Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Slyšme je a nezapomeňme: Test Sýrií - aneb kdo je kdo. Kontejner je prostě... kontejner. Komediant hraje skeč Bílých přileb. Fiala jim tvrdí muziku, které se lid už ani smát nemůže. Jsme v jejich nebezpečných rukou. Dokdy?

Slyšme je a nezapomeňme: Test Sýrií - aneb kdo je kdo. Kontejner je prostě... kontejner. Komediant hraje skeč Bílých přileb. Fiala jim tvrdí muziku, které se lid už ani smát nemůže. Jsme v jejich nebezpečných rukou. Dokdy?

17. 4. 2018

Tisk článku

Tomáš Vyoral komentuje odvážné výroky jednoho (údajného) slušňáka-vědce, který se chce protlačit do statisícové trafiky v Senátu a jednoho herce v roli politika, který (údajně) brzy obdrží za věrnost EUSA miliónovou trafiku v Bruselu

Slušný Jiří Drahoš je prý i slušným vědcem s řadou patentů. Nicméně, co se práva týká, (vědeckými) důkazy se nezatěžuje. Hlavně držet tu jedinou správnou názorovou linii. Hlavu na pružinu a kývat, kývat, kývat.

Jiří Drahoš (pro ty z vás, kterým se to doposud nedoneslo, zejména velký slušnák, který umí stáhnout i králíka!) se nikterak nenechal zahanbit ostatními (EUSA)kývači a rovněž reagoval na nelegální a nelegitimní (ano, pane ministře s pokřivenou páteří, ano paní Mayová) agresí vůči Sýrii.

Kontejner na pérku 

Doslova tento (údajně solidní) vědec na svém FB napsal: "Spojenecký úder na Assadův režim byl jedinou správnou reakcí na použití chemických zbraní." (celý text na obrázku níže)

Co na tom, že důkazy, kdo tyto údajné zbraně, a zda vůbec, použil, jsou "přísně tajné", resp. veřejné formou videí od kontroverzních Bílých přileb, kterým na celém světě věří už jen hrstka nešťastníků v čele s mamánkem Macronem a právě asi (slušným, kdybyste nevěděli) Drahošem.

Jako eurokývač a marioneta ex-diplomata Petra Koláře, dle jeho výstupů hájícího u nás jiné než české zájmy, by byl skutečně dokonalý! Co se však jeho vědecké erudice týče, mám o ní čím dál větší pochybnosti.

Ostatně slova jako "jediná správná reakce" bez jakýchkoliv důkazů, sdílení seznamu nepohodlných alternativních webů, vytvořeného EUropskými hodnotami nejmenovaného umělce z filmů pro dospělé nebo několikaměsíční zahraniční vyjížďky/stáže na západ (Německo a Brazílie, kterou ani neuvádí v životopise na svém webu) v době komunismu (ač vstup do KSČ údajně opakovaně odmítl) o tomto "slušném vědci" vypovídají mnohem více, než desítky hodin jeho nic neříkajících rozhovorů a prefabrikovaných frází...

Fiala má jasno 

Vskutku "demokratický" postoj a smysl pro právo a spravedlnost ukázali v uplynulých dnech také někteří další přední politici. I těm stačí dát hlavu na pružinu, vlajku USA na záda a budou se klanět a klanět.

Zcela bezprecedentní status na Facebooku uveřejnil soudruh Petr Fiala, prý "demokrat" z "demokratického" bloku, který však pravidelně dostává "titul", kterým si ho dovoluji titulovat.

"Použití chemických zbraní proti vlastnímu obyvatelstvu je odporný zločin, který nelze tolerovat. Společná akce USA, VB a FR v Sýriii je správnou reakcí. Situaci na Blízkém východě nelze podceňovat a pouze přihlížet, jak se odtud šíří brutalita a chaos, který nás všechny ohrožuje," poznamenal na svém profilu na FB předseda ODS Petr Fiala.

Takže bombardování SUVERÉNNÍHO státu s LEGITIMNĚ ZVOLENÝM prezidentem bez mandátu OSN a bez jakýchkoliv doložených důkazů (protože jsou super tajné) o vině syrského režimu na údajném chemickém útoku je zcela "správnou reakcí". Útok totiž evidentně nesvéprávný Assad nabídl navzdory svému úspěšnému postupu proti místním teroristům, USA jako dokonalou záminku k dalšímu humanitárnímu bombardování. Asi aby byla ještě sranda. Fiala si přečetl notičky od imperátora, nasadil brejličky, omrkl srdceryvné (možná fake news) video v médiích a měl jasno...

Čtěte ZDE: Operetní útok na Sýrii: Válka opět o krok blíž. Dvouhlavá saň neví kudy kam. Trump tahal kaštany z ohně za Mayovou. Bude přesto utracen? Rusko zařadilo vyšší rychlost. NATO a EU nás táhnou do pekel

Patent na pravdu 

Dalším myslitelem je ministr zahraničí Martin Stropnický, který prakticky uvedl, že na vyšetřování a důkazy není čas a bombardování Sýrie je prakticky vzkazem všem potenciálním uživatelům chemických zbraní... Takže je třeba nejprve trestat, alespoň někoho, a pak vyšetřovat. Bývalý komediant zřejmě viděl zcela relevantní videa Bílých přileb, kde jsou vodou omývány plačící děti a z toho hluboce zasažený usoudil, že o užití chemických zbraní "není sporu".

"Česká republika jednoznačně vnímá postup spojenců jako vzkaz komukoliv, kdo by chtěl v Sýrii, ale i jinde ve světě, pokračovat v používání chemických zbraní. Všechny lidi na světě musely hluboce zasáhnout obrázky, které jsme viděli v minulých dnech. O tom, že byly použity chemické látky není sporu... Kdybychom čekali na mandát, budeme pasivními svědky, a tedy už skoro spolupachateli toho, co jsme viděli minulý týden. A to samozřejmě nejde," dodal. V příštích dnech se podle něj objeví mohutná vlna dezinformací, která bude mít za cíl zamlžit skutečnou podstatu věci.

Ještě, že nezapomněl na ty dezinformace. Soudruh Stropnický má samozřejmě patent na pravdu a všechno ostatní, co jako hlásná trouba svých amerických loutkovodičů, nepoví, jsou dezinformace.

Zdroj 1, Zdroj 2.




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky