Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nenápadný půvab nových islámských masakrů: Veselý Halloween v New Yorku. Drzý Trump chce lidové veselici bránit? Též za našim dvorkem se tiše chystá výbuch. Džihád ve Švýcarsku, aneb chvála xenofobie

Nenápadný půvab nových islámských masakrů: Veselý Halloween v New Yorku. Drzý Trump chce lidové veselici bránit? Též za našim dvorkem se tiše chystá výbuch. Džihád ve Švýcarsku, aneb chvála "xenofobie"

2. 11. 2017

Tisk článku

Petr Hájek s otrlým úžasem sleduje poslední halloweenskou zábavu v Novém Yorku, a přináší děsivé informace Bruce Bawera, jež naznačují, že také jinou (pro nás vzorovou) zemi, kterou si i Hitler hýčkal, Mohamed již drží pevně v rukou

To je nám překvapení! Ta asi vůbec "nejprofízlovanější" země světa, jejíž nesčetné tajné služby zaměstnávají desetitisíce a statisíce mužů a žen, mají nejvyspělejší sledovací techniku a nesčetné "udavače" ve všech komunitách, je opět ohromena: V New Yorku vraždil muslimský terorista. Hromádka mrtvých, ještě větší pak různě zraněných. Zbraní mu byla oblíbená dodávka. Byl to prý jinak chlápek k pohledání: milý, klidný, přátelský - no prostě taxikář. A dokonce ani ne "psychicky narušený".

Takže žádnou paniku. Berme to tolerantně a zvesela. Ne jako ten xenofobní prezident, agent Kremlu Donald Trump, který chtěl umanutě omezit dovoz těchto zajímavých spoluobčanů. Spojené pokrokové síly - od Kongresu po federální soudce - mu v tom však dostatečně včas zabránily. Žádný strach. Spolubojovníci báječných islamistických "imigrantů" jsou přece všude, stejně jako je Deep State na obou stranách oceánu. Nás nevyjímaje.

Teď nastupují do televizí jako vždy "experti", aby ujistili spoluobčany, že navzdory všem skvělým zákonům omezujícím občanské svobody pro domácí publikum, "s tímhle se prostě nedá nic dělat". To jsou prostě "vlci samotáři", to musíme vzít jako fakt. A nejsme-li fašouni, je dobré vyjít do ulic demonstrovat, že se nebojíme a nenecháme se vražděním zastrašit. Že jsme uvědomělé potenciální oběti, které chodí beze strachu po svých donedávna relativně bezpečných obcích, aby se v nové době lásky a tolerance občas nechaly "vlky" zmasakrovat.

Na Bělehrad!

Bojovník za lepší svět Uzbek Sajfulláh Saipov si dnes u federálního soudu na Manhattanu vyslechl obžalobu. Přivezli ho tam agenti na kolečkovém křesle s pouty na rukou a na nohou. Na Bělehrad, paní Müllerová, na Bělehrad!, volal při podobné příležitosti Josef Švejk. Není sice známo, zda se s ním agenti zastavili někde v hambáči na sváču, nebo si zašli alespoň na pivo, ale inspirace českou klasikou je v tomto případě zjevná. Švejk to jistí:

Prokuratura Saipova obžalovala z "poskytování materiální podpory teroristické skupině, z násilného trestného činu, při němž byli zabiti lidé, a ze zničení motorových vozidel". Tedy žádný islamistický cynický vrah, jak se mohl domnívat nějaký xenofob a fašista. Ničitel motorových vozidel, přičemž shodou okolností přišlo pár lidí o život.

Bylo to zjevně velmi přátelské setkání u pokrokového newyorského federálního soudu (jednoho z těch, které se tak ostře postavily proti hnusným Trumpovým plánům na omezení migrace z musulmanských zemí). Rozverný Saipov přiznal, že útok plánoval rok a že chtěl zabít co nejvíce lidí. Prohlásil také, že "se cítí dobře ohledně toho, co udělal". Nevím nevím. Měl přece v plánu pozabíjet nevěřících psů mnohem víc.

Čtěte ZDE: Multikulturalismus v troskách: Evropa pohřbívána islámem. Půl miliónu ženských obřízek. Bojujeme v Afghánistánu proti tomu, co si taháme domů. Důvod pro brexit? Imigranti s německými pasy. Co když přijdou?

Je to všude

No ale ne všechny plány vždy perfektně vyjdou, musíme být k těm integrujícím se novým spoluobčanům tolerantní. A vděční za to, že podobných halloweenských zábav není zatím mnohem víc - a u nás to vůbec nestojí za řeč. Asi proto, že Halloween - tento svátek hrůzy, něco jako naše Velikonoce (jak skutečně včera Halloween charakterizoval zpravodaj ČT v USA) u nás přece jen ještě tolik nezdomácněl. Co není, brzy bude. On nám to Brusel brzy vysvětlí a nová vláda (s pokrokovou menšinou Piráti, TOP 09, STAN a lidovci) bezpochyby "marketingově ohleduplně" pod nějakou jinou mantrou než provařené "kvóty" brzy zavede.

Proti tomu se přece nedá nic dělat, opakují nám to stále dokola. Je to stejné jako s těmi 'vlky samotáři'". Takový šéf věhlasné britské Mi5 to před pár hodinami potvrdil docela otevřeně. Na ostrovech mají nějakých tři až pět tisíc muslimů, kteří mohou kdykoli halloweenskou zábavu spustit. Ale to jsou jen ti, o kterých vědí. O kolika nevědí (a pak je označí za duševně choré nebo "vlky") - nevědí. A to Britové líným krokem opouštějí bruselský ráj na zemi.

Naproti tomu takové Švýcarsko v Evropské unii není - ale zato s ní sdílí (kromě všeho jiného) pokrokovou ideu muslimské "přistěhovalecké" invaze. A protože je nám právě tato alpská země v poslední době dávána za příklad skvělého fungování, není od věci se podívat, jak jsou na tom tam. Bruce Bawer informuje o tom, že jde o situaci těsně před výbuchem. Takže pokud si nezachováme (a neubráníme) tu naši hnusnou xenofobii (extrémismus, fašismus a kdo ví, co ještě) na něž i medální papež František hledí se slzou dojetí v oku, je to také tady cobydup.

Bruce Bawer: Trójský kůň džihádu je již uvnitř hradeb

Pokud čtete některé švýcarské průzkumy veřejného mínění a posloucháte vládní úředníky, tak získáte dojem, že země trpí vážnou a stále zesilující krizí - proti-muslimskou bigotností.

V srpnu jedna studie konstatovala, že švýcarští muslimové "jsou do švýcarské společnosti všeobecně dobře integrovaní". Jejich hlavní problém? Čelí "islamofobii".

Další studie v témže měsíci zjistila, že od roku 2004 se podíl švýcarských nemuslimů, kteří se cítí být islámem "ohroženi", více než zdvojnásobil a to z 16 na 38 %.

Na konferenci, která se konala 11. září, vydala Švýcarská federální komise proti rasismu (FCR) výslovné varování: "Nepřátelství vůči muslimům se zvyšuje, a je živeno fakty, které s muslimy nemají nic společného".

Organizátoři konference z tohoto "nepřátelství" obvinili on-line propagandu. Ministr vnitra Alain Berset také obvinil švýcarské občany z toho, že se mylně domnívají, že "islám je zodpovědný za všechny extremistické činy spáchané jeho jménem".

Z tohoto lamentování nad "islamofobií" byste se však nikdy nedozvěděli, že jen několik týdnů před konáním této konference média v zemi přinesla zprávu, že populární imám v Bielu ve svých kázáních "prosil Alláha, aby zničil nepřátele islámu - židy, křesťany, hinduisty, Rusy a šíity."Zmíněný imám Abú Ramadan kázal, že muslimové, kteří se spřátelí s nevěřícími, budou "prokleti až do Soudného dne" - což samozřejmě není vůbec radikální, protože je to přímo z Koránu.

Čtěte ZDE: Co bychom měli vědět o islámu: Náboženství nenávisti? Násilí jako součást temné víry. Pětina lidstva vrazi a šílenci? Čtrnáct století teroru, 280 miliónů zmasakrovaných. Otázka stále stejná: Podvolíme se?

Abú Ramadan žije ve Švýcarsku již téměř dvacet let. V roce 1998 přišel do alpské země z Libye jako žadatel o azyl, ale od té doby se několikrát vrátil domů - a navštívil také Saúdskou Arábii a další muslimské země. Tato skutečnost měla automaticky zrušit jeho právo na azyl a vést k jeho deportaci. Ale léta běžela a vláda, ignorující důkazy, které se očividně nacházely v jeho pasu, nic neudělala.

Naopak, během těchto let švýcarský stát vyplatil Abú Ramadanovi v sociálních dávkách celkem částku odpovídající 620 000 dolarů.

Někteří státní úředníci údajně velmi dobře věděli o jeho nenávistných kázáních - ale dokud se obsah těchto kázání neobjevil v médiích, tak se Abú Ramadanem nikdo nezabýval. Místo toho byli lidé, jako například ministr vnitra Berset a členové FCR, velmi aktivní a na konferencích kárali veřejnost za to, že je "islamofobní".

Oficiální linii o úspěšné integraci muslimů a o neopodstatněné proti-islámské nenávisti nevěřících ve Švýcarsku již dlouho odmítá přinejmenším jedna velmi dobře známá žena: Saida Keller-Messahli, která je tuniského původu a žije v Curychu. Tato žena strávila léta zkoumáním institucionálního islámu ve Švýcarsku a naléhala na politiky, aby proti němu zasáhli. Když byla nedávno tázána, jestli je Abú Ramadan ojedinělým případem, tak Keller-Messahli řekla, že není. Potom vysvětlila, že taková kázání jsou ve švýcarských mešitách běžná a jsou součástí mezinárodní strategie na zakotvení "diskriminačního" a "násilného" islámu ve Švýcarsku a po celém Západě.

Keller-Messahli právě vydala knihu Islamistické centrum Švýcarsko ("Islamistische Drehscheibe Schweiz"), která je tak říkajíc terénním průvodcem po islámu ve Švýcarsku. Švýcarské mešity patří různým muslimským sítím řízených z různých míst muslimského světa. Mnozí z imámů byli vyškoleni v Egyptě nebo v Saudské Arábii. Mnoho mešit dostává finanční prostředky - a přijímá pokyny - od organizací v Turecku. Keller-Messahli ve své knize popisuje všechna spojení, sleduje všechny peněžní toky a vysvětluje toxické články islámské víry. Potom předepisuje přísnou léčbu: dohlížejte na mešity, odřízněte je od zahraničních peněz a vykažte kazatele džihádu.

Keller-Messahli neprověřila jen mešity, ale navštívila také věznice. V některých vězeňských knihovnách nenalezla jen jednu nebo dvě, ale hned stovky kopií džihádistických děl. Když reportérovi řekla, že imámové, kteří pracují jako vězeňští kaplani, jsou známí mistři v převýchově muslimských vězňů na džihádisty, a argumentovala, že by z tohoto důvodu měla být pozice muslimského kaplana zrušena, tak se jí novinář zeptal, zda by tím nedošlo k "nerovnému zacházení". Keller-Messahli poukázala na to, že koncept vězeňského kaplana v islámu vůbec neexistuje, ale "byl vynalezen právě kvůli rovnosti".

Pro švýcarské muslimy jsou mateřské školky a mládežnické skupiny u mešit také "místy náboženské indoktrinace". Stejná situace je i v německojazyčných veřejných školách, v nichž je imámům dovoleno vyučovat islám podle výukových materiálů ze Saudské Arábie nebo Turecka. Keller-Messahli si stěžuje: "Pouze studentům uloží, aby se naučili nazpaměť súry, dají dívkám závoj a oddělí studenty co nejdříve dle pohlaví. "Studenti" se tak jen biflují texty, aniž by jim rozuměli." Výsledkem je "sociální segregace, vyloučení, pohrdání ženami a zločiny ze cti."

Saida Keller-Messahli říká"Tato krize je skutečná. Ale švýcarští politici, "zvláště ti na levici", se tím odmítají zabývat. Místo obrany vlastní země před radikalismem, považují za svůj úkol "ochranu menšin a multikulturalismu". Keller-Messahli se rovněž podílela na návrhu a realizaci kurzu, který upozorňoval zaměstnance věznic na nebezpečí islámské radikalizace. Byl to, jak říká, "obrovský úspěch" - ale příkaz curyšského soudu jej ukončil. Keller-Messahli běduje: "Politici všech stran zavírají před tímto problémem oči a raději zůstávají ve své komfortní zóně."

Čtěte ZDE: Šestnáct let "boje proti terorismu": Prohráváme. Nepřítelem je islám jako takový. Brzy nebudeme v Evropě doma. Dobrovolná bezmoc politiků. Dokážou se Češi vzepřít?

Keller-Messahli to říká na rovinu. Neúprosné šíření džihádistického islámu ve Švýcarsku a reakce švýcarských úřadů, které odmítají vzít na vědomí toto očividné zlo, v ní probudily "obrovský pocit zrady. Důvěřovali jsme těmto lidem, otevřeli jsme jim dveře naší země a našich institucí. Říkají, že chtějí být našimi partnery v dialogu, ale nic z toho není pravda." Keller-Messahli vypovídá, že někteří švýcarští obyvatelé s muslimskými kořeny jí poděkovali za to, že o tom mluví, a řekli jí, že organizovaný islám nevyjadřuje jejich názory. Je jim vděčná za jejich podporu, ale říká, že by "byla raději, kdyby nezůstali tak zticha."

Obraz situace, který nastiňuje Keller-Messahli, je ponurý. Existuje nějaká naděje na změnu? V průběhu několika posledních dnů vyšlo najevo, že alespoň někteří švýcarští představitelé nechtějí o tomto vnitřním nepříteli mlčet. 21. září bylo oznámeno, že federální státní zástupci vznesli obvinění proti prezidentovi a dvěma členům rady největší islámské organizace v zemi - Islámské centrální rady Švýcarska (ICCS). Obvinění: natáčení videí s čelním představitelem Al-Kajdy v Sýrii a jejich zveřejňování na YouTube a jiných místech.

O několik dní později odhlasovala dolní komora švýcarského parlamentu těsnou většinou zákaz mešitám přijímat peníze z ciziny a požadavek, aby imámové kázali v místním jazyce. Horní komora bude o tomto návrhu zákona teprve diskutovat. Federální rada, která je vládním výkonným orgánem, se však proti tomuto opatření postavila s odůvodněním, že vystavuje muslimy "obecnému podezření" a "napomáhá argumentům extremistů".

Bude zajímavé sledovat, kam tento vývoj povede. Bude tento návrh zákona horní komorou parlamentu přijat? Posvítí si federální státní zástupci i na ostatní mešity, které nepatří pod ICCS? Zůstaňte naladěni. Budeme vás informovat.

Zdroj.

 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky