Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vraždy, které by nebyly: Atmosféra v Německu houstne. Merkelová přistižena při další lži. Spílání demonstrantům do fašistů přestává fungovat? ARD v čele fake news. Der Spiegel: Všichni Sasové jsou nacisté

Vraždy, které by nebyly: Atmosféra v Německu houstne. Merkelová přistižena při další lži. Spílání demonstrantům do fašistů přestává fungovat? ARD v čele fake news. Der Spiegel: Všichni Sasové jsou nacisté

5. 9. 2018

Tisk článku

Petr Bystroň - poslanec Bundestagu a šéf bavorské AfD - popisuje současnou atmosféru u našich sousedů a současně takřka neuvěřitelnou křeč médií i většiny politiků

Navzdory tvrzení většiny německých masových médií o tom, že v Chemnitzu řádí náckové, ve městě ve skutečnosti demonstrují obyčejní lidé. Ventilují tak svou frustraci z migrační politiky vlády. Zatímco Merkelová ruku v ruce ze socialisty a Zelenými již několik let podporuje masovou imigraci Arabů a Afričanů do Německa, většina Němců tuto imigrační politiku odmítá.

Frustrace občanů má hned několik důvodů:

Prvním je samotný fakt, že vláda proti vůli německé veřejnosti pouští do země migranty z cizích kuturních a náboženských okruhů, aniž by pro tak závažné rozhodnutí měla souhlas domácího obyvatelstva. Navíc financuje integraci migrantů do společnosti milliardami eur, které následně chybí při financování sociální a zdravotní pěče Němců. Tím vznikají velká sociální napětí.

Druhým důvodem je zacházení s kritikou migrační politiky. Jakákoliv kritika je tvrdě potlačována. Kritici jsou okamžitě ostrakizováni a označováni za nacisty. Kdekoliv v zemi občané povstanou a začnou proti vládě demonstrovat, spustí se následující mechanismus: Národní fronta tvořená SPD, Zelenými, Komunisty, odbory, různými NGO a také církvemi zorganizuje protidemonstrace. Čelní představitele těchto stran a organizací označí demonstranty proti vládní politice za krajně pravicové extremisty a nacisty, proti kterým je třeba bojovat. Média tyto nálepky masivně šíří a zároveň zamlčují a potlačují informace o negativních aspektech migrace.

Čtěte ZDE: Multikulturně obohacený Hamburk: Vražda matky a řezání hlavy batoleti. Proč se vše tak zuřivě zatajuje? Zneužití pochybných zákonů pro plošnou cenzuru. Za co jsou trestáni svědci? Odporná role vlády i justice

Masová "fake" média

Třetím důvodem je způsob medializace všech těch případů. I v případě Chemnitzu média opět potlačují informace o tom, že vraždili imigranti. Veřejnoprávní televize po vraždě Marie ve Freiburgu rozhodla, že zprávu nezařadí do večerních televizních novin, údajně proto, že se jednalo o "událost lokálního charakteru". Toto rozhodnutí padlo v době, kdy už o té "události lokálního charakteru" běžela zpravodajství na televizních stanicích od USA přes Rusko až po Japonsko. O vraždě Mii v Kandelu zase veřejnoprávní televize nechtěla vysílat, protože se údajně jednalo o ‚Beziehungstat‘ mezi mladistvými, tedy něco jako vraždu z lásky mezi týnejdžery. To prosím v situaci, kdy vrah dívku ubodal v místní drogerii za bílého dne.

I v případě Chemnitzu postupují mainstreamová média a politici opět podle stejného schématu: místo aby se věnovali otázce, kdo vraždil, a pokud se prokáže, že to byli migranti z Iráku a ze Sýrie, kteří byli vzati předběžně do vazby (jeden z nich je několikanásobný recidivista), vyvodili z toho konečně rozhodné důsledky, tak se hlasitě ohrazují proti tomu, že lidé vůbec demonstrují. Místo toho, aby kladli otázku, proč ti migranti jsou vlastně v Německu, kdo za to nese zodpovědnost a jak dalším takovým vraždám zabránit, raději produkují fake-news o tom, že německá lůza lynčuje uprchlíky.

Merkelová lže stejně jako novináři

Teď ale tento koloběh dostal vážné trhliny. Nezavislý novinář Alexander Wendt na svém blogu Publico dokázal, že jak Angela Merkelová osobně, tak i její mluvčí Steffen Seibert s odvoláním na blíže nespecifikované video tvrdili, že v Chemnitzu dochází k lynčování uprchlíků. Toto trvzení vyvrátil mluvčí Saské prokuratury Wolfgang Klein. Sdělil, že Merkelová ani Seibert doposud nepodali žádné vysvětlení či podklady, které by jejich (falešné) trvzení potvrdily. Přitom právě šíření fake news, že v Chemnitzu docházelo k lynčování uprchlíků sloužilo jako podklad pro masívní útok politiků novodobé národní fronty proti demonstrantům a jejich očerňování jako nacisty.

Časopis DER SPIEGEL, dřive považován za seriózní a investigativní médium, ve své aktuální titelstory dokonce označuje za nacisty hned všechny obyvatele Saska. Ještě dál jde veřejnoprávní televize ARD. Ta i přes celodenní prezenci svého štábu v Chemnitzu očividně nesehnala žádného opravdového nácka. A tak jednoduše do příspěvku o demonstracích nastříhala několik dní staré záběry ze zcela jiného mista.

Čtěte ZDE: Hrozny hněvu v Chemnitzu: Svazačka Merkelová reaguje praktikami NDR. Sasko má naši zkušenost. Ani Babiš není sebevrah. Evropa se probouzí. Před nedělními volbami ve Švédsku politruci hrůzou nespí

Vraždy jako následek migrační politiky

Vražda na mladého muže v Chemnitzu, spáchaná pravděpodobně dvěma migranty z Íráku a ze Sýrie, je typickým důsledkem migrační politiky vlády Angely Merkelové. Mladík je zatím poslední z řady obětí atentátů páchaných migranty na Němcích. Při doposud nejhorším vraždění bylo islamistickým teroristou Anisem Amrim v Berlíně na Breitscheidplatzu těsně před Vánocemi zabito dvanáct osob. Mezi nimi i Češka. Dalších více než padesát osob bylo zraněno.

Následkem této katastrofální migrační politiky je i řada znásilnění a vražd, které jsou páchány osobami, jež by se při normální ochraně hranic do Německa vůbec nedostaly. Studentku Marii zavraždil ve Freiburgu migrant z Afghánistánu Hüssein K. Patnáctiletou dívku Miu ubodal v Kandelu k smrti další afgánec Abdul D. Po každé z těchto vražd vyšli lidé do ulic. Demonstrace ovšem nikdy nedosáhly takového rozsahu jako v Chemnitzu.

Atmosféra ve společnosti se vyhrotila.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky