Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Summit se blíží: Půjde Rusko s USA proti společnému nepříteli? Loutky Deep State čelí trestnímu stíhání. Proč o tom média mlčí? Trump je již dostatečně silný pro jednání s Putinem. Budeme mezi poraženými?

Summit se blíží: Půjde Rusko s USA proti společnému nepříteli? Loutky Deep State čelí trestnímu stíhání. Proč o tom média mlčí? Trump je již dostatečně silný pro jednání s Putinem. Budeme mezi poraženými?

9. 7. 2018

Tisk článku

Jurij Barančik přináší zásadní teze před blížícím se veledůležitým setkáním Donalda Trumpa s Vladimírem Putinem a ptá se, co média předhodí veřejnosti tentokrát

Proč Vladimír Putin a Donald Trump mají pro jednání v Helsinkách velmi pozitivní, i když velmi komplikovanou úlohu? Je to nadmíru složitá otázka, na níž je těžká odpověď, a ještě těžší je, aby tato odpověď byla přijatelná pro vzdáleného pozorovatele, proto vyžaduje předběžnou a dostatečně kvalitní přípravu.

Nicméně i bez velké myšlenkové košatosti je možné vydělit několik tezí, které vrhnou světlo na pozadí jednání prezidentů Ruska a USA. 

Dostatečně silná Trumpova pozice

Zaprvé, samotný fakt uskutečnění rozhovorů znamená, že Trump je dnes v domácí politice dostatečně silný a imunní vůči převratu nebo impeachmentu, aby se s ním Vladimír Putin mohl setkat. Dřívější setkání s Trumpem by nemělo smysl, protože americký prezident nemohl zaručit dodržení libovolné dohody.

Z čeho lze vyvodit takový závěr? Minulý týden 19 kongresmanů hlasovalo pro přijetí rezoluce požadující jmenování druhého zvláštního státního zástupce, který by vyšetřil pokusy nejvyšších představitelů ministerstva spravedlnosti o provedení státního převratu, a okamžité zatčení Hillary Clintonové, která řídí spiknutí stínového státu (též Bažin, či Deep State) proti Trumpovi.

Je pozoruhodné, že ve zprávách světových médií není žádná zmínka o druhé rezoluci vyzývající k zatčení Hillary Clintonové, a to navzdory skutečnosti, že byla předložena ke hlasování kongresmanům, kteří si minulý týden zavolali na kobereček ředitele FBI Muellera a náměstka ministra spravedlnosti Rosensteina dohlížejícího nad Muellerovým vyšetřováním Clintonové a během výslechu je zvýšeným hlasem přistihli při odmítnutí poskytnout doklady usvědčující bývalého ředitele FBI Comeye a Muellera jako spiklence a zkorumpované úředníky a obvinili je z opovrhování kongresem, ze sabotáže vyšetřování a ze lživého svědectví pod přísahou.

A minulý pátek přinutili Kongres, aby přijal rezoluci potvrzující tato obvinění a zavazující vedení Ministerstva spravedlnosti během sedmi dnů poskytnout chybějící dokumenty pod hrozbou obvinění z pohrdání Kongresem a impeachmentu.

Takže Hillary Clintonové hrozí vězení a další trestní stíhání společně s řadou vysoce postavených úředníků ministerstva spravedlnosti, FBI, CIA a tak dále. Tudíž vzniká logická otázka: která z amerických mocenských struktur poskytuje silnou podporu prezidentu Trumpovi proti „stínovému státu“? I na to samozřejmě existuje odpověď.

Čtěte ZDE: Doba se mění: Lhát už se nevyplatí. Proč odsoudili Nizozemci Rusko za sestřelení MH17? Propaganda zašlých časů. Soud v Haagu za hranicí absurdity. Rozsvítí se v hlavách politikům? Muž tragického osudu

Ve stínu obligátních konfliktů

Zadruhé, bezpochyby budou v tématech rozhovorů mezi vůdci Ruska a USA přítomny Ukrajina, Sýrie a KLDR. Jde pouze o to, z jakého úhlu budou tato témata probírána. Faktem je, že tyto konflikty byly inspirovány nepřáteli nejen Ruska, ale také Trumpových USA. A zvláštnost pozice Trumpa spočívá v tom, jak ukončit tyto konflikty, aby neztratil tvář. A Vladimír Putin ho může v této záležitosti klidně podpořit, protože jejich ukončení je v souladu s národními a státními zájmy Ruska. Ale to je jen jedna strana mince.

Na druhé straně tiskové agentury budou muset tato témata předložit veřejnosti jako hlavní předmět jednání, aby zakryly skutečné záměry jednání, pro něž se vpravdě oba státníci sešli.

A tady se dostáváme k tomu hlavnímu – zatřetí. Podstatné je, že Putinovo Rusko a Trumpova Amerika mají společného nepřítele známého jako „stínový stát“ (Deep State) a „temný globální projekt“, jehož zástupci jsou Hillary Clintonová v USA a Angela Merkelová v Evropě, přičemž ideologickým a finančním základem projektu je zmutovaný fašismus Třetí říše (což je důvod, proč se ve spojení Putin – Trump zjevil Izrael – Netanjahu 9. května v Moskvě).

Liga G3 proti globalistům

Úkolem tohoto „temného globálního projektu“ je ovládnutí světa pod znamením uctívání Satana a udělat z lidí otroky zbavené jakékoli identity. Samozřejmě projekt Trumpa „Udělám Ameriku znovu velkou“ jde přímo proti tomu, neboť velké země dělají velcí lidé. Proto velká země nepotřebuje očipované otroky, ale svobodné a velké lidi.

Řeší snad Vladimír Putin v Rusku jiné problémy? – Ne, řeší přesně to samé – udělat Rusko znovu Velké. Si Ťin-pching řeší stejný problém v Číně. Proto jsou všichni navzdory rozdílům v taktických cílech spojenci ve strategických otázkách. Proto vytvořit namísto G7 zcela odlišnou konfiguraci světových mocenských center ve formě G3 (Rusko, Čína, USA) se nezdá být zase tak příliš odtržené od geopolitické reality.

A právě toto třetí téma bude hlavním tématem, pro něž se setkávají Putin a Trump, protože si musí osobně z očí do očí vyříkat, co a jak dělat v boji proti společnému nepříteli obou zemí a lidstva jako celku. O tomto hlavním cíli schůzky pochopitelně nepadne na veřejnosti ani slovo.

Přirozeně budou i poražení, kteří budou dál sloužit Novému světovému řádu. Podle odpovídajícího strategického plánu půjde s největší pravděpodobností především o EU. Proč a jak, to je na samostatné velké pojednání.

V podmínkách dohod mezi Vladimírem Putinem a Donaldem Trumpem se post-sovětský prostor vrátí zpět do Ruska. To znamená, že po setkání v Helsinkách budou bývalé svazové republiky čelit zcela nové geopolitické realitě a stanovení úkolů z Moskvy. Jaké závěry si z toho vyvodí, to bude záležet pouze na střízlivém uvažování místních politických elit. Jak píše jeden vážený bloger, kdo je první v řadě, na toho se dostanou i teplé trepky s obrubou.

Zdroj.

Tagy článku

Doporučujeme

Vnitřní rozklad Ukrajiny: Rozpadající se vláda přivedla zemi ke kolapsu. Korupce zcela ovládla všechny sféry společnosti. Každý bojuje s každým o západní peníze do vlastních kapes. Se Zelenským vstříc katastrofě. Oběste se, Jidášové!

Vnitřní rozklad Ukrajiny: Rozpadající se vláda přivedla zemi ke kolapsu. Korupce zcela...

Když dojde olovo: Útočit budeme duhou! V Charkově se oteplí. Měl by Bandera rád LGBT? Že by nová mobilizační strategie? Tvrdé euromajdanské jádro. Boj proti Rusku v Hannoveru. Co dělat, až dojdou i poslední náboje?

Když dojde olovo: Útočit budeme duhou! V Charkově se oteplí. Měl by Bandera rád LGBT?...

Na začátek stránky