Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Běloši bez práva a do lágrů: Je toto naše budoucnost? Dvojí metr již křičí. Dovolená jen pro černé. Dle médií je vše v pořádku. Chcete prestižní zaměstnání? Dokažte, že jste lempl!

Běloši bez práva a do lágrů: Je toto naše budoucnost? Dvojí metr již křičí. Dovolená jen pro černé. Dle médií je vše v pořádku. Chcete prestižní zaměstnání? Dokažte, že jste lempl!

5. 6. 2018

Tisk článku

Jiří Míka sleduje a komentuje současné plynule se rozvíjející trendy v takzvané pozitivní diskriminaci, které začínají překračovat hranice absurdity

Běloši by neměli mít pasy. Mělo by jím být zakázáno cestovat, říká snědá praktikantka jógy a veganka. Televize Vice.com odvysílala reportáž o dovolené od bílých za tisíce dolarů. Na tomto místě je bílým zakázán vstup.

Čím nás feministky a anti-rasisté překvapí příště? Dokážete si představit, že zaplatíte řekněme 100 tisíc korun (bez letenky) za dovolenou, kde je zakázán vstup lidem černé pleti? Kde mohou pouze běloši? A taky to musí být muži?

Ne? Tak vítejte v 21. století, kdy boj proti rasismu připomíná rasistické praktiky časů dávno minulých.

Bílí do lágrů?

Že se jednáo o útlak bílého heterosexuálního muže? To je prý jen neonacistická propaganda. Máme tu skutečně trend ve znamení explicitního vymezování se vůči mužům, kteří jsou bílé barvy a heterosexuální.

Že se tu a tam najdou lidé s pomatenými názory, bych chápal, ale zarážející je ta masivní mediální podpora takovýchto věcí - a dokonce jejich oslavování. Reportáž Vice.com tyto ženy nekritizovala. Naopak. Byly dávány na odiv.

Jedna řekla, že by měly být bělochům odebrány pasy. Měli by prý zůstat v USA bez možnosti vycestovat. Už prý svět natrápili dost, takže by se měla karta otočit.

Dokážete si vůbec představit, co by následovalo, kdyby v těch větách někdo nahradil slovo "běloch" za "černoch"? Kdyby někdo řekl, že černochům by měli být odebrány pasy a všichni by měli být za plotem?

Žádný z těch Českou televizí a jinými médii dennodenně démonizovaných "extrémistů" neřekl nic ani tomu vzdáleně podobného. Přesto jsou například takový Donald Trump nebo Tommy Robinson označováni za extrémisty. Tyto ženy si však úplně bez zábran hlásají své rasistické názory na bílé. A podobných příkladů je spousta.

Čtěte ZDE: Rudá rakovina: Humanitní fakulty univerzit. Další nepohodlná kniha pod palbou. Dialog je dávno minulostí? Útok na nervová centra společnosti. Jak silnou máme imunitu? Vzteklý svazák z akademického senátu

Myslí srdíčkem

Teď třeba Londýn přišel s tím, že je tam moc bílých cyklistů střední třídy. Chce nabízet "minoritám" příspěvky na kolo (placené samozřejmě z daní), aby složení cyklistů bylo "více diverzifikované".

Do toho také proběhla reportáž, že FAA (americká letecká státní agentura) zajišťující bezpečnost letového provozu změnila podmínky pro přijetí operátorů letecké věže. Kandidáti vyplní test na diverzitu. Mezi nejvíce bodované odpovědi patří například skutečnost, že jste v předchozí době byli nezaměstnaní, a že vám ve škole nejvíce nešly technické vědy. Pokud tímto testem neprojdete, je úplně jedno kolik máte zkušeností v leteckém provozu. Budete vyřazeni z uchazečů.

Na škole Evergreen v USA byl den bez bílých. Toho dne nesmí do školy nikdo bílé pleti. Vloni byli bílí učitelé a studenti i fyzicky napadáni za pokřiku "Bílí táhněte!". Spustilo to ohromný poprask.

Proč nám všechna média prezentují takovéto jednání jako něco dobrého, v nejlepším případě jenom jako nějakou neškodnou kuriozitu?

Asi dobře to popsal český psychoterapeut Pjér la Šé'z (jeden z dua Malé vizity spolu s Jaroslavem Duškem), když mluvil o lidech, u kterých převládá iracionalita. S takovým uvažováním si umějí celou věc vysvětlit. Ve skutečnosti to totiž není rasismus, ale afirmativní akce nebo solidarita. Bilý muž má privilegia a je nutné vyrovnat hrací pole. Běloch má dědičný hřích a tedy mu neublíží, pokud zažije trochu útrap. Má to svou logiku. Šílenou. Oni si asi skutečně neuvědomují, že jde o rasismus toho nejhrubšího zrna. Myslí srdíčkem!

Pokud s tím něco neuděláme, můžeme tu dopadnout stejně jako v USA. Učební osnovy škol jsou plné podobné indoktrinace pod rouškou "rozvoje nezávislého myšlení". Směr je jasně daný.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky