Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Téma voleb je jasné: Chceme zde novou Afriku? Tlak na přijímání teprve přijde. Nejsme xenofobové, máme strach ze známého. Vznikne Centrální evropský osídlovací úřad? Ještě to (do víkendu) trochu máme v rukou

Téma voleb je jasné: Chceme zde novou Afriku? Tlak na přijímání teprve přijde. Nejsme xenofobové, máme strach ze známého. Vznikne Centrální evropský osídlovací úřad? Ještě to (do víkendu) trochu máme v rukou

17. 10. 2017

Tisk článku

Petr Trombik na prahu parlamentních voleb sdílí své pocity nad naší budoucností v kontextu imigrační krize a metod jejího vnucování naší zemi

Hlasujte si v pátek nebo v sobotu jak chcete, stejně vám nadiktujeme, co budeme chtít, ať už si zvolíte kohokoliv. Tak si to zjevně myslí novodobé panstvo, jak to globální, tak evropské. OSN prý připravuje pod dohledem Organizace islámské spolupráce jakýsi "Globální zákon o migraci". V Africe je prostě příliš mnoho lidí a v Evropě jich podle nich spousta schází. To prý víme všichni, a prý to má logiku. Jejich.

V Africe žije miliarda lidí, v zemích Evropské unie "jen" 500 miliónů. Evropské státy budou tyto lidi integrovat s radostí a vstřícností, zkušenost s úspěšnou integrací těch, co sem již dorazili, máme. To je všem jasné, všichni se o tom můžeme přesvědčit ve Francii, Anglii, Německu a dalších evropských státech. Leckde ani výjimečný stav nemuseli vyhlásit.

Zbývá pojmenovat

Konečně se těchto Evropě „potřebných“ a v Africe „přebytečných“ dostane i České republice. Jen ještě v Bruselu, Berlíně a dokonce snad ani v Evropských hodnotách nebo v Člověku v tísni neví, jak jim budeme říkat. Afroevropané nebo Euroafričané? Tady si ještě můžete vybírat, pokud jde o ten název, a posílat svůj návrh panu Jandovi.

Kdysi nám naše intelektuální elity tvrdily, že se těchto lidí bojíme, protože je neznáme a lidé se neznámého přece bojí jako smrti. Je to však staré tak 10 let, teď už to netvrdí. Teď nám říkají, že jim přece musíme pomáhat, tak jako našim dětem, které nemají na školní obědy, tak jako mnohým našim důchodcům, tak jako našim nemocným, tak jako všem, co v naší republice už žijí a jsou v tísni, nebo dřou nouzi s bídou, jak se kdysi říkalo.

Naše neziskové organizace i nejedna politická strana připouští, že se jich sice bojíme, protože už ty migranty známe, že oni však k nám, bohužel, nechtějí, protože v Německu nebo ve Švédsku je jim prostě líp. Náš sociální systém, který je dobrý pro Čechy, je nepřitahuje. Není dost dobrý pro afrického migranta. Naše xenofobie, která se projevuje např. na Babišových či Okamurových preferencích, je odpuzuje.

Co není, může být

Argument, že zde díky tomu vlastně žádné migranty nemáme, je lichý. Je to pokrytecké a není to pravda. Je to lež, tak jako byla lež, že se jich bojíme, protože je neznáme. Znali jsme je, znali jsme jejich bídu, věděli jsme, jak s ní umí bojovat - obvykle kalašnikovem.

Tak jako je lež i to, že jsme schopni jim pomoci, a oni že pak pomohou nám. Je to lež, protože dodnes nedokážeme pořádně pomoci ani vlastním lidem. Je to lež, protože navzdory utraceným stamiliónům z našich daní nejsme schopni způsobit, aby se alespoň těch těch pár desítek tisíc "sociálně vyloučených", "zapojilo" svou prací i do placení daní, nejen do příjmu sociálních dávek.

Víme, že si s nimi nevědí rady v žádné evropské zemi ve Francii, Anglii ani v Německu. A ti to s nimi umí už dlouho - ještě z dob, kdy je integrovali ve svých afrických koloniích. Celá staletí.

Čtěte ZDE: Elity žijí ve virtuální realitě: Proč Merkelová pozvala migrantské hordy? Hlavu do písku před terorismem. Válka v moderním pojetí? Hlavně, ať nepřátelé netrpí! Zbabělý Západ poražen pokrytectvím vlastních médií

Osídlovací úřad

V Africe žije miliarda lidí a kromě těch nejbohatších, kterých moc není, se všichni mají hůř než průměrný Čech. I ten z Chanova. Nakonec těmto lidem nezbude nic jiného, než dle EU osídlovacího úřadu, zřízeného dle globální direktivy OSN, která bude pro EU platná, uposlechnout a zůstat v ČR. Naše republika bude kvóty akceptovat, po dobrém, nebo nám pro začátek vezmou bruselští komisaři a úředníci dotace a zruší eurofondy.

Rozhodnutí bruselských komisařů a úředníků jsou pro nás bohužel platná. Bude zřízen "Centrální evropský osídlovací úřad", který udělí naši republice pokyn dosídlit naše území. S „osídlovacími“ nebo „dosídlovacími“ úřady má přece lídr EU - Německo, bohaté zkušenosti z Třetí říše.

Naše poslanecká sněmovna pokyn dosídlovacího či osídlovacího úřadu EU schválí a zakotví v našem právním systému. Pokud ovšem bude v podobném složení, jako ta končící. Mysleme na to v pátek i v sobotu.

Paní Romancovová, pane Jando, moc vás prosím, vyvraťte ten fejk, ať se nám Češi zase neplaší.

Autor je kandidátem pro říjnové volby na pátém místě na kandidátce Okamurova SPD v Praze.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky