Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Spiknutí k sestřelení Trumpa: V čem Flynn lhal FBI? Najde už někdo konečně důkazy o slavných Putinových hackerech? Partyzánem ve vlastní svobodné zemi. My versus oni platí dnes v Americe i v Evropě

Spiknutí k sestřelení Trumpa: V čem Flynn lhal FBI? Najde už někdo konečně důkazy o slavných Putinových hackerech? Partyzánem ve vlastní "svobodné" zemi. My versus oni platí dnes v Americe i v Evropě

14. 12. 2017

Tisk článku

Patrick Joseph Buchanan rozplétá nitky spiknutí kolem Donalda Trumpa, v nichž se Deep State neštítí použít jakékoli záminky pro odstranění nepohodlného prezidenta a vysvětluje, co byly ony "lži" poradce Flynna, o nichž u nás nic konkrétního nevíme

Proč lhal generál Mike Flynn, tehdejší Trumpův designovaný poradce pro národní bezpečnost, FBI o rozhovorech, které v prosinci roku 2016 vedl s ruským velvyslancem Sergejem Kisljakem? Proč neřekl FBI pravdu?

Strašlivý zločin úspěšné diplomacie

Pojďme si nejdřív zopakovat, co to Flynn vlastně zatajil: Jako poradce pro národní bezpečnost právě zvoleného (a dosud neinaugurovaného) prezidenta Flynn zavolal velvyslanci. Důvod: Sdělit skrze velvyslance ruskému prezidentu Putinovi, ať to nepřehání s reakcí na Obamovo vyhoštění pětatřiceti ruských diplomatů ze země. Trump bude v úřadě během tří neděl a míní vztahy obou zemí pojmout úplně nově.

Což byl nejen omluvitelný, ale dokonce úspěšný krok. Putin se s předpisovým sebeovládáním smířil se ztrátou vlastních lidí i jejich parádních rezidencí na Východním Pobřeží. A namísto, aby jejich americké protějšky vypoklonkoval z vlastní země, pozval je na novoroční večírek do Kremlu.

“Skvělý tah Vladimíra Putina…” ozval se Trump na Twitteru, “Vždycky jsem věděl, že je to opravdu chytrá hlava.” K čemuž mohl autor tohoto článku dodat jedině:

“Slyším to hlasité skřípění zubů našich rusofobů. Je zjevné, že Putin věří, že Trump coby prezident znamená pro Rusko vyhlídku na zlepšení vztahů se Spojenými státy. Zdá se, že takové zlepšení chce, a podle všeho ne sám - totéž si myslí většina Američanů. Protože jaksi nelze nevidět, že Hillary Clintonová, která Trumpa obviňovala z toho, že je ‘Putinovou loutkou’, prohrála volby.”

Nyní se ukazuje, že Flynn nejednal na vlastní pěst. Naopak. Jeho zástupkyně, K. T. McFarlandová, poslala e-mail šesti různým Trumpovým poradcům. V e-mailu mluví o tom, že se Obama vyhoštěním diplomatů pokouší “svázat Trumpovi na diplomatické scéně nohy”, a že: “Pokud dojde k eskalaci konfliktu stylem oko za oko, pro Trumpa bude problematické vztahy s Ruskem zlepšit.”

Což byla čistá pravda.

Čtěte ZDE: Trump s válečnou sekerou: Skutečný začátek horké války s bažinami. Bude mít sílu na stohlavou saň? Zveřejní Assange důkazy o "ruské kartě"? Bílá většina v USA za svým šerifem stojí. V pravé poledne?

Proč nechtěl Trump smetanu?

Flynn se zkrátka snažil zabránit ruské odvetě. Přesto, jako bývalá hlava Obranného zpravodajství (DIA), musel vědět, že Kisljakův telefon bude odposloucháván a nahráván. A pokud to věděl, nebo si to mohl dovodit, proč potom FBI lhal o rozhovoru, jehož obsah osoby, které na něj vyšetřovatele poštvaly, musely znát?

Druhé doznání lži ve věci rozhovorů s Kisljakem se týkalo Flynnovy prosby o ruskou podporu ve věci pozdržení nebo zrušení hlasování Rady bezpečnosti OSN. Rezoluce, o niž se jednalo, měla kritizovat izraelské osidlování Západního břehu Jordánu. Obamův Bílý dům antiizraelskou rezoluci podporoval a Bibi Netanjahu se tudíž obrátil na Obamova rivala a nástupce s prosbou, zda by nemohl hlasování zablokovat.

Tedy - sečteno a podtrženo: Flynn se pokoušel na základě jednoznačných instrukcí zabránit americké roztržce s Izraelem a rozmluvit Rusku masové vyhoštění amerických diplomatů. Což by učinilo americkým lidem ve volbách odsouhlasené prolomení diplomatických ledů téměř nemožným.

Na poli veřejného mínění by Flynnovy činy nepochybně obstály. Namísto toho, aby dělal, že o nich neví, měl Trump raději slíznout smetanu.

Flynnův nový kabát

Proč to neudělal? A proč by generál Flynn lhal FBI o rozhovorech, které, jak musel vědět, nahrávaly americké rozvědky? To je nepochybně fascinující námět na rozbor - ale vlastně nadbytečný. Za prvé - co se stalo, stalo se. 

Především ale se Trumpův bývalý muž právě stal novým přírůstkem v řadách spiklenců. Těch druhých spiklenců, tedy osy média-zvláštní vyšetřovatel Mueller-Deep State, která je sama spiknutím. Spiknutím, jehož cílem má být změnit výsledky demokratických voleb z roku 2016 a sestřelit Trumpa z vysoké pozice, do níž se tak drze dostal.

Pozoruhodné.

Čtěte ZDE: Trumpova Amerika dál na nohou: Zmařená kontrarevoluce? Intrikáni podkopali téměř vše. Bannon dál bojuje. Záblesk naděje v Alabamě. Česká i americká politika plná lhářů

Kdo kuje pikle

Po osmnácti měsících stále nemáme ani jeden důkaz o tom, že se Trump spikl s Ruskem, které mu mělo umožnit krádež e-mailů Národního sjezdu Demokratické strany (DNC) a/nebo Johna Podesty - což údajně měl být původní předmět slavného Muellerova vyšetřování.

Kromě toho není jediný důkaz, který by postačoval k obvinění Flynna ze zločinu. Nejsem si totiž jist, jakou skutkovou podstatu naplnil tím, že se jako budoucí poradce (budoucího) prezidenta pro národní bezpečnost pokoušel zabránit prezidentu současnému, aby znemožnil budoucímu prezidentovi činit politické kroky v linii, jež pro něj vyhrála právě proběhlé volby.

Zato víme naprosto jednoznačně, že se jistí příslušníci ruské rozvědky velmi vydatně pikli s jistým britským špionem, a sice za účelem toho, aby financoval výzkum DNC a kampaně Hillary Clintonové, který měl za cíl vyhrabat “špínu” na Donalda Trumpa.

A také máme důkazy o tom, že ředitel FBI James Comey se následně pokusil zaměstnat právě toho britského špiona, co měl kontakty na Rusy, kteří vlastnili všechnu tu báječnou špínu. 

Tohle nemůže dopadnout dobře.

Partizánem ve "svobodné" zemi

Tento víkend, poté, co Flynn přiznal, že lhal FBI, se pavlovovsky předvídatelní psi z “oficiálních” médií potili uvnitř otrokářských lodí svých kanceláří, aby vyrobili či komentovali zářivé vize dalších doznání - bývalých i současných poradců Bílého domu, členů Trumpovy rodiny, či kdo ví, dokonce jeho samotného.

Televizní debaty přímo bublaly potlačovaným veselím. 

Ale média už v téhle válce utržila nezanedbatelný šrám. A to nejen Trumpovými neutuchajícími útoky během kampaně - útoky, které s nadšením sledovala spousta Američanů. Především si od doby nástupu Trumpa do úřadu kopou hrob vlastní reflexívní reakcí, kterou nejsou sto opustit: jednají přesně jako onen “nepřítel”, za nějž je prezident označil.

Naše země je hluboce vnitřně rozdělená. A ono “my versus Oni” není nikde zjevnější, než právě v médiích - která jednoznačně dávají najevo svou novou loajalitu. Stará, hrdá a trochu namyšlená žurnalistická snaha o to být objektivním reportérem - pozorovatelem, či komentátorem, je nadobro ta tam. Jsou Jejich.

A co my?

My jsme se stali partyzány v zemi, kterou (prý) nikdo neokupuje.

V onen báječný pátek, kdy se Flynn doznal, také spadl Dow Jonesův index o třista bodů. Docela dobře to ukázalo, že pokud se Trumpovým nepřátelům podaří prezidenta konečně uštvat, téměř určitě to položí trhy, a jakékoli hospodařské zlepšení, které jsme snad měli možnost vidět v uplynulém roce, bude to tam. 

Jestli si náš establishment myslí, že až zničí toho, kdo mu tak neočekávaně na chvíli zatnul tipec, bude jej národ zase milovat, poněkud se podobá člověku, který skočí z okna, aby dole spadl na hlavu svému sokovi.

Když totiž César padne, dav miluje Bruty, Cassie a další vrahy jen na nekonečně prchavou vteřinu.

Pak přijde řada na ně.

Zdroj. 




Tagy článku

Doporučujeme

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky