Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Za týden rozhodneme: Jenže KDO a O ČEM? V Rakousku již rozhodnuto je. Změní Kurz kurz? Snipeři zběsile pálí Babišovi do zad. Je mravný Kalousek (nevědomý) Putinův agent? Dvojitý Okamura. A kdo zvolí Fantomase?

Za týden rozhodneme: Jenže KDO a O ČEM? V Rakousku již rozhodnuto je. Změní Kurz kurz? Snipeři zběsile pálí Babišovi do zad. Je mravný Kalousek (nevědomý) Putinův agent? Dvojitý Okamura. A kdo zvolí Fantomase?

15. 10. 2017

Tisk článku

Petr Hájek informuje jako první o tom, že se mýtičtí ruští hackeři nabourali do mozku Miroslava Kalouska a vrcholící předvolební chaos, lži a manipulace přičítá temné bytosti, která navíc prý neexistuje...

Rakušané to mají za sebou, pro letošek zbýváme už jenom my. Výsledky voleb u našich jižních sousedů, v okamžiku, kdy čtete tyto řádky, už znáte. Jsou pro nás poměrně důležité, protože dosavadní nekonečná vláda lidovců a socialistů donedávna otevírala dveře migrantské tsunami právě tak, jako nesmrtelná hlava bruselské utopie kancléřka Merkelová. Blízkost obou zemí se prostě nezapře (Rakušané jsou jen Češi, kteří mluví německy): jazyková, ale i historická – naposledy z dob Třetí říše.

V té Čtvrté jsme již opět spolu s Rakušany (tradičně jako protektorát), ale proti našemu předchozímu údělu pod populárním kancléřem Hitlerem v opačném gardu: Rakousko je dnes neutrální, tedy i bez povinnosti být v NATO a pochodovat pod americkým respektive německým velením opět na ruské hranice. Na rozdíl od našich vojáků, kteří naopak za Hitlera proti Rusku nemuseli.

Pokud pravděpodobný nový lidovecký rakouský kancléř, pouze jedenatřicetiletý Sebastian Kurz změní kurz a při odmítnutí (či alespoň podstatném zmírnění) migrantské invaze se přiblíží ke středoevropským státům V4, mohlo by to něco změnit. Nebo ne?

Čert aby se v tom vyznal!

Hrdinové střílejí ze zálohy

Mohlo by, budou-li lidovce (kteří velmi lidovecky v posledních měsících učinili bez rozpaků čelem vzad) držet pod krkem místní „Okamurovci“ zvaní Svobodní (FPÖ) Christiana Stracheho. Je k tomu však potřebná jedna maličkost: Abychom se po volbách naopak my zase nestali tím, kým byli donedávna Rakušané: Trójským koněm středoevropského pokusu o zbrzdění sociálně-inženýrského šílenství Bruselu. Tak jako jsme se jím v poslední době začínali stávat pod Sobotkou a Bělobrádkem, tedy vládními socialisty a lidovci.

S třetí koaliční stranou, Babišovým hnutím ANO je to přece jen trochu složitější. Jednak je po absurdním vyhození Andreje Babiše z vlády ve skutečnosti v opozici, jednak na budoucího pravděpodobného premiéra pálí všichni společně jako u Verdunu. A Brusel k tomu spokojeně mručí. Poměrně přesvědčivě to signalizuje, že mu právě vypověděl poslušnost jeden z hlavních bruselských kolaborantů, Kalouskův dvojník Pavel Telička. Po Babišových zádech nejprve vyšplhal až na nekřesťansky placený post místopředsedy Evropského parlamentu, aby se pár dní před volbami zařadil do zástupu profesionálních sniperů, kteří na favorita voleb pálí ze všech postů – téměř výhradně však ze zálohy. Kdyby člověk nebyl rozhodnutý a měl jen trochu cti v těle, šel by to Babišovi hodit. Mnozí to právě tak udělají – a bude to v této situaci spravedlivé.

Je přímo k popukání, že se mezi střelci ocitl dokonce „bratrský“ slovenský ústavní soud. Zcela bezprecedentně „vrátil“ pravomocné rozhodnutí všech předchozích soudů – o tom, že AB nebyl vědomě evidován jako estébák – k novému projednání. Odmyslíme-li si, že to už dávno nikoho (právem) nezajímá ani u nás (natož na Slovensku), šlo pouze o jednu z nejzoufalejších v řadě mafiánských operací, které mají mystifikacemi ovlivnit naše volby. Ani nemluvě o takzvaném Šumanovi, tedy „anonymním“ webu, na kterém (podle našich informací) mocní podnikatelé, Babišovi konkurenti, práskají šéfa ANO nejodpornějšími neověřitelnými pomluvami, jimž se nemůže bránit. Tak půjdou bránit „svého šerifa“ občané.

Čtěte ZDE: Rakušané volí v neděli, týden před námi: Muslimové s "rakouským charakterem"? Mladý premiér Vídeň tentokrát už neubrání. Integrační zákon? Pozdě bycha honit. Rakousko bude muslimské, stejně jako Německo

Tajemství ruských hackerů odhaleno

Mravní obr (těsně před skonem) Miroslav Kalousek, spolu s prakticky všemi hlavními médii Kavárny, rozhodnutí slovenské odbočky bruselské soudní mafie okamžitě lživě interpretovali. Je tím prý potvrzeno, že Babiš spolupracovníkem StB byl. A Chovancův „úřad proti dezinformacím“ pochopitelně ani necekl. Dokonce další mravní velikán, pornoherec Janda z Chovancových takzvaných Evropských hodnot, se také neozval, aby spolu s ČT varovali před šířením „fake news“. A přitom viditelně šlo o známou techniku ruských hackerů a dezinformátorů. Jen tentokrát ještě o chlup dokonalejší.

Putinovi se podařil zjevně parádní kousek: Jeho mýtičtí svět ovládající počítačoví fíkové „hekli“ Kalouskovi mozek, takže ten už slouží jen jako (skoro) živý automat. K úplnému znevěrohodnění báje a hackerech přispěl dokonale. Komicky varoval, že se prý vliv ruské propagandy už projevuje v celé naší společnosti. ("Tady se jim to velmi dobře dělá, protože mají spoustu domácích pomocníků od Hradu přes vládu, Poslaneckou sněmovnu, média až po občanská sdružení a spolky.") A přestože nedávno německé tajné služby konstatovaly, že volby do Bundestagu se Rusové ovlivnit nepokusili a dokonce už i v Americe hackerský šlágr beznadějně mře, protože se mu nedostalo potravy v jediném důkazu, Mirek (Dušín) české politiky ví své:

V šíření propagandy jsou prý bezpochyby aktivní ruské tajné služby, tvrdí tato nešťastná Putinova oběť: "Byly v tom aktivní ve všech zemích Evropské unie, pravděpodobně i ve Spojených státech, o to více jsou v tom aktivní v zemích, které dodnes pokládají za své satelity a kde nechtějí ztratit svůj vliv, nebo chtějí zpátky svůj vliv získat." Nic než automat. Za chvilku ho vypnou.

A zatímco jeho ještě skoro živé havlistické alter ego Karel Schwarzenberg už se cyranovským gestem odhodilo své číro v dál a sní alespoň o tom, že by se přece jen (asi nějakým Putinovým volebním podvodem) mohla TOP 0.9% prokousat přes pětiprocentní uzavírací klauzuli do parlamentní opozice, Kalousek je jako stroj zásadový:

Rozhodně prý nepůjde do vlády ani s ANO, ani s komunisty. No panečku! To se mu asi bezpečně podaří. Jeho frustraci lze rozumět. Druzí jmenovaní jej šeredně zklamali v době, kdy jako šéf lidovců s nimi chtěl vládnout spolu se socialistou Jiřím Paroubkem. Je to holt kluk plný velkých idejí. Proto také vytvořil (a nyní pohřbí) lidovecké „béčko“. Ale lidovecké zásady a hodnoty jsou chytlavé. A předal je následovníkům.

Rozhodné lidovecké „možná...“

Pavel Bělobrádek třímá Kalouskovu štafetu vskutku příkladně. Modlí se k Bruselu, zničujícímu odkazu V. Havla, k Sudeťákům, k miliónům od podnikatele s příznačným jménem Sekyra, který ho financuje – a možná ještě... ne to jsou jistě jen nepodložené spekulace a pomluvy. Ostatně že peklo a čert jsou toliko pohádky pro děti jistě brzy pro svět definitivně potvrdí i velký Bělobrádkův „mentor“, inženýr (zničených) lidských duší Tomáš Halík. A ten to má přímo od svého velkého mistra, zednářského papeže Františka.

Problém je, že teď budou ve volbách konkurovat svému bývalému předsedovi Mirkovi rovnou v Praze. Přičemž dobře vědí, že jinde než ve (zčásti) Schwarzenbergem stále ještě místy poblázněné Praze nedostane ani jediný (příčetný) hlas. A jdou na to navíc ještě lidovecky zhurta. V pravdě se Sekyrou: Pražskou kandidátku vede Sobotkův ministr kultury s plastovou vizáží Fantomase, kněz Vyklouz, Daniel Herman. To je ten, co má populárního strýčka v Kanadě a jezdí se spolu s Bělobrádkem klanět a omlouvat sudetským spoluobčanům nespravedlivě vyhnaným z naší nevděčné vlasti kvůli velké lásce. K velkému Adolfovi.

Čtěte ZDE: Máme to před nosem: Katalánsko, Rakušané – pak my. Rozhodne mlčící většina? Padne Praha a Brno? Budeme mít dva lístky – pro a proti. Nabije nás lithium? Jak uzavřít (nekuřáckou) Kavárnu jejími zbraněmi

Nic než láska!

Lidovecké vedení by si vůbec mělo dát do volebního štítu slogan Nic než (pravda a) láska. Teď zase vedle Bruselu, Mutti Merkel a muslimských migrantů otevřeli své velké srdce plné lásky (ke všemu nekřesťanskému) neslýchaně utlačovaným lesbám a gayům. A jejich spravedlivým požadavkům na dětské hračky, které si tito jaksi nemohou přirozeným způsobem „vyrobit“. Her Man to dal neskrývaně najevo při jedné předvolební debatě, z níž přinesla média reportáž. Stojí za to ocitovat:

„Co uděláte pro gaye a lesby?" ptá se lidovce paní Horáková. Herman se zamyslí. Opatrně volí slova a vysvětluje, že manželství je podle něj vyhrazené pro svazek ženy a muže, protože homosexuální páry nemohou dát život jinému člověku. „Adopce, to je něco jiného, tady jsou věci otevřené," pokračuje lídr lidovců. Žena však v KDU-ČSL ojedinělý názor na osvojení dětí homosexuály jako by přeslechla. Reakce na manželství jí radost nedělá a hned to Hermanovi řekne: „Asi jste neodpověděl tak, jak by voliči gayové a lesby chtěli slyšet."

Mýlí se. Tohle je přece to typické rozhodné lidovecké „možná, ale...“ Neboť ve shodě s Bruselem si oškliví tu netolerantní zásadu Vaše řeč budiž ano ano, ne ne.

Hermanův Hayato

Ale nebojte, paní Horáková. Herman vám dá děti a vůbec všechno, co budete chtít. Nerozdává přece ze svého. A ta láska z něj přímo sálá! Zrovna tak jako z dalšího tolerantního bratra, plzeňského biskupa Tomáše Holuba, který pro jistotu rovnou zakázal svým ovečkám volit Okamuru. Prý mohou hlasovat jen takové strany, které podporují Brusel a lásku k migrantům.

Málem tím ovšem způsobil v hlavách svých farníků pěkný zmatek, protože není Okamura jako Okamura. Lidovci si totiž v Praze nasadili s Hermanem a jeho strýčkem Bradym také Okamurova bratra Hayata. Toho se média zeptala:

Nenarážíte v liberální Praze s represivním pohledem lidovců třeba na potraty nebo práva homosexuálů?

Hayato odpověděl: „Křesťanství, jak je v současnosti reprezentuje hlavně papež František, stojí za konkrétní lidskou existencí, za jedinečným lidským životem v jakékoli složité situaci. Jako křesťanský demokrat stojím za lidmi rozvedenými, za osamělými matkami, za homosexuály. (...) Pro dítě může být lepší než léta zůstávat v dětském domově, když ho adoptují svědomití homosexuálové. (...) Za dva roky, co jsem ve straně, se mi nestalo, že by mě někdo za můj názor při diskuzi napomenul. V té věci budu jednat podle svého svědomí. Jsem připravený hlasovat dle svého svědomí, a nikoliv pouze podle stranické disciplíny.“

Čtěte ZDE: Volby se blíží: Tři otázky odhalí vše. Proč jsou média zasypána hlušinou? Cirkus na kolečkách se rozjel. Kampaň plná blábolů: Jako bychom nebyli ve válce. Jde o budoucnost

Kdo se v tom vyzná?

Opravdu není Okamura jako Okamura. Jeden šplhá ke sněmovně po žebříku slávy svého charismatického bratra, jako šplhal Telička po charismatu Babišově, když chtěl na výplatní pásku europarlamentu. A to ani Babiš nebyl jeho bratr. Dokonce ani strýček. Lidovci bratři zase jsou, ale Okamura k nim nepatří. Ten jeden, ten zlý, ten kterého každý zná a kdekdo půjde volit. Ten druhý, kterého zná jen Bělobrádek s Fantomasem sice říká v Praze něco úplně jiného, než tvrdí jejich vedení na Moravě, ale nikdo mu to prý (zřejmě kvůli bratrské lásce) nevytýká. Kdyby se náhodou dostal do parlamentu, bude prý volit, jak ho napadne. To by pro mě byla docela důležitá informace i kdybych patřil ke skalním lidoveckým voličům.

Prostě nejsou lidovci jako lidovci. Jedni jsou na Moravě, kde se tváří skoro jako katolíci. Jiní jsou ve Zlínském kraji, kde je hejtmanem nepochybný katolík, senátor Jiří Čunek. Kdyby měl jeden brát vážně předsedu Bělobrádka, hejtman k této straně s „K“ v názvu vlastně ani nepatří. I když jako jediný pravidelně u voličů vítězí. Nebo právě proto?

Opravdu nejsou lidovci jako lidovci. Zatímco ti rakouští se právě nejspíš chtějí ve vládě spojit se Svobodnými, kteří se s naším Tomiem Okamurou (SPD) živě kamarádí, ti naši se Tomia naopak štítí, jak káže Holub. Ale zase takový rozdíl to také nebude. Jsou to přece lidovci. Do vlády by s ním samozřejmě šli, jako s každým, kdo by jim nabídl vládní křesla. Tedy pokud se vůbec do sněmovny dostanou. Čertví!

Za týden jsou volby. Chaos, lži, podvody a mystifikace vrcholí. A ještě určitě něco výživného přijde. Na socialisty se (právem) vysype skandál s ukradeným lithiem, které možná opět směřuje do Bakalových bezedných kapes - a jejich část opět do zadlužené stranické pokladny. Na Babiše "Šuman" vysype, že je tajný kanibal, nebo že si alespoň před jídlem nemyje ruce - a tedy je prase. Na Okamuru jeho brácha vytáhne z rodinného alba nějaké hanbaté fotky (z doby, kdy mu byly dva roky).

Jen o Kalouskovi, Fialovi, Bělobrádkovi a Hermanovi se bude úzkostlivě mlčet. Čím to?

Čert aby se v tom vyznal! 




Tagy článku

Doporučujeme

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky