Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Sebenenávistí k totalitě: Co spojuje českou vlajku ve vagíně a Tommyho Robinsona? Z kolébky demokracie je kolébka totality. Umělci vždy v čele? Bude se na pódiu jíst lidské maso?

Sebenenávistí k totalitě: Co spojuje českou vlajku ve vagíně a Tommyho Robinsona? Z kolébky demokracie je kolébka totality. Umělci vždy v čele? Bude se na pódiu jíst lidské maso?

14. 6. 2018

Tisk článku

Oto Jurnečka vysvětluje, jak spolu souvisejí dvě zdánlivě nesouvisející kauzy poslední doby - jedna totiž vede nevyhnutelně k druhé

V kolébce demokracie v Británii, v zemi která trestá ostatní země za prohřešky proti lidským právům dle své libovůle, zatkli člověka který se odvážil – považte – podávat informace o průběhu soudního přelíčení s muslimským (grooming) gangem, který obchodoval s dětmi a podle britských médií během let zneužil až stovky britských dívek. Nazýval je „cheap meat“, tedy levné nebo snadné maso. A během působení Theresy May na ministerstvu vnitra byl prakticky beztrestný.

Soudní přelíčení bylo v režimu, který zakazuje v jeho průběhu o něm informovat. Tento režim se obvykle využívá u případů týkajících se bezpečnosti státu. Tommy tedy stál s kamerou před budovou soudu, komentoval dění a přenášel na Facebook. Byl zatčen, žádal svého advokáta, který mu byl odepřen; byl mu přidělen advokát ex offo. Během hodiny byl odsouzen ke 13 měsícům ve vězení. O Tomyho přelíčení soudce rovněž zakázal informovat.

Tomu říkám fofr. V České televizi nic, média mlčí. Protestuje pouze Petr Robejšek z Realistů. Před britskou ambasádou v Praze se v úterý scházejí lidé, aby vyjádřili Tomymu podporu.

Čtěte ZDE: Halík krok od Nebe: Jsem prorok a možná budu i svatý. Ježíš není Ježíš. Moudrostí a skromností zastiňuje zbytek národa. Všichni jsme hlupáci. Expert na moderní umění, aneb jak vytvořit svou vlastní karikaturu

Až zase seberou v Rusku Navalného a zavřou ho na 2 hodiny, budou nás tím sdělovací prostředky bombardovat nejméně týden. Vynoří se zastánci svobody slova, kteří budou trhat svá roucha a hlasitě lkát. Osud chlapíka z Británie, kterému ve vězení od muslimů reálně hrozí smrt, je jim lhostejný. Vždyť je to Británie, náš spojenec. A těm musíme vyjadřovat podporu a věřit jim i když nám lžou, jak se nedávno vyjádřil jeden politik v jiné souvislosti.

A ta Husa?

V Británii začínali přesně takhle. Nejdřív kálet na svojí zemi, na svoji kulturu, na svoje náboženství. Sebemrskačství, sebenenávist. (Pamatuji si kauzu z asi před 15 lety, kdy soud nařídil občanovi odstranit britskou vlajku ze svého pozemku, protože uráží jeho sousedy, kterým prý připomíná doby kolonialismu.) Umělci s ohebnou páteří, kteří vždy intuitivně zachytí směr větru. Kdo pošpiní vlastní dějiny více, je ušlechtilejší, lepší. Podpořeno cukrem i bičem.

S kálením na vlastní jde ruku v ruce vynášení do nebes cizího. A když se to cizí ukáže jako pokleslé a zlé, jako v případě zneužívání dětí, zakáže se o tom mluvit.

Čtěte ZDE: Totalita dospěla: Likvidace Tommyho volá do nebe! Justice řádí, média nesmí informovat. Útok na kritiky islamizace bez jakýchkoli zábran. Začnou se lidé probouzet? Zbabělé krysy mlčí. Británie vředem Evropy?

Zaplať Bůh, nejsme Británie (bohatství jim přeji, ať si ho užijí). Špinění našich kořenů náboženských i světských se zatím příliš netleská, ba naopak, zdá se. Je tedy naděje, že pedofilní gang by u nás stále ještě byl považován za větší zlo, než člověk který o něm podává zprávu v momentě, kdy má pocit, že se něco tutlá. Ze všeho nejlepší ale bude, nikdy se do stavu ve kterém je Británie, nedostat.

A ta svoboda?

Svoboda lidí páchajících cosi před nějakou dobou ještě nemyslitelného, má dnes pro elity větší cenu, než svoboda toho, kdo na ty páchané zrůdnosti ukáže prstem a popíše je jako to, co jsou – ohavnosti. To se týká Tomyho Robinsona v UK i protestujících v Brně a je jedno jakou kdo má minulost.

A přesto je třeba vytrvat, nebo budeme za pár let trestáni, když označíme jako hnus, třeba pojídání masa z mrtvého člověka při nějakém tom rádoby provokativním divadelním vystoupení.

Nepředstavitelné? To byla nedávno i vlajka ve vagině.

Zdroj. 




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky