Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Krásný nový svět: Normální lidé v ohrožení. Vyhraje Merkelová soutěž krásy? Víkend v liberální demokracii. Šiřitelné dobra řádí. Nesouhlasíš? Poznáš, co je nenávist! Robustní barevná feministka může vše

Krásný nový svět: Normální lidé v ohrožení. Vyhraje Merkelová soutěž krásy? Víkend v liberální demokracii. Šiřitelné dobra řádí. Nesouhlasíš? Poznáš, co je nenávist! Robustní barevná feministka může vše

11. 9. 2018

Tisk článku

Jiří Weigl zmiňuje tři epizody uplynulých dní, které dosti přesně charakterizují směr, jímž se ubírá celá naše západní společnost

V uplynulých dnech nám tři události ze zpráv ze světa pěkně ilustrovaly, co je obsahem té dnešní „úžasné“ liberální demokracie, kterou nám všichni vnucují a vynášejí do nebes.

Šiřitelé dobra i sousedů

Německá kancléřka Angela Merkelová vidí pro svou zemi, kterou destabilizovala svou politikou, a to nejenom migrační, hlavní tři problémy - „pravicový radikalismus“, čímž myslí všechny, kteří s její politikou nesouhlasí a dovolují si to dávat najevo, „antisemitismus“, jehož nositeli jsou v prvé řadě muslimští migranti, kterým do Německa otevřela dveře, a „násilí ze strany jednotlivých migrantů“.

Toto násilí není problém jednotlivců, je to hluboký problém koexistence vyspělé moderní společnosti s milióny lidí přicházejících z primitivních společenských poměrů asijských a afrických zemí, kde násilí je běžnou formou řešení sporů a lidský život nemá valnou cenu. To není problém jednotlivých migrantů, to je problém těch, kteří tuto hrozbu pro společnost zanesli do Německa, v prvé řadě kancléřky samotné.

Kdo si však s tvrzeními těchto „šiřitelů dobra“ odváží nesouhlasit, pozná na vlastní kůži, co to je nenávist. Vyprávět by o tom mohl šéf německé zpravodajské služby Hans-Georg Maassen, který si odvážil veřejně zpochybnit německými médii a kancléřkou neustále opakované obviňování protestujících občanů Chemnitzu z „honu a štvanic na cizince“, s tím, že jeho služba žádné takové poznatky nemá. Okamžitě mu bylo otevřeně vyhrožováno z vládních míst a namísto řádného vyšetření události bylo požadováno jeho vyhození z funkce, až byl nakonec nenávistným štvaním a výhrůžkami ukřičen a zastrašen, a musel odvolat.

Čtěte ZDE: Nová evropská totalita: Příbuzná stalinismu, nikoli normalizaci. Dnes to chodí jako za Gottwalda. Británie dává vodítko. Budete dále tvrdit, že nehrozí nebezpečí? Dojde i na brutalitu. Uvidíme, jak si rozdělí práci

Pravda a láska na kurtu

Jiný příklad toho, jak vypadá „pravda a láska“ v liberální demokracii předvedla světu americká tenistka Serena Williamsová ve finále turnaje US Open. Zápas s Japonkou Osakovou se pro stárnoucí tenisovou superhvězdu nevyvíjel dobře, a tak si vylila vztek na raketě, kterou rozštípala na třísky, i na rozhodčím, jehož sprostě urážela, a neváhala stamiliónům divákům na celém světě předvést nechutné hysterické scény, které celé finále jednoho z nejvýznamnějších světových turnajů prakticky zničily.

Vrchol tomu však nasadilo následné tvrzení Williamsové, evidentně přesvědčené, že jako černoška a žena si může dovolit všechno, že tímto chováním bojovala proti diskriminaci žen ve sportu, neboť muži jsou prý v podobných situacích ještě sprostější a hysteričtější, a prý jim to prochází.

A co se stalo? Oficiální orgány světového ženského tenisu i velká část americké veřejnosti namísto toho, aby nepřijatelné a neomluvitelné nesportovní chování arogantní tenistky odsoudily a po právu potrestaly, jí daly za pravdu. Jste-li feministka a ještě k tomu barevná, můžete si dnes na politickou korektností zpitomělém Západě dovolit cokoliv.

V ohrožení

A do třetice, korunu současnému bláznovství na Západě nasadila volba královny krásy USA, kde ze soutěže byla z genderových politicko-korektních důvodů vyřazena tradiční promenáda v plavkách a na místo toho byly soutěžícím kladeny dotazy, v nichž prý měla vyniknout jejich osobnost a inteligence. A vše bylo doprovázeno triumfálními výkřiky aktivistů, o jakou radikální společenskou revoluci se jedná.

Jak ukazují reakce našich občanů na tyto události, velká většina lidí u nás si stále ještě zachovala zdravý rozum a nestojí o takto pojatou liberálně-demokratickou „společenskou revoluci“, která nám má přinést tak úžasné věci jako třeba to, že se mohou královnou krásy stát třeba i Angela Merkelová nebo Serena Williamsová, které jsou určitě nepochybné, byť velmi sporné osobnosti.

Ti, kdo třeštění aktivistů a s nimi spojených politiků odmítají, nejsou extremisté, ale normální lidé. Brání naši demokracii, svobodu slova a zdravý rozum.

Jsou skutečně v ohrožení.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky