Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Varování pro občany: Kavárny jsou apokalyptické sekty. Vyhladí Trump lidské pokolení? Levičák střídavě škodí a skuhrá. Globální hrozby z bažinné perspektivy. Američtí Demokraté nás učí. Mějme soucit

Varování pro občany: Kavárny jsou apokalyptické sekty. Vyhladí Trump lidské pokolení? Levičák střídavě škodí a skuhrá. Globální hrozby z bažinné perspektivy. Američtí Demokraté nás učí. Mějme soucit

2. 3. 2018

Tisk článku

Ivan Poledník na základě postřehů konzervativního komentátora Garyho Gindlera sleduje výkyvy psychicky labilních levičáků z Washingtonské kavárny a jejich nohsledů u nás i v okolním světě

Američtí Demokraté a jejich ideoví souputníci kolem dokola Země jsou přeborníky v očekávání konce světa. Sledují tím dva cíle: buďto tímto strašením chtějí manipulovat a mobilizovat vůči svým názorovým oponentům (případně je tím rovnou likvidovat), nebo to jindy myslí vážně a skutečně propadají chmurám, když svůj podlý ideologický boj prohrávají. A tak je to stále dokola. I naše kavárny tuto mentalitu sdílejí.

Nejprve ohlásili konec světa začátkem sedmdesátých let v důsledku globálního ochlazení. Následovala ještě strašlivější vyhlídka na konec světa v důsledku globálního oteplování po roce 1990. To mělo dvě intermezza - nejprve konec světa v souvislosti s Y2K (památný strach z kolapsu počítačových systémů na přelomu let 1999 a 2000) - poté konec mayského kalendáře v roce 2012. 

Nyní se strašení koncem světa v důsledku globálního oteplování chýlí k nezvratnému konci. Ještě v době jeho doznívání však byl v USA ohlášen konec světa v důsledku Trumpovy finanční a daňové politiky. S ohledem na nadřazenost a mesiášskou úlohu osazenstva Washingtonské kavárny ten dopad nemůže nebýt globální. 

Od toho si však Demokraté také stačili odskočit - ke konci světa v důsledku zrušení Obamova zákona umožňujícího kšeftování s osobními daty na internetu (Trumpova novela) a poté ke konci světa v důsledku Trumpova uznání Jeruzaléma za hlavní město Izraele. 

Daňová zrada

Američtí Demokraté, a to jak v Senátu, tak ve Sněmovně reprezentantů, se spojili v boji proti snížení daní. Nic jiného se ostatně od socialistů nedalo čekat. Pokusili se Trumpovi do jeho změn hodit vidle pomocí "Byrd rule" (speciální legislativní proces umožňující urychlený průchod rozpočtové legislavy sněmovnami). 

V tom se k nim připojila partička republikánských kongresmanů. S výjimkou jednoho jsou z Kalifornie, New Yorku a New Jersey, tedy z tradičně levičáckých států s nejvyššími místními daněmi ve Spojených státech. Jde totiž o byznys. Dle nových Trumpových pravidel se kromě celkového snížení totiž místní daně neplatí namísto, nýbrž (ach, ta hrůza!) vedle federální daně. 

Konec světa vinou Trumpa bude podle neoblomného tvrzení Washingtonských bažin horší než předchozí vykreslování konců světa, které měly nastat po snižování daní administrativami Kennedyho, Reagana a Bushe. Jak se Američané nedávno dozvěděli ze zpráv "Clinton News Network" (CNN), Trumpovy daňové škrty nejen že zahubí zbytky amerických občanů, kteří přežili předchozí daňové škrty. Nízké daně zahubí celou planetu, včetně UFO, na jejichž studium ještě ke všemu nezbydou demokratům peníze. 

Čtěte ZDE: To byla šupa: Bažiny odpálily raketu. Konec spekulací o spojení Trumpa s Putinem! Kolik infarktů bylo o víkendu ve Washingtonu? Hrstka beránků moc parády neudělá. Vyšetřovatel si svůj úspěch takto nepředstavoval. A dál?

Katastrof nepřeberně

Demokraté se bojí diskriminace, totality a extrémismu: 

Občané USA, kteří zázrakem přežili hrůzy Trumpova zrušení státní kontroly nad internetem, se připravují na další bolestnou ránu. Budou si muset poradit s větším množstvím peněz ve vlastních peněženkách! 

Potom ten výbuch antisemitismu! Ano, podle bažin je přesun amerického velvyslanectví z Tel Avivu do Jeruzaléma antisemitismem. Asi se to nepokoušejme pochopit.

Odmítání vládní kontroly nad internetem je prý fašismus. 

No, a snížení daňové sazby z 35 % na 21 %, díky čemuž může USA být znovu atraktivní pro globální investice, je - pochopitelně - totalita. 

Konec světa je zkrátka nevyhnutelný. Bezpečně předpovědět jej však umí pouze osvícené liberálně levicové elity s vysokým IQ a s papírem z prestižních duhově genderových amerických univerzit. A podle nich přijde velmi brzy, neboť diktátor Trump, aby toho nebylo málo, zrušil obamovskou povinnost nákupu předražených zdravotních pojistek, oddaně milovaných všemi Američany. 

Poslední šance na spásu je v odvolání Trumpa. I ta však pohasíná.

A my stále čekáme na tu lokální apokalypsu po znovuzvolení Miloše Zemana.

Ne, že by nehrozila. Důvody jsou však úplně jiné...




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky