Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nové Prohlášení nezávislosti? Kontrarevoluce ve Spojených státech burcuje: Zbavte se totality! Vezměte život do vlastních rukou!
Autor: Žertovná koláž Ondřej Höppner

Nové Prohlášení nezávislosti? Kontrarevoluce ve Spojených státech burcuje: Zbavte se totality! Vezměte život do vlastních rukou!

4. 7. 2013

Tisk článku

Redakce Protiproud Spojené státy americké si dnes připomínají výročí Dne nezávislosti. Čtvrtého července totiž bylo podle tradice podepsáno tzv. Prohlášení nezávislosti Spojených států, vyhlašující nezávislost tehdejších Třinácti kolonií na Velké Británii.

Slaví se ohňostroji, přehlídkami, politickými projevy i pikniky. Málokdo ví nebo si připomene, že jde se vší pravděpodobností o první z dlouhé řady podvodů americké historie. Mnoho historiků si je jisto, že samo prohlášení bylo podepsáno až měsíc po tomto datu a důvody, proč Jefferson a spol. prohlášení antedatovali, zůstávají nejasné.

Podvodem jsou oslavy Dne nezávislosti v dnešní Americe však nikoli proto, ale spíše z toho důvodu, že má celá země nakročeno přehlídkovým krokem do říše globální, technologií podporované totality. Stejně jako Česká republika. I v Americe však existují skupiny, které jako český Protiproud a mnoho dalších proti tomuto trendu bojují. Proto přinášíme "kontrarevoluční" článek Mika Adamse, který může i českého čtenáře inspirovat. Pojďme společně bojovat za nezávislost!

pp

                                                           Mike Adams

Směřujme k nezávislosti

Na letošní výročí čtvrtého července a Dne nezávislosti jistě zaznamenáte mnoho článků zabývajících se pravou historií Dne nezávislosti a zdůrazňujících, jak Amerika bojovala za svobodu proti tyranskému impériu. Takové články jsou hodnotné a důležité, ale já se letos rozhodl pro jiný přístup k věci: oslavit společně s vámi čtenáři všechny způsoby, kterými můžete dosáhnout nezávislosti právě NYNÍ, v dnešní době, v roce 2013.

A tak jsem sestavil seznam jedenácti způsobů, kterými můžete směřovat k větší nezávislosti, což také znamená umění se o sebe postarat, spoléhat na sebe a sám sebe si vážit. Možná, že nebudete schopni dosáhnout úplné nezávislosti ve všech oblastech, ale vždycky můžete míru vlastní nezávislosti zvýšit, takže se čím dál méně spoléháte na systém. To z vás také učiní silnějšího, vynalézavějšího a hlavně důstojnějšího jedince, čímž uctíte právě ony hodnoty, které vyznávali američtí Otcové zakladatelé.

Vyhlaste nezávislost na lživých mainstreamových médiích

Vypněte televizi a přestaňte sledovat CNN (v českých podmínkách ČT, pozn. red.), která není ničím jiným, než čistým politickým divadlem, které má odvádět vaši pozornost od toho, co se doopravdy děje. Zrušte smlouvu s poskytovatelem kabelového nebo satelitního televizního vysílání. Přestaňte sledovat televizní seriály a číst mainstreamové noviny.

Pokud se bude dít něco skutečně důležitého, dozvíte se to z nezávislých, alternativních médií, A pokud opravdu stojíte o to vědět, co se ve světě děje, čtěte Wikileaks, nebo zkuste noviny vycházející mimo Ameriku, jako je The Guardian (který první informoval o Edu Snowdenovi a jeho odhalení o špehování NSA).

Vyhlaste nezávislost na ziskuchtivém systému zdravotní péče

Chcete žít opravdu svobodně? Držte se dál od nemocnic a rakovinného průmyslu. Jezte to, o čem víte, že vám to udělá dobře: čerstvé ovoce a zeleninu, organické potraviny, vitamínové bomby („superfoods“) a potravinové doplňky na potravinové bázi. Vyrábějte si spoustu vitamínu D z rozumného vystavování se sluníčku. Zvyšte příjem stopových prvků, aby vám nechyběly. Zařaďte do svého dne pravidelný pohyb, i kdyby to byla jen chůze.

To vám zaručí, že se nedostanete do spárů rakovinného průmyslu a jejich jedy produkujících center, vyhnou se vám dialýzy, lékárny i doktoři. Pokud jste závislí na chemicky syntetizované pilulce, nemůžete být doopravdy svobodní, tak zkuste odvyknout téhle „dietě“ s pomocí kvalifikovaného naturopata (či jiného „alternativního“ terapeuta, naturopatie je hlavně americkou metodou, pozn. red.)

Vyhlaste nezávislost na korporacemi ovládaném potravinovém trhu

Globalisté vědí, že i potraviny jsou zbraní. Mají-li pod kontrolou jídlo, mají pod kontrolou i populaci. Opravdová nezávislost vyžaduje nejen mít uskladněné zásoby jídla pro případ nouze, ale i produkovat jídlo vlastní na vlastní půdě tak, aby vaše potraviny pocházely alespoň částečně z vašich vlastních zdrojů.

Je docela jednoduché s pěstováním začít: prostě si nechejte na kuchyňském pultě vyklíčit pár rostlinek. Postupně si můžete zřídit malý akvaponický systém ve vlastním domě či v bytě, nebo pěstovat bylinky na okně.

Ještě lépe na tom budete, pokud si zřídíte malý skleník a v něm poté vybudujete akvaponický systém, který produkuje najednou jak ryby, tak zeleninu. (Stavím si také jeden a o videa se brzy podělím.)

Můžete se také vydat tradiční, jednoduchou cestou a zřídit si zeleninovou zahradu na dvorku za domem. Zasadíte semena do hlíny a o jídlo se vám postará příroda. Ať už k otázce samozásobení potravinami přistoupíte jakkoli, učiňte letošek rokem, kdy pro to něco uděláte a opravdu začnete.

Vyhlaste nezávislost na vládou podporovaném vymývání dětských mozků

Pokud máte děti ve státním školství, musím vás co nejdůrazněji vyzvat k tomu, abyste je ze státní školy vzali a zajistili jim buď školu soukromou, nebo vzdělávání doma. Americký vzdělávací systém nemá vůbec ambici vaše děti „vzdělávat“. Není ničím jiným, než systémem indoktrinace a výchovy k poslušnosti, Vytvořený tak, aby chrlil „poslušné dělníky“ pro globalisty, podvodné politiky a jejich korporace. 

Opravdové vzdělání vyžaduje domácí výuku, nebo vzdělávání v altenativní vzdělávací instituci. Tyto dvě možnosti samozřejmě vyžadují obrovské množství investovaných peněz a času, takže možná nebudou praktické pro každého, přinejmenším se však můžete začít zajímat o školní vzdělávání svých dětí, zjistit, o čem se ve škole učí a začít s nimi o tom mluvit.

V dnešní době státní školy děti učí, že je vláda jejich spasitelem. Že individualita je špatná. Že rodina je zlo. A tak dále. Tlak kolektivu ve škole děti nutí experimentovat s deviantními formami sexuality a nebezpečnými pouličními drogami. Jedno i druhé z toho může zničit dítěti celý život.

Vyhlaste nezávislost na Facebooku, sociálních sítích a internetu

Je mi čím dál tím víc zřejmo, že Facebook a další sociální sítě ničí naše mozky. David Rainoshek o tom napsal skvělý článek, který byste si možná měli přečíst, a co já vím, klidně ho i sdílet na Facebooku! (česky ho přineseme v nejbližší době)

Jádrem sdělení článku je, že Facebook naprosto doslova slouží jako „sociální crack“ pro váš mozek. Pokud pravidelně používáte sociální sítě, mění to vaše mozkové funkce i schopnost soustředění. Hloupneme a ztrácíme schopnost cokoli soustředěně dělat, zatímco dříve jsme byli schopní číst dlouhé knihy, nebo s někým doopravdy vést rozhovor bez neustálého vyrušování.

Pokud jste závislí na internetu (což já jsem), zkuste si dát den bez něj. Přelaďte se z internetové frekvence na vlnovou délku vlastní mysli a duše. Projděte se v přírodě. Pracujte na zahrádce. Meditujte, nebo se věnujte jiné spirituální praxi. Vypněte ten mobil, který vás neustále špehuje. Zkuste si vzpomenout na relativní vnitřní mír, který jsme cítívali, než přišla sociální média a zažrala se nám do mozků.

Vyhlaste nezávislost na globálním bankovním kartelu

To je poměrně jednoduché. Nezávislosti na globálním bankovním kartelu dosáhnete prostě tak, že své peníze vyměníte za nějakou komoditu – zlato, stříbro, pozemky, atd.

Pozemky jsou obzvláště cenné, je-li na nich voda. Pokud se vám podaří koupit pozemek s pramenem, má cenu nad zlato. Pozemky s dobrou ornou půdou jsou také velmi cenné, protože můžou sloužit k produkci potravin.

Globální finanční systém žije na dluh a míří ke katastrofickému zhroucení. Banky budou zavírat a vklady budou konfiskovány nehledě na státní hranice. Lidem, kteří mají své úspory uložené v dolarech, nezbyde nic. Jen ti, kteří diverzifikovali své investice, krizi přestojí. Nesázejte vše na jednu měnovou kartu.

Vyhlaste nezávislost na infrastruktuře městských služeb

Začněte ještě letos stavět zařízení pro sběr dešťové vody... nebo instalujte vlastní solární kolektor... nebo se prostě odstěhujte na venkov a zbavte se všech sítí nadobro.

Teď mě dobře poslouchejte: sítě vás zabijí, protože dřív nebo později selžou. Kromě toho jsou zamořené jedy, za příklad by mohla sloužit chorovaná voda z kohoutku. Závislost na inženýrských sítích ve městě je sebevražedná. Všechno to funguje přesně do té doby, než to fungovat přestane, a vy zjistíte, že jste kapka v moři milionového davu, který má stejný problém jako vy: sítě nejdou! Nemáme čím svítit! Topit! Nemáme vodu!

Mimochodem, většina dnes instalovaných solárních systémů jsou systémy navázané na elektrickou rozvodnou síť, které jsou záměrně postavené tak, aby se vypnuly, pokud síť selže. Pak vám nedodávají žádnou elektřinu. To skoro nikdo netuší. Když jsem o tom poprvé psal, trollové na Facebooku mě obvinili, že jsem si to vymyslel. Ale je to stoprocentní pravda: když se rozvodná síť zhroutí, VŠECHNY solární systémy na ni navázané DO JEDNOHO se vypnou, a zapnout je nepůjde, dokud někdo nenahodí celou síť.

Takže pokud budete instalovat solární články, dejte si pozor, aby měly i možnost fungovat bez napojení na rozvodnou síť. 

pp

Vyhlaste nezávislost na sociálním násilí a politické korektnosti 

Dnes žijeme ve společnosti, infikované skrytou formou sociálního násilí: politické korektnosti. Jak jsme před nedávnem zjistili v on-line experimentu, rasový předěl v Americe je tak extrémní, že není možná žádná racionální debata o komkoli, kdo náleží k rasové minoritě.

Podobně je využíván nátlak společnosti k potlačení diskuse o opravdových, reálných konspiracích, které skutečně existují (třeba jako letité vládní spiknutí ke špehování amerického lidu a odposlouchávání všech telefonních hovorů).

Držím vám palce v tom, abyste dokázali oslavovat svou nezávislost na sociálním nátlaku tím, že se odmítnete nechat zakovat do okovů politické korektnosti. Vaši přátelé a spolupracovníci používají slova jako vězení, v němž umlčují svobodu slova a důležitou společenskou debatu o tématech, která si ji zasluhují. Vydejte svědectví pravdě tím, že ji budete ochotni říkat, ať už si o tom vaše okolí myslí, co chce. 

Řekněte ne mýtu, že nás chrání policie

Pokud dosud nevlastníte zbraň, zvažte, zda letos nepořídit krátkou nebo dlouhou střelu zbraň pro účely obrany (samozřejmě pouze pokud je to tam, kde žijete, legální).

Upozorňuji, že to neznamená podporovat násilí v jakékoli formě. Ve skutečnosti je hlavním důvodem držení zbraně zabránit násilí, páchanému na vaší osobě, vaší rodině, nebo majetku. Když se vám v rukou objeví zbraň, agresory až zázračně přejde chuť k útoku.

Je faktem, že většina zbraní je používána k prevenci zločinů, spíše než jejich páchání. Mnoho lidí, kteří zbraně vlastní a přinutili se k tomu naučit se se zbraní zacházet, jsou lidí, které představa, že by zbraň měli sami použít, děsí. (Do této kategorie se řadím i já.)

Lidé, kteří  odmítají vlastnit zbraň, pro to často mají legitimní filosofické důvody: „Nikdy bych nedokázal zastřelit člověka.“ To se zdá rozumné – dokud se vás někdo nepokouší umlátit k smrti před očima vašich vlastních dětí. V tom okamžiku, mám dojem, by i ta nejpacifičtěji naladěná máma-kvočna raději zmáčkla spoušť revolveru (a přála si, aby nějaký u sebe měla).

Co z toho plyne? Nespoléhejte na to, že vás ochrání policie. Většinou nemůže, i kdyby třeba chtěla: prostě je moc zlodějů a málo četníků. Policie vinu nenese – většinou dělá, co umí, ale zločinci jsou v drastické přesile.

Odmítněte závislost na půjčkách a agresivních bankách

Dlužíte na kreditních kartách velké peníze? Jestli ano, pak jste součástí jedné z forem bankovního dlužního otroctví, které se může snadno dostat do klesající spirály, v níž proti vám pracují zákony úvěru a vrší se úroky tak dlouho, až jejich váha rozdrtí vaši ekonomickou svobodu a udělá z vás otroka.

Cestou z tohoto otroctví je radikálně omezit výdaje a své dluhy splatit. Bezdlužnost je jednou z nejdůležitějších forem svobod a nezávislosti, a dosáhnout jí lze jen dlouhodobým úsilím.

Kdy je v pořádku se zadlužit? Když si potřebujete zaplatit vzdělání, protože to je investice, která se vám vrátí, protože vám umožní zvýšit možnosti výdělku a lépe splácet dluhy v budoucnu.

Osvoboďte se z ekonomického otroctví zaměstnaného člověka

Řeknu vám jednu věc, kterou si mnoho lidí odmítá přiznat: Nikdy nepřestanete být křečkem v kolečku, dokud budete pracovat pro někoho jiného (pokud tedy nejste jedním z těch několika superboháčů, kterým  každý rok plynou příjmy ve výši milionů dolarů).

Být průměrně vydělávajícím zaměstnancem je výborná strategie, pokud chcete prožít život v ekonomickém otroctví. Daňová struktura je nastavena přesně tak, aby vás udržoval lapené v pasti systému, v němž z vás vláda může vysávat maximum (jste „lidským zdrojem“) a současně zajistit, abyste nikdy nemohli přestat, ani jít do důchodu (protože to už byste pak neplatili daně).

Podnikání jako cesta z otroctví

Jediné východisko z tohoto systému je najít způsob, jak se zaměstnat sám. To většinou znamená stát se drobným podnikatelem, nebo se naučit opravdu hodně dobře investovat (to se ale bohužel většině lidí nepovede).

Když se pustíte do vlastního podnikání, máte výhody teoreticky neomezeného příjmu, legitimních daňových odpisů (počítače, cestování, atd.), a možnost pracovat téměř z jakéhokoli místa, které vám vyhovuje (záleží na povaze vašeho podnikání samozřejmě).

Nemylte se: podnikání je namáhavé, co se týče unesení daňové zátěže a dalších úředních povinností. Pokud si najmete zaměstnance, musíte jim platit a odvádět za ně státu. Kromě toho je podnikání riskantní: pokud vaše služby zákazníky nezaujmou, těžko se dostanete na úroveň příjmu, jakou jste si představovali.

Ale jsou i méně riskantní způsoby, jak sám sebe zaměstnávat: specializované služby, jako je editorská činnost, psaní článků, programování, preparedness consulting a další. Můžete třeba i pěstovat vlastní potraviny a prodávat je na farmářských trzích. Nezbohatnete tak, ale určitě si zlepšíte zdraví i pocit osobní svobody.

Závěr: Oslavte svou nezávislost tím, že ji budete praktikovat!

Nadáváním policejní stát nezastavíme. Pokud chcete svobodu a nezávislost, musíte ji systému vyrvat!

Žádná vláda, žádná korporace ani instituce vám nepodá na stříbrném podnose kus vaší svobody s pokřikem: „Tumáš! A buď svobodný!“ Naopak aktivně pracují proti vaší svobodě a ženou vás do systému celoživotního uvěznění a otroctví, z něhož se většina lidí nikdy nedostane.

Pokud chcete tomuto systému uniknout, budete se muset vážně pustit do rozšiřování prostoru svobody a nezávislosti na všech úrovních vašeho života.

Doufám, že vám k tomu tento článek dal zajímavé údaje. Užijte si oslavy čtvrtého července a využijte je k tomu, abyste naplánovali to, jak se dostanete ke své vlastní nezávislosti.

Rozhodněte se pro svobodu!

Zdroj: NaturalNews.com.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky