Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Naše české válčení: Vždy na špatné straně, přesto vyhráváme. Další průšvih přede dveřmi? Na poslední chvíli šup ke zločincům. Švejkovská strategie na věčné časy? Záminky k vraždění z jedné i druhé kapsy

Naše české válčení: Vždy na špatné straně, přesto vyhráváme. Další průšvih přede dveřmi? Na poslední chvíli šup ke zločincům. Švejkovská strategie na věčné časy? Záminky k vraždění z jedné i druhé kapsy

10. 4. 2018

Tisk článku

Ladislav Větvička svým svérázným stylem přemítá o tom, proč se naše země v posledních sto letech neustále přidává na tu špatnou stranu a ptá se, zda se nám podaří ze šlamastyky vyváznout i tentokrát

Neda se nic robit, my zme v tom fakt snad nejlepši na světě. Ať se za poslednich sto roku stalo cokoliv, my se vždycky postavime na tu špatnu stranu.

Naš Švejk je největšim antyhrdinou stoleti a genyjalně se odraža v celem našem narodě. A tak se už sto roku pravidelně objevujeme na straně zla.

Od cisaře k Jasyrovi

Prvni světovu zme zahajili v barvach Rakusko - Uherska. Pamatujete si, jak do vas ve škole hustili, že Němci zahajili dvě světove valky? To je ale blbost, co, když to svinstvo zahajil naš cisař vyhlašenim nesmyslnych požadavku Srbsku a pote, co Srbsko 99% požadavku splnilo, tak mu stejně vyhlasil valku... Ale pozor, když na mirove konferenci robili stupně vitězu, byli zme jako zazrakem na nich.

Druhu světovu zme zahajili v barvach Velkoněmecke řiše. A stejně zme se na koncu postavili na stupně vitězu.

Připomeňme si ovšem taky detail, pro nas typicky. Tři dny před koncem valky se hrdinny pražsky lid postavil do cesty německym vojakum, keři přes Prahu valili do ameryckeho zajeti a udatně jim v tom branil. Zase blbě. Mnoho zbytečnych oběti to stalo a ten barak na Staromaku zme dodneška nedokazali dostavjat.

Po valce zme chvilu nevěděli, kera strana bude ta špatna a čekali zme, na či straně se to vyvrbi, tak zme pro jistotu dodavali zbraně oběma stranam, Žydum i Palestyncum. A pak zme zjistili, že ta špatna strana je Palestynska, tak zme se na štyrycet roku postavili za teho Jasyra z Araratu.

Štyrycet plus deset

Štyrycet roku zme byli na blbe straně, divali se přes draty vena doma enem sledovali, jak se nam rozpadaju baraky a lidi se podhrabavaju ven.

Ale stejně zme s tym vybabrali a zas zme stali na straně vitězu, aji ten Varšavsky pakt zme vitězně zrušili...

Po plyšaku zme se chvilu zas rozhližali, ale velice rychle začalo byt jasne, že socializmus se přesunul z Moskvy do Brusele. Sice už to nebyl socializmus nacionalni, ani internacionalni, ale aji ten multinacionalni socializmus ma cosik do sebe.

Čtěte ZDE: Válka opět na dotek: Výroba záminek na běžícím pásu. Válečný kabinet v Bílém domě. Skripalovi už nikdy neuvidíme? Šéf NATO bez servítků. Plyn v Sýrii. Padne dolar? Co udělá Německo? Jen my řešíme Babiše

Trvalo to, dluho nas ty svině nechtěli přijmout, ale stihli zme to. Přesně tyden před valkou se nam podařilo infiltrovat zas na tu blbu stranu. A tak utok na Srbsko už zme zahajili v řadach NATO, kere chtěl Vašek puvodně rozpustit, ale asi mu pak došlo rozpušťadlo.

A tak zme v řadach NATO uspěšně přepadli Afghanystan... kura, neni vam divne, co ta slavna Ameryka robi už patnact roku v zemi, kde scypnul pes? Pak se povedlo zlikvidovat Irak brzo pote, co hajzli začali obchodovat ropu v Eurach, pak zme spustili Arabske jaro... tuž nejzme dokonali?

A co tentokrat?

Ani si nikdo nevšimnul, že jedinou rozvracenou zemi po skončeni jara zustala Libija, kde stary Muamar držel hranice pod kontrolu a země patřila k afrycke ekonomicke špičce. No ja, ale ten hajzl měl nedluho před vytvořenim zlateho afryckeho dynara, kerym chtěl platit za ropu, a to se nerobi.

Koho byzme tak ještě napadli? Ja, to Rusko... kaj oni maju ty jedine dvě zakladny v teplych mořach? Na Krymu a v Syrii? Hrrr na ně! Zrušit, zničit, rozkrast!

Kura, v te Syrii to ide blbym směrem synci, je třeba jit na věc ostřeji! Co ten novičok? Tež ni? Ksindl jakysik, lidi po něm vstavaju z mrtvych a jedine oběti su kočka s křečkama, keři v zapečetěnem baraku nějak dehydrovali...

Co fčil? Synci, nemate jakusik zbraň, co zabija enem děcka? To by byla dobra zaminka, to bude v telce dobře vypadat...

OK. Mi to nevadi, zme zas na blbe straně, to už je u nas taky zvyk. Enem si furt lamu hlavu nad tym, jak to zrobime tentokrat, abyzme na koncu byli na straně vitězu...

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky