tedy tentokrát vyhodil peníze oknem, revoluce ztroskovala. Přetrvává ale zpochybnění demokratického zřízení. Univerzitní intelektuálové budou dál volají po genocidě bělochů, násilí je pokládáno za běžnou součást politického života, profesoři ze staré školy musejí chodit do práce s ochrankami. Amerika se přiblížila občanské válce, i když se ji tentokrát ještě rozpoutat nepodařilo.

Černá revoluce (ve smyslu oděvu revolucionářů, nikoliv rasy) už má ale své první oběti. Zcela jistě jsou mezi nimi tvz. solidní konzervativci. Příliš rychle spěchali vyhlásit věrnost novým leninům a přihlásit se k principu, podle nějž je násilí Sorosovských band tak nějak lepší a přijatelnější než násilí neonacistů s hákovými kříži. Teď jsou za pitomce, o morální autoritě se nedá mluvit ani okrajově. Což se netýká jen USA, ale i českých konzervativců. Tomu budu věnovat komentář příští týden.

Mimochodem, pokud by se náhodou stalo, že by třeba Emmanuel Macron vypověděl poslušnost globální elitě, dokážeme předpovědět, co by následovalo.

Nevíme jen, jakou barvu by příští revoluce ve Francii měla.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky