Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Bilderberg opět tady: Překročen další Rubikon. Co bude Františkův kardinál vykládat globalistům? Bible a nauka jsou dávno passé. Papeži se hroutí image dobráka. Jak dlouho se ještě budou Jemu vysmívat?

Bilderberg opět tady: Překročen další Rubikon. Co bude Františkův kardinál vykládat globalistům? Bible a nauka jsou dávno passé. Papeži se hroutí image dobráka. Jak dlouho se ještě budou Jemu vysmívat?

7. 6. 2018

Tisk článku

Michal Semín si pročetl seznam účastníků právě začínajícího sjezdu notoricky známé bandy globalistů a zjistil, že zde došlo k dalšímu závažnému - i když nikterak neočekávanému - mocenskému propojení

Rok se s rokem sešel a je tu další slet členů a hostů skupiny Bilderberg. Na konto této globální vládu vyhlížející vypečené partičky aktivních i vysloužilých politiků, průmyslníků a finančníků, akademiků, vojenských odborníků a tvůrců veřejného mínění z předních mediálních koncernů se sneslo – i autorem těchto řádků – již nemálo veřejné kritiky. Není proto třeba obšírněji objasňovat, že smyslem těchto setkání není obrana křesťanské víry, občanských svobod či suverenity národních států, ale pravý opak.

Od prvního setkání v roce 1954 nešlo o nic jiného, než o konspiraci amerických a západoevropských elit pro vytvoření a trvalé udržování spojenectví mezi perspektivně sjednocenou Evropou a USA a jejich podřízení transatlantickému „deep state“. 

Milý host

Letošní seance v italském Turínu začíná dnes a končí v neděli. Na oficiálním seznamu účastníků jsou staré známé firmy, jednoho „novičoka“ však mezi nimi najdeme. A už jen jeho účast je dostatečným důvodem pro to, abychom letošnímu Bilderbergu věnovali pozornost. Na téma „nárůst populismu“ vystoupí v diskusi římskokatolický kardinál Pietro Parolin.

Není to ledasjaký nositel kardinálské hodnosti: Jako státní sekretář – tedy vatikánský ministerský předseda – je jedním z nejbližších spolupracovníků papeže Františka. Jak známo, František je odpůrce euroskeptické a antiimigrační Ligy, která po neúspěšném pokusu Trojky (MMF, ECB a EK) a Merkelové s Macronem o politický převrat v Itálii, nakonec sestavuje vládu, z níž jsou v eurocentrále na prášky.

Je tedy zřejmé, jakou optikou bude kardinál Parolin „populismus“ hodnotit. V italských médiích se spekuluje o tom, zda na setkání elitářů vystoupí s vlastním projevem, či zda jen přečte Františkovo poselství. Ať tak či onak, jedno je jisté – fasáda pontifikátu, stranícího lidem chudým a znevýhodněným procesy globalizace, se začíná povážlivě rozpadat. Františkovo „píár“, stylizujícího papeže do osoby skromné, pokorné a velkodušné, je již delší dobu v nápadné kolizi s řadou jeho postojů, kroků a aktivit.

Čtěte ZDE: Papež František: Apoštol islámu a nepřítel křesťanství. Muslimské hordy musí do Evropy, i když nás chtějí vyvraždit. Kde je v rozporu se svými předchůdci, africkými biskupy, naukou i zdravým rozumem?

Kolik ještě? 

Pod papežovou záštitou se na půdě Svatého stolce konají mezinárodní konference, kde většina pozvaných řečníků zastává politiku globálního vládnutí i oteplování, případně populační kontroly. Ve všech případech jde o pozice, odporující víře či zdravému rozumu, o to větší podporu mají na fórech, jakým je i skupina Bilderberg. 

Nebo se snad pan kardinál rozhodl k účasti na potlachu „ředitelů zeměkoule“ proto, aby jim kázal o tom, že budova, jíž staví, má základy na písku? Že jedinou plnohodnotnou zárukou pokoje a spravedlnosti ve světě je Král králů, Ježíš Kristus? Stěží. Popřel by tím pokoncilní ideologii všelidového bratrství, ztělesněnou relativizujícím mezináboženským dialogem a to od Františkova legáta opravdu očekávat nelze. Byl to ostatně kardinál Parolin, kdo po vydání exhortace Amoris laetitia, odporující tradiční nauce o nerozlučitelnosti manželství, hovořil o „změně paradigmatu“. To původní „paradigma“, obsažené v Písmu svatém, ústní tradici a nauce Církve, je passé. 

Účastí knížete Církve na rokování zesvětštělých globalistů byl překročen další Rubikon. Kolik takových přešlapů ještě bude, než přijde Ten, jemuž se tak bezuzdně vysmívají? 




Tagy článku

Doporučujeme

Další střet v Praze: Fiala má za úkol V4 zničit. Známí váleční štváči Lipavský a Sikorsky proti Szijjártóovi a Blanárovi. Viktor Orbán: Vzniká jiný Nový světový řád. Konec diktátu Západu. Čekání na Trumpa. Kdo bude řídit agenta Fialu?

Další střet v Praze: Fiala má za úkol V4 zničit. Známí váleční štváči Lipavský a Sikorsky...

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám. Bude elektřina brzy na příděl? Fialový program je bída a válka. Víme, jak tomu zabránit! Lidové povstání jako na Islandu? Jen radikální odpor

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky