Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
O co se skutečně hraje v současné reality show? Trapnohra o dvou neznámých není ničím novým: Na počátku není doktor Rath, ale profesor Masaryk.
Autor: Žertovná koláž Ondřej Höppner

O co se skutečně hraje v současné reality show? Trapnohra o dvou neznámých není ničím novým: Na počátku není doktor Rath, ale profesor Masaryk.

10. 7. 2013

Tisk článku

David Vorovka O půlnoci vtrhnou policejní komanda na úřady a do domovů, přičemž zatknou několik „významných“ lidí. Celá akce je provedena tak, jako by snad ÚOOZ zatýkal organizovanou drogovou skupinu podezřelou z vražd. Že jde pouze o obyčejný výkon spravedlnosti, může věřit jen ten, kdo akceptuje kvůli prvosignální nenávisti k současné vládě konec zdání práva v této zemi.

Demonstrace síly

Jak spolu souvisí nedovolené využití zpravodajců a "trafiky" několika členů ODS, kteří za to nepotopili vládu, ví jen ten, kdo to režíruje jako jednu megakauzu. Každopádně se to spojilo pěkně dohromady, aby to vypadalo "závažně". Ještě kdosi mohl přidat třeba to, že nějaký náměstek jel nepovolenou rychlostí na jednání ministerstva a měli bychom tu hotový Watergate... 

PP

Fakt, že loajalitu poslanců či bývalých členů vlády si politický establishment zajišťuje nabídkami různých postů všude na světě bez rozdílu a že tak činily a činí všechny strany v ČR, kupodivu zajímá málokoho a nejméně samozřejmě „investigativce“ z řad našich zdegenerovaných (pardon cizím kapitálem vlastněných) médií. Fakt, že aktivní poslanec je ve vězení už rok bez jediného soudního projednání jeho kauzy (říká se tomu eufemisticky vazba), zajímá také málokoho - a přitom zde to začalo!

Poslanec Rath, jehož míru viny či neviny tímto nijak nehodnotím, nemůže využívat svůj demokratický mandát a je plně odkázán na libovůli státních zástupců a soudů, co se s ním stane a kdy. Tento (ne)právní systém nyní zafungoval podruhé a ještě silněji.

Mnohem více, než čeho se údajně dopustila "Nečasova klika", by nás mělo zajímat, která klika organizuje tu nechutnou show a hlavně, kam tím míří?

Nerozumím tomu, jak dosud propíraná podezření okolo Nagyové a spol. mohou někoho vzrušovat, jak toto má být důvodem k takovému zatýkání. Ačkoliv nejsem obhájcem politiky vlády, jsem rozhodným kritikem takovýchto bolševických praktik, kdy zjevně jedna zájmová klika bojuje proti druhé. Mnohem více, než čeho se údajně dopustila "Nečasova klika", by nás mělo zajímat, která klika organizuje tu nechutnou show a hlavně, kam tím míří? Odstranění Davida Ratha ukázalo, že se tyto praktiky ve jménu "spravedlnosti" ujaly. Teď už to mohou režírovat ve velkém.

Cui bono?

Celá ta maškaráda okolo Nečase začala vlastně pražským pučem TOP 09, která si upevnila pozice v klíčovém regionu na úkor ODS a zároveň si tzv. umyla ruce. Nelze si nevšimnout šikovné mediální podpory TOP 09, přes kterou například skutečná megakauza s sKartami přešuměla jako letní vánek, zatímco kdyby to měl na triku ministr za občanské demokraty, byla by to dokonalá záminka k zatýkání a prohlídkám.

Nečas udělal kardinální hloupost, když jmenoval bezskrupulózního levičáka Bohuslava Svobodu primátorem. Nyní stojí v exkrementu, který sám vyprodukoval. Jidáš Kalousek, který se před pár lety nerozpakoval nabízet KSČM spolupráci ve vládě, udělá všechno proto, aby mohl opět vládnout. Nejde však o M. Kalouska či marketingového maskota K. Schwarzenberga. Jde o vliv na politiku celé země, jde o naši zemi jako celek.

Tato trapnohra má mnoho dějství. TOP 09 by zcela určitě naplnila mnohem lépe očekávaní zahraničních vlastníků ČR. Těšme se na nástup českých neoconů a konec zbytků demokracie.

Jde o to, že topáčtí neoconi jsou napojeni na cizí globální zájmy mnohem silněji než ODS. Ano, dříve pravicová ODS se nechala zaplavit lobby Janoušků. Jenže zůstali při zemi - prorůstání české politiky se dělo na úrovni českých lobbistů. TOP 09 je trójským koněm západních zájmů, včetně zpravodajských a ekonomických. Havlistický neocon Schwarzenberg udělá vše proto, aby stál na straně humanitárních bombardérů z NATO a vedle toho zhatil kdejakou zahraniční investici České republiky (vzpomeňme Ázerbajdžán, Rusko…).

Mimochodem, zmínit nedávnou vládní návštěvu v Rusku není vůbec od věci. Zatímco tam expremiér Nečas dojednal kontrakty za miliardy, „česká“ média se do něho opřela za to, že řádně nezkritizoval ruskou vládu za zacházení s „hrdinnými bojovnicemi“ Pussy Riot. Tato trapnohra má mnoho dějství. TOP 09 by zcela určitě naplnila mnohem lépe očekávaní zahraničních vlastníků ČR. Těšme se na nástup českých neoconů a konec zbytků demokracie, která tu ještě jakžtakž fungovala.

Hraje se o novus ordo seclorum

Je tou klikou proti Nečasovi TOP 09? Ani v nejmenším. Ta jen čeká na plody zrežírované hry, v níž hraje svůj omezený part. Omezený part hrají také různí takypolitici jako pánové Okamura nebo Janeček, oligarchové pravdolásky jako miliardář Babiš, mediální figurky typu Václav Moravec nebo Jan Kraus, či pseudokatolíci jako Tomáš Halík. Toto je šik pěšáků-ideologů, kteří dennodenně provádějí svá verbální mentorská cvičení skrze naše cizí média.

Cíl spočívá v tom učinit z České republiky eldorádo skrytých zahraničních zájmů, poslušnou loutku, která si už neštěkne, kukaččí vejce ve střední Evropě, zkušební polygon pro zpracované provincie Nového světového řádu, bez kterých se stále zjevněji nastolovaná světová vláda neobejde. Toto prokletí naší země začalo vlastně už instalováním prvního prezidenta Masaryka zednářskou mezinárodní lobby a ustavením zednářské republiky na věčné časy. Málokdo ví, že modrý klín na naší vlajce je ve skutečnosti zednářským klínem na jejich zástěře…

O toto se hraje za zvuků policejních houkaček. Nikdy tomu nebylo jinak.

PP




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky