Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Žijeme ve fašistickém soustátí: Válka s vlastním lidem? Na každého se něco najde. Udavačství, islám a multikulti. Nové evropské hodnoty. Jak uvažují mladé aktivistky? Tetička dělá na vnitru - ta vás hravě zlikviduje

Žijeme ve fašistickém soustátí: Válka s vlastním lidem? Na každého se něco najde. Udavačství, islám a multikulti. Nové evropské hodnoty. Jak uvažují mladé aktivistky? Tetička dělá na vnitru - ta vás hravě zlikviduje

12. 10. 2018

Tisk článku

Lubomír Vylíčil si posvítil na jednu mladou pirátku sloužící současnému totalitnímu systému, která je současně archetypem podlé levičácké aktivistky, jichž je dnes plný internet a celý veřejný prostor

Známá multikulturní svazačka a internetová bojovnice za lepší svět Ingrid Romancová nám to konečně řekla natvrdo. Otevřeně. A slovy nehledanými, o to však upřímnějšími, tak přispěla do diskuse okolo tzv. „kyberšikany“ neziskových aktivistů.

Ano, jde o tu kauzičku, co před pár dny rozpoutal server iRozhlas. O nářek Člověků v tísni a jiných multikulturních škůdců, že je lidé nemají rádi a často jim nehezky spílají, za jejich ušlechtilou snahu o záchranu (afrických) životů a vůbec tak nějak pestřejší a lepší svět. Ostatně nahlédněte sami.

Ingrid se s tím nepárala. Pravila: "Jestli vás někdo kyberšikanuje kvůli uprchlíkům a kvůli islámu, určitě se obraťte na mě. Dokážu ty lidi na síti vypátrat a zasadit jim zpětný úder v podobě kontroly finančáku, sociálky nebo čehokoliv jiného, z čeho mají noční můry. Každý z těch lidí někde něco porušuje a dá se zmáčknout tak, že sklapne." Síla, že?

Na každého něco

Zamyslíme-li se nad jejími slovy a dojde-li nám celý obsah tohoto sdělení, vidíme totalitu v kostce. Na dřeň obnažený princip fašistického státu. Na každého se něco najde! Nikdo není schopen dodržet vše, co mu zákony předepisují. Při nejlepší vůli. Od toho jsou taky formulovány tak, jak jsou, že. No a moderní, evropský stát má na takovéhle vzpurné ptáčky mechanismy, jak je dostat do tepláků. Kohokoli, na koho se ukáže. Nebo mu alespoň ztrpčit život a zničit duševní zdraví5 či 10 lety soudních tahanic s vysokými náklady a velice nejistým výsledkem.

Další věcí, která člověka nutně napadne, je otázka, jakými mocnými silami disponuje tahle mladičká, multikulti aktivistka. Že může „…vypátrat a zasadit jim zpětný úder...“.Neuškodí se proto podívat, co je tahle Ingrid zač.

Jde o bývalou studentku Jihočeské univerzity. Tu, která způsobila známé, několikaleté soudní popotahování docenta Konvičky, působícího tamtéž.

Vydává tzv. Evropský rozhled. Web, jehož obsah odpovídá tomu, co byste od podobné aktivistky čekali. Navázala také spolupráci s Jakubem Jandou a jeho spolkem Evropské hodnoty. Je velice aktivní na síti, kde propaguje EU, multikulti, islám a hlavně pak udávání. Toto jsou její slova: „Abyste se naučili nový návik, a to nahlašovat falešné profily sociálním sítím, musíte prvních 30 dní chodit na Target a psát si do notýsku – dneska splněno. Pak už vás to nebude otravovat a bude to pro vás stejně snadné jako po zapnutí prohlížeče přejít na Facebook.“ Převzato i s pravopisnou chybou.

Ten Target, to je její vlastní aplikace na odhalování tzv. „falešných webů“. Co, nebo koho tím myslí, je asi svéprávnému čtenáři jasné. Třeba i z toho, že každého, kdo by nesedl v úžasu na zadek před jejími názory, nazývá fašistou, případně ruským trollem….

Čtěte ZDE: EU verbuje práskače: Hra na fízly z dílny Evropské komise. Dlužnici Jourovou nám byl čert dlužen. Je třeba vzkřísit kulturu udavačství. Budeme se ještě více klanět Unii? Donašečské soustátí je zlem

Tetička zařídí?

Politicky se angažuje u Pirátů. Na sjezdu v roce 2010 dokonce kandidovala do vedení České pirátské strany. To jen abyste věděli, koho jste si v Pirátech zvolili...

Teď ale k otázce, jestli je schopna své hrozby splnit. O jejích vazbách na příslušné státních struktury se neví nic. Je to (pro běžného občana) nezjistitelné. Sama slečna aktivistka setrvává, preventivně, v poloilegalitě. Své příznivce upozorňuje, že ji mohou kontaktovat výhradně jen přes IRC chat (po domluvě) nebo přes e-mail, který (jak uvádí) „vždy šifrujte“. Jiné komunikační kanály nepoužívá.

Můžeme si však trochu zaspekulovat s jejím jménem. Romancová, to není příliš obvyklé příjmení. Server Kdejsme.cz uvádí pro toto příjmení 33 výskytů v celé ČR, z toho v Českých Budějovicích dva. Vzbuzuje to jakousi asociaci s příjmením Romancov. Ano, Romancov, jako ten pan „politolog“, co nás z České televize neustále poučuje o hrozbě z Ruska. Takových Romamcovovů je v ČR jen 6 a všichni okolo Prahy.

I manželka tohohle pána vstoupila do povědomí veřejnosti. Jde o právničku Evu Romancovovou, koordinátorku jednoho velice zajímavého projektu ministerstva vnitra. Projektu, který v době svého vzniku vyvolal bouřlivé kontroverze, které podivuhodně rychle utichly. Koordinátorku takzvaného Centra proti terorismu a hybridním hrozbám, zřízeného z rozhodnutí ministra vnitra Milana Chovance k 1. lednu 2017.

A začíná se to, možná, rýsovat. Ženská varianta od příjmení Romancov může být Romancovová i Romancová. A lidí s takovým příjmením není v republice mnoho – Romancovů 6, Romancovových 5 a Romancových 33. To by bylo divné, kdyby se neznali. Třeba v rámci rodiny.

Takže naše milá, mladá, aktivní Ingrid ani nemusí být sama schopna „…vypátrat a zasadit jim zpětný úder..“  Ale třeba jí stačí říct matce, tetě, kmotřence…. Dosaďte si sami. A ta pracuje pro Vnitro.

Čtěte ZDE: Nová evropská totalita: Příbuzná stalinismu, nikoli normalizaci. Dnes to chodí jako za Gottwalda. Británie dává vodítko. Budete dále tvrdit, že nehrozí nebezpečí? Dojde i na brutalitu. Uvidíme, jak si rozdělí práci

Evropské hodnoty

Tady se začíná rýsovat jedna velice hnusná a závažná věc. Proxy válka státu s vlastním obyvatelstvem. Což je v posledních letech jakýsi trend. Začalo to v mezinárodní politice. Spojené státy chtěly někoho sejmout, ale takovým způsobem, aby s tím nemohly být spojovány. Tak si najaly „dobrovolníky“. Z firmy Blackwater. Dnes už se ta parta jmenuje jinak, ale stále funguje. Přirozeně, že i Rusové pochopili a hbitě si založili vlastní skupinu, Wagner. Za stejným účelem. To by se ještě dalo pochopit a s přimhouřením oka akceptovat.

Ale tenhle šílený, protiprávní a podlý způsob boje se rozšířil i do civilní a vnitrostátní sféry! Co jiného je taková Antifa, která má informace běžným lidem nedostupné a podivuhodnou nedotknutelnost, než „proxy“ ruka státu? Který oficiálně nestraní žádnému názorovému či politickému proudu, ale…. A co jiného jsou udavačské sítě slečny Romancové, než „proxy“ cenzura státu, který oficiální cenzuru zatím nepřipouští?

Nebo že by to byly ty nové, úžasné a tolik propagované Evropské hodnoty?




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky