Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Kavárenská frustrace: Hloupý český lid a jejich prezident. Náš drahouš to projel - národu se pomstíme. Jak převychovat dolních 10 miliónů? Od cenzury ke koncentrákům. Lepšolidé vyhlížejí vysvoboditele

Kavárenská frustrace: Hloupý český lid a jejich prezident. Náš drahouš to projel - národu se pomstíme. Jak převychovat dolních 10 miliónů? Od cenzury ke koncentrákům. Lepšolidé vyhlížejí vysvoboditele

30. 1. 2018

Tisk článku

Michaela Julišová přináší sondu do smýšlení našich elit, "slušných" a vůbec "lepších" lidí, jejichž kandidát utrpěl zaslouženou porážku ve víkendových prezidentských volbách

České pyšné, sebestředné a do sebe zahleděné elitky se cítí nedoceněny a uraženy! Vidí, jak jejich přátelé v západní Evropě mají vyšší platy, větší kapitál, větší majetek, lepší postavení. A to je dlouhodobě zneklidňuje!

PROČ ony, velevážené české elity, které jsou tak mimořádně osvícené a výjimečné, prostě samí lepší a slušní lidé, na tom nejsou stejně skvostně jako jejich západní přátelé? KDE je chyba? KDO za jejich dlouhodobě roztrpčený pocit méněcennosti je zodpovědný?

Hloupý český lid 

A je to tady – hloupý český lid a jeho hloupý ošklivý český prezident, kterého si hloupý lid zvolil, a který na rozdíl od západních státníků, si dovoluje nesouhlasit s nejvyšším osvíceným politbyrem EU, odmítá mu poklonkovat, a dokonce si dovoluje direktivu „shůry“ kritizovat! Je neposlušný, svérázný a zpupný! Taková drzost a opovážlivost! A ke všemu nás vede na východ, místo toho, aby celý blízkovýchodní islámský konflikt dovedl do naší země podobně, jako je tomu v celé západní Evropě.

A toto je jediný důvod a jediná příčina, která brání jejich oprávněnému zářivému vzestupu do výšin moci, slávy a bohatství, na které mají samozřejmě za své neskonalé zásluhy nárok! Svět je přece tak obrovské a nádherné místo k žití. Proč ony velevážené elity se tady mají trápit s tak hloupým neposlušným stále reptajícím národem a jeho ještě méně poslušným prezidentem, který rozděluje národ?

Rozumějme, vysmívá se těmto elitkám, dělá si legraci z jejich povrchního, plytkého a egoistického pojetí společnosti, nezdůrazňuje jejich výjimečnost, neapeluje na hloupý lid, aby mlčel a k elitkám obdivně vzhlížel, a tím, dle elitek, rozděluje společnost. Hloupý lid má přece mlčet, nadšeně vzhlížet k elitkám a poslouchat jejich vyšší pravdy. Ony – elity, jsou přece samí lepší, slušní a vzdělaní lidé! Prezident dolních 10 milionů je zradil! Není to jejich prezident. A tento zlovolný národ je třeba rozpustit v líbezném multikulturalismu.

Čtěte ZDE: Matka měst: Blíž do Berlína nežli do Žďáru? V metropoli roste omezenost a agresivita. Praha nesmí určovat politiku celé země. Kavárna, Drahoš a slovenská zlatokopka. Mějme obdiv k normálním Pražanům

Ideální drahouš

A jakže má dle zbožného přání elitek vypadat vysněný prezident, který údajně sjednotí národ? Na Hradě bude „jejich člověk“ – stroprocentně oddaný direktivě „shůry“, rozumějme z politbyra EU. Tento člověk bude plně hlásat jejich vizi světa, jejich světonázor, jejich pojetí společenskopolitického směřování, které je jediné správné, otevře jim tím a zajistí hvězdnou kariéru na celoevropském jevišti. Lepšolidé tak konečně dojdou svého zaslouženého ocenění, lesku a slávy.

Lepšolidé tedy potřebují vysvoboditele, který je vyvede z ošklivého světa plného nehezkých reálií a uvede je do sluníčkového světa plného želé a marmelády. O ošklivých věcech se lepší a slušní lidé v sluníčkovém světě už vůbec nebaví! A když se o ošklivých věcech nebude hovořit, tak ony přestanou existovat. Ano, tak jsou lepšolidé mocní. A každý, kdo s nimi sdílí toto progresivistické a pokrokářské paradigma, je také lepší člověk.

A co s nepohodlnými kritiky této skvostné vysněné pohádky? Co s těmi, kteří rozdělují národ tím, že tento báječný plán soustavně narušují svými kritickými připomínkami a dovolují si tvrdit, že tato úžasná vize světa a společnosti je naivní, plytká, povrchní, egoistická, zcela mimo realitu, zachvácena selektivní slepotou, založená na zbožných přáních, domněnkách, neschopnosti sebereflexe, a z toho vyplývající zkreslené vnímání reality. Co s těmito nepohodlnými rýpaly, kteří dlouhodobě a vytrvale narušují vládu „pravdy a lásky“?

Čtěte ZDE: Čistý zázrak: Dosud největší útok Páté kolony na brány Hradu občané zastavili. Majitelé Kontejneru v šoku. ČT ztratila řeč. Ruští hackeři vs. západní "poradci". Dostali jsme odklad. Válka proti národu pokračuje

Nesouhlas se trestá

Tak například, co se týká sociálních sítí, je třeba je co nejvíce nahlašovat, cenzurovat, blokovat, banovat, trestat. Na společenské úrovni pak prostřednictvím médií soustavně dehonestovat, ostudně nálepkovat, prostě umlčet, izolovat a zahnat do kouta. Později snad i v nějakých nápravných táborech převychovat.

Těmito a ještě dalšími podobnými čistými a demokratickými postupy vybudují slušní a lepší lidé pravdu, lásku a ráj na zemi. A realizace jejich snu se blíží! Nyní si za pomoci válcování veřejnosti, kterou mainstream bombarduje fanatickou propagací jejich člověka a na druhou stranu totální zaujatou dehonestací zlého prezidenta, jim následně po zvolení jejich člověk zajistí oprávněné místo na piedestalu nejlepších lidí. Vládě jejich vyšších pravd již nebude stát nic v cestě. A tímto čistým skutkem a bohulibou metodikou údajně sjednotí národ.

Mnohem podrobněji a přesněji agendu „lepších a slušných“ lidí, jejich vizi světa a metody, které k zajištění svých zájmů používají, popisuje a vysvětluje pan David Zábranský ve svém rozhovoru. Tento vynikající, faktický a vlídný text opravdu velmi doporučuji.

Dále k tématu doporučuji text blogera Oty Jurnečka, který taktéž lepšolidi a jejich působení ve společnosti výborně názorně charakterizuje.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky