Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Dopis političce, která je kdovíproč v údajně pravicové straně: Mají odpůrci Prague Pride čekat stejné policejní manévry jako v Budějovicích?

Dopis političce, která je kdovíproč v údajně pravicové straně: Mají odpůrci Prague Pride čekat stejné policejní manévry jako v Budějovicích?

29. 7. 2013

Tisk článku

Redakce Protiproud Akce D.O.S.T. zaslala starostce městské části Praha 2 a poslankyni sněmovny parlamentu Janě Černochové otevřený dopis. Klade v něm otázky, které za normálních okolností slyší standardní levičáci. Jenže paní Černochová odjakživa patří k "Páté koloně v ODS", tedy havlistickému proudu, který tuto původně pravicovou stranu dokonale ideově vyprázdnil a téměř již zničil. Protože v jiných médiích nedostanete příležitost si jej celý přečíst, přinášíme dopis v plném znění a ztotožňuje se s ním.

Formou tohoto Otevřeného dopisu chceme vyjádřit svůj hluboký nesouhlas s postoji, které jako politička veřejně prezentujete a prosazujete.

Patronát nad letošním ročníkem Prague Pride

Návrh zákona přiznávajícího homosexuálním dvojicím „právo“ adoptovat děti, který jste spolu s dalšími poslanci předložila Poslanecké sněmovně, i váš patronát nad letošním ročníkem homosexualistického festivalu Prague Pride jistě napomáhají mediálnímu zviditelnění vaší osoby, současně však prohlubují hodnotový chaos a ideovou rozbředlost pravicové politiky v naší zemi.

pp

Podkopávání hodnot ODS

Do svých funkcí jste byla zvolena za Občanskou demokratickou stranu, která se označuje jako strana liberálně-konzervativní a opakovaně vyjadřuje svou podporu právě těm hodnotám, jež vy svou činností podkopáváte. Zdá se, že vlastní strana a voliči pro vás představují jen výtah k politické moci a svou další kariéru spojujete s jinými než stranickými strukturami a hodnotami. V každém případě jste učinila homosexualistickou agendu podstatným tématem svého veřejného působení, což, s ohledem na další, níže uvedené skutečnosti, v nás vzbuzuje zcela specifické obavy.

pp

Jana Černochová na kongresu ODS

Homosexualismus a omezování občanských svobod

Homosexualismus se v poslední době stává v různých částech světa záminkou k omezování občanských svobod za pomoci policejních obušků a slzného plynu. Když se na jaře tohoto roku vzedmula ve Francii vlna masových protestů proti přijetí podobného zákona, jaký vy navrhujete u nás, nasadila vláda proti demonstrujícím občanům nejtvrdší policejní násilí, prakticky totožné se způsoby jakými potlačovaly projevy opozice někdejší totalitní režimy ve střední a východní Evropě!

Nedávný postup Policie ČR proti demonstracím v Duchcově a Českých Budějovicích pak zřetelně ukázal, že ke zneužití síly bezpečnostních a pořádkových orgánů může opět dojít i u nás. Zásahy, veřejnosti prezentované jako obrana romské minority před možnými útoky, se na videozáznamech z jejich průběhu jeví spíše jako exhibice policejní zvůle, využívající k vlastnímu ospravedlnění umělé konflikty vyvolávané nasazenými provokatéry.

Prorůstání represivních a justičních či politických orgánů

Stejně znepokojivé jako současný „boom“ policejních těžkooděnců a provokací, je také zřetelné prorůstání represivních a justičních či politických orgánů, vyplývající mimo jiné i z úzkých osobních vztahů a vazeb jejich představitelů. Jelikož je z otevřených zdrojů znám váš osobní vztah s vysokým představitelem Policie ČR, nabízí se otázka, zda a nakolik může vaše propojení s homosexualistickou agendou a váš osobní vliv vést třeba i k tomu, že budou proti odpůrcům letošního pochodu Prague Pride uspořádány podobné policejní manévry, s nasazením provokatérů, jako v Českých Budějovicích.

pp

Čtěte zde: Akce D.O.S.T. proti policejnímu zásahu v Českých Budějovicích a ohrožení občanských svobod: Teleskopickými obušky se pokojné soužití nevybuduje!

Potenciální ohrožení aktivistů

Jelikož Akce D.O.S.T. plánuje, tak jako každý rok, svůj veřejný protest proti Prague Pride, cítíme se zmíněnou možností potenciálně ohroženi, a činíme proto preventivní kroky k zajištění dokumentace našeho protestu a právní pomoci účastníkům v případě, že se naše shromáždění stane terčem cílených policejních provokací či útoků.

Věřte, že nás netěší obracet se na vás tímto kritickým Otevřeným dopisem a že vůči vám nepociťujeme žádnou osobní hořkost. Vaše veřejné působení však považujeme za natolik škodlivé a potenciálně nebezpečné, že nás, jako občany České republiky, nutí bránit se jeho možným dopadům a důsledkům.

Mgr. Michal Semín, předseda

Mgr. Petr Bahník, místopředseda

Akce D.O.S.T.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky