Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Dozvuky voleb: Čím by chtěl být Pavel Fischer? Obdivovatel Macrona má názory: Nebezpečnější než Kontejner? Učiliště pro příslušníky Páté kolony. Postaví si Kavárna stínový hrad?

Dozvuky voleb: Čím by chtěl být Pavel Fischer? Obdivovatel Macrona má názory: Nebezpečnější než Kontejner? Učiliště pro příslušníky Páté kolony. Postaví si Kavárna stínový hrad?

12. 2. 2018

Tisk článku

Tomáš Vyoral dává na vědomí, že budeme mít stínového prezidenta, a připomíná, že bychom mezi komentáři na adresu Kontejneru neměli zapomenout ani na ostatní kusy z modelové série Antizeman

Moudra ze strany neochvějně slušného profesora, jeho ženy i dalších kandidátů (pešáků) pokračují. Havlův poradce a obdivovatel spolužáka Macrona chce být stínovým prezidentem. Jaký bude jeho stínový tým? Co na to stínová 1. dáma? 

Macronův kámoš 

Pavel Fischer si svým klidným a věcným vystupováním v debatách (mezi slepými jednooký králem) a podmanivě zabarveným hlasem získal řadu příznivců. Nicméně všimněte si, že podobně výrazně posazený hlas má třeba samolibost sama protkaná pýchou a arogancí páně Halík nebo loutkář nakumulované slušnosti zvané Drahoš Petr Kolář (že by v rámci školení od Američanů dostávali i lekce hlasové výchovy?).

Nicméně Pavel Fischer, aby snad nesešel z očí a z mysli, vyřkl před pár dny krásnou formulaci: "Jestli něčím chci být, tak klidně stínovým prezidentem. Já mu do toho budu mluvit." (iDnes) Považte, neměli bychom mu nechat postavit i stínový hrad? A kdo bude jeho stínový mluvčí a kancléř? Že by se nám na rozdíl od pana profesora "Nevím, uvidím 2018" pochlubil?

Jen pár věcí k tomuto před volbami vyhoplému "králíkovi z klobouku". Bývalý Havlův poradce vystudoval kontroverzní/prestižní francouzskou nalejvárnu pro úředníky (páté kolony) celého světa, vysokou školu École nationale d'Administration (E.N.A.), kde si doplnil vzdělání v oblasti veřejné správy. Že zastává ty správné postoje dokládají monacký Řád svatého Karla a francouzský Řád čestné legie (Wiki).

„Mým politickým vzorem je francouzský prezident Emmanuel Macron. Ukazuje, že člověk nemusí být důchodce, aby byl dobrým prezidentem. Přináší obrovskou energii. A je to také můj spolužák,“ uvedl Fišer v prosincovém rozhovoru v Českém rozhlase.

Čtěte ZDE: Studená občanská válka v Česku: Kavárna je živa z umělých problémů. Má hospoda ještě kam ustoupit? O svobodě už se ani nemluví. Řešení není snadné. A bude hodně bolet

Pravda a láska 

Ve čtvrtečním článku jsme se třeba ještě dozvěděli, že: Zemanovo okolí podle něj za současného prezidenta bojovalo prostředky, které jsou v rozporu s duchem ústavy. "Tím nechci říct, že je potřeba volby anulovat. Ale zdá se mi, že to jsou příliš vážné věci, než abychom se tvářili, že se nic nestalo," zdůraznil.

Nicméně chování Fischerova vlastního tábora, kdy třeba herec Oldřich Navrátil v kampani před prezidentskou volbou v klipu na jeho podporu uvedl, že od roku 1948 byly pouze s jednou výjimkou v čele státu „kreatury“, je evidentně zcela korektní. Jak jinak. Tohle ja ta správná pravda a láska.

Já si zase myslím, že bychom se neměli tvářit, jako že se nic nestalo, v souvislosti se zcela evidentním protežovaním pana profesora a ostatních nasazených kandidátských pěšáků, na nichž média nezkřivila vlásek, na rozdíl od zcela zjevné antizemanovské agitky.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky