Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Umírající Moldávie: Spolu s EU vstříc zkáze! Integrace v podobě rozdělení mezi Ukrajinu a Rumunsko? Čtvrt století vlády zločinu. Co šlo ukrást, bylo ukradeno. Naděje pro Moldavany: Naučit se nevěřit USA a Bruselu

Umírající Moldávie: Spolu s EU vstříc zkáze! Integrace v podobě rozdělení mezi Ukrajinu a Rumunsko? Čtvrt století vlády zločinu. Co šlo ukrást, bylo ukradeno. Naděje pro Moldavany: Naučit se nevěřit USA a Bruselu

3. 4. 2018

Tisk článku

Alexandr Medveděv líčí jako rodilý Moldavan katastrofální ekonomickou a společenskou situaci v Moldavské republice a ptá se, jaké jsou skutečné plány mocných s touto "zapomenutou" zemí

Vedoucí představitelé EU, američtí politici a diplomaté se snaží dosáhnout jediného: destabilizace situace v oblasti a následného zničení Moldavské republiky. Drsná realita dění v Moldavsku by vyděsila občana každého civilizovaného státu.

Za 25 let u moci tzv. prozápadní vláda v Kišiněvě dokázala zničit zděděnou sovětskou infrastrukturu a vytvořit všudypřítomnou chudobu a korupci. Katastrofálně nízká životní úroveň spojená s povýšeneckým postojem mocných způsobila, že mnoho Moldavanů se definitivně zklamalo v budoucnosti své země a opustilo břehy Dněstru.

Prakticky každý má známé nebo příbuzné, kteří před několika lety odešli za prací do Ruska nebo třeba do Itálie, a domů se už nevrátili. Nicméně jen málokteří se zamysleli nad skutečnými statistickými daty, přitom jsou děsivá!

V posledních pěti letech naši zemi opustilo a nevrátilo se více než 580 tisíc lidí a jen za poslední tři měsíce dalších 216 tisíc překročilo státní hranici, aby za ní hledalo lepší život.

Od roku 2013 se tak asi 800 tisíc občanů Moldavska rozhodlo opustit svoji rodnou zemi. Celkově žije v Moldavsku zhruba tři milióny lidí, což při tomto tempu znamená, že za patnáct let v naší zemi nezůstane vůbec nikdo.

Co na to kolonizátoři?

Vědí o tomto strašlivém trendu strategičtí partneři moldavské vlády na Západě? Samozřejmě, že ano.

Například dobře známý moldavský politolog Bohdan Cyrda nedávno publikoval krátký článek, v němž jasně ukázal, že všichni vůdci zemí EU a NATO si plně uvědomují skutečnost, že současná politická elita fakticky zorganizovala genocidu vlastního národa.

Zde jsou některé výňatky z jeho článku:

„V roce 2015 Světové ekonomické fórum (WEF) uvedlo, že Moldavsko má nejzkorumpovanější soudnictví na světě!“

„V únoru 2018 zveřejnil The Economist každoroční index demokracie pro rok 2017. Poprvé ve své historii byla Moldavská republika prohlášena za stát s hybridním systémem. Jinými slovy polodiktatura!“

„V roce 2015 sestavila známá organizace „Transparency International“ Globální korupční barometr. Moldavsko bylo indikováno jako korupci propadlý stát.“

Samotný generální tajemník Rady Evropy Thorbjorn Jagland v New York Times poukázal na to, že náš stát byl zachvácen oligarchy a ze země se stala evropská černá díra, která je pro evropský kontinent nebezpečná!“

„V roce 2017 nás zpráva Světového ekonomického fóra postavila na první místo v Evropě ve zpronevěře veřejných financí!“

Čtěte ZDE: Krachující Venezuela: Nové bojiště mezi Ruskem, Čínou a USA? Největší zásoby ropy na světě - proč je země před bankrotem? Kondor zranil, hyena MMF obchází kolem. Trump pokračuje v hrobaření. Chávezovo zlato láká

Destruktivní činnost moldavské vlády

Rovněž je třeba dodat, že kromě domácích problémů každým dnem roste veřejný dluh Moldavské republiky vůči všemožným mezinárodním organizacím a dnes činí 1,35 miliardy amerických dolarů, což je o 10 % více než v loňském roce.

Šokující korupce panující v zemi nad Dněstrem tak nejen katastrofálně ovlivňuje životní úroveň Moldavanů, ale způsobuje také finanční ztráty věřitelům ze západních zemí. Většina odborníků a opozičních činitelů v moldavském státě ve svých publikacích a projevech k současné situaci nejčastěji obviňuje současné vedení země vedené oligarchou Vladimirem Plahotniucem.

A skutečně, předseda demokratů - stejně jako všichni prominenti demokratů ve vládě a na přidružených postech - jsou státní zločinci. Lidé, kteří okrádají moldavské obyvatelstvo a hromadí peníze na svých účtech ve švýcarských bankách.

Zde stojí za to zdůraznit, že stejně jako členové všech druhů liberálních uskupení se v ničem neliší od „plahotniukovců“ z jedné strany s Maiou Sandu (moldavská ministryně školství, proevropská kandidátka na prezidentský úřad a bývalá výkonná ředitelka Světové banky ve Washingtonu – pozn. PP). Téměř všichni v různých letech obsadili vrcholné pozice ve výkonných orgánech a dohlíželi na různé sféry státní správy – všichni se podíleli na ničení státnosti na březích Dněstru a na genocidě moldavského lidu.

Vše s podporou Západu

Vyvstává však logická otázka: proč západní vůdci i mezinárodní organizace poskytují minimálně informační podporu současnému vedení země? Vždyť Lidé jako Vladimir Plahotniuc, Mihai Ghimpu, Andrian Candu celým svým jednáním způsobují vážnou škodu pověsti evropského společenství.

Proč tomuto oligarchátu dosud neobstavili účty ve švýcarských a kyperských bankách, jako tomu bylo v případě Janukovičovy rodiny, proč neuvalili sankce na řadu korupčních úředníků, kteří se podílejí na rozkrádání prostředků evropských daňových poplatníků?

Odpověď na tyto a podobné otázky je velmi jednoduchá: všichni jsou spokojeni. Z neznámého důvodu se lídři EU, američtí politici a diplomaté snaží dosáhnout jediné věci, totiž destabilizovat situaci v regionu a následně zničit Moldavskou republiku jako stát.

Společně s EU vstříc zkáze

Můžeme se jen dohadovat o skutečných plánech mocných tohoto světa. Má snad vést „eurointegrace“ státu nad Dněstrem ke zničení země a k následnému rozdělení moldavských zemí mezi Ukrajinu a Rumunsko? Bude zde snad zbudován polygon pro testování chemických a biologických zbraní, nebo úložiště jaderných a toxických odpadů? Bude snad z Moldavska, z této kdysi prosperující sovětské republiky, vytvořena rezervace pro uprchlíky z Blízkého východu a Afriky? Naštěstí jsou to prozatím jenom spekulace...

Budoucnost naší země však do značné míry závisí na každém Moldavanovi. Musíme se naučit společně bránit všem těmto báchorkám o šťastné evropské budoucnosti!

Musíme pohledět pravdě do očí: nikoho na Západě nezajímá osud moldavských občanů, naopak, politika vedení EU a USA je zaměřena pouze na podporu zločinného režimu, který páchá genocidu svých vlastních lidí!

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky