Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Konečné řešení evropské otázky: Jak vypadá v teorii a praxi? Tajný plán z Bilderbergu. EU velí zapomenout na vlastní zemi. Islám to zabetonuje. Jsme určeni k likvidaci? Reinhard č. 2 odešel, plán však jede dál...

Konečné řešení evropské otázky: Jak vypadá v teorii a praxi? Tajný plán z Bilderbergu. EU velí zapomenout na vlastní zemi. Islám to zabetonuje. Jsme určeni k likvidaci? Reinhard č. 2 odešel, plán však jede dál...

8. 1. 2018

Tisk článku

Lubomír Vylíčil na základě slov zesnulého Petera Sutherlanda odhaluje, jaké cíle se skrývají za současnou podporou migračních toků do Evropy

Světové agentury dnes přinesly krátkou zprávu. V neděli 7. ledna 2018 zemřel v dublinské nemocnici Peter Sutherland. Diplomat, podnikatel, vlivný muž. Člověk, který to dotáhl opravdu daleko. 

Byl, mimo jiné, místopředsedou společnosti Goldman Sachs, předsedal Globálnímu fóru pro migraci a rozvoj OSN. Zastával posty generálního prokurátora Irska, předsedy ropného gigantu BP nebo generálního ředitele Světové obchodní organizace. Pravidelně se účastnil setkání skupiny Bilderberg a Trilaterální komise. A k tomu všemu byl ještě i poradcem Apoštolského stolce a úřadu pro správu finančních záležitostí a majetku ve Vatikánu.

Do té doby svět sotva tušil 

Škoda, že nevydržel o pár dní déle. Mohl umřít na jedno pěkné, i když nekulaté výročí. Protože už 20. ledna "oslavíme" pěkných 76 let od schválení takzvaného Konečného řešení židovské otázky (německy: Endlösung der Judenfrage). Bylo by to více než symbolické.

Tehdy, ve dvaačtyřicátém, se v německém Wannsee sešly špičky německého státu s generalitou armády, ideology, kapitány průmyslu a vysokými správními úředníky, aby projednali způsob, jak se zbavit jistého etnika, které narušovalo jejich plány a představy o novém uspořádání Evropy.

Nešlo o žádné zástupce, náměstky nebo druhořadé podržtašky. Ne. Ve Wannsee se tehdy sešla skutečná elita. První liga tehdejší, Německem "sjednocené" Evropy. Lidé podobného typu, jací se dnes scházejí v nejvyšších patrech nadnárodních organizací. Mocní, bezskrupulózní, schopní. A přijali určitý plán. Tajný, pochopitelně. Mimo jiné i proto, aby předčasně nevyplašili jak oběti, tak i světové veřejné mínění.

O jeho existenci a formální, listinné podobě se světová veřejnost dozvěděla až po válce. Po prohrané válce. Teprve až když zhroucení německé, Evropu ovládající moci a ideologie zabránilo plán dokončit a efektivně zamést stopy. Do té doby svět jen tušil. Z náznaků, útržků informací a ze skládání jednotlivých, vzájemně jakoby nesouvisejících jevů a pozorování.

Čtěte ZDE: Příprava k dračí setbě: Převýchova Středoevropanů. Invaze muslimů se chystá již řadu let. WikiLeaks opět promlouvají. Ambasády USA hadími hnízdy. Jeden "negr" na kampaň stačí. Z nejhoršího jsme uvnitř

Toto si za rámeček nedáme

Čímž se dostáváme zpět k Peteru Sutherlandovi. Také z jeho činů a výroků lze vytušit jakýsi plán. Zatím tajný. Ale vytrvale, dlouhodobě a cílevědomě prosazovaný. Podívejme se na jeho nejoblíbenější agendu.

Jako pověstná červená nit se celým jeho profesním životem táhla podpora migrace. Ovšem ne migrace ledajaká. Migrace muslimů a Afričanů do Evropy. Poslechněme si jeho vlastní slova, řečená na nejrůznějších mezinárodních fórech během posledních několika let:

  • "Migrace z kulturně odlišných zemí je vítanou příležitostí, jak narušit homogenitu evropských národů.“ (projev ve Sněmovně lordů)
  • „EU by měla podkopat národní homogenitu členských států.“ (tiskové prohlášení 2015) 
  • „Paní Merkelová je podle mého názoru hrdinkou.“ (tisková konference v Ženevě)
  •  "Multikulturalismus je nevyhnutelný a žádoucí."
  • "Národní suverenita je iluzí, která musí být odstraněna!"
  • „Evropská unie měla rozbít 'národní jednolitost' svých členských států a otevřít se migrantům z jiných kultur“. 
  • „Evropská unie by podle mého názoru měla dělat to nejlepší, aby podkopala jakýkoli smysl naší homogenity a odlišnosti od ostatních."
  • Proč nemůže kontinent, který má přes 500 milionů lidí a který žije v nejvíce prosperující části světa, přijmout milión lidí, kteří každoročně přicházejí přes Středozemí, a rozdělit si je na základě spravedlivého podílu?“
  • "Státy EU by se měly přestat zaměřovat na 'vysoce kvalifikované' migranty, protože každý jednotlivec by měl mít svobodu si vybrat, zda přijde a studovat nebo pracovat v jiné zemi".

... a tak by se dalo pokračovat dlouho.

Ale asi nejvýznamnější, alespoň svým dopadem, byla slova, co pronesl na zasedání Bilderbergu, které se konalo krátce před propuknutím hlavní vlny "migrační krize". Na jaře 2015 v rakouském Telfs-Buchenu. Tam měl prohlásit následující: „Evropa a USA nemají pouze morální, nýbrž zákonnou povinnost chránit utečence. Chci požádat vlády, aby spolupracovaly, aby pochopily, že suverenita je pouhou iluzí. Že pojem hranice je zastaralý. K tomu patří pochopit, že stará slova a vzpomínky na vlastní zemi je nutné pohřbít a že my všichni jsme jedno lidstvo.“

Čtěte ZDE: Evropská unie: Nástroj totality a řízené globalizace. Cílem jsou snědí otroci s IQ 90. Ztráta suverenity, prosperity i bezpečnosti. Atmosféra strachu nástrojem na ovládání lidí. Přinese letošek změnu?

Plán jede dál

Po třech letech, které od té doby uplynuly, už velká, na východě dokonce většinová, část lidu Evropy začíná tušit obrysy plánu, jehož byl hlasatelem. Plánu podobného tomu, co před šestasedmdesáti lety prosadil ve Wannsee jistý Reinhard Heydrich. Plánu na eliminaci jedné etnické skupiny, která se vládcům Nové Evropy jaksi nehodí do jejich plánů. Nás.

Tentokrát už ne za pomoci plynových komor, transportů a koncentračních táborů. Doba pokročila a brutalita už není in. Jsme humanisté, že. Postačí přece mírové, poklidné a inkluzivní míšení se "zvláště vybranou" populací, utlumení reprodukce "nevhodné" skupiny, degradace vzdělanosti...

A islám to pak na závěr zabetonuje na věčné úrovni 7. století....

Odešel nadšený propagátor a jedna z hlavních tváří tohoto projektu. Globalista Peter Sutherland. Heydrich jedenadvacátého století.

Jeho plán však jede dál.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky