Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Poslanec: EU chce zničit náš národ. Marrákeš, Dublin a Istanbul: Přísun, volný pohyb a poslušnost. Nemají to na nás skvěle vymyšlené? Namísto našich potomků zde mají žít Kalergiho otroci. My však jsme ještě tady!

Poslanec: EU chce zničit náš národ. Marrákeš, Dublin a Istanbul: Přísun, volný pohyb a poslušnost. Nemají to na nás skvěle vymyšlené? Namísto našich potomků zde mají žít Kalergiho otroci. My však jsme ještě tady!

22. 5. 2018

Tisk článku

Jiří Kobza skládá dohromady všechny nástroje našich protektorů, které mají zajistit, aby z imigračního tavícího kotle pro náš národ již nebylo úniku

Pochybností o konspiračních teoriích mne zbavilo setkání s bustou Richarda Mikuláše hraběte Coudenhove-Kalergiho ve foyeru Rady Evropy ve Štrasburku. Začal jsem se proto znovu zamýšlet nad otázkou migrace, jak je cíleně připravovaná, řízená, podporovaná a motivovaná zejména orgány EU, ale i OSN.

 

Rozšíření Dublinské smlouvy

Označované pracovně jako Dublin IV, je další ranou pro naší národní svobodu a nezávislost, neboť nám zamezí rozhodovat o tom, koho v ČR necháme žít a koho ne. Dublin IV říká jasně, že účelem této smlouvy je přerozdělení migrantů, kteří již jsou v Evropě, do zemí, které jich dosud přijaly menší počet. Výslovně se tam píše o zemích střední Evropy.

Jde tedy o to, vnutit nám nelegální migranty, které si Němci pozvali a s nimiž si nyní nevědí rady. V případě odmítnutí je stanovena pokuta ve výši 250 tisíc eur (6,25 mil. Kč) za jednoho migranta. Takže pokud jich odmítneme 30 tisíc, měla by pokuta dosáhnout sedm a půl miliardy eur (zhruba 190 miliard Kč), což by nepochybně položilo celý náš státní rozpočet.

Hlasování o tomto nařízení EU by měla učinit Rada ministrů, jež hlasuje prostou většinou (prostě nás Němci s Francouzi - jako obvykle - přehlasují - a bude to). Tato rada má zasednout koncem června v Sofii. Hezká vyhlídka…

Marrákešská politická deklarace

Podepsaná ministrem vnitra v demisi 2. 5. 2018 v Marrákeši (Maroko) vyjadřuje naši ochotu usnadnit migraci ze zemí severní, střední a západní Afriky usnadněním a urychlením vízových procesů (rozumím tomu tak, že z nelegální migrace tím udělají „legální“). Prostě umožní přesun dalších tisíců migrantů do Evropy.

Globální pakt o migraci OSN

Organizování migrace by mělo přejít na Úřad komisaře pro uprchlíky (UNHCR) a na nevládní organizace. Tento pakt vychází z teorie, že migrace je základní lidské právo a cílové země jsou proto povinny přijmout všechny migranty. Za země EU by tento pakt podepisovala delegace EU. Proč ona?

Protože jednotlivé státy by se mohly vzbouřit a nepodepsat, nebo dokonce nechtít plnit. V EU je to ale jinak. Přistoupení se může odhlasovat (jako například akt celní unie) většinově - a jsme tamtéž, kde s Dublinem IV.

Istanbulská smlouva

ČR ji podepsala 2. května 2016. Útočí pod záminkou boje proti násilí na ženách, genderové diskriminaci a stereotypům na samou podstatu společnosti, na rodinu. Vznik všemocného „kontrolního“ orgánu (GREVIO) a vějíře neziskovek, které mu budou sloužit, ukazuje na vznik dalšího mocného státu ve státě. Z této smlouvy se ještě můžeme dostat, když ji neschválí parlament, senát nebo prezident.

 

Čtěte ZDE: Muslimové v ČR: Probíhá zkouška bojem? Výsadek sedmi "Nizozemců" testoval terén. Proč se bojíme bránit? Agenti "lásky" mají napilno. Je na čase říci: Dost, tohle je náš svět!

Takže zatímco nám Dublin IV chce vnutit nelegální migranty, kteří již jsou v Evropě, Marrákeš chce umožnit dalším, aby se snadno do Evropy dostali zvenčí. Toto celé zastřeší OSN svým paktem a GREVIO zajistí poslušnost buřičů tím, že jim podkope samotné jednotící základy a začne rozvrtávat rodiny.

No, nemají to v té EU dokonale vymyšlené?

Dublin IV zajistí volný pohyb migrantů uvnitř EU, Marrákeš a Globální pakt OSN zajistí přísun dalších zvenčí, GREVIO zajistí poslušnost.

Jenže

Záleží tady v EU vůbec někomu na Evropanech? Na tom, co ti, kteří Evropu vybudovali, chtějí? Na tom, že chtějí přežít i se svými dětmi? Nebo je to opravdu jen důmyslný systém vytvoření Kalergiho armády nahnědlých hloupých otroků vzniklých z násilí imigrantů a oblbující propagandy neomarxistů (nebo můžeme napsat kalergistů?). Toto vše, co se děje s námi, celý ten šílený plán je umožněn díky našemu členství v EU a především zvrácené smlouvě s ďáblem, které se Bůh ví proč říká Lisabonská smlouva. 

Konec konců, sám Kalergi k tomu napsal ve svém díle Praktický idealismus:

„Člověk budoucnosti bude smíšené krve. Mnohost národů bude nahrazena euroasijsko-negroidní rasou. Je třeba zrušit právo na sebeurčení národů a postupně eliminovat národy za použití jinorodé masové migrace.“

Je to všechno jenom náhoda?

Vy bezohlední syčáci, lidé bez dětí a bez vlastní budoucnosti, vy z Evropské komise:

MY JSME JEŠTĚ TADY A NEHODLÁME TO MĚNIT!

 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky