Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Šokující odhalení: Agenti Kremlu kam oko pohlédne. Proč Trump vypověděl smlouvu s Íránem? Blízká setkání čtvrtého druhu. Foldyna na Hrad? Kim je pašák! Celý svět hledí s napětím na Prahu

Šokující odhalení: Agenti Kremlu kam oko pohlédne. Proč Trump vypověděl smlouvu s Íránem? Blízká setkání čtvrtého druhu. Foldyna na Hrad? Kim je pašák! Celý svět hledí s napětím na Prahu

10. 5. 2018

Tisk článku

Petr Hájek vysvětluje zdánlivě nevysvětlitelné děje u nás doma i ve světě a přináší několik zásadních odhalení, z nichž jedno by bylo téměř neuvěřitelné – kdyby takové slovo ještě existovalo

Žijeme v čase zázraků. Je to zvláštní, protože oficiální doktrína materialistické a darwinistické státní moci v naší zemi zázrak jako reálný fakt vylučuje. Přesto se třeba mohlo stát, že v našich vojenských laboratořích se jed novičok nevyráběl ani neskladoval, nikdo ho tam nedovezl – a přece tam byl. 

Alespoň se na tom usnesl zahraniční výbor sněmovny. Pro případ, že nešlo o zázrak – a přesto by někdo tvrdil (například prezident Zeman), že pokud někdo pracuje s chemikáliemi a připraví novičok, jed jsme vyrobili, musí jít o agenta Kremlu. Tím vznikne axiom (tvrzení, které se dále nedokazuje) čímž je uvěřitelný výklad světa opět uveden do rovnováhy. Není to ale jen u nás.

Donald Trump zase odstoupil od „jaderné“ dohody s Íránem, protože ten ji prý neplní. Je to pro někoho zvláštní, protože Západem najmenovaní mezinárodní inspektoři, kteří jsou po celou dobu v Íránu, tvrdí pravý opak. A jak americký prezident, tak inspektoři jsou přece naši spojenci a kámoši, takže o jejich slovech nelze pochybovat. Jde tedy o zázrak: Persie zjevně vyvíjí a vyrábí jaderné zbraně v téže existenciální dimenzi, v níž se u nás naopak nevyrábí novičok. Pokud někdo tvrdí něco jiného, musí jít o agenta Kremlu. Proč – viz výše.

Foldyna nakročil k Hradu

Trochu problém je, že v rámci (neexistující) výroby axiomů, je agentem Kremlu (podle objektivních a demokratických amerických politiků a médií, našich vzorů) také prezident Trump. A prezident Zeman. A samozřejmé i poslanec Jaroslav Foldyna (patrně prezident budoucí), který svou statečnou účastí na motorkářské pietě za padlé sovětské osvoboditele hrubě urazil předsedu své strany (Sobotku, jenž se zázračně převtělil do entity nazývané nyní Hamáček) a ještě se za to odmítá omluvit, což je v protektorátní atmosféře strachu o křesla a apanáže rovno zázraku. 

Nemluvě o zázračném uzdravení agenta Skripala (a jeho mýtické dcery), který sice agentem Kremlu byl po leta zcela oficiálně, ale teď je náš dokonce tak moc, že kvůli němu málem vznikla válka – a agentem Kremlu být přestal, přestože jím prokazatelně byl. Ukazuje se tak, že kremelské agentství není věc doživotní, nedbalostí či zázrakem o něj člověk může snadno přijít. 

Zcela nepochybně dokonaným zázrakem je ostatně aktuální osud této pohádkové dvojice: zmizeli. Prostě vytěkali. Alespoň z objektivních a zaručeně pravdivých západních médií. Žádný všetečný a pravdě oddaný novinář (takoví jsou všichni, co nejsou agenty Kremlu) se po nich neptá, nikoho nezajímají. Důvod musí být ten, že prostě nebyli. Ale jak mohli být tedy otráveni? Zázrak. Pokud má kdo jiné vysvětlení, je s jistotou agentem Kremlu. Proč – viz výše.

Čtěte ZDE: Severní Korea: Další "mírotvorná" aktivita USA? Trump je buďto hloupý, nebo navedený. Chystá se pro Kima oprátka? Padlý na hlavu není. Také Japonci vědí svoje. Rusko se bude dále opevňovat

Šok

Po zázračném vypovězení smlouvy s Íránem (současně odůvodněném a správném i neslýchaně perverzním) agentem Kremlu Trumpem se odhaluje skoro každý, včetně těch, kteří předtím naoko oddaně vypovídali Rusku velvyslance kvůli sice neexistujícímu, přesto smrtelně otrávenému a přeživšímu bývalému agentu Kremlu Skripalovi (ta jeho dcera musí být stejný ptáček): agentka Merkelová, agent Macron, agentka Mayová a dokonce i agent Juncker. Všichni tvrdí, že Írán dohodu dodržoval. 

Nastává tak zapeklitá situace, která se nepochybně vyřeší zázrakem, neboť jinak to není možné: všichni jsou sice naši spojenci v EU a NATO, takže je vyloučeno, aby neměli pravdu (kdo by to tvrdil, je agent Kremlu), současně však jsou všichni agenti Kremlu, takže jim nelze věřit ani slovo, protože jako takoví proti nám vedou (zatím jen) propagandistickou informační hybridní válku. Jenže ani to ještě není všechno, to hlavní je teprve před námi:

Nikdo jistě nepochybuje, že úplně jasný je agent Kremlu Netanjahu. Ten se odhalil podobně jako kdysi agenti Klaus a Zeman: přijel na oslavu konce války do Moskvy. Navzdory tomu, že současně ostřeluje raketami spojence Ruska Sýrii, vyrobil pro Trumpa (neexistující, to už víme, jak to s tímhle zázrakem je) podvržené dokumenty k ospravedlnění vypovězení smlouvy a fakticky rozjíždí válku s Íránem, který je ovšem rovněž ruským spojencem – a nejenže ho na Rudém náměstí nepopravili, či alespoň neposlali do gulagů – ale jednají s ním se všemi poctami. 

Tím se ovšem prokázalo něco opravdu šokujícího. Agentem Kremlu je i Putin!

Kontinenty v pohybu

Z toho ovšem logicky plyne, že ti všichni (a mnozí další, skoro všichni, kromě Kalouska, Němcové a Štětiny) usilovně pracují na zničení naší milované Matičky Unie. Bylo to patrné už dlouho (zvlášť zřetelně importem skvělých muslimů), teď je to však už nade vší pochybnost. 

Ale je to ještě horší – a teď to chce maximální pozornost: Amerika se hadím gestem s vypovězením smlouvy totiž EU vzdaluje na podstatně větší distanc, než ji podle propočtů dosud dělil oceán. Bude-li to takto dál pokračovat (a ono bude, právě tam agent Kremlu Trump ve skutečnosti směřuje) musí (pokud je opravdu Země kulatá) nakonec z východu narazit do Ruska. Drcnout do něj – a spojit se s ním. Ďábelský plán!

Donald Trump bude mezitím pro odvedení pozornosti na oko vyjednávat smlouvu s Jaderným Kimem. Každý, kdo má v hlavě zbytky rozumu, přitom ví, že žádná „denuklearizace“ korejského poloostrova nehrozí, že jde jen o show. A poučení pro Írán: Bez vlastnictví jaderných zbraní jej do kabaretu nepustí. Severokorejský vůdce je sice také postava z pohádek, ale nikoli hlupák. Jediný, s kým by se byl ochoten dohodnout, je Čína. A tady jsme konečně u jádra pudla: 

Jak se bude posunovat Amerika z východu k Rusku, potáhne s sebou pochopitelně i Ameriku latinskou. Ta se spojí s Čínou (předtím do ní sice rovněž trochu drcne, ale na to je Říše Středu za ta tisíciletí života s barbary ve svém okolí zvyklá) a se všemi marxistickými režimy tohoto požehnaného kontinentu vytvoří nový pokrokový blok. Severní Korea se poté spojí s Jižní, a obě dohromady s Čínou, která se připojí k rusko-americkému kontinentu. Tak budou mít vedle Izraele konečně jaderné zbraně všichni a světový mír bude pevně zajištěn. 

Čtěte ZDE: Američtí jestřábi v Trumpově éře: Nezbývá, než napadnout Kanadu! Červený plán opět ožívá? Zlámeme vám hokejky! Past na vysoušeče washingtonských bažin

A co my?

To je samozřejmě závažná otázka, na kterou bude s napětím čekat celý svět. Je totiž dosti pravděpodobné, že v té době, navzdory celosvětovému usmíření, ještě nebude mít Andrej Babiš vládu s Kalouskovou důvěrou. Ukáže se totiž, že Hamáček tak mizerně zfalšoval údajně souhlasný výsledek vnitrostranického referenda, že jej Foldyna předloží k rozhodnutí nezávislému soudu. Dostane to na stůl soudkyně Králová (Nečas – Nagyová a spol.) a ta se nebojí ani Pelikána, natož Trumpa – takže si nemůžeme být jisti už vůbec ničím. Hamáček se pro jistotu Foldynovi omluví – a všechno začne znovu. 

Pokud někomu tato koncepce nejbližší budoucnosti našeho báječného svobodného liberálně-demokratického světa připadá trochu přitažená za vlasy, pak patrně nesleduje pravidelně ČT 24. Není vzdělán v pohádkách a zázracích předkládaných úzkým kruhem redaktorů a externích expertů z Bakalovy mediální říše. Ti jsou mnohem kreativnější. 

Výroba vzdělanců je nyní hlavním úkolem pohádkových Kavčích hor (ten název pro zdejší pobočku světové centrály zla by fakt jeden nevymyslel). Jen vzdělanec ČT 24 protestuje proti výsledku voleb (u nás, na Slovensku, v Maďarsku, v Polsku, kdekoli), protože i za nedostatku pracovních sil je to stále sorosovsky lukrativní. Jen vzdělanec může vzít třeba za samozřejmost, že v případě Bakalou ukradeného OKD (ve spolupráci se Sobotkou a spol.) bylo vše v naprostém pořádku, takže je zcela na místě, že všechny obviněné nezávislý a spravedlivý soud naší (po Havlovi) vzkvétající pohádkové demokracie osvobodil, zatímco hlavní kmotři se k soudu vůbec nedostali – a všechno bude stejně brzy promlčeno.

Žijeme prostě v čase zázraků. Važme si toho. Všechno je možné. Třeba to, že nám již zítra někdo (pochopitelně demokraticky a pro naše dobro) ustřelí hlavu, zničí a sebere stát a rozbije národ. Myslí-li si někdo něco jiného, třeba že celé tohle havlistické absurdní divadlo je padlé na hlavu, protože v něm válka je mírem, svoboda otroctvím, pravda lží a láska nenávistí – je agentem Kremlu. 

A jestli někdo ještě nechápe proč – může začít číst od začátku.

Ale pokud možno rychle. Moc času už nezbývá.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky